Σχετικα με το bold.Εχεις και εσυ το φαινομενο να σταματαει το παιχνιδι για 2-3 δευτερολεπτα ,μετα να ξανασυνεχιζει και μετα απο λιγο να το ξανακανει αυτο ?Κυριως μου εμφανιζεται αυτο το φαινομενο οταν ειμαι πανω στο αλογο μεσα στην πολη και γινεται παρα πολυ σπαστικο ωρες ωρες.Πιστευω οτι ειναι λογο του οτι δεν προλαβαινει το παιχνιδι να φορτωσει τοσο γρηγορα ολα τα πραγματα σε σχεση με την ταχυτητα σου αλλα φοβαμαι μηπως ειμαι ο μονος που του παρουσιαζεται αυτο το προβλημα και μηπως..... ειναι ενδειξη οτι το ps3 εχει αρχισει να παιθαινει XD ......
Τα frame drops και αργα texture loading ειναι επισης εκνευριστικα γιατι ειναι κυριολεκτικα παντου και με ενοχλει αφανταστα αφου δεν μπορεις να απολαυσεις ουτε τα landmarks και το free run χωρις να βλεπεις πραγματα να ξεπηδανε ή να μην σερνεται το παιχνιδι.
Μισω ορισμενα απο τα synchronization restrictions.....ειδικα καποια για να παρεις 100% ειναι ακρως σπαστικα(βλεπε tank mission) και να πρεπει να ξανακανεις ολη την αποστολη απο την αρχη για να προσπαθησεις να πετυχεις το 100% ειναι μεγαλη πατατα.Δωστε τουλαχιστον την δυνατοτητα checkpoint οπου δεν θα παραμενει fail το sync αν το απετυχες στην τωρινη σου προσπαθεια.Kill the one who though of this.
Και τελικα εχω απορεια αν παιζουν κανενα ρολο στην ιστορια ή ειναι απλα για το challenge οπου αν ειναι το 2ο θα τα δινω σημασια για την διαρκεια της αποστολης και αν κανω fail απλα θα συνεχιζω(το ολο θεμα dna το κανει να φαινεται πως εχουν ομως σημασια)
Παρ'ολα αυτα το ατιμο το γουσταρω.Δεν ξερω τι με τραβαει σε αυτο,ουτε μεγαλος φαν της ιστοριας του ειμαι ,ουτε με το multi θα ασχοληθω αλλα το ολο σκηνικο των δολοφωνων και τα εργαλεια που δινονται για να δημιουργησεις καθως και ορισμενα sequences με κανουν να συνεχιζω να παιζω χωρις να θελω να σταματησω.
Και κεραστε τιποτα στο ατομο που σκεφτηκε τα n.16 secret sequences(2 και brotherhood).Ειναι εξαιρετικα,οτι πρεπει για το gameplay οσον αφορα γριφους.

.
Reply With Quote

Bookmarks