Page 29 of 58 FirstFirst ... 1925262728293031323339 ... LastLast
Results 561 to 580 of 1160

Thread: Assassin's Creed: Brotherhood

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Εμένα πάντος εναλλάξ πηγέναν οι ασσασίνοι και οι ασσασίνες!

Κυριως απο τα λογια που θα ακουσεις οχι στο τελος τελος τελος.... αλλα πριν απο αυτο...και το λεω για να εχεις την προσοχη σου εκει, γιατι πιστεψε με θα ειναι δυσκολο να προσεξεις ακριβως τι εκφερεται!
    Για τα λόγια που λές εννοείς:
    Spoiler!

Απάντα εκτός spoiler με ένα ναι ή ένα όχι αν μπορείς!

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ Οχι, μολις φτασεις θα καταλαβεις. Αλλα πρεπει να δεις και το Τηε Truth ξαναλεω... θυμασαι ποσα μαθαμε εκει στο ACII... βασικα το The Truth του ACII ηταν η μιση σχεδον αποκαλυψη του παιχνιδιου, με το τελος να ειναι η αλλη μιση.

Elite ezio_auditore's Avatar
    PSN ID
    VenomDK
    Name
    ΙΩΣΗΦ

Quote Originally Posted by enstikto View Post
    Αν θυμάμαι καλά στο συνολό τους είναι 12 οι πύργοι! Εσύ πως έριξες ήδη 15;
    Λοιπόν είμαι σχεδόν στο τερμάτισμα (μόλις τελείωσα το sequence 9) με μία Ρώμη 98 ή 99% (λοίπουν 2 historical landmarks απο antico district). Ήταν αργά όμως και το κλεισα οπότε η συνέχεια today μετά τη δουλειά....
    Αν δεν γίνει κάτι το εξαιρετικά απίστευτο στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού θεωρώ ότι σεναριακά είναι πολύ κατώτερο του προκάτοχού του... Στο gameplay ντάξει δεν το συζηταμε ότι είναι πιό πλήρες.....
    Άντε να τελειώνω να συνεχίσω το multi (είμαι ακόμα 10 level καθώς έχω να το πιάσω απο την μέρα που το πήρα σχεδόν)

Edit: Για όσους θέλουν να παίξουν με skin τον Raiden δεν έχουν παρά να ολοκληρώσουν όλα τα VR Missions me τουλάχιστον bronze! (Δεν το έχω κάνει αλλά απ'ότι διάβασα έτσι γίνετε...)
    24 einai oi purgoi.

PSN ID
    VenomDK
    Name
    ΙΩΣΗΦ

katse,gt exw mperdeytei exw riksei sigoura 12 to 8umamai apo ta stats,isws na mperdevomai alla apoti 8umamai 24 grafei.

Name
    Δημήτρης

24 ειναι συνολικα τα Viewpoints. Οι Borgia Towers συμπεριλαμβανονται μεσα σε αυτο το νουμερο, αλλα ειναι μονο 12. Οι υπολοιποι πυργοι ειναι απλα σκετα viewpoints.

PSN ID
    VenomDK
    Name
    ΙΩΣΗΦ

understand ayto enoousa tote tous exw kanei olous +3 viewpoints,tnx gt mperdeytika.

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    ^^ Οχι, μολις φτασεις θα καταλαβεις. Αλλα πρεπει να δεις και το Τηε Truth ξαναλεω... θυμασαι ποσα μαθαμε εκει στο ACII... βασικα το The Truth του ACII ηταν η μιση σχεδον αποκαλυψη του παιχνιδιου, με το τελος να ειναι η αλλη μιση.
    Ωραία! Πολύ χαίρομαι για αυτό!
    (Γμτ στο The truth έχω μείνει πίσω αυτή τη φορά.... Βάζω γρήγορα μπρος μόλις πάω σπίτι )

Name
    Δημήτρης

^^ Καποιοι γριφοι απο το The Truth ειναι αρκετα tricky!

Και πραγματικα αν διαβασεις λιγο για τα γεγονοτα στα οποια αναφερονται και τα συνδυασεις με τις γνωσεις που εχεις αποκτησει απο την σειρα....ανατριχιαζεις...

Αυτο μου αρεσει σε αυτο το παιχνιδι...οτι ναι μεν σου προσφερει ενα πολυ καλο στορυ, αλλα για να δεις ολο το φασμα και το μεγεθος του, πρεπει να ψαξεις κι εσυ ο ιδιος να μαθεις μερικα πραγματα/γεγονοτα. Τοτε το εκτιμας 2 φορες παραπανω.

PS4forums Fanatic nikolaszax's Avatar
    PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Λοιπον το τελειωσα και εγω.Οτι ελεγε ο Δημητρης για τα περι 8 ωρες κτλ....well ισχουν και για εμενα XD.Πως γινεται να με κανει να κολλαω ετσι αυτη η σειρα δεν μπορω να καταλαβω.....well μετα το 1ο that is καθως το ειχα βρει ακρως βαρετο πολυ γρηγορα(3 assasination) και way overhyped αλλα το 2ο και brotherhood ειναι τετοια η διαφορα τους που τα χαρακτηριζω απο τα καλυτερα νεα ips της γενιας.

Λοιπον....

Μου αρεσαν:
    +Ατμοσφαιρα. Ειτε εχει να κανει με την Ρωμη της εποχης,το ολο αρχιτεκτονικο κομματι του παιχνιδιου,το day-night cycle κτλ,εχουν κανει εξαιρετικη δουλεια.

+Ezio.Ο altair μπροστα του μοιαζει με μονοδιαστατο χαρακτηρα(well actually ...ειναι μονοδιαστατος ).Εξαιρετικα developed με την παροδο του χρονου,likeable και well designed και απο προσωπικοτητα και οπτικως.
    Τα christina sequences μαλιστα του εδωσαν ενα +(παρα πολυ ενδιαφεροντα btw και....δεν λεω αλλο)

+Gameplay.Το χωριζω σε κατηγοριες
    Spoiler!

+Combat streaks.
    Να ξεκαθαρισω οτι το combat δεν ειναι αυτο που θα λεγαμε οτι θελει στρατηγικη και ειναι πανευκολο με παλι να εχουμε φαινομενα του ενας-ενας στην σειρα(ομοιως και για τα bosses,και τα εργαλεια που εχεις κανουν την κατασταση ακομα πιο ευκολη).To γεγονος ομως οτι εκαναν και πιο aggresive την enemy ai (σε σημειο που να μην μπορεις να επιτεθεις σε εναν πριν παει να σε βαρεσει αλλος απο πισω) εχει ως αποτελεσμα να μην σε αφηνουν να κανεις τιποτα αλλο απο counter kills εαν θες να την βγαλεις καθαρη(με εξαιρεση φυσικα αυτους που τα κανουν counter,που και παλι ομως ειναι ενα kick και 2-3 hits πριν πεσουν.....ωρες ωρες απορω γιατι εχουν health system ) .
    Αλλα οταν αρχιζεις τα killstreaks και σκοτωνεις αραδα , βλεπεις τα εξαιρετικα killing animations και φωναζεις τον στρατο σου των assassin για βοηθεια τοτε ξεχνας τα παντα.Για ενα μεγαλο διαστημα δεν χρησιμοποιουσα middle k large weapons αλλα μονο το small weapon:butcher knife γιατι μου αρεσε τρελα το animation οταν σκοτωνεις με αυτο....couldn't get enough of it.

+Ending.Θα πω οτι ειναι ο Nolan North στον Patrice Desilets(creative director σε πολλα παιχνιδια οπως MGS4,prince of persia sands of time και φυσικα της σειρας AS.Creed....τυχαιο? Δεν νομιζω ) οταν επρεπε να διαβασει τους τελευταιους διαλογους του για την τελικη σκηνη......MOTHERF***ER! XD .Τιποτα αλλο.Α,και μετα τα credits εχει ακομα εναν διαλογο.Λιγο ελειψε να τον χασω επειδη νομιζα οτι τελειωσε.Οχι τιποτα αλλο αλλα ειναι σημαντικος

+Music.Οπως και το 2ο αλλωστε.Ο Δημητρης ειναι οτι τα περισσοτερα υπηρχαν και στο 2ο μερος.Δεν θυμαμαι καθως εχει καιρο αλλα δεν παυει να ειναι εξαιρετικη και παλι

+Για αυτα που πιθανως ξεχναω XD.

Τι δεν μου αρεσε :

-Detection system.
    Αν και λειτουργει μια χαρα κατ'εμε πρεπει να βαλουν ενα ακομα επιπεδο ή αν το αλλαξουν καπως .Πειτε το caution ή κατι αλλο idc .Γιατι το λεω αυτο?
    Γιατι το death detection system ειναι για τον μπιπ κυριολεκτικα και atmosphere breaking.
    Καθομουν πανω σε μια ταρατσα και σκοτωνα τον 1 απο τους 4 που φυλουσαν μια πορτα με το bow.Οι αλλοι τον κοιτανε με περιεργεια και προσπαθουν να καταλαβουν τι εγινε.Σκοτωνω τον 2ο κατευθειαν.....οι αλλοι συνεχιζουν το ιδιο....3ος.....το ιδιο....Ε σορρυ αλλα αν δεν αρχισει σε αυτο το σημειο να λειτουργει κατι στην ai(ειτε να παρει καληψη,ειτε να καλεσει ενισχυσεις ή να αντιδρασει ρε αδερφε) ε τοτε ειναι προβλημα.
    Εχει ακομα πιο γελιο οταν φαω και αυτον,Ερθουνε αλλα patrols και το επαναλαβω...σιγα σιγα εχουν μαζεφτει 8+ πτωματα και κανενας αλλος φρουρος δεν θα αντιδρα με αυτο παρα μονο να καθεται και να απορει?
    -Target lock....FFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUU!
    Ποσο σπαστικο να θελω να στοχευσω τον αρχηγο μιας ομαδας αλλα να μην μπορω γιατι το ηλιθιο system στοχευει τους αλλους και μονος τροπος ειναι να κουνηθω απο την θεση μου.Και διχως manual change γινεται ακρως σπαστικο,ειδικα για περιπτωσεις που θελουν να αντιδρασεις με ταχυτητα

- Η "Do not be detected" mentality:
    Οκ το καταλαβαινω σαν objective.Αλλα να εχω desynchronize επειδη ενας πα**ρας με εντοπισε καθως γυρισε προς τα εμενα ΑΛΛΑ πριν προλαβει να αντιδρασει να τον σκοτωσω,συνεπως να μην προλαβει καν να φωναξει και να ενημερωσει οτι ειμαι εκει?Μαμακια.Sure μπορει καποιος να πει οτι επειδη ειναι αναμνηση του ezio,στην αναμνηση δεν τον ειχε εντοπισει κανενας ουτε με αυτον τον τροπο....Δεν αλλαζει το γεγονος οτι ειναι σπαστικο ομως.Αν το παμε ετσι οταν ριχνεις καποιον απο την ταρατσα ουσταστικα σε εχει εντοπισει αλλα εκει δεν κανει desynchronize XD

-Technical
    Τι να πω.Για το τραγικο framerate και τα σπασιματα της εικονας εξαιτιας αυτου?Για τα στιγμιαια κολληματα ,κυριως οταν ειμαι πανω στο αλογο?Για τα pop ins και καποιες φορες slow load times (γελασα παρα πολυ οταν ενα skip cutscene πηρε περισσοτερη ωρα απο οσο θα εκανε αν καθομουν και το εβλεπα ΧD ).Δεν ξερω αν φταιει ο προγραμματισμος τους ή αν πρεπει να αλλαξουν/βελτιωσουν την engine τους(σε σχεση με το τι προσθετουν πλεον σε καθε παιχνιδι) αλλα η κατασταση γινεται τραγικη ή τουλαχιστον σπαστικη .

- combat mechanics για τους λογους που ειπα στο αντιστοιχο +.

- αυτα που πιθανως ξεχναω
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

Name
    Δημήτρης

^^ Συμφωνω απολυτα σε οσα λες και γι αυτο σου δινω και ρεπ!!

Η μονη μου ενσταση ειναι στο combat mechanics! Δεν ξερω γιατι το ανεφερες ως αρνητικο θεωρω το combat του πολυ βελτιωμενο σε σχεση με τα προηγουμενα που οντως ειχε προβλημα. Στο targeting system πυο το αναφερεις και αυτο φυσικα και συμφωνω θελει δουλεια εκει. Αλλα γενικα το combat system περα απο αυτο δεν εχει προβλημα για εμενα.

Ολα τα αλλα που λες με βρισκουν απολυτα συμφωνο (threat detection system, 100% synch requirements κλπ κλπ)

Μια ακομη συμβουλη παντως αν ακομα δεν το εχεις κανει το συγκεκριμενο, λυσε το The Truth, γιατι σε ειδα που μιλας για 7 γριφους (subject 16 btw) ενω στην ουσια ειναι 10!

PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Μια ακομη συμβουλη παντως αν ακομα δεν το εχεις κανει το συγκεκριμενο, λυσε το The Truth, γιατι σε ειδα που μιλας για 7 γριφους (subject 16 btw) ενω στην ουσια ειναι 10!

Καλε ο αριθμος 7 δεν ηταν για τον αριθμο των puzzles αλλα τον νο.7 στον τομεα του gameplay που μου αρεσε .
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

Name
    Δημήτρης

^^ αχαχαχαα epic fail χαχαχα σορρυ δικη μου βλακεια!
    Last edited by Valkyre; 23-11-2010 at 11:52.

PSN ID
    VenomDK
    Name
    ΙΩΣΗΦ

παιδια επειδη γουσταρω την ιστορια και δεν θελω να χασω τπτ αλλα δεν σκαμπαζω πολλα,το the truth,ποτε βγαινει η αν εχει βγει ποιο σημαδι ειναι?μονο αποστολες κανω και borgia towers.

PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Quote Originally Posted by ezio_auditore View Post
    παιδια επειδη γουσταρω την ιστορια και δεν θελω να χασω τπτ αλλα δεν σκαμπαζω πολλα,το the truth,ποτε βγαινει η αν εχει βγει ποιο σημαδι ειναι?μονο αποστολες κανω και borgia towers.
    Γνωριζεις ηδη οτι οταν περνας απο κτιρια ιστορικης σημασιας πεταγεται ενα παραθυρο που σου λεει το ονομα του κτιριου και μια εικονα του(πχ coloseum οταν εισαι διπλα στο κολοσαιο).
    Στο παραθυρο που πεταγεται ,σε συγκεκριμενα κτιρια στο παιχνιδι θα υπαρχει και ενα κοκκινο συμβολο σαν ματι.Αυτο σημαινει πως στο κτιριο αυτο υπαρχει ενα truth puzzle.Για να το βρεις πρεπει να μπεις σε eagle vision και να ψαξεις το κτιριο για να βρεις νεα μεγαλο μπλε συμβολο που λαμπυριζει.
    Οταν το βρεις τοτε πρεπει να μπεις μεσα του(συμπεριφερεται ουσιαστικα σαν ενα object που μπορεις να σκαρφαλωσεις/πιαστες πανω του ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ οταν εισαι σε eagle vision) και τοτε θα πρεπει να λυσεις μια σειρα απο puzzle για να ξεκλειδωσεις ενα κομματι βιντεο.
    Θα πρεπει να βρεις και τα 12 truth puzzle για να ξεκλειδωσεις ενα ακομα sequence σαν desmond.Και φυσικα οπως καταλαβες το παιχνιδι δεν σου λεει ποια κτιρια εχουν truth puzzle στον χαρτη(οπως πχ κανει για τα tombs των "λυκων" ή για τα flags,feathers κτλ) αλλα θα πρεπει να τα βρεις μονος σου διχως την βοηθεια του.
    Αυτα....

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

Το τέλειωσα και γω χθες το βράδυ.

Συναρπαστική η όλη εμπειρία για άλλη μια φορά, αν και δεν το ολοκλήρωσα ακριβώς όπως θα ήθελα καθώς είμαι περίπου στο 60% με 14 ώρες παιχνιδιού αν τα θυμάμαι καλά - το 100% στο ACΙΙ το είχα κάνει σε 30 ώρες (ήθελα να ολοκληρώσω πρώτα όλα τα side missions, additional memories κ.λπ. αλλά όπως είπα έχω glitched trophies και μιας και χθες μου τα έδινε είπα να κάνω ένα ντου να βγάλω όλα τα sequences και τώρα να συνεχίσω να απολαύσω το υπόλοιπο παιχνίδι με την ησυχία μου).

Τα έχετε πει όλα και γενικά συμφωνώ, είχε τα προβλήματάκια του πάλι, κυρίως τα τεχνικά, αλλά το παιχνίδι σε βυθίζει τόσο πολύ στο σενάριο του και στην ατμόσφαιρά του, στο πόσο πλήρες και προσεγμένο είναι σε όλους τους άλλους τομείς που δεν τους δίνεις σημασία (παρ' όλο που είναι κάτι παραπάνω από εμφανή!).

Το gameplay με όλα τα καινούρια στοιχεία είναι ακόμη πιο βαθύ, ενώ βλέπουμε και τον Ezio να εξελίσσεται και να μην μένει στάσιμος. Όσον αφορά το κεντρικό σενάριο, το κομμάτι που εξελίσσεται με πρωταγωνιστή τον Ezio είναι αναμενόμενα καλό και πολύ ενδιαφέρον. Για αυτό που λαμβάνει χώρα στο 2012, τι να πεις. Είναι από τα λίγα παιχνίδια που τελειώνουν με τέτοια cliffhangers που πράγματι σε κάνουν να θες να μάθεις την συνέχεια αμέσως. Η χρήση τους είναι εξαιρετική, θυμίζει finale τηλεοπτικών σεζόν. Τώρα στην ουσία του σεναρίου, οι θεωρίες στο ίντερνετ είναι αμέτρητες, διάβασα λίγα πράγματα αλλά σταμάτησα φυσικά, ενώ και διάφορα plot holes που αναφέρονται δεν με απασχολούν κυρίως επειδή δεν έχουμε δει το φινάλε της ιστορίας, όπου και μπορούν να δέσουν όλα ακόμη καλύτερα.

Η σειρά είναι από τις αγαπημένες μου και το ACII να είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι στο PS3, με το Brotherhood να είναι άξια συνέχεια.
    Last edited by tonybsg; 23-11-2010 at 15:14.

PSN ID
    VenomDK
    Name
    ΙΩΣΗΦ

Quote Originally Posted by nikolaszax View Post
    Γνωριζεις ηδη οτι οταν περνας απο κτιρια ιστορικης σημασιας πεταγεται ενα παραθυρο που σου λεει το ονομα του κτιριου και μια εικονα του(πχ coloseum οταν εισαι διπλα στο κολοσαιο).
    Στο παραθυρο που πεταγεται ,σε συγκεκριμενα κτιρια στο παιχνιδι θα υπαρχει και ενα κοκκινο συμβολο σαν ματι.Αυτο σημαινει πως στο κτιριο αυτο υπαρχει ενα truth puzzle.Για να το βρεις πρεπει να μπεις σε eagle vision και να ψαξεις το κτιριο για να βρεις νεα μεγαλο μπλε συμβολο που λαμπυριζει.
    Οταν το βρεις τοτε πρεπει να μπεις μεσα του(συμπεριφερεται ουσιαστικα σαν ενα object που μπορεις να σκαρφαλωσεις/πιαστες πανω του ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ οταν εισαι σε eagle vision) και τοτε θα πρεπει να λυσεις μια σειρα απο puzzle για να ξεκλειδωσεις ενα κομματι βιντεο.
    Θα πρεπει να βρεις και τα 12 truth puzzle για να ξεκλειδωσεις ενα ακομα sequence σαν desmond.Και φυσικα οπως καταλαβες το παιχνιδι δεν σου λεει ποια κτιρια εχουν truth puzzle στον χαρτη(οπως πχ κανει για τα tombs των "λυκων" ή για τα flags,feathers κτλ) αλλα θα πρεπει να τα βρεις μονος σου διχως την βοηθεια του.
    Αυτα....
    εννοεις το κουμπι select,που δειχνει φοτο και βγαζει πληροφοριες?αυτο γινεται και σε μερικους δρομους,ακομα και εκει υπαρχει περιπτωση να βρω κοκκινο ματι?

Forum GOD ilias78's Avatar
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

ερωτηση. στην auditore edition, επειδη θα την κρατησω μαλλον, υπαρχει κωδικος μεσα στο game για την εξτρα στολη και την εξτρα πιστα, για κατεβασμα απο το πσν?

Spoiler!

PS4forums Fanatic Desmond's Avatar
    PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by ilias78 View Post
    ερωτηση. στην auditore edition, επειδη θα την κρατησω μαλλον, υπαρχει κωδικος μεσα στο game για την εξτρα στολη και την εξτρα πιστα, για κατεβασμα απο το πσν?
    Ναι.Δεν τα κατεβάζεις από το psn αλλά μέσα από το menu του game.

PSN ID
    VenomDK
    Name
    ΙΩΣΗΦ

file nikola vrika ti les,eida to mati se merika mnhmeia,ta cotera pot(kapws etsi klp)ta mazeveis mono apo koutia?exw banisei kati katapliktikes armor alla 8elei na oloklirwsw ta shop quest,dld na vrw ayta ta antikeimena,to exei kanei kapoios?einai duskolo?

PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Quote Originally Posted by ezio_auditore View Post
    file nikola vrika ti les,eida to mati se merika mnhmeia,ta cotera pot(kapws etsi klp)ta mazeveis mono apo koutia?exw banisei kati katapliktikes armor alla 8elei na oloklirwsw ta shop quest,dld na vrw ayta ta antikeimena,to exei kanei kapoios?einai duskolo?
    Αυτο το ματι που ειδες,αυτο σημαινει οτι υπαρχει truth puzzle εκει περα.Κανε αυτο που σου ειπα παραπανω και θα τα βρεις.
    Τωρα για τα αντικειμενα που θελεις για αν φτιαξεις τα armor κτλ.....well ειναι random το drop τους.Μπορεις να τα βρεις σε κουτια,σε κλεφτες,σε messengers,μεσω contracts κτλ αν δεν κανω λαθος οποτε δεν ξερω αν υπαρχει καποιος οδηγος για να τα βεις πιο γρηγορα.Εγω πχ περα απο 1 σπαθι δεν καταφερα να φτιαξω κατι αλλο στο παιχνιδι γιατι ποτε δεν ειχα τα item που ηθελε ή τα ειχα λειψα.
    Και στην τελικη δεν αξιζει για τα armor κτλ καθως το καλυτερο armor το βρισκεις οταν ολοκληρωσεις ολα τα dungeons (αυτα που εχουν ενα συμβολο λυκου στον χαρτη,που μπαινεις μεσα απο υπονομους και ειναι τιγκα τα περισσοτερα στους ακολουθους του romulus,εκεινους με την φορεσια λυκου.),αν και το armor ειναι imo κακασχημο οπτικα και το σπαθι του altair οταν τελειωσεις ολα τα guild challenges.

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks