Page 28 of 58 FirstFirst ... 1824252627282930313238 ... LastLast
Results 541 to 560 of 1160

Thread: Assassin's Creed: Brotherhood

PS4forums Fanatic nikolaszax's Avatar
    PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Quote Originally Posted by james9 View Post
    η εκδοση ps3 εχει πολλα προβληματα. περισσοτερα απο οτι ειχε το 2!! δεν ξερω πως το καταφερανε ειλικρινα! tearing παντου, framedrops και κολληματα συνεχεια. πραγματικα ωρες ωρες μου ερχεται να το πουλησω μισοτιμης και να το παρω για το 360 και να το ξεκινησω απο την αρχη.
    Σχετικα με το bold.Εχεις και εσυ το φαινομενο να σταματαει το παιχνιδι για 2-3 δευτερολεπτα ,μετα να ξανασυνεχιζει και μετα απο λιγο να το ξανακανει αυτο ?Κυριως μου εμφανιζεται αυτο το φαινομενο οταν ειμαι πανω στο αλογο μεσα στην πολη και γινεται παρα πολυ σπαστικο ωρες ωρες.Πιστευω οτι ειναι λογο του οτι δεν προλαβαινει το παιχνιδι να φορτωσει τοσο γρηγορα ολα τα πραγματα σε σχεση με την ταχυτητα σου αλλα φοβαμαι μηπως ειμαι ο μονος που του παρουσιαζεται αυτο το προβλημα και μηπως..... ειναι ενδειξη οτι το ps3 εχει αρχισει να παιθαινει XD ..... .
    Τα frame drops και αργα texture loading ειναι επισης εκνευριστικα γιατι ειναι κυριολεκτικα παντου και με ενοχλει αφανταστα αφου δεν μπορεις να απολαυσεις ουτε τα landmarks και το free run χωρις να βλεπεις πραγματα να ξεπηδανε ή να μην σερνεται το παιχνιδι.

Μισω ορισμενα απο τα synchronization restrictions.....ειδικα καποια για να παρεις 100% ειναι ακρως σπαστικα(βλεπε tank mission) και να πρεπει να ξανακανεις ολη την αποστολη απο την αρχη για να προσπαθησεις να πετυχεις το 100% ειναι μεγαλη πατατα.Δωστε τουλαχιστον την δυνατοτητα checkpoint οπου δεν θα παραμενει fail το sync αν το απετυχες στην τωρινη σου προσπαθεια.Kill the one who though of this.
    Και τελικα εχω απορεια αν παιζουν κανενα ρολο στην ιστορια ή ειναι απλα για το challenge οπου αν ειναι το 2ο θα τα δινω σημασια για την διαρκεια της αποστολης και αν κανω fail απλα θα συνεχιζω(το ολο θεμα dna το κανει να φαινεται πως εχουν ομως σημασια)

Παρ'ολα αυτα το ατιμο το γουσταρω.Δεν ξερω τι με τραβαει σε αυτο,ουτε μεγαλος φαν της ιστοριας του ειμαι ,ουτε με το multi θα ασχοληθω αλλα το ολο σκηνικο των δολοφωνων και τα εργαλεια που δινονται για να δημιουργησεις καθως και ορισμενα sequences με κανουν να συνεχιζω να παιζω χωρις να θελω να σταματησω.
    Και κεραστε τιποτα στο ατομο που σκεφτηκε τα n.16 secret sequences(2 και brotherhood).Ειναι εξαιρετικα,οτι πρεπει για το gameplay οσον αφορα γριφους.
    Last edited by nikolaszax; 21-11-2010 at 11:18.
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

Cool Member s33k3rgr's Avatar
    PSN ID
    s33k3rgr

Μια ερωτηση εχω. Ειχα παιξει το Assasin Creed το 1 και δεν μ αρεσε κ τοσο πολυ απο gameplay. Το βρηκα πολυ φτωχο με πολυ καλα ομως γραφικα και εξελιξιμο σαν παιχνιδι αν γινοταν σωστη δουλεια. Τι λετε υπαρχει περιπτωση να μ αρεσει τωρα ?? Μην το νοικιασω και τσαμπα. Επισης θα ηθελα αν μπορειτε να μ πειτε και δυο λογακια για το multiplayer και αν αξιζει για αγορα.

Advanced Member ikaria_g4's Avatar
    PSN ID
    ikaria_g4
    Name
    Βαγγέλης

φιλε μου ειναι η μερα με την νυχτα... το 1 μπροστα στα αλλα 2 μοιαζει σαν ντεμο που μας το εδωσαν για να παρουμε μια μικρη ιδεα.

Sent from my mobile using Tapatalk

Ξερει κανεις ποσα sequence (chapters) εχει συνολο?

Elite ezio_auditore's Avatar
    PSN ID
    VenomDK
    Name
    ΙΩΣΗΦ

τρομερη κινηματογραφικη αισθηση με πολυ ωραιο σεναριο αλλα μετα απο 1-1,30 παιχνιδιου κουραζομαι αφανταστα απο τα ανουσια περα δωθε ωρες ωρες,δεν πτοουμαι παντως εχει πολυ περισσοτερα υπερ απο τι κατα.

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Το παιχνίδι έχει όντως πάρα πολλά πράγματα να κάνεις αλλά το story συγκριτικά με των 2 προηγουμένων μου φαίνετε πολύ filler (αυτή τη στιγμή είμαι sequance 5).

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by nikolaszax View Post
    Σχετικα με το bold.Εχεις και εσυ το φαινομενο να σταματαει το παιχνιδι για 2-3 δευτερολεπτα ,μετα να ξανασυνεχιζει και μετα απο λιγο να το ξανακανει αυτο ?Κυριως μου εμφανιζεται αυτο το φαινομενο οταν ειμαι πανω στο αλογο μεσα στην πολη και γινεται παρα πολυ σπαστικο ωρες ωρες.Πιστευω οτι ειναι λογο του οτι δεν προλαβαινει το παιχνιδι να φορτωσει τοσο γρηγορα ολα τα πραγματα σε σχεση με την ταχυτητα σου αλλα φοβαμαι μηπως ειμαι ο μονος που του παρουσιαζεται αυτο το προβλημα και μηπως..... ειναι ενδειξη οτι το ps3 εχει αρχισει να παιθαινει XD ..... .
    Τα frame drops και αργα texture loading ειναι επισης εκνευριστικα γιατι ειναι κυριολεκτικα παντου και με ενοχλει αφανταστα αφου δεν μπορεις να απολαυσεις ουτε τα landmarks και το free run χωρις να βλεπεις πραγματα να ξεπηδανε ή να μην σερνεται το παιχνιδι.

.
    ακριβως οπως τα περιγραφεις ειναι . το παιχνιδι ειναι εθιστικο αλλα τεχνικα -επειδη ταυτοχρονα επαιξα σχεδον 2 sequences στο 360- ειναι απαραδεκτο.

Spoiler!

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

Γαμώτο, έσκασαν τα πρώτα trophy glitches και για μένα
    2 για την ακρίβεια. Έκανα απλά reboot για να έχω τα επόμενα τουλάχιστον (και πράγματι τα επόμενα τα πήρα).

Έχετε υπόψη σας κάτι; Περιμένουμε patch;

Τουλάχιστον έχρισα την πρώτη μου ασσασσίνα

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Game of the Year 2010 (με οσα εχω παιξει μεχρι τωρα)

Ναι ναι... σορρυ τα νουμερα δεν μπορουν κανουν λαθος... πρωτη φορα φετος κολλησα τοσο ασχημα με παιχνιδι... εκλεισα σε καποια φαση να παιζω ασταματητα για 8 ωρες... και δεν μπορουσα κυριολεκτικα να σταματησω κατι που εχω να κανω εδω και πααααααρα πολυ καιρο!

Ολοκληρωσα το παιχνιδι εχοντας κανει πολυ λιγα sidemissions και μου πηρε 21 ωρες. Και ενω περιμενα το στορυ να μην μπορει να με εκπληξει τοσο οσο το τελος του Assassins Creed 2 , ε οταν τελειωσα το Brotherhood επαθα για μια ακομη φορα πλακα! Ειναι ιδιοφυια επαναλαμβανω ο εμπνευστης της εν λογω ιστοριας/σεναριου γενικα. Ειδικα οι τελευταιες ωρες του Brotherhood ειναι απιστευτες, τουλαχιστον για εμενα. Δεν υπαρχει τοσο εντονη δραση, αλλα το ολο feeling και η ατμοσφαιρα ειναι απλα εκπληκτικη. Νιωθεις οτι συμμετεχεις σε κατι μεγαλο σε κατι πολυ σημαντικο, η παρουσιαση του οποιου ειναι εκπληκτικα cool. Η μουσικη υποκρουση σου δημιουργει απιστευτα συναισθηματα αγωνιας, ανυπομονησιας, μυστηριου. Φοβερη δουλεια πραγματικα.

Δεν λεω φυσικα τιποτα για το τελος για ευνοητους λογους, αλλα ειναι το ειδος του τελους που εμενα μου αρεσει. Δεν χρειαζεται απαραιτητα να γινεται της ποπης οσον αφορα την δραση για να ειναι ενα τελος ΕΠΙΚΟ με ολα τα γραμματα κεφαλαια.

Η Ubisoft –και δεν το πιστευω οτι το λεω- εχει στα χερια της ενα διαμαντι. Ειναι πραγματικα υποχρεωση της πλεον να το σεβαστει καθωσπρεπει και οχι να το βιασει κυριολεκτικα με τσαπατσουλιες και milking. Ειναι μαζι με το Uncharted τα 2 πιο αγαπημενα μου νεα ΙPs αυτης της γενιας.

Δεν ξερω γιατι ειμαι τοσο ενθουσιασμενος με το παιχνιδι, αλλα ειχα καιρο να το παθω (βασικα τελευταια φορα ηταν το Uncharted 2). Πραγματικα η ατμοσφαιρα του και το μυστηριωδες της ολης υποθεσης μαζι με την απιστευτα ρεαλιστικη απεικονηση της εποχης σε μαγνητιζουν. Και ο τροπος που απαντωνται πολλα ερωτηματα αλλα και δημιουργουνται νεα ειναι εξαιρετικος και η ολη συνομωσια ιδιοφυης.

Ελπιζω μονο να συνεχισουν ετσι!

Το μονο που χρειαζεται ειναι περισσοτερη προσοχη στο τεχνικο τομεα την επομενη φορα. Τα γραφικα σαν γραφικα ειναι απιθανα με τεραστιες λεπτομερειες και πεντακαθαρα. Το framerate Ομως μεσα στο κεντρο της Ρωμης ειναι χαλι μαυρο. Και ειναι εμφανες οτι ειναι θεμα streaming που προκαλει αυτες τις πτωσεις στο frame. Γιατι με που τελειωσει το stream μετα ακριβως εκει που πριν σου εριχνε τα frames μετα τρεχει αψογα. Αυτο συμβαινει μονο εντος του κεντρου της πολης. Πιο εξω το framerate ειναι πολυ σταθερο. Αν διορθωσουν αυτο και το αιωνιο προβλημα του tearing το παιχνιδι θα γινει σχεδον τελειο.

ΥΓ: Νικολα οχι μην ασχολεισαι καν με το 100% synchronization για στορυ δεν εχει καμμια σημασια μονο για κατι unlockables κουστουμια κλπ κλπ. Παιξε το παιχνιδι και μην δινεις δεκαρα για τα δυσκολα synchronization. Ειναι δυσκολα γι αυτους που θελουν ακομα παραπανω replay value.
    Last edited by Valkyre; 22-11-2010 at 13:37.

PS4forums Addict criter's Avatar
    PSN ID
    criter

Ωραιος Valkyre για τις εντυπωσεις σου, ειναι στο ιδια καλα επιπεδα με το ACII δηλαδη ε ? Ποση ωρα σου πηρε να το τερματισεις? Ειναι το ιδιο σε διαρκεια με το ACII ή πιο μικρο που ελεγαν καποιοι ?

Εγω ακομα περιμενω την collectors απο καναδα, ουτε σημερα ηρθε, ανυσηχω μηπως εχει να κανει με τελωνειο και επειδη ειναι μεγαλο το μεγεθος. Εχει γινει shipped εδω και 11 μερες και ακομα περιμενω.

Name
    Δημήτρης

Ειπα μου πηρε 21 ωρες για να το τελειωσω και αυτο χωρις να εχω ασχοληθει με πολλα side quests.

Εγω το θεωρω εφαμιλλο σεναριακα με το ACII και καλυτερο απο αυτο σε ολους τους υπολοιπους τομεις.

Παντως για καποια σχολια που διαβασα και στο 360 υφιστανται τα ιδια προβληματα με το framerate παιδια, ισως οχι στον ιδιο βαθμο, αλλα μην εχετε την εντυπωση οτι το παιχνιδι εκει τρεχει νερακι...επαιξα μια αποστολη του sequence 6 στο 360 πριν 2 μερες και μεσα στο κεντρο της πολης το framerate κανει βουτιες πανω κατω με τον ιδιο τροπο που κανει και στο PS3. Λιγοτερο βεβαια στο 360, αλλα δεν νομιζω οτι κανει καμμια διαφορα αν απο τα 30 frames πεφτεις ξαφνικα για 2 δευτερολεπτα (μεχρι να τελειωσει το streaming) στα 17 (360), αντι να πεσεις στα 15 (PS3).

Eπισης το Sequence του Κοπερνικου δειχνει ακρως ενδιαφερον!

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Πολύ ευχάριστα αυτά val κυρίως αυτό που λες για το story γιατί εμένα τουλάχιστον μέχρι το 6ο sequence μου φαινόταν πολύ filler!
    Χαίρομαι που φτιάχνει η κατάσταση μετά...
    Παντός από πράγματα να κανείς έχει να φαν κ οι κότες

Valakyre ποσα sequences εχει?

PS4forums Fanatic Desmond's Avatar
    PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by enstikto View Post
    Πολύ ευχάριστα αυτά val κυρίως αυτό που λες για το story γιατί εμένα τουλάχιστον μέχρι το 6ο sequence μου φαινόταν πολύ filler!
    Χαίρομαι που φτιάχνει η κατάσταση μετά...
    Παντός από πράγματα να κανείς έχει να φαν κ οι κότες
    Χαχα!Άσε!Ανοίγω το map και δεν ξέρω από που πραγματικά να αρχίσω!
    Val, ευχαριστούμε και πάλι για τις εντυπώσεις.

Cool Member roselyn's Avatar
    PSN ID
    RoselynGR
    Name
    Marina

Εγώ δεν μπορώ να πω ακόμα εντυπώσεις γιατί μόλις το πήρα! Ανυπομονώ πάντως να το ξεκινήσω!!!!!!!

Υ.Γ. Η codex edition είναι μαμάτη!!!!!

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Elite ezio_auditore's Avatar
    PSN ID
    VenomDK
    Name
    ΙΩΣΗΦ

Μολις εβγαλα και τους πρωτους ασσασινους μου,παω αργα αργα αλλα ηδη εχω ριξει 15 borgia tower Και εχτισα και πολλα μαγαζια.

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by ezio_auditore View Post
    Μολις εβγαλα και τους πρωτους ασσασινους μου,παω αργα αργα αλλα ηδη εχω ριξει 15 borgia tower Και εχτισα και πολλα μαγαζια.
    Αν θυμάμαι καλά στο συνολό τους είναι 12 οι πύργοι! Εσύ πως έριξες ήδη 15;
    Λοιπόν είμαι σχεδόν στο τερμάτισμα (μόλις τελείωσα το sequence 9) με μία Ρώμη 98 ή 99% (λοίπουν 2 historical landmarks απο antico district). Ήταν αργά όμως και το κλεισα οπότε η συνέχεια today μετά τη δουλειά....
    Αν δεν γίνει κάτι το εξαιρετικά απίστευτο στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού θεωρώ ότι σεναριακά είναι πολύ κατώτερο του προκάτοχού του... Στο gameplay ντάξει δεν το συζηταμε ότι είναι πιό πλήρες.....
    Άντε να τελειώνω να συνεχίσω το multi (είμαι ακόμα 10 level καθώς έχω να το πιάσω απο την μέρα που το πήρα σχεδόν)

Edit: Για όσους θέλουν να παίξουν με skin τον Raiden δεν έχουν παρά να ολοκληρώσουν όλα τα VR Missions me τουλάχιστον bronze! (Δεν το έχω κάνει αλλά απ'ότι διάβασα έτσι γίνετε...)
    Last edited by enstikto; 23-11-2010 at 09:55.

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

Ολοι οι assasinoi..ειναι assasines?

Πολυ καλη ιδεα παντως αυτο με τους δικους σου assasinous. Βεβαια το κανει λιγο ευκολο το παιχνιδι αλλα παραμενιε καλη ιδεα.

Μεχρι στιγμης εξαιρετικο το Brotherhood!

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by enstikto View Post
    Αν θυμάμαι καλά στο συνολό τους είναι 12 οι πύργοι! Εσύ πως έριξες ήδη 15;
    Λοιπόν είμαι σχεδόν στο τερμάτισμα (μόλις τελείωσα το sequence 9) με μία Ρώμη 98 ή 99% (λοίπουν 2 historical landmarks απο antico district). Ήταν αργά όμως και το κλεισα οπότε η συνέχεια today μετά τη δουλειά....
    Αν δεν γίνει κάτι το εξαιρετικά απίστευτο στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού θεωρώ ότι σεναριακά είναι πολύ κατώτερο του προκάτοχού του... Στο gameplay ντάξει δεν το συζηταμε ότι είναι πιό πλήρες.....
    Άντε να τελειώνω να συνεχίσω το multi (είμαι ακόμα 10 level καθώς έχω να το πιάσω απο την μέρα που το πήρα σχεδόν)

Edit: Για όσους θέλουν να παίξουν με skin τον Raiden δεν έχουν παρά να ολοκληρώσουν όλα τα VR Missions me τουλάχιστον bronze! (Δεν το έχω κάνει αλλά απ'ότι διάβασα έτσι γίνετε...)
    Το ιδιο ειχε γινει σεναριακα και με το ACII ... μεχρι το τελος... κανω λαθος? Εκει ηταν που συνεδεσες ολο το παζλ και εβγαζαν νοημα τα παντα... και οι γριφοι απο το αλλο subject και οι κινησεις μεχρι εκεινη την στιγμη. Ετσι γινεται και στο Brotherhood. Κυριως απο τα λογια που θα ακουσεις οχι στο τελος τελος τελος.... αλλα πριν απο αυτο...και το λεω για να εχεις την προσοχη σου εκει, γιατι πιστεψε με θα ειναι δυσκολο να προσεξεις ακριβως τι εκφερεται!Α και μην το ξεχασω, πριν βγαλεις γνωμη για το σεναριο επιβαλλεται περαν του τερματισμου να δεις και το The Truth μυστικο βιντεο. Θυμασαι ποσα μαθαμε απο αυτο στο ACII και συνεβαλε σημαντικοτατα στο ποσο πολυ μας αρεσε το γενικο στορυ.

Οσο για τους ασσασσινους στην αρχη ναι κι εγω αυτη την απορρια ειχα, για καποιο λογο ολο ασσασσινες εβρισκα, μην ανησυχεις ομως θα συναντησεις ιδιο αριθμο ασσασσινων οσο προχωρας. Και ειναι απαραιτητοι στην πορεια του παιχνιδιου
    Last edited by Valkyre; 23-11-2010 at 10:12.

Tags for this Thread

Bookmarks

Bookmarks