LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos
Follow me!
https://www.instagram.com/tolislivemoments/
Θα ήθελα ένα παιδί που κατάλαβε απόλυτα το τέλος του παιχνίδιού (including "the truth") να κάνει μία ανάλυση του τι ακριβώς παίχτηκε...
Spoiler!
Πάντος προς το παρόν (με αυτά που έχω καταλάβει) πιό πολύ μου άρεσε του 2 το τέλος και φυσικα του Castlevania κ του Red Dead....
Edit: @Fistikis. Πήγενε στα barracks και μπες μέσα και κατέβα στο υπόγειο!![]()
Καλημέρα παιδιά, είμαι καινούργιος στο forum και ο λόγος είναι το AC Brotherhood το οποίο θεωρώ καταπληκτικό παιχνίδι.
Ηθελα την βοήθειά σας σχετικά με το multiplayer. Δεν μπορώ να βρω τον τρόπο για να παιξω με φίλο που του έχω κάνει πρόσκληση. Μπορεί κάποιος να μου πει τα βήματα;;;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ολοι έχουν αυτό το πρόβλημα.Δεν σε αφήνει από την επιλογή ranked match και wanted, να παίξεις με φίλους.Μπορείς να παίξεις τα alliance, manhunt και ή να φτιάξεις unranked private match.Επίσης διάβασα οτι με την επιλογή player match στο wanted μπορείς να παίξεις με φίλους αλλά δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα.
Εγώ πάντως παιδιά σχετικά με το τέλος, δεν θέλω να βγάλω κάποια συμπεράσματα, μόνο θεωρίες μπορούμε να πούμε. Έτσι κι αλλιώς πιστεύω ότι είναι έτσι δομημένο το παιχνίδι και η ιστορία του, όπου δεν μας έχουν δώσει όλες τις πληροφορίες (not even close!), ενώ πολλά από αυτά που βλέπουμε, γι' αυτόν τον λόγο, ίσως δεν βγάζουν καν 100% νόημα. Όπως είπα, με cliffhanger τέλειωσε πάλι, οπότε... περιμένουμε.
Πάντως σήμερα μου ήρθε ο Collector's Guide, ο οποίος έχει ΠΟΛΥ υλικό για διάβασμα. Αν έχει κάτι ουσιαστικό περί αυτών, θα επανέλθω.
Επίσης, έχουμε και λέμε τελικά (ενδεικτικά):
- Για την τελευταία Christina Mission χρειάζεται 75% synch
- Αν κάνουμε 100% rebuild την Rome παίρνουμε την Auditore Cape
- Με 100 Borgia Flags παίρνουμε την Borgia Cape
- Aν φτάσουμε Level 30 στο Project Legacy στο Facebook, παίρνουμε την Medici Cape
- To Raiden Skin ξεκλειδώνεται αν πάρουμε από ένα Bronze σε κάθε training challenge (όπως ειπώθηκε από τον Δημήτρη ήδη νομίζω)
- Το Sword of Altair ξεκλειδώνεται αν ολοκληρώσουμε όλα τα Assassin Guild Challenges
- Το Desmond Skin ξεκλειδώνεται με 100% στο Sequence 8. Όσοι δεν τα έχετε κάνει, αν θέλετε και τα υπόλοιπα που ξεκλειδώνονται με 100% synch στα sequences, πείτε να τα γράψω (αλλά και γενικά κάτι άλλο).
Άσχετο, αγόρασα από ebay από ένα Hawaiian Girlτο artbook και το map με τις υπογραφές της αμερικάνικης collector's με 16Ε. Έχει και άλλα αν θέλετε...! To Codex πάντως αυτή τη στιγμή τρέχει στα 100$ σε δημοπρασία (μόνο το Codex, όχι όλη η έκδοση!).
Στάνταρ θα έχεις κάνει ήδη και δεν θα το έχεις καταλάβει.
Προσπάθησε με το Hidden Blade να βρεις έναν εύκολο φρουρό και να του επιτεθείς συνεχόμενα μόνο με αυτό μέχρι τον σκοτώσεις, τότε θα καταλάβεις ότι κάνεις execution. Βέβαια αυτό γίνεται και με τα άλλα όπλα.
Βασικα δεν
Spoiler!
Οι κοκκινες πατημασιες τελειωνουν στους υπονομους.....και το γεγονος οτι
Spoiler!
Οσον αφορα την Eve και την Lucy.
Spoiler!
Πολλα τα ερωτηματα
Spoiler!
Για το παραπανω dialogue ειδικα υπαρχει και μια ακομα θεωρια που θυμιζει ουτε λιγο ουτε πολυ το....inception
Spoiler!
Farfetched ισως.....αλλα ποτε δεν ξερεις
Και το mail password της lucy....Juno57.....yeah,wtf ?Coincidence?
Αυτες τις υποθεσεις εχω δει/κανει/συζητησει.....
Βασικα φοβαμαι οτι το ολο "θελουμε AC καθε χρονο" θα εχει αρνητικο αποτελεσμα στην σειρα.Ναι ειναι φοβερη αλλα φοβαμαι οτι θα μπλεξουν με πολλα γεγονοτα την ιστορια(ηδη εχω σπαστει με το οτι φαινεται πως η σειρα παει απο cliff σε cliff,οχι επειδη δεν τα συμπαθω-ισα ισα ,εδω μου αρεσουν- αλλα επειδη φοβαμαι πως θα τα χρησιμοποιησουν σαν μεθοδο για να τραβηξουν την σειρα οσο δεν παει) και οτι επειδη πουλαει θα συνεχισουν με αυτην την σκεψη και με τετοια φιναλε.Ελπιζω να εχουν μια γενικη ιδεα και εγω και να μην γραφουν καθως προχωρανει.....γιατι τοτε....μας βλεπω AC 6+![]()
Last edited by nikolaszax; 26-11-2010 at 15:28.
Παιδια ποσες φορες πρεπει να το επαναλαβω αυτο το πραγμα....τα ιδια ελεγα και για το Lost και για το Inception.
αυτη ειναι η μαγεια ρε παιδια... ελεος... ή σας αρεσει ή δεν σας αρεσει αυτου του ειδους η εξελιξη της πλοκης και του σεναριου.
Εξηγουμαι:
Assassins Creed 1. Cliffhanger Ending? Yes! σας αρεσε?? (για ιστορια μιλαω παντα) Λογικα ναι μιας και λετε ποσο ενδιαφερον ειναι.
παμε παρακατω
Assassins Creed 2. Cliffhanger end? Σαφως και μαλιστα ακομα χειροτερο απο το πρωτο μερος!!! Απανταει σε πολλα ερωτηματα του πρωτου μερους και δημιουργει 2 φορες περισσοτερα ερωτηματα!!
Σας αρεσε??? Και παλι θεωρω το 90% θα πει ναι... ακομα περισσοτερο απο το πρωτο.
Και φτανουμε στο Brotherhood και ειλικρινα αναρωτιεμαι... τι αλλαξε σε αυτην την συνταγη? Δηλαδη -αληθεια τωρα- δεν περιμενατε Cliffhanger ending??? Δηλαδη περιμενατε να δειτε να τελειωνει η ιστορια του Desmond ή τελωσπαντων να απαντηθουν ολα τα ερωτηματικα και να μην δημιουργηθουν νεα?
Αυτο ηταν παντα το Assassins Creed ρε παιδια, ή σας αρεσει αυτος ο τροπος αφηγησης ή δεν σας αρεσει.
Το Brotherhood απαντησε σε σημαντικοτατα ερωτηματα για τον Desmond και πηγε ακομα παραπερα τις γνωσεις μας για -ξερετε τι-. Και οκ τελειωνει με Cliffhanger (που για να ειμαι ακριβης το Cliffhanger του 2ου μερους ηταν ΠΟΛΥ χειροτερο απο οτι του Brotherhood).
Ετ5σι θα ειναι και το Assassins Creed 3 και καλα θα κανει να ειναι ετσι. Αυτος ειναι ο τροπος αφηγησης του, πιστο στο πνευμα μιας sci-fi ιστοριας και αυτο λατρεψαμε. Δεν θελω σε καμμια περιπτωση το Assassins Creed να γινει ενα τυπου Μαικλ Μπεη (χαχα) χαζομπλοκμπαστερ που ολες οι ερωτησεις απαντωνται και στο τελος δεν εχω το παραμικρο ενδιαφερον ή την αγωνια για το τι προκειται να συμβει μετα.
Εγω γουσταρω που το παιχνιδι με αφηνει στην τσιτα και με κανει να θελω κι αλλο. Εχω βαρεθει ανελεητα τις ιστοριες που δεν σε αφηνουν δευτερολεπτο να σκεφτεις, να υποθεσεις κατι και στα δινουν ολα στο πιατο και αφου εχεις χορτασει, οταν ερχεται το επιδορπιο (sequel) εχεις φουσκωσει τοσο πολυ απο το πολυ φαι, που ναι μεν δοκιμαζεις 2 μουκιες και μετα λες "οχι ευχαριστω δεν θελω αλλο".
Βεβαια αυτα ειναι απλα γνωμη μου, δεν εχω προβλημα με οποιον δεν του αρεσει αυτο το στυλ αφηγησης, αλλα πραγματικα απορρω που το λετε τωρα γιατι το ιδιο πραγμα κανει το Assassins Creed εδω και 3 χρονια
ΥΓ: Συμφωνω και επαυξανω παντως με τον Νικολα -το εχω πει κι εγω αλλωστε- οτι αν το παρατραβηξουν θα καταντησει αηδια. Πρεπει να το σεβαστουν και να το προσεξουν οπως του αρμοζει σαν franchise. Απο οτι ειχαν πει παντως ξερουν κατα που βαδιζουν. Ας ελπισουμε οτι δεν θα το χαλασουν γιατι ευκολα καποιος μπορει να καταστρεψει οτι με κοπο δημιουργηθηκε ολο αυτο τον καιρο.
Last edited by Valkyre; 26-11-2010 at 15:17.
Spoiler!
Ωραίος ρε συ! Πολύ ωραίες σκέψεις! +rep αν με αφήσει!
Οσον αφορα την Eve και την Lucy.
Spoiler!
Πολλα τα ερωτηματα
Spoiler!
Για το παραπανω dialogue ειδικα υπαρχει και μια ακομα θεωρια που θυμιζει ουτε λιγο ουτε πολυ το....inception
Spoiler!
Farfetched ισως.....αλλα ποτε δεν ξερεις
Και το mail password της lucy....Juno57.....yeah,wtf ?Coincidence?
Αυτες τις υποθεσεις εχω δει/κανει/συζητησει.....
Βασικα φοβαμαι οτι το ολο "θελουμε AC καθε χρονο" θα εχει αρνητικο αποτελεσμα στην σειρα.Ναι ειναι φοβερη αλλα φοβαμαι οτι θα μπλεξουν με πολλα γεγονοτα την ιστορια(ηδη εχω σπαστει με το οτι φαινεται πως η σειρα παει απο cliff σε cliff) και οτι επειδη πουλαει θα συνεχισουν με αυτην την σκεψη και με τετοια φιναλε.Ελπιζω να εχουν μια γενικη ιδεα και εγω και να μην γραφουν καθως προχωρανει.....γιατι τοτε....μας βλεπω AC 6+![]()
@Val: Ωραία τα cliffhangers αλλά την έχουμε πατήσει ουκ ολίγες φορές πιστεύοντας ότι οι δημουργοί ξέρουν τι κάνουν και τίποτα δεν είναι τυχαίο και τελικά μαθαίνουμε ότι όλα ήταν απλά για εντυπωσιασμό και για να μας βάλουν στο τριπάκι να κάνουμε θεωρίες, και δεν "δέναν" πουθενά... Εγώ πρωσοπικά θα χαλαστώ αν γίνει και με το AC έτσι...
Και είναι και πιο επικύνδηνα τα πράγματα εδώ καθώς οι lead designers στα games αλλάζουν πολύ πιο εύκολα απο τους executive producers σε σειρές (παράδειγμα: όλα τα gow είχαν διαφορετικό lead game designer). Ποιός μου λέει ότι αύριο μεθαύριο που θα πάρει την σκιτάλη ο κος Βήτα απο τον κύριο άλφα θα ακολουθήσει αυτό που ξεκίνησε ο άλφα και δεν θα τον πιάσει να κάνει τα δικά του;
Τέσπα, μακάρι να βγώ λάθος και να ξέρουν τι τους γίνετε και όλα να έχουν μία σημασία η οποία δεν θα αλλάξει με τον καιρό...
^^ Σου αρεσει το cliffhanger ending και γενικοτερα το στυλ αφηγησης που χρησιμοποιει το Assassins Creed μεχρι τωρα?Αν ναι πραγματικα δεν βρισκω λογο γιατι θα πρεπει να ανησυχεις και να αγχωνεσαι για το μελλον! (τροπος του λεγειν αγχωνεσαι ετσι)
Το να κανεις υποθεσεις ή σκεψεις για ενα υπερβολικα τρελο grand finale με απιστευτες θεωριες και συγκυριες, το μονο που μπορει να σου προσφερει στο τελος ειναι απογοητευση. Ασε την ιστορια να κυλησει οπως θελουν οι δημιουργοι. Αν περιμενεις να απαντηθουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ στο τελος, τοτε πιστεψε με κατα 99% δεν προκειται να συμβει αυτο (και καλα θα κανει το μυστηριο ειναι ενα κεντρικο θεμα της σειρας και μεχρι το τελος πρεπει να παραμεινει ετσι) και θα απογοητευθεις διοτι θα εχεις χασει την ουσια -κατα τη γνωμη μου- της ιστοριας. Στο τελος δηλαδη θα σε απασχολει πιο πολυ γπως εξηγειται αυτο το "x" συμβαν της ιστοριας και πολυ λιγοτερο η ουσια της ιστοριας που ειναι η αποφυγη της καταστροφης του κοσμου και οι χαρακτηρες. Κατι αναλογο δηλαδη που εγινε με το Lost... στο τελος κανεις δεν εδινε δεκαρα για τον Τζακ, κανεις δεν εδινε δεκαρα για τους χαρακτηρες γενικοτερα, εκεινο που τους ενοιαζε ολους ηταν οι... πολικες αρκουδες στο νησι....
Οκ ναι στο Lost κι εγω πιστευω οτι ευθυνονται σε αρκετο ποσοστο οι σεναριογραφοι, αλλα αυτο που λεω ισχυει... ο κοσμος ενδιαφεροταν για τις λεπτομερειες για να ικανοποιησει (ψυχολογικα?) την συνειδηση του οτι ολα αυτα που σκεφτοταν ειχαν απολυτη εξηγηση και αρμονια μεταξυ τους και πραγματικα εχασε την ουσια. No fucking way παιδια, ποτε δεν θα συμβει αυτο...
Εγω θελω και το τελευταιο των τελευταιων Assassins Creed να αφηνει καποια μικρα αναπαντητα ερωτηματα. Γιατι αυτα τα μικρα ερωτηματα εμενα προσωπικα θα με κανουν να σκεφτομαι την ιστορια του ολο και περισσοτερο και θα μου μεινει ετσι αξεχαστη. Φυσικα θελω τα σημαντικα ολα να ξεδιαλυνουν και να βγαζουν νοημα, αλλα θελω το μυστηριο να ειναι εκει....ακομη και στην τελευταια σκηνη!
Last edited by Valkyre; 26-11-2010 at 15:41.
Bookmarks