Φίλε Val δεν νομίζω ότι φταίνε πάντα οι NPCs για τα tearings/pop-ups/κλπ. Μάλλον είναι χαρακτηριστικό της ομάδας παραγωγής, δεν εξηγείται αλλιώς. Στο ACII που ξέρω και μπορώ να μιλήσω μου έβγαζε αυτά τα προβλήματα και σε χώρους που ήμουν μόνος μου, ειδικά όταν ήμουν επάνω στο άλογο, τα Pop-ups (και τα tearings) πήγαιναν σύννεφο. Το αυτό στο PS3 και επειδή από ότι κατάλαβα το "PS3 lead platform" είναι στα χαρτιά, με βλέπω να το παίρνω στο 360 για να το χαρώ ένα κλικ παραπάνω. Πάντως, αν και λίγο ψυχάκιας με αυτού του είδους τα προβλήματα, στο ACII ειλικρινά δεν κατάφεραν να με πτοήσουν καθόλου, λες και δεν υπήρχαν. Τόσο πολύ έχω καεί με την υπόθεση των Assassin's, σε άλλο παιχνίδι δεν θα τα συγχωρούσα τέτοια οπτικά προβλήματα (άντε και το πρώτο uncharted).
^^ To λεω απλα επειδη σε κοβω φανατικο της σειρας, και σε περιπτωση που δεν το γνωριζεις, οτι το PS3 εχει δωρεαν exclusive missions/story ονοματι Copernicus. Και απο οτι λενε προσθετει αρκετες ωρες εξτρα διασκεδασης. Ειναι 300 ΜΒ σε μεγεθος και μολις κυκλοφορησε στο store.
Αν ηταν ακριβως ιδιο το περιεχομενο κι εγω θα το διαλεγα στο 360, γιατι οντως ειναι ενα κλικ καλυτερο με λιγο λιγοτερα εμφανη τα τεχνικα προβληματα. Το κυριο προβλημα παντως παραμενει με την μηχανη της ubisoft εκ γενετης. Και οι 2 εκδοσεις εχουν στιγμες με πολυ tearing και πτωση framerate...
Τσάμπα = PS3 / Επί πληρωμή = 360
Aν και να πω την αλήθεια με κόβω να το παίζω και στα δύο φορμά, με το πρώτο π.χ. έτσι είχα κάνει (πρώτα PS3 μετά 1000άκι στο 360) και τώρα ψάχνω να βρω το ΑCII για το 360 (το ανταλλάσσω με το PS3 αν το θέλει κανείς).![]()
Όχι βρε, εννοώ ότι αν είναι τσάμπα, ΟΚ είναι ένα κίνητρο παραπάνω να το πάρω στο PS3 πρώτα, αλλά αν είναι επί πληρωμή στο PS3 αυτό το DLC, πάω στεγνά με την μία στην έκδοση του 360. Δεν μου αρέσει να πληρώνω πρόσθετο υλικό υπό μορφή DLC (πολύ σπάνια να πάρω κάτι add-on), θεωρώ ότι τα παιχνίδια θα έπρεπε να είναι 100% πλήρη επί την πώληση τους και όλο το υλικό να βρίσκεται στο δισκάκι εξαρχής. Αν στην πορεία προκύψει κάτι, να το δώσουν δωρεάν θα το πάρω, αλλά το νταβαντζιλίκι να πληρώνω για υλικό που είτε έχει κοπεί από την αρχική ιστορία (βλ. ACII/RE5) είτε βγαίνει αποκλειστικά και μόνο για να μου τα πάρει (π.χ.: χαρτες/skins/modes) δεν με ενδιαφέρουν καθόλου. Ελπίζω να λύθηκε η παρεξήγηση...
^^ Free εντελως, ηδη διαθεσιμο στο store προς κατεβασμα. εννοειται οτι αν ηταν επι πληρωμη δεν θα μου ελεγε τιποτα κι εμενα.
Ειναι μια σειρα αποστολων για μια μινι ιστορια που αφορα τον Κοπερνικο.
Last edited by Valkyre; 19-11-2010 at 13:13.
paidia exw akousi den xerw an einai ali8eia oti h ekdosi tou xbox360 einai pio kali, grafika ktl?? oxi oti exw xbox360 aplos apo periergia rwtaw...
giati etsi omws pali?? sto telos mou fenete 8a allaxw to ps3 me kana xbox...
Πετυχα την Αudiotore εκδοση στο κεντρο (Θεσσαλονικη) στα 70 ευρω. Εγω προσωπικα θα
το παρω οταν πεσει πολυ ή μεταχειρισμενο!
Spoiler!
Every man is guilty of all the good he did not do!
και εγω στην αρχη ετσι πιστευα και ετσι ειναι οσο το παιχνιδι σε κραταει απο το χερακι και κανεις συγκεκριμενα πραγματα. οταν ανοιξει η πολη και μπορεις να πας οπου θες τα πραγματα χειροτερευουν. ποτε δεν κοιταω τα τεχνικα τοσο πολυ αλλα ειχα παιξει το 1ο και το 2ο στο 360 και τωρα μου κακοφαινεται.
Αν βγαλω μερικες αποστολες με fail συγχρονισμο αυτο επηρεαζει καθολου το story η αφορα μονο τα trophies?Δεν εχω καταλαβει ακομα τι παιζει...σε μια εκανα fail κ μου ξαναζητησε να την ξαναπαιξω...σε μια αλλη μου εβγαλε fail αλλα 50% completed και με αφησε να συνεχισω στην επομενη.
Bookmarks