Page 41 of 78 FirstFirst ... 3137383940414243444551 ... LastLast
Results 801 to 820 of 1541

Thread: Red Dead Redemption 2

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Κι εγώ παιδιά τους έχω χάσει. Και μου είχε κάνει εντύπωση που δεν τους έβλεπα, να πω την αλήθεια όμως από ένα σημείο και μετά σχεδόν τους είχα ξεχάσει. Η αλήθεια είναι πως είναι λίγο ξενερωτικό bug. Αν είναι έτσι μπορεί να σταματήσω λίγο προς το παρόν το main story και να περιμένω να δω τι θα γίνει. Κι έλεγα να μην το πάρω d1 γι αυτό το λόγο ...

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Τελικά τώρα που το είδα στο παιχνίδι κ εγώ δεν τους έχω δει καθόλου.
    Ουφ βαριέμαι ξανά από την αρχή, βέβαια δεν ξέρω μπορεί να βγαίνουν αργότερα, θα δω όταν τελειώσω μια αποστολή ακόμα αν εμφανιστούν.

Edit
    Μου λέει ένας φίλος που το τελείωσε στην αρχή ούτε αυτος τους έβλεπε, μετά άρχισαν κ έβγαιναν, κάνουν περιπολίες μου λέει.... Αντε τώρα να βγάλεις άκρη
    Στάλθηκε από το F5321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Last edited by Christos33; 31-10-2018 at 19:26.

xbox:Christoforo7s

το οτι κανεις upgrade τις τσαντες μετα απο πολυωρο κυνηγι και σε αφηνει να κουβαλας μονο μια απο αυτες,τι μαλακιαρα επικη ειναι.

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Λοιπόν για Abigail, Sadie, Jack νομίζω δεν είναι bug πρέπει να κάνεις, πρώτα την αποστολή με τον μικρό κ μετά κάνουν βόλτες μέσα στο camp.
    Από τότε που την έκανα τους βλέπω να κάνουν βόλτες.

AriStos13's Avatar
    PSN ID
    Aristos13
    Name
    Αρης

Quote Originally Posted by Christos33 View Post
    Λοιπόν για Abigail, Sadie, Jack νομίζω δεν είναι bug πρέπει να κάνεις, πρώτα την αποστολή με τον μικρό κ μετά κάνουν βόλτες μέσα στο camp.
    Από τότε που την έκανα τους βλέπω να κάνουν βόλτες.

Στο chapter 2 που
    Spoiler!

Sent from my iPhone using Tapatalk

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by AriStos13 View Post
    Στο chapter 2 που
    Spoiler!

Ναι αλλά δεν ξέρω μετά χάνονται πάλι,ίσως δεν βγαίνουν συνέχεια δεν είναι όπως τα άλλα μέλη του camp.

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

Click image for larger version. 

Name:	45041840_317464532369688_8238945500884107264_n.jpg 
Views:	139 
Size:	15.8 KB 
ID:	11390

9. The Following User Says Thank You to spartan For This Useful Post:

christos-sonyboy (01-11-2018)

AriStos13's Avatar
    PSN ID
    Aristos13
    Name
    Αρης

Ναι αλλά δεν ξέρω μετά χάνονται πάλι,ίσως δεν βγαίνουν συνέχεια δεν είναι όπως τα άλλα μέλη του camp.

Δεν νομιζω γιατι εμενα η sadie εξαφανιστηκε μολις εκανα την αποστολη μαζι της!!

τι εχετε παθει με τον κοσμο στο camp? κ αμα δεν ειναι εκει τι θα γινει? γυρω γυρω ειναι συνηθως,κανουν δουλειες η τιποτα περιπολιες. παντως οταν ειναι να βγει side mission,θα βγει.αν δε βγει τη στιγμη εκεινη που δεν τους βλεπετε,θα βγει αργοτερα που θα ξαναπατε.
    ειμαι στο 41% story και δεν ειχα καποιο θεμα,βασικα δεν πολυκοιταζω ποιος ειναι κ ποιος δεν ειναι στο camp. τα side missions βγαινουν κανονικα παντως.

AriStos13's Avatar
    PSN ID
    Aristos13
    Name
    Αρης

Quote Originally Posted by christos-sonyboy View Post
    τι εχετε παθει με τον κοσμο στο camp? κ αμα δεν ειναι εκει τι θα γινει? γυρω γυρω ειναι συνηθως,κανουν δουλειες η τιποτα περιπολιες. παντως οταν ειναι να βγει side mission,θα βγει.αν δε βγει τη στιγμη εκεινη που δεν τους βλεπετε,θα βγει αργοτερα που θα ξαναπατε.
    ειμαι στο 41% story και δεν ειχα καποιο θεμα,βασικα δεν πολυκοιταζω ποιος ειναι κ ποιος δεν ειναι στο camp. τα side missions βγαινουν κανονικα παντως.
    Υπαρχουν καποια side activities που δεν μπορουν να ολοκληρωθουν ομως οπως οταν σου ζητανε να τους φερεις κατι και ενω το βρισκεις δεν ειναι εκει για να τους το δωσεις!

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Παιδιά μπορώ να επιβεβαιώσω ότι είναι 100% bug. Το είχα πάθει και εγώ και είχαν εξαφανιστεί Abigail, Sadie, Jack και John απο το camp.
    Ευτηχώς είχα save στην αρχή του chapter 2 και ΠΡΙΝ κάνω την αποστολή του uncle πήγα μίλησα σε όλους, μετα κοιμήθηκα, ξαναμίλησα σε όλους, έκανα save και ΜΕΤΑ έκανα την αποστολή του Uncle και τώρα έχουν εμφανιστεί όλοι και έχουν διαλόγους και μπορείς να τους μιλήσεις.

Επίσης at least για την Sadie το "πάνε και κάνε πράγματα για το camp οπότε για αυτό δεν την βρίσκεις" (τουλάχιστον για μέχρι εκεί που έχω δει εγώ = 5,6 αποστολές του chapter 2) δεν ισχύει αφού όλη μέρα κάθεται και κλαίει. Θα έπρεπε δλδ να την βλέπει ο κόσμος στο camp. Το ίδιο και για τον πιτσιρικά ο οποίος είναι πάντα εκεί τριγύρω.

Είναι ξεκάθαρα bug και είναι και τραγικό και βαρβάτο. Φανταστείτε ότι όχι μόνο δεν μπορείς να τους μιλήσεις αν φας το bug αλλά χάνεις και όλα τα interactions που έχουν μεταξύ τους ή και με άλλους χαρακτήρες!!!

Προτείνω σε όσους δεν έχουν προχωρήσει πολύ να κάνουν την καρδιά τους πέτρα και να κάνουν reload ή αν την παλεύουν να περιμένουν patch γιατί είναι πολύ το content που θα χάσουν.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Χανονται. Την εκανα κι εγω την αποστολη. Εμειναν στο camp αλλα την επομενη φορα που πηγα ξαναχαθηκαν,

Quote Originally Posted by AriStos13 View Post
    Δεν νομιζω γιατι εμενα η sadie εξαφανιστηκε μολις εκανα την αποστολη μαζι της!!

Ετσι ειναι παιδια ειναι απλα bug.

Quote Originally Posted by christos-sonyboy View Post
    Mπορει εσενα να σου ειναι αδιαφορο να μην κανεις interact με βασικους χαρακτηρες της ιστοριας (ιδιως η Sadie) ομως το θεμα ειναι σοβαρο και το bug απαραδεκτο. Εμενα μου ζητησε ο γιος του Jack ενα βιβλιο και τωρα δεν υπαρχει πουθενα μεσα στο camp να του το δωσω. Ξερω οτι θα εχω καποια στιγμη την ευκαιρια αλλα αυτη η κατασταση ειναι τραγελαφικη και ειλικρινα απορρω πως αυτο το τοσο κοινο bug (που παρα πολυς κοσμος το εχει και δεν το ξερει οτι το εχει) δεν το εντοπισαν στο QA του παιχνιδιου...

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

Ελα παιδια αυτο ειναι πολυ ασχημο για το παιχνιδι να συμβαινει...δηλαδη ειπαμε ενταξει αυτο σου αλλαζει ολο το παιχνιδι...Οσο εσκαγα που δεν το επαιζα τοσο χαιρομαι που θα περιμενω μεχρι τελος του μηνα και που ΕΛΠΙΖΩ να το εχουν φτιαξει με patch...
    Spoiler!

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Όποτε λογικά και εμένα θα λείπουν γιατί και εγώ έκανα την πρώτη αποστολή με τον uncle. Δεν έχω πάει να κοιτάξω στο camp όμως ακόμα.

Επισης ξέρει κανεις που μπορώ να βρω fetch για να πουλήσω; Η γενικά που μπορώ να πουλήσω πράγματα που βρίσκω;
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Χανονται. Την εκανα κι εγω την αποστολη. Εμειναν στο camp αλλα την επομενη φορα που πηγα ξαναχαθηκαν,

Ετσι ειναι παιδια ειναι απλα bug.

Mπορει εσενα να σου ειναι αδιαφορο να μην κανεις interact με βασικους χαρακτηρες της ιστοριας (ιδιως η Sadie) ομως το θεμα ειναι σοβαρο και το bug απαραδεκτο. Εμενα μου ζητησε ο γιος του Jack ενα βιβλιο και τωρα δεν υπαρχει πουθενα μεσα στο camp να του το δωσω. Ξερω οτι θα εχω καποια στιγμη την ευκαιρια αλλα αυτη η κατασταση ειναι τραγελαφικη και ειλικρινα απορρω πως αυτο το τοσο κοινο bug (που παρα πολυς κοσμος το εχει και δεν το ξερει οτι το εχει) δεν το εντοπισαν στο QA του παιχνιδιου...
    Έχεις δίκιο μου τους βγάζει μόνο αν έχουν να κάνουμε αποστολη η είναι κάτι να πουν για το story.
    Ένας φίλος μου μου λέει βγαίνουν αργότερα, αλλά ποτέ αργότερα δλδ σε άλλους ζήτηνε χαρές στις αρχές κ άλλους στο τέλος.
    Τέλος πάντων σαν παιχνίδι είναι πολύ καλό αν συνήθεις τον χειρισμό ανεβάζει επίπεδο, ακόμα κ με το άλογο κάνεις τρέλα πράγματα, κάνει κάτι απίστευτα μέχρι drift κάνει , γυρίζει 180 μοίρες όταν σε κυνηγάνε.

Forum GOD ilias78's Avatar
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

https://www.google.gr/amp/s/wccftech...aking-bug/amp/

Ο τυπος γραφει οτι στο 4ο chapter, οι 4 αυτοι χαρακτηρες εμφανιζονται

Spoiler!

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ To εχω διαβασει κι εγω απο καποιους οτι το bug φτιαχνει απο μονο του στο 4ο κεφαλαιο (δεν ξερω αν ειναι 100% αυτο ομως). Αλλα και παλι και να φτιαξει, χανεις ενα μεγαλο κομματι του παιχνιδιου χωρις αυτους...

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Εγώ παιδιά (που ασχολούμαι βέβαια και θέλω να δω όσο πιο πολλά μπορώ στο camp) μετά το restart έχω δει ήδη 3,4 σκηνικά που δεν είχα δει (και δεν μπορούσα να δω) γιατί έλειπαν οι χαρακτήρες. Και αυτό έχωντας κάνει μόλις 3 missions στο chapter 2.

21. The Following User Says Thank You to enstikto For This Useful Post:

mihalis13 (01-11-2018)

AriStos13's Avatar
    PSN ID
    Aristos13
    Name
    Αρης

να ρωτησω και κατι αλλο εγω ειναι σιγουρο οτι αν το ξεκινησουμε απο την αρχη και πριν κανουμε την αποστολη του Θειου μιλησουμε σε ολους τους χαρακτηρες παραμενουν? εγω παιξει περιπου 15-20 ωρες μην το ξεκινησω παλι και δεν εχει αποτελεσμα..
    και κατι ακομα ποσο σιγουροι ειμαστε οτι ειναι bug?

Bookmarks

Bookmarks