Page 39 of 78 FirstFirst ... 2935363738394041424349 ... LastLast
Results 761 to 780 of 1541

Thread: Red Dead Redemption 2

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Share Play δεν έχει καμία σχέση με τα MS και γκέημπασιζ!

Δεν θυμάμαι κιόλας αν απαιτείται η απλή συνδρομή PSN Plus, ίσως και όχι.

Με το Share Play, ο φίλος παίζει κανονικά, ενεργοποιεί από την μεριά του το Share Play, εγώ κάνω join και Α) μπορώ απλώς να τον παρακολουθώ χωρίς καθόλου lag (ότι βλέπει, βλέπω) ή Β) μπορεί να μου "μεταφέρει" το joypad και να παίζω εγώ, ενώ εκείνος παρακολουθεί.

Δεν έχω ιδέα τι κάνει/δεν κάνει/αν κάνει η MS.

ΠΑΝΤΑ αισχρή, για εμένα, η ΜΣ. Θα πεθάνω και στο φέρετρο θα έχει φωτογραφία του Γκέιτς με ένα κωλοδάχτυλο (και παραμάσχαλα μια Amiga)

ΥΓ: Ρε χαμένε, πάρε όποτε θες τηλ!

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Κύριοι, ας μείνουμε λίγο επί του παιχνιδιού, γιατί οι πληροφορίες που έγραψαν πολλά άτομα είναι πολύ χρήσιμες και βοηθάνε πολύ. Μην βγούμε offtopic.

Το παιδί ρώτησε κάτι:

Quote Originally Posted by kostas1234 View Post
    καλησπερα παιδια δεν εχω καταλαβει πως χρησιμοποιω το crafting στο camp μου και γενικα πως το διαχειρίζομαι για να ειναι ολα στο κιτρινο απλα τι πρεπει να κανω μπορει καποιος να με βοηθησει επειδη δεν το καταλαβαινω υπαρχει καποιο βιντεο να καταλαβω ευχαριστω εκ τον προτερων
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Banned PS4forums Addict Sir_Teraflop's Avatar

^^ Fixed-sorry.

Βρήκα αυτό το Starter Guide από Gamespot:

4. The Following User Says Thank You to Sir_Teraflop For This Useful Post:

DJTaurus (30-10-2018)

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Vengeance 64 View Post
    Kingdom Come Deliverance on steroids το RDR2 απλά το πρώτο δεν είχε ούτε μπορούσε να έχει το Hype του δεύτερου....

Όλα είναι design choice και όχι αβλεψία των δημιουργών (ναι και τα clunky controls - δεν τρέχεις και αλλάζεις κατεύθυνση σε κλάσμα του δευτερολέπτου) αλλά αυτό που μου κάνει εντύπωση (και έγραψες) είναι ότι το παιχνίδι παρότι έχει τα Qualities των Action-Adventure των 80's-90s (μού έρχεται στο μυαλό στα γρήγορα το Die by the Sword) έχει Mass Marketing - δεν διαφημίζεται ως το παιχνίδι που είναι για Hardcore του είδους.

/clusterfuck.jpeg
    Οσο και να αλλαξει η αποψη μου για τα θεματα που εχω αναφερει ως τωρα πχ fast traveling επιλογες στην αργη πορεια των πραγματων, ποτε δεν θα αλλαξει για τον χειρισμο. Δεν ξερω αν καποιοι μπερδευεστε και νομιζετε οτι οποιος εχει παραπονο απο τον χειρισμο της Ροκσταρ οτι θελει να εχει χειρισμο Gears of War στο Red Dead ή τι αλλο. Με ξεπερναει αυτο. Ναι επιτηδευμενο ειναι και ναι ενοχλει πολυ κοσμο. Τα παραπονα ειναι πολλα για τον τομεα αυτο ακομα και απο ατομα που εκθειαζουν το παιχνιδι, οπως καλη ωρα ο Sutocren. Δεν θελουμε να κανουμε 180 scope headshots με το Red Dead, just saying... Αυτο το bias με την Ροκσταρ που κανετε λες και ειναι ο ερχομος του Μεσσια και δεν επιδεχεται κριτικης πουθενα ειναι λιγο κουραστικο.

Quote Originally Posted by Godweeder View Post
    Sutorcen μπραβο ρε φιλε . ..

Αρχιζω και πιστευω οτι αρκετος κοσμος λειτουργησε βεβιασμενα στο να κρινει και να βαθμολογησει το παιχνιδι επειδη δεν ειχε καπως την υπομονη να δει πως πραγματικα δουλευουν καποια πραγματα και οτι υπαρχουν λυσεις και εξηγησεις σχεδον για ολα.
    Το μονο σιγουρο ειναι οτι η rockstar ανεβασε το πηχη για ολη την gaming βιομηχανια σε αρκετους τομεις ασχετα αν υπαρχουν καποια βασικα προβληματα μεσα στο παιχνιδι..

Με καποια πραγματα που διαβασα απο τα παραπανω αλλα και απο οσα βλεπω στο ιντερνετ γενικα αυτες τις μερες , εχω σοκαριστει .
    Δεν νομιζω οτι εγω λειτουργησα βεβιασμενα, οταν στις 12 ωρες διαπιστωσα απο το PS4 forums.gr οτι καποιος καπου εκρυψε μεσα στο παιχνιδι το fast travel πισω απο κατι upgrades, που το αρχικο upgrade στην περιγραφη του δεν εδινε την παραμικρη υπονοια οτι θα υπαρξει fast travel mechanic.

Αν καποιου λαθος ειναι αυτο ειναι αυτου που εκρυψε εκει που εκρυψε αυτο το feature. Δεν ειναι θεμα του να χρησιμοποιησω το μυαλο μου και να κανω 1+1=2 οτι θα ειναι εκει. Δεν το βαθμολογησα το παιχνιδι, ουτε εχω ελειψη υπομονης να κατσω να δω πως πραγματικα δουλευει το παιχνιδι. Το παιχνιδι εχει ενα tutorial το οποιο ειναι μονιμο. Τα μυστικα του δεν μπορω να κατσω να τα μελετησω. Αυτο που εκανε ο Sutocren και καθησε και διαβασε το manual, δεν παιζει να το κανω εγω κυριως λογο ελειψης χρονου. Μου αρεσει που εχει πολλα μυστικα το παιχνιδι και πλεον θα καθομαι να googlaρω κι εγω οτι απορρια εχω.

Το τονισα αλλωστε σε καθε ποστ οτι οτι λεω εινια με βαση 12 ωρες παιχνιδιου. Φορουμ συζητησης ειναι εχει ενδιαφερον να υπαρχει ροη καθοσο παιζουμε το παιχνιδι. Δεν συμφωνω με την αποψη που λεει "ποσταρουμε αφου τελειωσουμε το παιχνιδι" ή "ποσταρουμε μονο αμα εχουμε κατι καλο να πουμε στα αρχικα σταδια μη χαλασουμε τη ζαχαρενια των υπερhyped ατομων". Σε καθε μεγαλο τιτλο γραφω εντυπωσεις καθοσο παιζω. Καποιες φορες ξεκιναω ενθουσιασμενος και τελειωνω πιο ξενερωμενος. Θα ειναι τρομερο αν οσο προχωραει το παιχνιδι και με συναρπαζει ολο και περισσοτερο, στο τελος να γυρισω και να γραψω διθυραμβους! Γιατι θα το κανω. Δεν το παιρνω πατριωτικα ουτε ειμαι κομπλεξικος να μην θελω να περασω καλα με το παιχνιδι.

Προσωπικα το ποστ του Sutocren με εφτιαξε κατα πολυ. Πηρα τον χαρτη του fast travel αν και τωρα εχω μεινει ταπι. Βεβαια δεν ειναι εντελως fast travel μιας και μονο πας καπου δεν γυρνας στο camp, αλλα οκ massive βελτιωση. Παμε καλα. Το παιχνιδι εχει πολυ ψωμι ακομα. Αναμενατε (ή πειτε μου να σκασω γενικα, no problem)

YΓ: Btw το HDR στο παιχνιδι ειναι broken οσοι παιζετε σε HDR tvs καλυτερα απενεργοποιηστε το μεχρι να το φτιαξουν. Θα ειναι πολυ πιο ομορφο το παιχνιδι σας σε SDR.

https://www.eurogamer.net/articles/d...emption-2s-hdr

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Red Dead Redemption 2's HDR support seems to serve no real purpose

Based on the video output of Xbox One X, the output is clearly derived from the SDR image and is not actually rendered with any kind of high dynamic range. Yes, we can hit a max 500 nits, but this is with the HDR calibration ramped up to the max, artificially boosting peak brightness from what is likely a 100 nit source image. The game's recommended 100 setting for LCD screens would see all of our comparison shots on this page present in a completely monochrome manner, signifying an image that is, effectively, an SDR image.

This is not the first game to present us with what you might call 'fake' HDR - earlier this year the Xbox One port of Nier Automata also pulled a similar trick, effectively transplanting the standard dynamic range image into an 'HDR container'. Once active, your screen registers an HDR output from the console, but it just contains the SDR image within it. All of our tests suggests the same thing is happening in Red Dead 2 on both Xbox and PlayStation systems.
    Περισσότερα στο link
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Moderator BillyFlo81's Avatar
    PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

Κατι καταλαβαμε με το HDR, ειδικα μετα τα χιονισμενα τοπια, αλλα τωρα ειναι αργα. Moυ τα λεγανε γιατι ελειπα το Σαββατοκυριακο και δεν ηθελα να το πιστεψω καθως το επιασα την Κυριακη το βραδυ. Παντως το παιχνιδι μου αρεσει αρκετα και προσπαθω να παραβλεψω τα framedrops για να μπορεσω να το απολαυσω. Το RDR2 φαινεται πως θα μου γινει ενα τρανταχτο παραδειγμα ετσι ωστε να νιωσω σιγουρος την επομενη φορα προτου προχωρησω ξανα σε προπαραγγελια παιχνιδιου ειδικά οταν υπαρχουν επιλογες για να ασχοληθω με καποιον αλλον τιτλο. Αυτο που θα πρεπει αρχικα να δουλεψω, ειναι η διατηρηση του hype meter κατω απο το κοκκινο καθως αν περιμενα μεχρι σημερα, σιγουρα δεν θα χα προβει ακομα στην αγορα του.

Παντως βρισκομαι κοντα στο 10% του story mode και το soundtrack το βρισκω εκπληκτικο! Δεν εχω ακουσει ακομα καποιο κομματι να επαναλαμβανεται, δεν ξερω αν θα συναντησω κατι τετοιο στη συνεχεια. Και στην αρχη οι τιτλοι μου θυμισαν αρκετα το Hatefull Eight. Περα απο τα τεχνικα θεματα, εγω ειμαι απολυτα ευχαριστημενος ακομα και με τον χειρισμο του παιχνιδιου καθως δεν με ενοχλει καθολου η αποκριση των κινησεων, ισα ισα τις βρισκω πιο ανθρωπινες/ρεαλιστικες. Το aim assist πιστευω πως ηταν αχρειαστο ως προεπιλογη αλλα τωρα πια δεν βλεπω να το αλλαζω, ας υπαρχει και ενα βοηθημα. Ολα τα λεφτα και το cinematic mode, πολυ καλη προσθηκη.

Elite polakis's Avatar
    PSN ID
    polbitz

Πως μπορω να βγαλω γρηγορα λεφτα στο παιχνιδι; Καμια συμβουλη; Στο ντόμινο το παιχνιδι τι πρεπει να κανεις;

Name
    Δημήτρης

Η μουισικη ειναι οντως εκπληκτικη. Κι εγω οτι εχω ακουσει ταιριαζει κα αρμοζει παρα πολυ ομορφα. Και επισης η γενικοτερη δουλεια στον ηχο ειναι φανταστικη ιδιως αν καποιος εχει ηχοσυστημα. Δυστυχως την περισσοτερη ωρα αναγκαζομαι να παιξω με ακουστικα αλλα οταν βαζω το ηχοσυστημα και ακουω να τιτιβιζουν τα πουλια απο την μια ακρη στην αλλη ειναι φοβερο. Και το αλογο τοσο αληθινο. Γενικα σε αυτα ειναι τοπ το παιχνιδι.

Κατι αλλο για το cinematic καμερα. Αυτο που θα ηθελα ηταν αν γινεται να βαλεις την cinematic καμερα και να πηγαινει στον αυτοματο το παιχνιδι (τυπου waypoint). Υπαρχει τετοια δυνατοτητα? Θα ηταν παρα πολυ καλο, γιατι ετσι οπως ειναι τωρα που πρεπει να παταω το Χ δεν μου κανει αισθηση να την χρησιμοποιησω.

Moderator BillyFlo81's Avatar
    PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

Δεν υπαρχει τροπος δυστυχως, πρεπει αναγκαστικα να ακολουθεις την πορεια πατωντας το x.

PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

DF HDR Analysis : RDR2 has Fake HDR

https://www.eurogamer.net/articles/d...emption-2s-hdr

Based on the video output of Xbox One X, the output is clearly derived from the SDR image and is not actually rendered with any kind of high dynamic range. Yes, we can hit a max 500 nits, but this is with the HDR calibration ramped up to the max, artificially boosting peak brightness from what is likely a 100 nit source image. The game's recommended 100 setting for LCD screens would see all of our comparison shots on this page present in a completely monochrome manner, signifying an image that is, effectively, an SDR image.

This is not the first game to present us with what you might call 'fake' HDR - earlier this year the Xbox One port of Nier Automata also pulled a similar trick, effectively transplanting the standard dynamic range image into an 'HDR container'. Once active, your screen registers an HDR output from the console, but it just contains the SDR image within it. All of our tests suggests the same thing is happening in Red Dead 2 on both Xbox and PlayStation systems.
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by BillyFlo81 View Post
    Δεν υπαρχει τροπος δυστυχως, πρεπει αναγκαστικα να ακολουθεις την πορεια πατωντας το x.
    Κι ομως! Απο οτι φαινεται πρεπει να εχει (δεν το εχω τεσταρει). Διαβασα οτι αν ενεργοποιησεις την cinematic camera και μετα ανοιξεις τον χαρτη και βαλεις waypoint σε παει μονο του. Αλλα θελει να εχεις το νου σου γιατι το ενδεχομενο να δεχθεις επιθεση υφισταται.

Εγω χαιρομαι γιατι αυτο το feature σε αφηνει να απολαυσεις την διαδρομη απο αλλη σκοπια. Ειναι κατι που το εκανα συνεχεια στο Assassins Creed.

13. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

BillyFlo81 (30-10-2018)

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Κατι αλλο για το cinematic καμερα. Αυτο που θα ηθελα ηταν αν γινεται να βαλεις την cinematic καμερα και να πηγαινει στον αυτοματο το παιχνιδι (τυπου waypoint). Υπαρχει τετοια δυνατοτητα? Θα ηταν παρα πολυ καλο, γιατι ετσι οπως ειναι τωρα που πρεπει να παταω το Χ δεν μου κανει αισθηση να την χρησιμοποιησω.
    Keep x button pressed on a main road once you have set a marker on the map, and keep the touch pad pressed until cinematic view starts. Then you can release both and it should auto ride while you enjoy the view.

Name
    Δημήτρης

^^ To λεω πιο πανω κι εγω

PS4forums Fanatic modecris's Avatar
    PSN ID
    modecris
    Name
    Χρήστος

Εντάξει το παιχνίδι ειναι απίστευτο και βαθύ μέχρι αηδίας....

εχω χασει την επιλογη για waypoint στον χαρτη δλδ παταω το Χ κανει τον ήχο αλλα δεν εμφανιζει στον χαρτη τιποτα. Εχετε ακουσει πάλι κατι τετοιο?

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by modecris View Post
    Εντάξει το παιχνίδι ειναι απίστευτο και βαθύ μέχρι αηδίας....

εχω χασει την επιλογη για waypoint στον χαρτη δλδ παταω το Χ κανει τον ήχο αλλα δεν εμφανιζει στον χαρτη τιποτα. Εχετε ακουσει πάλι κατι τετοιο?
    Mαλλον εχεις απενεργοποιησει απο τις επιλογες του HUD να σου δειχνει το δρομο προς τα waypoints. Το ειχα παθει κι εγω. Πηγαινε στα HUD settings και θα το βρεις λογικα.

18. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

modecris (30-10-2018)

PS4forums Fanatic modecris's Avatar
    PSN ID
    modecris
    Name
    Χρήστος

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Mαλλον εχεις απενεργοποιησει απο τις επιλογες του HUD να σου δειχνει το δρομο προς τα waypoints. Το ειχα παθει κι εγω. Πηγαινε στα HUD settings και θα το βρεις λογικα.
    Ευχαριστω Δημητρη, με ενα restore default έστρωσαν ολα!

PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Red Dead Redemption 2’ Earns Record-Breaking $725 Million Opening Weekend

β€œRed Dead Redemption 2” broke records in its first three days on sale, pulling in more than $725 million in worldwide retail sales and achieving the biggest opening weekend in the history of entertainment, developer Rockstar Games announced.

That tops the highest-grossing movie in history, β€œAvengers: Infinity Wars,” which earned more than $640 million during its opening weekend earlier this year. But β€œRed Dead Redemption 2” still isn’t the highest grossing entertainment launch of all time. That honor also goes to Rockstar Games for β€œGrand Theft Auto V,” which earned more than $1 billion in sell-through in its first three days. Because β€œGrand Theft Auto V” launched on a Tuesday, it left the door open for β€œRed Dead Redemption 2’s” β€” which launched on a Friday β€” record-setting weekend.
    Επίσης σε συνέχεια που πόσταρα παραπάνω!

HDR ON

HDR OFF

Last edited by WolfRathmA; 30-10-2018 at 16:16.

Follow me!

21. The Following 2 Users Say Thank You to WolfRathmA For This Useful Post:

BillyFlo81 (30-10-2018),DJTaurus (30-10-2018)

Τελικά υπάρχουν ακόμα gamers που αναγνωρίζουν τι αξίζει τα λεφτά τους. Δεν τους το χα όταν πρόκειται για ένα παιχνίδι που εξελίσσεται σαν ένα slow burning spaghetti western.... σε αντίθεση με το GTAV που σου έδινε με το καλημέρα ξέφρενη δράση.

Red Dead Redemption 2’s list of initial benchmarks include:

-Biggest opening weekend in retail sell-through across all entertainment releases
    -Second biggest launch (three days) in retail sell-through across all entertainment releases
    -Biggest entertainment launch of 2018
    -Most pre-ordered full game ever on PlayStation Network
    -Biggest day one full game sales ever on PlayStation Network
    -Biggest first three days full game sales ever on PlayStation Network.

23. The Following 2 Users Say Thank You to DJTaurus For This Useful Post:

Sir_Teraflop (30-10-2018),spartan (30-10-2018)

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

Ένα πολύ δυνατο συγκριτικο αναμεσα σε hzd και rdr 2
    Παρεπιπτοντως Το παιχνιδι σε λιγοτερο από μια εβδομαδα καταφερε να βγαλει κερδη της ταξεως των 725 εκατομμυριων δολαριων.Μιλαμε για το δευτερο καλυτερο ρεκόρ ολλων τον εποχων,πισω από το gtav (1 δισεκατομμυριο δολαρια)

25. The Following User Says Thank You to spartan For This Useful Post:

DJTaurus (30-10-2018)

Quote Originally Posted by WolfRathmA View Post
    Red Dead Redemption 2’ Earns Record-Breaking $725 Million Opening Weekend

Επίσης σε συνέχεια που πόσταρα παραπάνω!

HDR ON

HDR OFF

Μα πως θα καταλάβουμε διαφορές από τις μη HDR/8bit RGB οθόνες που διαβάζουμε το Post σου?

Spoiler!

Λοιπόν με κίνδυνο να φανώ απολογητής της Rockstar (hint: δεν είμαι) είναι εμφανές ότι το "HDR" του RDR2 απλώς δεν υπάρχει. Μπήκε για να μπει η στάμπα - το λογότυπο δηλαδή. Ίσα ίσα που γυρίζοντας σε HDR το μηχάνημα της επιλογή σας, γυρίζει και από Full RGB σε 4:2:2 με chroma subsampling το οποίο πολύ πιθανό να να προσθέτει έξτρα "θολούρα". Επίσης είναι προφανές ότι δύσκολα θα προστεθεί proper HDR mode γιατί κάτι τέτοιο θα χρειαστεί αλλαγές στην μηχανή - εφιάλτη για τους Artists γιατί απλώς τα πράγματα δεν είναι μια απλή αλλαγή στο tone mapping. Όποιος θέλει περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες κοιτάει εδώ.

Αυτό όμως δεν αναιρεί - ότι το RDR2 έχει τον πιο λεπτομερή φωτισμό, σκιές και τόσα πολλά αντικείμενα που παράγουν σκιές κ.α (contact hardening shadows) που κάνουν κάποιον να αναρωτιέται ποιος χρειάζεται ray traced shadows και άλλα...

Για να μην πολυλογώ άλλο - το look, το color grading του, η φωτορεαλιστική του οπτική έχει εξήγηση και οφείλεται στην απίστευτη δουλειά που κάνανε. To HDR ακόμα είναι σε παιδικό στάδιο και εδώ που τα λέμε, απαιτεί αρκετή ρύθμιση από τον χρήστη (ενίοτε και επαγγελματικό calibration έτσι ανάλογα τις απαιτήσεις) και μην ξεχνάμε τον ανταγωνισμό με το Dolby Vision (για το HDR10) - το καθένα με τα υπέρ και κατά του. Κοινώς οι περισσότεροι ακόμα στο θέμα του gaming είστε/είμαστε beta testers...

Έχω διαβάσει και σχόλια π.χ. ότι η εικόνα του RDR2 είναι και Reference level... και ότι άλλα παιχνίδια με HDR δεν σημαίνει ότι αποδίδουν και καλύτερα ή ότι ο μέσος χρήστης προτιμάει την υπερκορεσμένη εικόνα. (σαν να παίζεις games στο Vivid).

Όποιος ενδιαφέρεται να δει και μια άλλη οπτική και τις προκλήσεις του HDR στο Gaming μπορεί να διαβάσει εδώ.

27. The Following 2 Users Say Thank You to Sir_Teraflop For This Useful Post:

BillyFlo81 (30-10-2018),DJTaurus (30-10-2018)

Bookmarks

Bookmarks