Page 42 of 78 FirstFirst ... 3238394041424344454652 ... LastLast
Results 821 to 840 of 1541

Thread: Red Dead Redemption 2

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ Ειναι στανταρ bug, πρωτα απο ολα η Ροκσταρ απαντησε σε καποιον για το θεμα. Για το αλλο που λες (αν ξαναεμφανιζεται το προβλημα) φυσικα δεν μπορω να ξερω, αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω ακουσει κατι τετοιο...

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by AriStos13 View Post
    να ρωτησω και κατι αλλο εγω ειναι σιγουρο οτι αν το ξεκινησουμε απο την αρχη και πριν κανουμε την αποστολη του Θειου μιλησουμε σε ολους τους χαρακτηρες παραμενουν? εγω παιξει περιπου 15-20 ωρες μην το ξεκινησω παλι και δεν εχει αποτελεσμα..
    και κατι ακομα ποσο σιγουροι ειμαστε οτι ειναι bug?
    Αρίστο δες το μήνυμά μου εδώ.

Quote Originally Posted by enstikto View Post
    Παιδιά μπορώ να επιβεβαιώσω ότι είναι 100% bug. Το είχα πάθει και εγώ και είχαν εξαφανιστεί Abigail, Sadie, Jack και John απο το camp.
    Ευτηχώς είχα save στην αρχή του chapter 2 και ΠΡΙΝ κάνω την αποστολή του uncle πήγα μίλησα σε όλους, μετα κοιμήθηκα, ξαναμίλησα σε όλους, έκανα save και ΜΕΤΑ έκανα την αποστολή του Uncle και τώρα έχουν εμφανιστεί όλοι και έχουν διαλόγους και μπορείς να τους μιλήσεις.

Επίσης at least για την Sadie το "πάνε και κάνε πράγματα για το camp οπότε για αυτό δεν την βρίσκεις" (τουλάχιστον για μέχρι εκεί που έχω δει εγώ = 5,6 αποστολές του chapter 2) δεν ισχύει αφού όλη μέρα κάθεται και κλαίει. Θα έπρεπε δλδ να την βλέπει ο κόσμος στο camp. Το ίδιο και για τον πιτσιρικά ο οποίος είναι πάντα εκεί τριγύρω.

Είναι ξεκάθαρα bug και είναι και τραγικό και βαρβάτο. Φανταστείτε ότι όχι μόνο δεν μπορείς να τους μιλήσεις αν φας το bug αλλά χάνεις και όλα τα interactions που έχουν μεταξύ τους ή και με άλλους χαρακτήρες!!!

Προτείνω σε όσους δεν έχουν προχωρήσει πολύ να κάνουν την καρδιά τους πέτρα και να κάνουν reload ή αν την παλεύουν να περιμένουν patch γιατί είναι πολύ το content που θα χάσουν.
    Εγώ έκανα αυτά που γράφω μετά απο διάφορα που διάβασα απο άλλους που έλυσαν το bug. Και πάλι δεν ήμουν σίγουρος οτι θα λυθεί αλλά μου λύθηκε. Ελπίζω να μην ξαναεμφανιστεί και εγώ.

Edit: Πάντως αφού έχεις παίξει τόσο πολύ και θα χάσεις πολύ progress θα σου πρότεινα να ασχοληθείς μόνο αν έχεις σκοπό να ασχοληθείς πολύ με το camp και το interaction με τους χαρακτήρες. Αν δεν σε νοιάζει και πολύ το κομμάτι (ένας συνάδελφός μου μου είπε ε στο camp έχω πάει 2 φορές και βαριέμαι να μιλάω και σε όλους) δεν αξίζει να χάσεις τόσο progress.

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Σε έναν χρήστη στο resetera το rockstar support απάντησε αυτό:

Thank you for contacting Rockstar Support.

We understand that you are missing the Character Sadie from your account. n an attempt to resolve these issues, we would like to try resetting the local user profile settings for the game. You do not have to worry about losing any progress, as this simply clears some temporary files associated with the game.

We have the steps to clear the cache below.

1. Fully shut down your console.
    2. After 30 seconds of the console being shut down, restart the console.
    3. Launch RDR2.
    4. When launching RDR2, wait until a black screen appears after the initial splash art has disappeared, and hold down L1+R1 throughout the opening scenes.
    5. If successful, you will be prompted to re-calibrate your language and brightness options.

If the issue still exists, then please contact us back for further assistance.

Best regards,
    Sidney P.
    Rockstar Support
    Δεν ξέρω αν δουλεύει αλλά αν δουλέψει θα γλιτώσει πολυ κόσμος.

Banned PS4forums Addict Sir_Teraflop's Avatar

Για προσέχετε Cowboys στις περιπλανήσεις σας και αρχίστε να περπατάτε τοίχο ... ερ σόρρυ - δέντρο-δέντρο γιατί διαβάζω περίεργα πράγματα....

Spoiler!

5. The Following User Says Thank You to Sir_Teraflop For This Useful Post:

DJTaurus (01-11-2018)

AriStos13's Avatar
    PSN ID
    Aristos13
    Name
    Αρης

Quote Originally Posted by enstikto View Post
    Σε έναν χρήστη στο resetera το rockstar support απάντησε αυτό:

Δεν ξέρω αν δουλεύει αλλά αν δουλέψει θα γλιτώσει πολυ κόσμος.
    θα το δοκιμασω μολις παω σπιτι το βραδυ και θα ποσταρω το αποτελεσμα.. μακαρι να δουλευει γιατι δεν υπαρχει τιποτα πιο σπαστικο απο το να σε αναγκαζει να το ξεκινας απο την αρχη

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Παιδιά, πάντως για να μην παιδέυεστε, δοκίμασα να κάνω uninstall + delete τα saves και το profile, install πάλι και κατέβασμα μόνο του τελευταίου save από το cloud και δοκίμασα να το τρέξω πρώτα χωρίς το d1 patch, δοκίμασα μετά με το d1 patch, @@. Δοκίμασα επίσης να κάνω replay κάποιες αποστολές (χωρίς να παίξω από την αρχή), πάλι @@. Υποθέτω οτι η λύση είναι ή περιμένουμε για patch, ή από την αρχή πάλι (εκτός κι αν έχει κάποιος save πριν το mission με uncle)...
    Last edited by gonzalez; 01-11-2018 at 19:20.

Endless possibilities

AriStos13's Avatar
    PSN ID
    Aristos13
    Name
    Αρης

Αυτο που λεει ο enstikto δεν μπορεσα να τι κανω! Το δοκιμασα 3 φορες αλλα δεν μου πετυχε!
    Τον john τον βρηκα το βραδυ μονο φυλαει σκοπετο
    Spoiler!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Forum GOD Dragonpaul's Avatar
    PSN ID
    Dragonpaul
    Name
    Παύλος

Όσοι έχετε το bug, τελικά, τι κάνετε;;; Συνεχίζετε, ξεκινήσατε απο την αρχή ή περιμένετε patch? Προσωπικά θα το παγωσω λίγο μεχρι να δω εαν θα το διορθώσουν. Αλλιώς θα δω τι αλλο θα κάνω...

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Εγώ κοίταξα τους χαρακτήρες και όλοι είναι στο camp από εδώ και από εκεί. Δεν λείπει κανένας. Παίζω στο Xbox όμως.
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

12. The Following User Says Thank You to WolfRathmA For This Useful Post:

Dragonpaul (02-11-2018)

Elite gonzalez's Avatar
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by Dragonpaul View Post
    Όσοι έχετε το bug, τελικά, τι κάνετε;;; Συνεχίζετε, ξεκινήσατε απο την αρχή ή περιμένετε patch? Προσωπικά θα το παγωσω λίγο μεχρι να δω εαν θα το διορθώσουν. Αλλιώς θα δω τι αλλο θα κάνω...
    Εγώ πάντως το πάγωσα, αλλά αν δεν αντέξω μέσα στο ΣΚ θα ξεκινήσω από την αρχή μου φαίνεται...

14. The Following User Says Thank You to gonzalez For This Useful Post:

Dragonpaul (02-11-2018)

Name
    Δημήτρης

Οι επιλογες ειναι 2 εαν σε νοιαζει το θεμα αυτο:

α) Παιζεις απο την αρχη το παιχνιδι, βασικα αν εχεις save στο ξεκινημα ακριβως του Chapter 2 μπορεις να συνεχισεις απο εκει.

β) Περιμενεις να το φτιαξουν.

Εγω... ξεκινησα απο την αρχη... ναι... και μπορω να πω κι εγω οτι αν σε νοιαζει το interaction με τους χαρακτηρες και το characterization εχει καποια σκηνικα που εχουν σημασια.

Η αλλη επιλογη που εχει καποιος που δεν τον νοιαζει και τοσο ειναι να παιζει κανονικα μεχρι και το Chapter 4 οπου το προβλημα απο οτι φαινεται διορθωνεται απο μονο του...

16. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

Dragonpaul (02-11-2018)

AriStos13's Avatar
    PSN ID
    Aristos13
    Name
    Αρης

εγω δεν εχω αποφασισει ακομα τι θα κανω.. ειμαι πιο πολυ στο να το ξεκινησω απο την αρχη η αληθεια ειναι παντως αλλα δεν παει το χερι ευκολα

18. The Following User Says Thank You to AriStos13 For This Useful Post:

Dragonpaul (02-11-2018)

Elite polakis's Avatar
    PSN ID
    polbitz

Εγω στο ps4 τους εχω ολους με προχωρημενο chapter 2, κανενα προβλημα. Επισης, το infinite gold glitch μου ελυσε τα χερια χαχα

20. The Following User Says Thank You to polakis For This Useful Post:

Dragonpaul (02-11-2018)

AriStos13's Avatar
    PSN ID
    Aristos13
    Name
    Αρης

Μου απαντησαν απο την rockstar στο report που εγχα κανει! Βαζω ss την απαντηση τους
    Spoiler!

δεν θυμαμαι βεβαια αν εχασα σε εκεινη την αποστολη.
    edit: εβαλα την αποστολη στο youtube και οντω ειχα χασει σε ενα σημειο

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by AriStos13; 02-11-2018 at 13:05.

22. The Following User Says Thank You to AriStos13 For This Useful Post:

Valkyre (02-11-2018)

Name
    Δημήτρης

Kαλο θα ηταν βεβαια να σου ελεγαν και αν προκειται να το φτιαξουν, γιατι στο μηνυμα τους σου ειπαν λιγο-πολυ, κοψε το λαιμο σου και ξαναπαιξε απο την αρχη...

Forum GOD ilias78's Avatar
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

Με την απαντηση που εδωσαν στον αριστο αλλα κ σε καποιον αλλον (νομιζω στην προηγουμενη σελιδα), εγω καταλαβαινω οτι δεν εχουν σκοπο να το φτιαξουν. Σε αντιθετη περιπτωση θα το ελεγαν. Οτι κνκαλα ειναι γνωστο προβλημα κ θα το πατσαρουν

Spoiler!

AriStos13's Avatar
    PSN ID
    Aristos13
    Name
    Αρης

το ιδιο συμπερασμα με τον Ηλια βγαζω και εγω παντως. οτι δεν εχουν σκοπο να το φτιαξουν

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Υπάρχει και το πρόβλημα με τον ήχο σε 5.1 που έγραψα και προηγουμένως σε πολλούς. Δεν παίζει το κεντρικό ηχείο.

Που μπορώ να στείλω και εγώ στο support;
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Παιδιά εγώ δεν νομίζω οτι δεν θα το φτιάξουν. Είναι major bug. Απλά πιθανότατα να μην γίνει πολύ άμεσα ή και να μην έχουν την κατάλληλη εσωτερική ενημέρωση και για αυτό να απαντούν έτσι.

Bookmarks

Bookmarks