Page 40 of 78 FirstFirst ... 3036373839404142434450 ... LastLast
Results 781 to 800 of 1541

Thread: Red Dead Redemption 2

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Ευτυχώς που raytraced τεχνικές δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία στο RDR2 (πολύ λίγα πραματάκια όπως God Rays), γιατί ως τίτλος έχει απειροελάχιστες ανακλαστικές επιφάνειας (άγρια δύση, ζούγκλα, πολύ ξύλοκατασκευή, ζωάκια, φυτάκια). Αν ήταν τίγκα στα κτήρια, τζάμια, αυτοκίνητα.....γενικά ανακλαστικές επιφάνειας όντως η raytraced τεχνική θα έδινε ρέστα.

Ευτυχώς όμως δεν έχει.

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Default Red Dead Redemption 2

Κάποιος που να παίζει με 5.1 υπάρχει;

Το κεντρικό ηχείο δεν παίζει. Έχει πάθει κάποια φρίκη το παιχνίδι και δεν ξέρω τι να κάνω...
    Εύχομαι όχι απεγκατάσταση!

Edit:
    Δεν το έχω μόνο εγώ το πρόβλημα τελικά.

Last edited by WolfRathmA; 30-10-2018 at 23:19.
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill
    Spoiler!

4. The Following User Says Thank You to chronohill For This Useful Post:

DJTaurus (31-10-2018)

PS4forums Addict Error Flynn's Avatar
    PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Η μουισικη ειναι οντως εκπληκτικη. Κι εγω οτι εχω ακουσει ταιριαζει κα αρμοζει παρα πολυ ομορφα. Και επισης η γενικοτερη δουλεια στον ηχο ειναι φανταστικη ιδιως αν καποιος εχει ηχοσυστημα. Δυστυχως την περισσοτερη ωρα αναγκαζομαι να παιξω με ακουστικα αλλα οταν βαζω το ηχοσυστημα και ακουω να τιτιβιζουν τα πουλια απο την μια ακρη στην αλλη ειναι φοβερο. Και το αλογο τοσο αληθινο. Γενικα σε αυτα ειναι τοπ το παιχνιδι.

Κατι αλλο για το cinematic καμερα. Αυτο που θα ηθελα ηταν αν γινεται να βαλεις την cinematic καμερα και να πηγαινει στον αυτοματο το παιχνιδι (τυπου waypoint). Υπαρχει τετοια δυνατοτητα? Θα ηταν παρα πολυ καλο, γιατι ετσι οπως ειναι τωρα που πρεπει να παταω το Χ δεν μου κανει αισθηση να την χρησιμοποιησω.
    Εάν είσαι πάνω σε δρόμο και το σημείο που θα βάλεις στο χάρτη σαν προορισμό θα είναι επίσης πάνω σε δρόμο τότε η cinematic camera λειτουργεί έτσι όπως θες. Ξεκινάς να δώσεις λίγη ώθηση στο άλογο, βαζεις cinematic και μετά φτάνει στο προορισμό του αυτόματα καθώς εσυ έχεις ακουμπήσει το joypad κάτω και απλά απολαμβάνεις.

PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Η διαφορά με το HDR απενεργοποιημένο θα έλεγα ότι είναι εμφανής! Χωρίς το HDR το παιχνίδι φαίνεται καλύτερο. Δοκιμάστε το!

Έκατσα να παίξω εχθές και το πρόβλημα παραμένει με τον ήχο. Λύση δεν έχω βρει...
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!

Moderator BillyFlo81's Avatar
    PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

^^
    Οντως, με απενεργοποιημενο το HDR ειναι καλυτερα τα πραγματα. Αυτο που λες με τον ηχο θα το τσεκαρω και γω αποψε γιατι χθες το βραδυ δεν ανοιξα το Home cinema.

Οσον αφορα την αυτοματη λειτουργια του cinematic mode οταν οριζουμε καποιο waypoint, τα πραγματα δεν ειναι και τοσο καλα καθως δεν υπαρχει μονο ο κινδυνος στην πορεια να μας την πεσει καποιος, αλλα να παρουμε σβαρνα τους npcs που θα βρεθουνε εμποδιο μπροστα μας με αποτελεσμα στη συνεχεια να μας καταδιωκουν.

PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Quote Originally Posted by BillyFlo81 View Post
    ^^
    Οντως, με απενεργοποιημενο το HDR ειναι καλυτερα τα πραγματα. Αυτο που λες με τον ηχο θα το τσεκαρω και γω αποψε γιατι χθες το βραδυ δεν ανοιξα το Home cinema.
    Δεν ξέρω αν είναι random το πρόβλημα. Αλλά δοκίμασέ το αν θες να μου πεις.
    Με το HDR παρατήρησα ότι ο χάρτης είναι transparent αρχικά. Κάτι που μες το HDR δεν το είχα προσέξει. Επίσης όταν πατάς pause δεν είχα δει στα αριστέρα (ή δεν το είχα προσέξει τόσο) ότι το κόκκινο αυτό είναι σαν πασαλειμμένη μπογιά ένα πράγμα.

Κάποιο γράφουν ότι χωρίς το HDR δεν έχουν καλό contrast. Κάτι το οποίο δε νομίζω να ευθύνεται και τόσο το παιχνίδι αλλά και η τηλεόραση που έχουν. Για εμένα οι διαφορές πάντως ήταν εμφανής. Και απορώ γιατί δεν βάζουν μια επιλογή για απενεργοποίηση HDR (μέσα στο παιχνίδι) παρά να πηγαίνω στα settings της κονσόλας. (Xbox εδώ)

Follow me!

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by chronohill View Post
    Το εβαλα κι εγω εχθες και το εσβησα. Ειναι μουφα και clickbait αρθρο. Αν το διαβασεις επουδενι δεν αντανακλα στον τιτλο του αρθρου αυτο που ειπε η Rockstar. Ελπιζουμε.

Quote Originally Posted by Error Flynn View Post
    Εάν είσαι πάνω σε δρόμο και το σημείο που θα βάλεις στο χάρτη σαν προορισμό θα είναι επίσης πάνω σε δρόμο τότε η cinematic camera λειτουργεί έτσι όπως θες. Ξεκινάς να δώσεις λίγη ώθηση στο άλογο, βαζεις cinematic και μετά φτάνει στο προορισμό του αυτόματα καθώς εσυ έχεις ακουμπήσει το joypad κάτω και απλά απολαμβάνεις.
    Το εκανα εχθες και δουλεψε αψογα... μακαρι να το ηξερα νωριτερα. Εφαγα τοστακι και εβλεπα την αγρια Δυση να ξεδιπλωνεται με την ησυχια μου... μεχρι που μερικοι o'Driscol αποφασισαν να μου την σπασουν!

Quote Originally Posted by WolfRathmA View Post
    Η διαφορά με το HDR απενεργοποιημένο θα έλεγα ότι είναι εμφανής! Χωρίς το HDR το παιχνίδι φαίνεται καλύτερο. Δοκιμάστε το!

Έκατσα να παίξω εχθές και το πρόβλημα παραμένει με τον ήχο. Λύση δεν έχω βρει...
    Κανονικα παιζει σε εμενα το κεντρικο ηχειο. :/

Quote Originally Posted by WolfRathmA View Post
    Δεν ξέρω αν είναι random το πρόβλημα. Αλλά δοκίμασέ το αν θες να μου πεις.
    Με το HDR παρατήρησα ότι ο χάρτης είναι transparent αρχικά. Κάτι που μες το HDR δεν το είχα προσέξει. Επίσης όταν πατάς pause δεν είχα δει στα αριστέρα (ή δεν το είχα προσέξει τόσο) ότι το κόκκινο αυτό είναι σαν πασαλειμμένη μπογιά ένα πράγμα.

Κάποιο γράφουν ότι χωρίς το HDR δεν έχουν καλό contrast. Κάτι το οποίο δε νομίζω να ευθύνεται και τόσο το παιχνίδι αλλά και η τηλεόραση που έχουν. Για εμένα οι διαφορές πάντως ήταν εμφανής. Και απορώ γιατί δεν βάζουν μια επιλογή για απενεργοποίηση HDR (μέσα στο παιχνίδι) παρά να πηγαίνω στα settings της κονσόλας. (Xbox εδώ)
    Με το HDR ευτυχως εγω παρακολουθουσα τα τεκτενομενα του τεχνικου τομεα (να και κατι καλο απο τον ψυχαναγκασμο μου) και κατευθειαν επαιξα το παιχνιδι με απενεργοποιημενο HDR. Ειναι πολυ καλυτερο ετσι. Ειλικρινα απορρω πως η Rockstar τα εκανε ετσι με το HDR...

Να συνεχισω και λιγο τις εντυπωσεις, εχθες αλλαξα το aiming με deadzone 0 και το setting του aim acceleration στο 8/10 περιπου. Τα πραγματα βελτιωθηκαν αρκετα. Επεσα και σε ενα ωραιο σκηνικο με μια συμμορια και το ψιλοευχαριστηθηκα το shooting με τις νεες ρυθμισεις. Ολο και καλυτερα παμε

Γενικα το highlight του παιχνιδιου για εμενα ειναι το σκηνικο με τους NPCs και ολα τα μικρα σεναριακια που εχει γραψει η Rockstar. Ειναι πραγματικα υποδειγματικη δουλεια. Πολλα ειναι και scripted αλλα ρε παιδι μου οσο ναναι δεν τα εχεις ξαναδει σε αλλο παιχνιδι μεχρι σημερα. Ενα μικρο παραδειγμα ενος μικρου σκηνικου που δεν το θεωρω σποιλερ αλλα το βαζω καλου κακου.

Spoiler!

Ναι ρε φιλε σε αυτο υποκλινομαι. Το παιχνιδι δεν θα παψει να εχει θεματα (και καποια σοβαρα κατ εμε) αλλα αυτα τα σκηνικα ειναι απλα ρησπεκτ.

10. The Following User Says Thank You to Valkyre For This Useful Post:

DJTaurus (31-10-2018)

PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Infinite Money Exploit / Glitch για όποιον θέλει να καταστρέψει την εμπειρία του

Follow me!

Name
    Δημήτρης

Παιδια πρεπει να παιζει τρελη μαλακια με ενα bug του παιχνιδιου και θα ηθελα να ακουσω και απο εσας αν σας εχει τυχει.

Αρκετα ατομα αναφερουν οτι εχουν χασει απο το camp τους βασικους χαρακτηρες οπως η Sadie,η Abigail (γυναικα Marston),ο Jack (γιος (Marston) και καποιοι αλλοι. Υπαρχει καποιο bug και αν κανεις λενε πρωτα το mission του Uncle στην αρχη του Chapter 2 ολοι αυτοι οι χαρακτηρες εξαφανιζονται τελειως απο το camp στο παιχνιδι και εμφανιζονται μοναχα στα main missions της ιστοριας του παιχνιδιου.

Εγω προσωπικα ειμαι αρκετα βαθια στο Chapter 2 και μπορω να πω οτι τον Jack την Abigail και την Sadie δεν τους εχω δει ΠΟΤΕ. Ουτε μια φορα να περιφερονται. Και τον Marston μονο 1-2 φορες τον ειδα και μου ειχε κανει εντυπωση ποσο λιγο υπαρχει στο παιχνιδι...

Δωστε τα φωτα σας ρε παιδια γιατι μιλαμε για τραγικο bug αν ισχυει... εχω ξενερωσει απιστευτα.

https://gamefaqs.gamespot.com/boards...ion-2/77151789

https://www.reddit.com/r/reddeadrede...g_where_sadie/

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Παιδια πρεπει να παιζει τρελη μαλακια με ενα bug του παιχνιδιου και θα ηθελα να ακουσω και απο εσας αν σας εχει τυχει.

Αρκετα ατομα αναφερουν οτι εχουν χασει απο το camp τους βασικους χαρακτηρες οπως η Sadie,η Abigail (γυναικα Marston),ο Jack (γιος (Marston) και καποιοι αλλοι. Υπαρχει καποιο bug και αν κανεις λενε πρωτα το mission του Uncle στην αρχη του Chapter 2 ολοι αυτοι οι χαρακτηρες εξαφανιζονται τελειως απο το camp στο παιχνιδι και εμφανιζονται μοναχα στα main missions της ιστοριας του παιχνιδιου.

Εγω προσωπικα ειμαι αρκετα βαθια στο Chapter 2 και μπορω να πω οτι τον Jack την Abigail και την Sadie δεν τους εχω δει ΠΟΤΕ. Ουτε μια φορα να περιφερονται. Και τον Marston μονο 1-2 φορες τον ειδα και μου ειχε κανει εντυπωση ποσο λιγο υπαρχει στο παιχνιδι...

Δωστε τα φωτα σας ρε παιδια γιατι μιλαμε για τραγικο bug αν ισχυει... εχω ξενερωσει απιστευτα.

Δεν το έχω ψάξει, αλλά δεν θυμάμαι κ εγώ να έχω συναντήσει πολλούς μέσα στο camp κ είμαι στο ίδιο σημείο που είσαι.
    Βασίκα τώρα που το σκέφτομαι, εμφανίζονται πολλοί μετά από κάμποσες αποστολές.

Στάλθηκε από το F5321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Last edited by Christos33; 31-10-2018 at 13:44.

xbox:Christoforo7s

PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

Και γω είμαι αρκετά προχωρημένος στο δεύτερο κεφάλαιο και όλοι αυτοί που αναφέρεις κυκλοφορούν κανονικά.

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Error Flynn View Post
    Και γω είμαι αρκετά προχωρημένος στο δεύτερο κεφάλαιο και όλοι αυτοί που αναφέρεις κυκλοφορούν κανονικά.
    Δεν το πιστευω.... αν ειναι δυνατον.

Δηλαδη ας πουμε βλεπεις τον γιο του Μαρστον τον μικρο? Βλεπεις την Sadie την χηρα? Και τους βλεπεις καθε φορα που πας στο camp?

Παιδια ειναι τραγικο bug αυτο...

PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Είναι στην αρχή με το που φτάνεις στο chapter 2; Εγώ μόλις έχω φτάσει εκεί και δεν έχω προχωρήσει ακόμα. Δεν έχω κάνει ούτε μια αποστολή πέρα από τις πρώτες στα χιόνια. Πες μου τι να κοιτάξω για να έχω το νου μου.

Κάποιο βίντεο για καλύτερα controls.

Last edited by WolfRathmA; 31-10-2018 at 14:42.

Follow me!

PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Δηλαδη ας πουμε βλεπεις τον γιο του Μαρστον τον μικρο? Βλεπεις την Sadie την χηρα? Και τους βλεπεις καθε φορα που πας στο camp?

Solution for permanently missing people at camp (Sadie, Abigail and Jack)

https://www.reddit.com/r/reddeadrede...eople_at_camp/

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

Last edited by WolfRathmA; 31-10-2018 at 15:14.

Follow me!

AriStos13's Avatar
    PSN ID
    Aristos13
    Name
    Αρης

και εγω τους εχω πετυχει πολλες φορες αυτους τους 3 που ειπατε αλλα σημερα μου εκανε αυτο που γραφω στο spoiler
    Spoiler!

Moderator BillyFlo81's Avatar
    PSN ID
    BillyFlo81
    Name
    Βασίλης

Τι παιχτηκε τωρα...

Και γω βρισκομαι στο δευτερο chapter
    Spoiler!

Αν ισχυει κατι τετοιο ελπιζω να διορθωθει αμεσα με patch και να μη χρειαστει να ξεκινησουμε παλι απο την αρχη. Τι να πω, φανταζομαι πως ουτε αυτό έτυχε σε καποιον reviewer ή μαλλον "περασε απαρατηρητο" και αυτο..

Name
    Δημήτρης

Παιδια ειναι απαραδεκτο bug το συγκεκριμενο. Το solution ειναι για τα μπαζα. Στην ουσια σου λεει να ξαναπαιξεις απο την αρχη. Να το βρασω.

AriStos13's Avatar
    PSN ID
    Aristos13
    Name
    Αρης

εκανα αναφορα στην rockstar to bug μπας και το φτιαξουν γιατι θα μου την σπασει πολυ να το ξεκινησω απο την αρχη. ειμαι στο chapter 3
    χαζευα τωρα στο socialclub και ειδα οτι μπορεις να αγορασεις οτι θες(προμηθειες, πυρομαχικα οπλα φαγητο ρουχα) και μολις φορτωσει το παιχνιδι θα στα εχει προσθεσει.
    Last edited by AriStos13; 31-10-2018 at 16:16.

PSN ID
    Error__Flynn
    Name
    Βασίλης

Κοίτα, δε τους αναζητώ κιόλας... Αλλά πχ με τον μικρό πήγαμε και κάναμε μια μικρή δραστηριότητα πχ τελευταία φορά που έπαιξα...
    H Abigail μου έκανε κάποια παράπονα...
    Γενικά στο camp υπάρχει κίνηση...

Bookmarks

Bookmarks