Page 38 of 78 FirstFirst ... 2834353637383940414248 ... LastLast
Results 741 to 760 of 1541

Thread: Red Dead Redemption 2

Advanced Member Godweeder's Avatar
    PSN ID
    Godweeder
    Name
    Nik

Sutorcen μπραβο ρε φιλε . ..

Αρχιζω και πιστευω οτι αρκετος κοσμος λειτουργησε βεβιασμενα στο να κρινει και να βαθμολογησει το παιχνιδι επειδη δεν ειχε καπως την υπομονη να δει πως πραγματικα δουλευουν καποια πραγματα και οτι υπαρχουν λυσεις και εξηγησεις σχεδον για ολα.
    Το μονο σιγουρο ειναι οτι η rockstar ανεβασε το πηχη για ολη την gaming βιομηχανια σε αρκετους τομεις ασχετα αν υπαρχουν καποια βασικα προβληματα μεσα στο παιχνιδι..

Με καποια πραγματα που διαβασα απο τα παραπανω αλλα και απο οσα βλεπω στο ιντερνετ γενικα αυτες τις μερες , εχω σοκαριστει .
    Spoiler!

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

Quote Originally Posted by Vengeance 64 View Post
    Kingdom Come Deliverance on steroids το RDR2 απλά το πρώτο δεν είχε ούτε μπορούσε να έχει το Hype του δεύτερου....

Όλα είναι design choice και όχι αβλεψία των δημιουργών (ναι και τα clunky controls - δεν τρέχεις και αλλάζεις κατεύθυνση σε κλάσμα του δευτερολέπτου) αλλά αυτό που μου κάνει εντύπωση (και έγραψες) είναι ότι το παιχνίδι παρότι έχει τα Qualities των Action-Adventure των 80's-90s (μού έρχεται στο μυαλό στα γρήγορα το Die by the Sword) έχει Mass Marketing - δεν διαφημίζεται ως το παιχνίδι που είναι για Hardcore του είδους.

/clusterfuck.jpeg

Kingdom come........δεν ξέρω καν τι είναι. Δεν το βίωσα, δεν το ξέρω. (ούτε το Die by the sword)

Στο bold που σου έκανα: δεν έγραψα ΠΟΤΕ "90ς". Ήμουν πάρα πολύ συγκεκριμένος τόσο για το "80ς" όσο και για το "συγκεκριμένα μηχανήματα". Δεν άφησα ούτε μισό χιλιοστό "ανοιχτό παραθυράκι" για διαφορετική ερμηνεία.

Εμμένω στον χαρακτηρισμό "pure 80s arcade-adventure".
    Τώρα ραφινάρω τον χαρακτηρισμό "pure 80s arcade-adventure, 2018 edition" με απίστευτη χαρά.

Λέγε με "It Came from the Desert". (μπορώ να αναφέρω κι άλλα, ενδεικτικά ανέφερα το ICFTD. Έχουμε και Rocket Ranger, έχουμε και Elf από Ocean, έχουμε και Batman The Caped Crusader κλπκλπ).
    Όποιος δεν το έζησε την ημέρα που βγήκε (αρχές 1988 αν θυμάμαι καλά), πολύ απλά δεν μπορεί να καταλάβει τι εννοώ. You had to be there. Not "read about it", not "saw it on youtube". You. Had. To. Be. There. Day 1.

Μια χαρά παιχνίδι είναι το RDR2, στα δικά μου μάτια βέβαια.
    Παλιά συνταγή, τρομερά μεταφερόμενη στο παρόν, με όλα τα σύγχρονα συστατικά δημιουργίας, χωρίς όμως να αλλοιώνεται η παλιά (και αυθεντική, όχι όπως η μπασταρδεμένη των 90s κι ακόμη περισσότερο των 2Ks) συνταγή του arcade-adventure.
    Last edited by Lefteris_X; 29-10-2018 at 19:15.

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Ωραίος ο sutorcen +rep από μένα γιατί την βοήθεια κ χωρίς πολλά Spoiler στο story του παιχνιδιού.
    Μία ερώτηση έχετε πιάσει άλογο, δεν έχω παίξει αρκετά 6-7 ώρες κ όσες φορές προσπάθησα έφαγα τα μούτρα μου, υπάρχει κάποιο κόλπο;

Στάλθηκε από το F5321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

xbox:Christoforo7s

δε χρειαζεσαι μπανιο,αλλαξε απλα ρουχα απ'το αλογο σου κ εισαι οκ.δε χρειαζεται να πας κοντα στο ζωο για να κανεις study,βγαλε κυαλια κανε ζουμ στο ζωο κ κανε το study σου σαν κυριος απο πολυ μακρια. για pelt με 3 αστερια πρεπει ηδη το ζωο να εχει 3 αστερια.κανε ζουμ με τα κυαλια κ θα δεις το ζωο ποσα αστερια εχει.προσεξε βεβαια με τι οπλο θα το σκοτωσεις γιατι θα χαλασεις τη γουνα,στις πληροφοριες σου λεει τι οπλο μπορεις να χρησιμοποιησεις για το καθε ζωο για clean kill.για να μπεις στο χαρτη κατευθειαν, κρατα πατημενο το pause. τα περισσοτερα φαγωσιμα γεμιζουν cores κ τα περισσοτερα ποσιμα γεμιζουν μπαρες.

αμα θυμηθω κ αλλα θα τα γραψω,να σας γλιτωσω απο ταλαιπωρια γιατι κ εγω ο ιδιος σε καποια πραματα εχω ταλαιπωρηθει αδικα.
    μολις συνηθισεις τον χειρισμο κ μαθεις μερικα πραματα το παιχνιδι σου γινεται πολυ πιο διασκεδαστικο.

5. The Following 3 Users Say Thank You to christos-sonyboy For This Useful Post:

Christos33 (29-10-2018),Citizen3rased (29-10-2018),spartan (30-10-2018)

Quote Originally Posted by Vengeance 64 View Post
    Kingdom Come Deliverance on steroids το RDR2 απλά το πρώτο δεν είχε ούτε μπορούσε να έχει το Hype του δεύτερου....

Όλα είναι design choice και όχι αβλεψία των δημιουργών (ναι και τα clunky controls - δεν τρέχεις και αλλάζεις κατεύθυνση σε κλάσμα του δευτερολέπτου) αλλά αυτό που μου κάνει εντύπωση (και έγραψες) είναι ότι το παιχνίδι παρότι έχει τα Qualities των Action-Adventure των 80's-90s (μού έρχεται στο μυαλό στα γρήγορα το Die by the Sword) έχει Mass Marketing - δεν διαφημίζεται ως το παιχνίδι που είναι για Hardcore του είδους.

/clusterfuck.jpeg
    πιστεψε με,εχω ριξει 55 ωρες στο kcd κ δεν εχει καμια απολυτως σχεση.εμετικα ρεαλιστικο και εξαιρετικα βαρετο.τρομαξα να βρω ατομο να το πουλησω.

Elite polakis's Avatar
    PSN ID
    polbitz

Quote Originally Posted by Sutorcen View Post
    Άσε σου λέω τις πρώτες 10-20 ώρες ήθελα να το σπάσω το παιχνίδι. Αλλά μετά έκανα τον κόπο και διάβασα το manual από το app και ότι υπήρχε διαθέσιμο in game και ότι άλλη απορία είχα την googlara διότι αισθανόμουν χαμένος, άχρηστος και τρομερά ξενερωμένος. Μην κάνετε το ίδιο λάθος. Μόλις μάθεις τα βασικά και αποκτήσεις μια εύκολη ρουτίνα (δεν το λέω για κακό) το παιχνίδι αλλάζει, βασικά εσύ σαν παίχτης αλλάζεις και αρχίζεις να βρίσκεις τα πατήματα σου στον κόσμο του RDR2. Πρώτη και δεύτερη μέρα επέστρεφα στο παιχνίδι με ξινίλα. Σήμερα δεν βλέπω την ώρα να πάω σπίτι να παίξω.

Μερικά ευτράπελα και συβουλές.

Έχω 300$+ bounty στο κεφάλι μου και μου την πέφτουν κάθε τρεις και λίγο. Άλλες φορές τους καθαρίζω (χωρίς να ανεβαίνει το bounty) και άλλες φορές με καθαρίζουν (χωρίς να φεύγει το bounty) αλλά έχει πλάκα. Αν δείτε κόκκινη αύρα στον mini map πάει να πει πως σας ψάχνουν. Επίσης το κόκκινο στα σύνορα της πολιτείας απλά σημαίνει πως είστε επικηρυγμένος σε αυτήν. Αν το παρακάνετε μπορεί να σας απαγορευτεί η είσοδος στην πολιτεία. Σε αυτή την περίπτωση τα σύνορα θα γίνουν μαύρα. Μπορείτε να πληρώσετε το ποσό με το οποίο σας έχουν επικηρύξει ή να αφήσετε να ηρεμήσουν τα πράγματα για λίγο καιρό.

Τύπος μου ζήτησε βοήθεια και μου έκλεψε το άλογο, πάλι καλά που είχα και δεύτερο μαζί μου και τον κυνήγησα.

Μιας και είπα για δεύτερο άλογο. Μπορείς να φτιάξεις κομβόι από άλογα. Οπότε αν θέλεις να βγεις για κυνήγι και να πιάσεις ελάφια, πάρε και μερικά άλογα εξτρά μαζί σου για να μπορέσεις με μία φορά να φέρεις πίσω 3 κουφάρια αντί για 1.

Άλλη τρελή μου ζήτησε βοήθεια και με μαχαίρωσε.lol

Κάποιοι πήγαν να μου ζητήσουν διόδια σε μια γέφυρα αλλά δεν τους έκατσε. Τους εξήγησα ευγενικά πως θα περάσω.

Η ανατολική πολιτεία από την περιοχή που είναι το camp είναι φανταστικά. Αν μπορείτε να πάτε αξίζει.

Βίσονας έφαγε δυο headshots από κυνηγετικό (καθαρό και στην πένα) και έζησε. wtf?

Μπορείς να πουλήσεις τα πάντα, άλογα, άμαξες, κλεψιμαίικα, ζώα...

Μπορείς να φτιάξεις δικό σου συνδυασμό από ρούχα και να τα αποθηκεύσεις σαν outfit.

Για να κουβαλήσεις εξτρά ρούχα στο άλογο σου, για διαφορετικές συνθήκες, αντί για X πατάς τετράγωνο και στο φορτώνει στο άλογο. Μπορείς να έχεις δύο + αυτήν που φοράς.

Να κάνετε δουλείες το πρωί στην κατασκήνωση, ανεβάζει πολύ γρήγορα το Deadeye και δεν σας παίρνει πολύ ώρα, χώρια ότι ανταλλάσσεις και πολύ ενδιαφέρουσες κουβέντες με τα μέλη της συμμορίας.

Το άλογο μπορείτε να το σώσετε αν έχετε το κατάλληλο tonic για να μην πεθάνει.

Μην αγοράζεται όπλα. Θα τα βρείτε στον κόσμο. Να αγοράζεται όμως ειδικές σφαίρες και το φισεκλίκι (αυξάνει τον χώρο για σφαίρες).

Να τσεκάρετε το μαγαζί με όπλα στην Valentine συχνά. O ιδιοκτήτης έχει την κακή (καλή για εμάς) συνήθεια να φεύγει και να το αφήνει ανοικτό. Δεν μας χαλάνε τα 25$-30$ που έχει στην ταμιακή. Ακόμα δεν έχω βρει που πηγαίνει.

Το παιχνίδι με το μαχαίρι βγαίνει πιο εύκολα αν το κάνετε με κλειστά μάτια όταν έρχεται η σειρά σας (στα δύσκολα επίπεδα και αφού έχετε αποστηθίσει τον συνδυασμό που σας δείχνει).

Αν χάσετε από κάποιον στα χαρτιά, απλά ακολουθήστε τον (χωρίς να σας πάρει γραμμή γιατί αλλιώς ή θα τρέξει ή θα σας την πέσει εκείνος) και κλέψτε τον. μεχεχεχεχεχε

Μη σπαταλάτε τον χρόνο σας με κυνήγι. Δεν βγαίνουν από εκεί τα χρήματα. Τα χρήματα βγαίνουν από τις αποστολές. Κάντε τις αρχικές και θα έχετε αρκετά να κάνετε ότι θέλετε. Again μην αγοράζετε όπλα.

Αν έχετε καλή φήμη, θα έχετε έκπτωση σε κάποια μαγαζιά, αν έχετε κακή θα έχετε σε κάποια άλλα.

Μην τρέχετε μέσα σε πόλη με το άλογο, αν χτυπηθεί κάποιος από το άλογο είναι έγκλημα και θα σας πάρουν στο κυνήγι.

Αν θέλετε να ψάξετε τη σέλα ενός ξένου αλόγου, πρέπει να το ηρεμήσετε για λίγη ώρα αλλιώς θα σας κλοτσήσει.

Το να σκοτώνεται οικόσιτα ζώα (πρόβατα, γουρούνια κτλ) ακόμα και αν είναι μόνα σε ένα λιβάδι θεωρείται κακό.
    Εισαι ωραιος ρε φιλε. Με βοηθησες απιστευτα και λογικα θα γλιτωσω πολυ ασκοπο χρονο απο αυτα που μας ειπες. Ευγε

Banned PS4forums Addict Sir_Teraflop's Avatar

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    Kingdom come........δεν ξέρω καν τι είναι. Δεν το βίωσα, δεν το ξέρω. (ούτε το Die by the sword)

Στο bold που σου έκανα: δεν έγραψα ΠΟΤΕ "90ς". Ήμουν πάρα πολύ συγκεκριμένος τόσο για το "80ς" όσο και για το "συγκεκριμένα μηχανήματα". Δεν άφησα ούτε μισό χιλιοστό "ανοιχτό παραθυράκι" για διαφορετική ερμηνεία.

Εμμένω στον χαρακτηρισμό "pure 80s arcade-adventure".
    Τώρα ραφινάρω τον χαρακτηρισμό "pure 80s arcade-adventure, 2018 edition" με απίστευτη χαρά.

Λέγε με "It Came from the Desert". (μπορώ να αναφέρω κι άλλα, ενδεικτικά ανέφερα το ICFTD. Έχουμε και Rocket Ranger, έχουμε και Elf από Ocean, έχουμε και Batman The Caped Crusader κλπκλπ).
    Όποιος δεν το έζησε την ημέρα που βγήκε (αρχές 1988 αν θυμάμαι καλά), πολύ απλά δεν μπορεί να καταλάβει τι εννοώ. You had to be there. Not "read about it", not "saw it on youtube". You. Had. To. Be. There. Day 1.

Μια χαρά παιχνίδι είναι το RDR2, στα δικά μου μάτια βέβαια.
    Παλιά συνταγή, τρομερά μεταφερόμενη στο παρόν, με όλα τα σύγχρονα συστατικά δημιουργίας, χωρίς όμως να αλλοιώνεται η παλιά (και αυθεντική, όχι όπως η μπασταρδεμένη των 90s κι ακόμη περισσότερο των 2Ks) συνταγή του arcade-adventure.

Το Kingdom Come Deliverance Λευτέρη είναι παιχνίδι που μπορείς να παίξεις και τώρα στο playstation σου:

https://www.playstation.com/en-us/ga...liverance-ps4/

Το ανέφερα γιατί η πρόοδος του χαρακτήρα σου προσομοιάζει αυτήν του RDR όπως και ο ρεαλισμός με τα βρώμικα ρούχα, κοιμήσου φάε, ντύσου σωστά αν θες να σε πάρει σοβαρά κάποιος ευγενής κλπ κλπ. παρόλο που είναι πιο RPGοειδής ή το RDR κρύβει αυτόν τον χαρακτήρα κομψά. Το μόνο που έλειπε σχετικά με αυτό στο RDR2 είναι να σε κλείδωνε σε FPS Mode... Εκεί θα είχαμε απίστευτα meltdowns (pro-tip η FPS κάμερα είναι πιο twitchy - από ότι διαβάζω).

Το Die by the sword όπως και άλλα πιο σύγχρονα παιχνίδια το έφερα ως παράδειγμα πως το clunky (μη άμεσο εδώ που τα λέμε) combat μπορεί να αποξενώσει κάποιον.

Για τα λοιπά που λες συμφωνώ απόλυτα. Και εγώ έπαιξα It Came from the Desert και πόσα άλλα. Εκεί ξεκίνησε η φάση λόγω specs της Amiga τότε. Το 90s (που πήγαινε μέχρι τέλος τους περίπου) το πρόσθεσα εγώ γιατί όταν τελείωσε η Amiga το είδος γνώρισε μια άνθηση ακόμα στα PC μέχρι το τέλος τους και ελάχιστα παραπάνω με games όπως Rise of the Dragon κ.α. που πανάθεμα και αν θυμάμαι.

Στην πραγματικότητα features σαν το deadeye - και autoaim είναι dumbing down εδώ που τα λέμε....

Τέλος - απλά θέλω να το αναφέρω - όσον αφορά το κοινό που ανέφερες ότι απευθύνεται ότι δεν είναι και λίγα τα παιχνίδια σε PC και όχι μόνο (π.χ. Skyrim) που έχουν κοινό που συνιστά ολόκληρη (modding) community με μόνο σκοπό να κάνει τα παιχνίδια τόσο πολύπλοκα και ρεαλιστικά όπως το RDR2....
    Last edited by Sir_Teraflop; 29-10-2018 at 20:09.

9. The Following User Says Thank You to Sir_Teraflop For This Useful Post:

Lefteris_X (29-10-2018)

PSN ID
    Lefteris_X

Κάτι άλλο: ο Βαγγέλης (Sutocen / είναι ο φίλος που σας έλεγα ότι μιλάω στο τηλ το πρωί).....μου λέει "το PS4 Pro είναι ήσυχο. Καμία σχέση όπως έσκουζε με το God of War για παράδειγμα." !!!!

Δεν ξεζουμίζεται το μηχάνημα και άρα υπάρχουν εναπομείναντες πώροι;

ή πιο optimized προγραμματισμός ακόμα και από τη Santa Monica;

Κάτι παίζει εδώ πέρα...

Κάτι άλλο: ο Βαγγέλης (Sutocen / είναι ο φίλος που σας έλεγα ότι μιλάω στο τηλ το πρωί).....μου λέει "το PS4 Pro είναι ήσυχο. Καμία σχέση όπως έσκουζε με το God of War για παράδειγμα." !!!!

Δεν ξεζουμίζεται το μηχάνημα και άρα υπάρχουν εναπομείναντες πώροι;

ή πιο optimized προγραμματισμός ακόμα και από τη Santa Monica;

Κάτι παίζει εδώ πέρα...
    Αν το παίζει σε 1080p mode - ναι ισχύει. Το διάβασα σήμερα από άπειρες πηγές ότι αυτό συμβαίνει (και downsampling off - για πιο clarity) και super stable 30fps.

PSN ID
    Lefteris_X

Σε 4Κ το παίζει!!

(όσο για το SuperSamplng, το οποίο ΔΕΝ υπάρχει ως επιλογή στο παιχνίδι = σημαίνει ότι κάποιος θα παίξει το παιχνίδι σε 1080p + θα έχει ρυθμίσει από το OS το SuperSampling "on" = δηλαδή το παιχνίδι θα rend-άρει σε 1920x2160 και μετά θα το προβάλλει σε 1920x1080. Ε, πόσο μαλάκας μπορεί να είναι κάποιος για να το κάνει αυτό; λολ)

Προς το παρόν, υπερ-σποιλεριάζω τον εαυτό μου, γιατί τον έχω βάλει να μου κάνει καρφωτό streaming μέσω "Share Play" με 50άρα γραμμή (είναι φουλ 30 fps με γραφικά επιπέδου 720p = λόγω του χαμηλού upload στα 5 Mbps / Ελλαδάρα ολέ), μάλιστα μου έδωσε κιόλας τον χειρισμό να το παίζω κι εγώ.

ΈΧΩ ΧΕΣΤΕΙ!

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Όχι κ αθόρυβο, χτυπάει κάτι κόκκινα σε μερικά σημεία.
    Εγώ παίζω 1080p στην TV κ νομίζω παίζει καλύτερα από το 4k του μόνιτορ,αλλά αθόρυβο δεν είναι, μόνο αν είσαι σε σταθερό σημείο.

PSN ID
    Lefteris_X

Ναι, ξέχασα: δεν καπνίζει κανείς στο σπίτι του, δεν υπάρχει εν γένει σκόνη + είναι άρρωστος κομπιουτεράκιας σαν κι εμένα και καθαρίζει συχνά το μηχάνημά του.

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Ναι, ξέχασα: δεν καπνίζει κανείς στο σπίτι του, δεν υπάρχει εν γένει σκόνη + είναι άρρωστος κομπιουτεράκιας σαν κι εμένα και καθαρίζει συχνά το μηχάνημά του.
    Θες να πεις κάτι;

Κ εμένα σκόνη δεν έχει άλλα κάνει σαν ελικόπτερο σε μερικά παιχνίδια, βέβαια μερικές φορές το ξεχναω κάτω στο έπιπλο (όταν παίζω το βγάζω εξω) κ εκεί παίρνει ανάποδες.

PSN ID
    Lefteris_X

Quote Originally Posted by Christos33 View Post
    Θες να πεις κάτι;

Κ εμένα σκόνη δεν έχει άλλα κάνει σαν ελικόπτερο σε μερικά παιχνίδια, βέβαια μερικές φορές το ξεχναω κάτω στο έπιπλο (όταν παίζω το βγάζω εξω) κ εκεί παίρνει ανάποδες.

Πολύ σωστός! Αυτό δεν κάνουμε όλοι άλλωστε;

Για φαντάσου να το έπαιζες χωρίς να το είχες βγάλει έξω;

(α, για το παιχνίδι μιλάμε; σόρρυ )

17. The Following User Says Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

Christos33 (29-10-2018)

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Πολύ σωστός! Αυτό δεν κάνουμε όλοι άλλωστε;

Για φαντάσου να το έπαιζες χωρίς να το είχες βγάλει έξω;

(α, για το παιχνίδι μιλάμε; σόρρυ )
    Χάχα πέθανα στο γέλιο κ είμαι δουλειά,τώρα που έλεγες για καθαρισμό είδα ένα βίντεο καλά είναι τόσο εύκολο να βγει το καπάκι από πάνω κ είναι εύκολο στο καθάρισμα, θα δοκιμάσω αύριο μήπως φταίει αυτό (αν κ δεν νομίζω γενικά το ps4 έχουν θέμα με τον ήχο).

PSN ID
    Lefteris_X

Ναι, σε γενικές γραμμές κατεβάζουμε πρώτα το πετσάκι (καπάκι όπως το λες εσύ) και μετά πλενόμαστε, για καλύτερο καθάρισμα.

Βρε γαμώτο για το PS4 μιλάς;
    Last edited by Lefteris_X; 29-10-2018 at 21:44.

20. The Following User Says Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

Christos33 (29-10-2018)

Senior Member kostas1234's Avatar
    PSN ID
    kk09-07-2011

καλησπερα παιδια δεν εχω καταλαβει πως χρησιμοποιω το crafting στο camp μου και γενικα πως το διαχειρίζομαι για να ειναι ολα στο κιτρινο απλα τι πρεπει να κανω μπορει καποιος να με βοηθησει επειδη δεν το καταλαβαινω υπαρχει καποιο βιντεο να καταλαβω ευχαριστω εκ τον προτερων

Last edited by kostas1234; 29-10-2018 at 22:12.

Quote Originally Posted by christos-sonyboy View Post
    πιστεψε με,εχω ριξει 55 ωρες στο kcd κ δεν εχει καμια απολυτως σχεση.εμετικα ρεαλιστικο και εξαιρετικα βαρετο.τρομαξα να βρω ατομο να το πουλησω.

Τα σχόλια για το RDR2 δεν νομίζεις ότι προσομοιάζουν αυτό που λες?

PSN ID
    Lefteris_X

Παιδιά, βλέπω/παίζω μέσω Share Play εδώ και 2,5 ώρες σερί και συνεχίζω.

Ε, εντάξει. Τίποτα από όλα όσα φάνηκαν στα παιδιά ως "ενοχλήσεις" frustrating mechanics, δεν βρίσκω ενοχλητικό ή βαρετό.

Περιττό να πω ότι έχουμε ΛΙΩΣΕΙ στο πόκερ.

ΟΚ, αν ένα παιχνίδι εμένα με κρατάει σχεδόν 3 ώρες κολλημένο σε streaming.......οκ, έχει βγάλει τα χρήματά του.

Και σε αυτή τη γενιά ζήτημα να έχω αγοράσει όλα κι όλα 4 παιχνίδια (ότι άλλο έχω είναι από πρόμο λόγω της δουλειάς μου, συνολικά έχω 10-12 παιχνίδια στο PS4 = δεν έβρισκα σε αυτή τη γενιά παιχνίδια που να μου έκαναν "κλικ" ).

Αυτό νομίζω τα λέει όλα.

ΥΓ: Τελικά το προσωπικό γούστο είναι ο καταλυτικός και βασικότερος παράγοντας.

24. The Following 3 Users Say Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

AlexandrosQV (30-10-2018),DJTaurus (29-10-2018),Sir_Teraflop (29-10-2018)

Παιδιά, βλέπω/παίζω μέσω Share Play εδώ και 2,5 ώρες σερί και συνεχίζω.

Ε, εντάξει. Τίποτα από όλα όσα φάνηκαν στα παιδιά ως "ενοχλήσεις" frustrating mechanics, δεν βρίσκω ενοχλητικό ή βαρετό.

Περιττό να πω ότι έχουμε ΛΙΩΣΕΙ στο πόκερ.

ΟΚ, αν ένα παιχνίδι εμένα με κρατάει σχεδόν 3 ώρες κολλημένο σε streaming.......οκ, έχει βγάλει τα χρήματά του.

Και σε αυτή τη γενιά ζήτημα να έχω αγοράσει όλα κι όλα 4 παιχνίδια (ότι άλλο έχω είναι από πρόμο λόγω της δουλειάς μου, συνολικά έχω 10-12 παιχνίδια στο PS4 = δεν έβρισκα σε αυτή τη γενιά παιχνίδια που να μου έκαναν "κλικ" ).

Αυτό νομίζω τα λέει όλα.

ΥΓ: Τελικά το προσωπικό γούστο είναι ο καταλυτικός και βασικότερος παράγοντας.
    But but but - κακιά Microsoft και Gamepass και διαβολικό online!

Ε μα ρε φίλε ήθελα να σε πάρω τηλέφωνο να σε κράξω αλλά όταν έγραψες ότι παίζεις λέω άστο παιδί να χαρεί

26. The Following User Says Thank You to Sir_Teraflop For This Useful Post:

Lefteris_X (29-10-2018)

Bookmarks

Bookmarks