Άσε σου λέω τις πρώτες 10-20 ώρες ήθελα να το σπάσω το παιχνίδι. Αλλά μετά έκανα τον κόπο και διάβασα το manual από το app και ότι υπήρχε διαθέσιμο in game και ότι άλλη απορία είχα την googlara διότι αισθανόμουν χαμένος, άχρηστος και τρομερά ξενερωμένος. Μην κάνετε το ίδιο λάθος. Μόλις μάθεις τα βασικά και αποκτήσεις μια εύκολη ρουτίνα (δεν το λέω για κακό) το παιχνίδι αλλάζει, βασικά εσύ σαν παίχτης αλλάζεις και αρχίζεις να βρίσκεις τα πατήματα σου στον κόσμο του RDR2. Πρώτη και δεύτερη μέρα επέστρεφα στο παιχνίδι με ξινίλα. Σήμερα δεν βλέπω την ώρα να πάω σπίτι να παίξω.
Μερικά ευτράπελα και συβουλές.
Έχω 300$+ bounty στο κεφάλι μου και μου την πέφτουν κάθε τρεις και λίγο. Άλλες φορές τους καθαρίζω (χωρίς να ανεβαίνει το bounty) και άλλες φορές με καθαρίζουν (χωρίς να φεύγει το bounty) αλλά έχει πλάκα. Αν δείτε κόκκινη αύρα στον mini map πάει να πει πως σας ψάχνουν. Επίσης το κόκκινο στα σύνορα της πολιτείας απλά σημαίνει πως είστε επικηρυγμένος σε αυτήν. Αν το παρακάνετε μπορεί να σας απαγορευτεί η είσοδος στην πολιτεία. Σε αυτή την περίπτωση τα σύνορα θα γίνουν μαύρα. Μπορείτε να πληρώσετε το ποσό με το οποίο σας έχουν επικηρύξει ή να αφήσετε να ηρεμήσουν τα πράγματα για λίγο καιρό.
Τύπος μου ζήτησε βοήθεια και μου έκλεψε το άλογο, πάλι καλά που είχα και δεύτερο μαζί μου και τον κυνήγησα.
Μιας και είπα για δεύτερο άλογο. Μπορείς να φτιάξεις κομβόι από άλογα. Οπότε αν θέλεις να βγεις για κυνήγι και να πιάσεις ελάφια, πάρε και μερικά άλογα εξτρά μαζί σου για να μπορέσεις με μία φορά να φέρεις πίσω 3 κουφάρια αντί για 1.
Άλλη τρελή μου ζήτησε βοήθεια και με μαχαίρωσε.lol
Κάποιοι πήγαν να μου ζητήσουν διόδια σε μια γέφυρα αλλά δεν τους έκατσε. Τους εξήγησα ευγενικά πως θα περάσω.
Η ανατολική πολιτεία από την περιοχή που είναι το camp είναι φανταστικά. Αν μπορείτε να πάτε αξίζει.
Βίσονας έφαγε δυο headshots από κυνηγετικό (καθαρό και στην πένα) και έζησε. wtf?
Μπορείς να πουλήσεις τα πάντα, άλογα, άμαξες, κλεψιμαίικα, ζώα...
Μπορείς να φτιάξεις δικό σου συνδυασμό από ρούχα και να τα αποθηκεύσεις σαν outfit.
Για να κουβαλήσεις εξτρά ρούχα στο άλογο σου, για διαφορετικές συνθήκες, αντί για X πατάς τετράγωνο και στο φορτώνει στο άλογο. Μπορείς να έχεις δύο + αυτήν που φοράς.
Να κάνετε δουλείες το πρωί στην κατασκήνωση, ανεβάζει πολύ γρήγορα το Deadeye και δεν σας παίρνει πολύ ώρα, χώρια ότι ανταλλάσσεις και πολύ ενδιαφέρουσες κουβέντες με τα μέλη της συμμορίας.
Το άλογο μπορείτε να το σώσετε αν έχετε το κατάλληλο tonic για να μην πεθάνει.
Μην αγοράζεται όπλα. Θα τα βρείτε στον κόσμο. Να αγοράζεται όμως ειδικές σφαίρες και το φισεκλίκι (αυξάνει τον χώρο για σφαίρες).
Να τσεκάρετε το μαγαζί με όπλα στην Valentine συχνά. O ιδιοκτήτης έχει την κακή (καλή για εμάς) συνήθεια να φεύγει και να το αφήνει ανοικτό. Δεν μας χαλάνε τα 25$-30$ που έχει στην ταμιακή.

Ακόμα δεν έχω βρει που πηγαίνει.
Το παιχνίδι με το μαχαίρι βγαίνει πιο εύκολα αν το κάνετε με κλειστά μάτια όταν έρχεται η σειρά σας (στα δύσκολα επίπεδα και αφού έχετε αποστηθίσει τον συνδυασμό που σας δείχνει).
Αν χάσετε από κάποιον στα χαρτιά, απλά ακολουθήστε τον (χωρίς να σας πάρει γραμμή γιατί αλλιώς ή θα τρέξει ή θα σας την πέσει εκείνος) και κλέψτε τον. μεχεχεχεχεχε
Μη σπαταλάτε τον χρόνο σας με κυνήγι. Δεν βγαίνουν από εκεί τα χρήματα. Τα χρήματα βγαίνουν από τις αποστολές. Κάντε τις αρχικές και θα έχετε αρκετά να κάνετε ότι θέλετε. Again μην αγοράζετε όπλα.
Αν έχετε καλή φήμη, θα έχετε έκπτωση σε κάποια μαγαζιά, αν έχετε κακή θα έχετε σε κάποια άλλα.
Μην τρέχετε μέσα σε πόλη με το άλογο, αν χτυπηθεί κάποιος από το άλογο είναι έγκλημα και θα σας πάρουν στο κυνήγι.
Αν θέλετε να ψάξετε τη σέλα ενός ξένου αλόγου, πρέπει να το ηρεμήσετε για λίγη ώρα αλλιώς θα σας κλοτσήσει.
Το να σκοτώνεται οικόσιτα ζώα (πρόβατα, γουρούνια κτλ) ακόμα και αν είναι μόνα σε ένα λιβάδι θεωρείται κακό.
Bookmarks