Άκουσα οτι ο ανεμιστήρας παίρνει φωτιά, πιστεύω να μην κάνει σαν ελικόπτερο το βράδυ
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Christos33 (09-05-2016)
Τηρείται το release Μιχάλη, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι έχουν σκάσει πολλές συλλεκτικές.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
teras1 (09-05-2016)
Ευτυχώς θα έχουμε ξεκλείδωμα τα μεσάνυχτα όσοι το αγοράσαμε
digital..Και εννοώ δικά μας μεσάνυχτα καί όχι αγγλία όπως γίνεται
συνήθως..
Axilleas_GR (09-05-2016),mihalis13 (09-05-2016),nikosgnr (09-05-2016),teras1 (09-05-2016)
Και 'μενα μου ηρθε σημερα και ειχε ενα χαρτι μεσα που μου ελεγε και καλα να μην το παιξω σημερα, οτι να 'ναι!
Παιζει να γινει μλκια δλδ? αν το παιξω μετα τις 12 θα ειμαι κομπλε?
Υ.Γ. : Retail το εχω
" H ζωή είναι μικρή γι' αυτό γράφεται με τρία γράμματα "
(By Stefanos to Simple People)
Axilleas_GR (09-05-2016),Stefanos (09-05-2016)
Α ευχαριστω :')
Multi ουτως η αλλως μετα το Campaign θα παιξω οποτε κομπλε
" H ζωή είναι μικρή γι' αυτό γράφεται με τρία γράμματα "
(By Stefanos to Simple People)
Με πήραν από το Πλαίσιο που έχω κάνει pre order και από εκεί την Libertalia και μου είπαν πως θα την έχουν έτοιμη αύριο το πρωί. Αν κάποιος τη θέλει με ενημερώνει. Εννοείται σε τιμή όσο το δίνει το πλαίσιο. Όπως και από Seven spot είναι έτοιμη η παραγγελία μου.
Βέβαια από το Public δεν έχω κάποια ενημέρωση, αλλά λογικά θα μου είχε στείλει mail πως δεν είναι διαθέσιμη.
Πρέπει να είναι στην ACS στο Χαλάνδρι απ'οτι είδα. Βέβαια είχα βάλει παραλαβή από το κατάστημα και δεν ξέρω πως δουλεύουν τα Seven μιας και δεν έχω ξαναπαραγγείλει από εκεί.
Στο site της ACS γράφει στα στοιχεία της παραγγελίας:
09/05/2016 10:29:33 ΜΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ
Το παιχνιδι γινεται να τερματιστει σε λιγοτερο απο 6 ωρες?
http://psnprofiles.com/trophies/4719...%E2%80%99s-End
Εγώ απο τα public έχω κανει την παραγγελία και ακόμη δεν έχω κάποια ενημέρωση.Λέτε να φάμε καμια αναβολή?
ρε μαγγες η σημερινη μερα μου θυμιζει, εκεινη τη μερα που βγηκε το TLOU.. Το θυμαμαι σαν χθες και ας εχουν περασει τοσα χρονια. Δεν θα ξεχασω το ποσο μας ειχε συγκλονισει ολους τοτε, το ποσο διαφορετικο ηταν εκεινο το παιχνιδι, σε σχεση με τα αλλα uncharted που ειχε βγαλει η ιδια η ND...
panos74gr (09-05-2016)
Bookmarks