Γενικα αν δεις σε τηλεοραση αποκλειεται να τα χασεις. Πχ αυτο του Spiderman ειναι εξοφθαλμο γιατι φαινεται και οταν η καμερα ειναι ακινητη προς το τελος.
Γενικα αν δεις σε τηλεοραση αποκλειεται να τα χασεις. Πχ αυτο του Spiderman ειναι εξοφθαλμο γιατι φαινεται και οταν η καμερα ειναι ακινητη προς το τελος.
Ναι οκ τωρα που το εδιεξες οντως εναι ενοχλητικο, ουτε και εγω το προσεξα στην αρχη, αλλα αυτο δεν γινεται να διορθωθει στις ταινιες και στα παιχνιδια?
Ειναι δηλ αναποφευκτο?
Ναι ειναι αναποφευκτο. Η τηλεοραση στην ουσια ειναι σαν να προσπαθει να «μαντευει» τα εξτρα καρε οταν ενεργοποιεις το motion interpolation.
Μαγικα δεν γινονται. Τουλαχιστον οχι με την υπαρχουσα τεχνολογια τηλεορασεων.
Και μην ξεχνας στα παιχνιδια περα απο artifacts εχεις και πολυ περισσοτερο input lag.
Πάντως μιλάμε για 2 διαφορετικά πράγματα.
1. είναι το soap opera effect που υπάρχει λόγω των αυξημένων frames που δημιουργούν έναν έντονο ρεαλισμό που δεν ταιριάζει με την σινεματική φύση κάποιων παιχνιδιών και σε κάποιους από εμάς είναι ιδιαίτερα αισθητό ενώ σε άλλους όχι.
2. τα artifacts που δημιουργεί το motion interpolation επειδή προσπαθεί να πάρει υλικό στα 24 ή 30 frames και να το κάνει 60 ή 120 μαντεύοντας τα έξτρα frames.
Στα παιχνίδια αν έχουμε βάλει game mode στην TV μας δεν έχουμε το δεύτερο πρόβλημα γιατί το motion interpolation είναι απενεργοποιημένο στο game mode.
Valkyre (21-02-2022)
Θυμάμαι κάποιοι το συζητούσαμε πόσο ενδιαφέρον θα είχε ένα prequel με έναν νεαρό μπερμπάντη Sullivan και ιδού (great minds think alike):
Days Gone Director Wanted to Make an Uncharted Spinoff Starring a Young Sully
https://gamingbolt.com/days-gone-dir...-a-young-sully
Ο κυνικός μου εαυτός αρχίζει και υποψιάζεται ότι για να απορρίπτει η Sony τέτοια ιδέα έστω και από άλλο studio (αν υποθέσουμε ότι η ND είναι απασχολημένη), πλέον δεν πουλάνε οι old school white male protagonists because "reasons".
Και μόνο η αναφορά του θρυλικού Sean Connery για μένα τα λέει όλα (ουκ ολίγοι ακτιβιστές γνωστών κινημάτων τον έλουσαν με new age χαρακτηρισμούς).
Κρίμα, έχει ψωμί/lore το IP να εξερευνηθεί/χαρτογραφηθεί και θα είναι κρίμα να κλέψει την παράσταση η MS με το Indiana Jones (αν είναι όπως πρέπει κι αυτό, μην δούμε retcon στον πρωταγωνιστικό ρόλο).
Ο ίδιος ο Ρίντλεϊ Σκοτ (ή κάποιος άλλος σκηνοθέτης του ίδιου βεληνεκούς) «ο λευκός στρεητ άντρας, το γνωστό άλφα μεηλ, δεν γίνεται αποδεκτό εδώ και 15 χρόνια στο Χόλυγουντ. Λένε ότι δεν πουλάει, ενώ στην πραγματικότητα επιθυμούν να μην πουλάει.»
3rd person action game featuring Ru Paul και δέσαμε.
Η αμήχανη στιγμή που νέο Uncharted content εμφανίζεται στο Fortnite και όχι στο... Uncharted MP:
https://www.reddit.com/r/uncharted/c...arted_trailer/
Που καταντήσαμε ρε φούστη μου... κάθε πέρσι και καλύτερα.
ΥΓ: Τις προάλλες μου έστειλε ένας φίλος μήνυμα στο Viber ότι αγόρασε το δισκάκι της τριλογίας μπας και παίξει MP. Δεν ασχολούνται όλοι με fora και δεν θα απορήσω αν την πατήσει κόσμος και με το PS5 "remaster".
Last edited by psx3; 20-02-2022 at 23:45.
Lefteris_X (21-02-2022)
Επος το παιχνιδι κι ας ειναι 6 χρονια σχεδον πισω.
Εχουν ακουστει φημες για καινουριο παιχνιδι?
Εξαρτάται από το τι σου κάνει περισσότερο όρεξη να παίξεις. Διάβασε μερικά ποστ πιο πάνω αποφεύγοντας τα spoiler και θα βοηθηθείς. Και τα δύο πάντως είναι must have για τη συλλογή σου. Είναι εξαιρετικά παιχνίδια που δε θα μετανιώσεις που θα τα πάρεις.
Όσον αφορά το χρόνο gameplay για το U4 εξαρτάται πόσο θα ασχοληθείς. Αν κάθεσαι και εξερευνας ολόκληρες τις πίστες εξονυχιστικά θα σου πάρει αρκετό χρόνο. Ειδάλλως μπορείς με speedrun να το τελειώσεις και στο 6ωρο. Από εσένα εξαρτάται και σε σχέση με τα προηγούμενα έχει ανώτερο κατά τη γνώμη μου gameplay
Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Last edited by Axilleas_GR; 09-06-2016 at 14:36.
Ίδιο χρόνο έχουν πάνω κάτω τα 4 επεισόδια. Ελαφρώς μεγαλύτερο το 4. Συμβουλέψου και το παρακάτω link για τον χρόνο ολοκλήρωσης. Προσωπικά με εξαίρεση το 1ο τα έπαιξα όλα στο hard που δεν είναι και τοοοοσο δύσκολο και κράταγε και το ενδιαφέρον για παραπάνω χρόνο.
http://howlongtobeat.com/
Όσο για το τι απο τα 2 να διαλέξεις θα σου έλεγα να πάρεις πρώτα το The last of us και μετά το Uncharted.
Δε νομίζω ότι έχουν όλα την ιδια διάρκεια..
Για να είμαι δίκαιος, έχω την αίσθηση ότι το 4 είναι το μεγαλύτερο από όλα τα υπόλοιπα. Το έκανα 21 ώρες και νομίζω έχασα αρκετά πράγματα.
Οσον αφορά την ιστοσελίδα, με ένα γρήγορο ψάξιμο βγάζει τη διάρκεια του Tlou στις 14,5 ώρες... (!) Καμία σχέση, σίγουρα στο 30ωρο.
chronohill (12-06-2016)
Δεν είπα ότι έχουν όλα την ίδια διάρκεια. Πάνω κάτω είπα και ελαφρώς μεγαλύτερο το 4.
Το link που έδωσα δίνει 4 νούμερα ανάλογα με το πως θα παίξεις. Συγκεκριμένα για το TLOU που λες τα νούμερα είναι 14,5, 17,5, 24, 15,5 ώρες και εγώ το τελείωσα στο hard σε 19 ώρες. Μιλάμε πάντα για μέσο όρο που έχουν δηλώσει οι παίχτες. Προφανώς και δεν είναι απόλυτο ότι θα συμβαδίζουν με τα δικά σου, ή τα δικά μου νούμερα. Μία αίσθηση για το πόσο μεγάλο είναι πάνω κάτω μπορείς να πάρεις όμως.
Bookmarks