Εχει ανεβει επισης και το story trailer με ελληνικους υποτιτλους στο οποιο εχουν διορθωσει την εικονα απο το ac, αλλα οχι και την ημερομηνια κυκλοφοριες.
Εχει ανεβει επισης και το story trailer με ελληνικους υποτιτλους στο οποιο εχουν διορθωσει την εικονα απο το ac, αλλα οχι και την ημερομηνια κυκλοφοριες.
Αυτό το "Τέλος ενός κλέφτη" δεν ηχεί πολύ ωραία και νομίζω ότι στα αγγλικά έχει άλλο "χρώμα" η έκφραση. Θα έβαζα "Ο επίλογος του κλέφτη" (ή σκέτο "Ο Επίλογος") και πάλι η λέξη κλέφτης δεν ταιριάζει ή δεν ηχεί καλά. Η αντιστοίχιση Drake - Κλέφτης δεν είναι και πολύ σωστή. Ούτως ή άλλως, σωστή απόδοση του τίτλου μάλλον μπορεί να γίνει αφότου έχει παίξει κάποιος το παιχνίδι, έχοντας δει την ιστορία και την ουσία αυτής.......
Last edited by toninio; 02-03-2016 at 19:34.
gonzalez (03-03-2016)
euromaster (04-03-2016),Viper (04-03-2016)
Ποσα giga ειναι ρε guys?
Spoiler!
chronohill (04-03-2016)
mihalis13 (04-03-2016)
Ειμαι ο μονος που δεν θελω καθολου να αγγιξω την beta γιατι πιστευω οτι θα μου "κοψει" την ορεξη για το παιχνιδι?
Θελω να δω τα assets, τα περιβαλλοντα και γενικα το παιχνιδι οπως πραγματικα ειναι, δλδ στο story mode.
Aφου το ολοκληρωσω λογικα θα ασχοληθω και με multi (βασικα απο multi μονο το Uncharted 2 και το Μass effect με εχουν τραβηξει) ολα αυτα τα χρονια.
nikosgnr (04-03-2016)
mihalis13 (04-03-2016)
Έφαγα άκυρο για το multiplayer. Μάλλον θέλει το PS+ γιατί δεν με κάνει connect. Το έσβησα και κατεβάζω εκ' νέου το single player.
mihalis13 (04-03-2016)
Δεν έχει single ρε guys.μηπως εννοουσε κατι αλλο;Εγώ αποφασισα να μην το κατεβασω. συμφωνω με hakoo.Έχει πιστες απτο single και δεν θελω να δω κατι.ειδικα για multi π δεν τρελλαινομαι
Spoiler!
Τα γραφικα του μου φαίνονται στην καλυτερη περιπτωςη μέτρια.
Ειμαι καλα η να παω στο γιατρό;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μπήκα και εγώ. Δεν ξέρω ποια η διαφορά μεταξύ multiplayer και single που έβαλα. Ίσως επιπλέον tools επικοινωνίας στο multiplayer??? Κατά τα άλλα όπως τα λέει ο Μιχάλης. Κλασικά τρέξε τρέξε μικρούλι και μπαμ μπαμ. Σε multiplayer δεν ενθουσιάστηκα καθόλου.
Bookmarks