Page 65 of 84 FirstFirst ... 155561626364656667686975 ... LastLast
Results 1,281 to 1,300 of 1678

Thread: Uncharted 4: A Thief's End

PS4forums Fanatic jk_blue_tiger's Avatar
    PSN ID
    jk_blue_tiger
    Name
    Γιάννης

Quote Originally Posted by enstikto View Post
    Αυτά δηλαδή είναι εκτός του "όλο το multi θα είναι τσάμπα" που είπαν;
    Εγω αυτο καταλαβαινω. Τουλαχιστον δεν ειναι καποιος χαρτης ή καποιο mode.
    Και θα πρεπει να τηρησουν την δημοσια δεσμευση τους οτι ολα (τα υπολοιπα) multi DLC θα ειναι δωρεαν.

Στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος...
    Spoiler!

Quote Originally Posted by stavros88 View Post
    Εγω παντως το αλλαξα απο hard σε moderate.Καθε φορα πεθαινα δεκα φορες μεχρι να προχωρησω και δεν αντεξα αλλο.Δεν ειμαι καλος σε τετοια παιχνιδια.
    δοκίμασε να αλλάξεις την στόχευση όπλου σε αυτόματο να κάνει autolock και θα τους σκοτώνεις πολύ πιο εύκολα

To stage fright trophy γιατι δε μου το δινει ενω το κανω σωστα;

Elite stavros88's Avatar
    PSN ID
    ocelot14gr

Quote Originally Posted by thanasis7 View Post
    δοκίμασε να αλλάξεις την στόχευση όπλου σε αυτόματο να κάνει autolock και θα τους σκοτώνεις πολύ πιο εύκολα
    Αυτο το θεωρω πολυ χειροτερο κατα την αποψη μου.Το αλλαξα σε moderate και τωρα ειναι καλυτερα

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

To stage fright trophy γιατι δε μου το δινει ενω το κανω σωστα;
    το πηρα πριν λιγο εγω, τι ακριβως κανεις? μηπως εισαι σε λαθος σημειο?

Default Uncharted 4: A Thief's End

Quote Originally Posted by Slay View Post
    το πηρα πριν λιγο εγω, τι ακριβως κανεις? μηπως εισαι σε λαθος σημειο?
    Με το που φευγει απο τα κάγκελα με τον sully το αφηνω.. Κανω κατι λαθος; Μηπως επειδη την πρωτη φορα το κούνησα και ξανα ξεκίνησα την σκηνή; Αλλα και παλι δε το εδωσε..

Και η μλκια ειναι οτι πρεπει να ξαναπαίξω ολο το κεφάλαιο γιατι πρόχωρησα αφου δε μου το έδινε
    Last edited by thanasis7; 13-05-2016 at 02:38.

Τα γραφικα είναι ομορφα και καλοδουλεμένα,εχει γινει καλη και προσεγμενη δουλια,μακαρι να ηταν όλα τα παιχνίδια στις κονσόλες τοσο "κεντημένα" στα γραφικα όμως η ολη αισθηση του gameplay με νυσταξε, εγω που είμαι 43 χρονων και εχω παιξει ένα βουνο games το περιμενα να δω σκληρη περιπετεια με ζούγκλες,φαραγγια,τροπικα δασοι,περιπλανιση και ηλιοβασιλέματα, και όχι σκηνες οικογενιακης θαλπωρης σε σαλονια ειτε βαρετά μπουνιδια σε 4 τοιχους φυλακων,με ψιλοκοιμησε ενώ τα παλαιοτερα uncharted καθομουν με τα ματια γαριδα εχοντας την περιεργεια να εξερευνησω και το επομεο Level κτλ ενώ εδώ ολο το παιχνιδι μια ζει με ένα τεραστιο cutsceen To εγκατεστησα επιλεγοντας αφηρημένος την αγγλικη γλωσα στους υποτιτλους και μετα ειδα ότι υποστηριζει ελληνικους!Ομως δεν γινετε τωρα να τους επιλεξω διοτι δεν υπαρχουν στο μενου.Χρειαζετε delete και επανεγκατασταση?

PSN ID
    Slay2012

Με το που φευγει απο τα κάγκελα με τον sully το αφηνω.. Κανω κατι λαθος; Μηπως επειδη την πρωτη φορα το κούνησα και ξανα ξεκίνησα την σκηνή; Αλλα και παλι δε το εδωσε..

Και η μλκια ειναι οτι πρεπει να ξαναπαίξω ολο το κεφάλαιο γιατι πρόχωρησα αφου δε μου το έδινε
    καλα μην αγχωνεσαι, υπαρχει παντα το chapter select (σε αλλο save βεβαια) και ετσι μπορεις να το παρεις αργοτερα. Μηπως κουνησες την καμερα? γιατι το stage fright εχει να κανει με το demo στην περυσινη Ε3.
    Quote Originally Posted by petropoulos View Post
    Τα γραφικα είναι ομορφα και καλοδουλεμένα,εχει γινει καλη και προσεγμενη δουλια,μακαρι να ηταν όλα τα παιχνίδια στις κονσόλες τοσο "κεντημένα" στα γραφικα όμως η ολη αισθηση του gameplay με νυσταξε, εγω που είμαι 43 χρονων και εχω παιξει ένα βουνο games το περιμενα να δω σκληρη περιπετεια με ζούγκλες,φαραγγια,τροπικα δασοι,περιπλανιση και ηλιοβασιλέματα, και όχι σκηνες οικογενιακης θαλπωρης σε σαλονια ειτε βαρετά μπουνιδια σε 4 τοιχους φυλακων,με ψιλοκοιμησε ενώ τα παλαιοτερα uncharted καθομουν με τα ματια γαριδα εχοντας την περιεργεια να εξερευνησω και το επομεο Level κτλ ενώ εδώ ολο το παιχνιδι μια ζει με ένα τεραστιο cutsceen To εγκατεστησα επιλεγοντας αφηρημένος την αγγλικη γλωσα στους υποτιτλους και μετα ειδα ότι υποστηριζει ελληνικους!Ομως δεν γινετε τωρα να τους επιλεξω διοτι δεν υπαρχουν στο μενου.Χρειαζετε delete και επανεγκατασταση?
    1. Ειναι πολυ νωρις ακομα
    2. Αλλαζει η γλωσσα, αλλα νομιζω πρεπει να εισαι στο κεντρικο μενου και οχι μεσα στο παιχνιδι.

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

Uncharted 4: 2014/2015 Demos vs Final Game Graphics Comparison

Spoiler!

Cool Member Sakman's Avatar
    Name
    Σακης

Quote Originally Posted by Tilemaxx View Post
    Οι ελληνικοί υπότιτλοι στο TLOU πάντως ήταν ότι να 'ναι. Εντελώς anticlimactic μετάφραση... Όπως και να κυκλοφορήσει, με ελληνική μετάφραση/υπότιτλους κτλ., πάλι σε αγγλικά θα το παίξω όπως και να 'χει.
    Μου αρεσει που ορισμενοι μιλανε για αμερικανιες (movies-games) ενω αρνουνται τους ελληνικους υποτιτλους σε ταινιες και παιχνιδια,δηλαδη την ιδια μας τη γλωσσα μεσα στην ιδια μας τη χωρα!
    Οσο για λανθασμενες μεταφρασεις εμενα προσωπικα δεν με χαλαει τοσο ωστε να μη θελω πουθενα να βλεπω την γλωσσα μου.Δηλαδη οι μεταφρασεις αλλων γλωσσων ειναι καλυτερες;Η οι αλλες χωρες δεν υποστηριζουν τη γλωσσα τους και τα βλεπουν ολα στην αγγλικη γλωσσα,αλλα κατα τα αλλα μας φταιει η αμερικανια;!Αρε γερμανια που μας χρειαζεται!!!!
    Last edited by Sakman; 13-05-2016 at 13:19.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Spoiler!

PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by Sakman View Post
    Μου αρεσει που ορισμενοι μιλανε για αμερικανιες (movies-games) ενω αρνουνται τους ελληνικους υποτιτλους σε ταινιες και παιχνιδια,δηλαδη την ιδια μας τη γλωσσα μεσα στην ιδια μας τη χωρα!
    Οσο για λανθασμενες μεταφρασεις εμενα προσωπικα δεν με χαλαει τοσο ωστε να μη θελω πουθενα να βλεπω την γλωσσα μου.Δηλαδη οι μεταφρασεις αλλων γλωσσων ειναι καλυτερες;Η οι αλλες χωρες δεν υποστηριζουν τη γλωσσα τους και τα βλεπουν ολα στην αγγλικη γλωσσα,αλλα κατα τα αλλα μας φταιει η αμερικανια;!Αρε γερμανια που μας χρειαζεται!!!!
    H αληθεια ειναι οτι το πρωτοτυπο παντα ειναι η καλυτερη επιλογη, οσο καλη και εαν ειναι η μεταφραση. Εγω παντως με ελληνικα το εχω βαλει, και δεν ειχα θεμα με την μεταφραση, εκτος απο ενα δυο σημεια που ηταν αδυνατο να αποδωθει ουτως η αλλως (well well well για παραδειγμα). Υπηρξαν μαλιστα και καποιες ελευθερες μεταφρασεις, σε καποιο σημειο ο nate νομιζω λεει κατι στο στυλ, we have to do a few more slides, εννοντας τα σημεια που γλυστρας. Αυτο μεταφραστηκε σε "εχουμε να κανουμε μερικες ακομα ταρζανιες" που το βρηκα πολυ δοκιμο, και εντος κλιματος του παιχνιδιου, δηλαδη ενας ελληνας Nate αυτο θα ελεγε.

13. The Following User Says Thank You to Slay For This Useful Post:

thanasis7 (13-05-2016)

Name
    Σακης

Ε,ναι δεν ειπα οτι ειναι αριστη η μεταφραση,αλλα οχι ρε παιδια οτι ειναι τοσο χαλια που δεν θα προτιμησω τη γλωσσα μου στη χωρα μου!
    Ασε που υπαρχουν και παρα πολλοι ελληνες που δεν ξερουν και αριστα αγγλικα.

.

Name
    Σακης

Φυσικα θα πρεπει να ξερουμε και το οτι οι μεταφρασεις απο μια γλωσσα σε μια αλλη γλωσσα δεν μπορει να μεταφραστη καταλεξη γιατι δεν θα βγαινει νοημα.

Advanced Member euromaster's Avatar
    PSN ID
    gasmas78

Quote Originally Posted by Viper View Post
    Uncharted 4: 2014/2015 Demos vs Final Game Graphics Comparison

Spoiler!
    Προσωπικα, στην 1η σκηνη, τα γραφικα μου αρεσαν περισσοτερο στο demo (καθαροτερα), ενω στην 2η, σαφως πιο καθαρα στο παιχνιδι.
    Οπως και να χει, ανυπομονω να δανειστω απο φιλο ενα ps4 μονο και μονο για να ασχοληθω με αυτο το παιχνιδι...
    Και μετα στην αναμονη για το TLOU 2!!!
    Ps3 fat 80gb-->500gb
    firmware - 4.60

http://psnprofiles.com/gasmas78

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Ερώτηση προς όσους έχουν την libertalia.
    Το free dynamic theme που το βρίσκουμε;
    Στους 2 codes που εχω ειναι μόνο multi περιεχόμενο
    Spoiler!

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Ερώτηση προς όσους έχουν την libertalia.
    Το free dynamic theme που το βρίσκουμε;
    Στους 2 codes που εχω ειναι μόνο multi περιεχόμενο
    Νομίζω δεν είναι free μονο digital ήταν free.

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

xbox:Christoforo7s

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Αφού στη περιγραφή του προϊόντος γράφει για free dynamic theme.
    Το είδα τώρα στο site του public.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Spoiler!

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Αφού στη περιγραφή του προϊόντος γράφει για free dynamic theme.
    Το είδα τώρα στο site του public.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Εγώ όταν κοίταξα τι έχει η κάθε συσκευασία νομίζω δεν είδα πουθενά theme τώρα αν το γράφει το public μπορεί να στο στείλει με κωδικό έξτρα.
    Edit
    Υπάρχει όντως μετα το είδα

xbox:Christoforo7s

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by Christos33 View Post
    Εγώ όταν κοίταξα τι έχει η κάθε συσκευασία νομίζω δεν είδα πουθενά theme τώρα αν το γράφει το public μπορεί να στο στείλει με κωδικό έξτρα.

Το εχει η έκδοση η συγκεκριμένη.
    Το είδα σε αρκετά site στο εξωτερικό και είπα να κοιτάξω και στην Ελλάδα αν υπάρχει κάποια διαφορά.
    Το public για αυτή την έκδοση δεν στέλνει κωδικούς. Το είχα γράψει και 2-3 μέρες πριν που είχα επικοινωνήσει μαζί τους.
    Spoiler!

Bookmarks

Bookmarks