Page 80 of 115 FirstFirst ... 307076777879808182838490 ... LastLast
Results 1,581 to 1,600 of 2296

Thread: Bloodborne

Quote Originally Posted by james9 View Post
    Ρωταω αλλη μια φορα αν υπαρχει καποιο boss που πρεπει να παω τωρα γιατι χανεται μετα. Λεβελ 66 at the moment.

Φιλε James καλησπερα,καταρχην χαιρομαι που κανεις καθε Souls thread το ημερολογιο σου,μαρεσει πολυ να διαβαζω τα βασανα σου

Απο κει και περα σου χουν ξεφυγει 2 optional περιοχες μεχρι στιγμης με bosses,οι οποιες δεν χανονται βεβαια,αλλα ειναι για τα λεβελ σου αυτη τη στιγμη,οποτε προτεινω να τις κανεις αμεσα πριν συνεχισεις στο Lecture Building η στο Upper Cathedral Ward

Χωρις να σποιλαρω σχεδον τιποτα:

-Η πρωτη περιοχη ειναι οπως κοιτας κατα μετωπο τις σκαλες για Vicar Amelia,στα αριστερα σου.

-Για να πας στην δευτερη περιοχη χρειαζεσαι ενα item που λεγεται Cainhurst Summons.Για να το βρεις,πρεπει να πας σε εκεινη την λιμνη με τους γιγαντες που ειχες βρει στα forbidden woods,αν εξερευνησεις την λιμνη εχει μια σκαλα που σε παει καπου.Στην περιοχη που θα βρεθεις μην φυγεις αν δεν βρεις το item που σου προανεφερα και στο item description θα σου δωσει οδηγιες για το πως να πας στην δευτερη optional περιοχη

Καλο λιωσιμο

2. The Following 2 Users Say Thank You to Alastor For This Useful Post:

james9 (05-03-2016)

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    To πρωτο μισο του dlc ειναι μια απο τα ιδια (το ειχα γραψει και στο review), ομως απο ενα σημειο και μετα οι καινουριες περιοχες ειναι εκπληκτικες , υπομονη Νικο.
    Έχω περάσει ήδη από νέες περιοχές (είμαι στο Μαράκι με τις χατζάρες) αλλά δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα με καμία.

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Alastor View Post
    Φιλε James καλησπερα,καταρχην χαιρομαι που κανεις καθε Souls thread το ημερολογιο σου,μαρεσει πολυ να διαβαζω τα βασανα σου

Απο κει και περα σου χουν ξεφυγει 2 optional περιοχες μεχρι στιγμης με bosses,οι οποιες δεν χανονται βεβαια,αλλα ειναι για τα λεβελ σου αυτη τη στιγμη,οποτε προτεινω να τις κανεις αμεσα πριν συνεχισεις στο Lecture Building η στο Upper Cathedral Ward

Χωρις να σποιλαρω σχεδον τιποτα:

-Η πρωτη περιοχη ειναι οπως κοιτας κατα μετωπο τις σκαλες για Vicar Amelia,στα αριστερα σου.

-Για να πας στην δευτερη περιοχη χρειαζεσαι ενα item που λεγεται Cainhurst Summons.Για να το βρεις,πρεπει να πας σε εκεινη την λιμνη με τους γιγαντες που ειχες βρει στα forbidden woods,αν εξερευνησεις την λιμνη εχει μια σκαλα που σε παει καπου.Στην περιοχη που θα βρεθεις μην φυγεις αν δεν βρεις το item που σου προανεφερα και στο item description θα σου δωσει οδηγιες για το πως να πας στην δευτερη optional περιοχη

Καλο λιωσιμο
    Χαιρομαι που το διασκεδαζετε, γιαυτο γραφω αλλωστε. Εσεις γελατε με τον πονο μου και εγω τα λεω καπου για να μην σκασω!

Ευχαριστω για τα tips θα φυγω απο upper cathedral και θα επιστρεψω αργοτερα πιο δυνατος.

Spoiler!

5. The Following User Says Thank You to james9 For This Useful Post:

jk_blue_tiger (04-03-2016)

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Quote Originally Posted by nikon View Post
    Έχω περάσει ήδη από νέες περιοχές (είμαι στο Μαράκι με τις χατζάρες) αλλά δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα με καμία.
    Α οκ. Εγω με το research hall ξετρελαθηκα, απο τα πιο ωραια επιπεδα του bloodborne (εννοω και απο το main παιχνιδι).

Sent from my iPhone using Tapatalk

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

Στο dlc μπαίνεις ήδη γνώστης.. Δύσκολα να ενθουσιαστείς, απλά θα θαυμάσεις -και έως εκεί- το επιπλέον.
    Πάντως η περιοχή...
    Spoiler!

Γενικώς το dlc μου άρεσε το ίδιο πολύ όπως το main.

εντιτ
    @nikosgnr
    όντως πολύ σπαστικά.. κουράστηκα και χάρηκα λες και είχα βγάλει boss καλο.
    Ασχετο αλλα... δεν ξαναπαίζω Online. Τι έχουν πάθει όλοι και μου την πέφτουν αμέσως μετά το lamp όταν τρως λάχανο τον Micholash??? Γιατί σε εκείνο το σημείο συνέχεια? Ακούω καμπανάκι, ελαφρύ βουητό και τσουπ ο τύπος έρχεται απέναντί μου, υπόκλιση respect και πάνω μου να με φάει. 3 έριξα το προηγούμενο μισάωρο. Παίζει κάτι με το σημείο ή είναι τυχαίο?
    Last edited by ntsmrtz; 04-03-2016 at 21:37.

Advanced Member nikosgnr's Avatar
    PSN ID
    nikosgnr
    Name
    Νίκος

To Fishing Hamlet θα ήταν πολύ καλύτερο αν δεν είχε τα 2 αυτά σπασ@ρχ... στο πηγάδι.

Το Research Hall απο την άλλη, ιδανική περιοχή για Farming.

PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Εγω έκανα χαζομάρα στο dlc και σκοτωσα τον αλλον που ειναι δεμενος στην καρέκλα που ζητάει brains και τωρα ενω πηρα το kos paradite δεν μεταμόρφωνεται ο παίχτης. Εντωμεταξυ ενω εβγαλα τον κος αφησα τον αρχηγο που ξυπναει ανεβαινοντας τις πρωτες σκάλες στο dlc που στην αρχή κοιμάται σε μια καρεκλα ξαπλωμενος και δυσκολευομαι να τον βγαλω. Ειδικά οταν κόβεται στην μέση και γεμίζει τον τοπο φωτιά

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Last edited by cocous; 05-03-2016 at 00:47.

PS4forums Addict minaras_tio's Avatar
    PSN ID
    kostas_tio

Λιγο πριν φτασω στο blood starved beast το οποιο παραλιγο να το βγαλω με την πρωτη αλλα εχασα απο χαζομαρα, βρισκω κατι στο δρομο summoned κατι. Τι ειναι αυτο????
    Cannondale trail sl5 2013...

PSN ID
    nikosgnr
    Name
    Νίκος

Αν εννοείς στα δεξιά στην αρχή της κατηφοράς, έρχεται για βοήθεια ο Alfred.

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Α οκ. Εγω με το research hall ξετρελαθηκα, απο τα πιο ωραια επιπεδα του bloodborne (εννοω και απο το main παιχνιδι).

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Ωραία περιοχή δεν λέω αλλά ακόμη και εκεί είχε κάτι που το είχα ξαναδεί αφού οι εχθροί μου θύμισαν έντονα
    Spoiler!

Quote Originally Posted by ntsmrtz View Post
    Στο dlc μπαίνεις ήδη γνώστης.. Δύσκολα να ενθουσιαστείς, απλά θα θαυμάσεις -και έως εκεί- το επιπλέον.
    Πάντως η περιοχή...
    Spoiler!

Γενικώς το dlc μου άρεσε το ίδιο πολύ όπως το main.
    Από κάτι λίγα που πήρε το μάτι μου αυτή νομίζω και εμένα θα μου αρέσει πιο πολύ από όλες.
    Ασχετο αλλα... δεν ξαναπαίζω Online. Τι έχουν πάθει όλοι και μου την πέφτουν αμέσως μετά το lamp όταν τρως λάχανο τον Micholash??? Γιατί σε εκείνο το σημείο συνέχεια? Ακούω καμπανάκι, ελαφρύ βουητό και τσουπ ο τύπος έρχεται απέναντί μου, υπόκλιση respect και πάνω μου να με φάει. 3 έριξα το προηγούμενο μισάωρο. Παίζει κάτι με το σημείο ή είναι τυχαίο?
    Aν μιλάς για το Mergo's Loft: Middle (τελικά το καλύτερο μέρος για εύκολο και γρήγορο farming) όντως μόλις ανέβεις τα πρώτα σκαλιά βαράει πάντα καμπανάκι.
    Η μόνη λύση απ'ότι πρόσεξα είναι να βγάλεις γρήγορα τις 2 πρώτες μαυροφορούσες και να πας επάνω στην άλλη, όσες φορές άργησα να ανέβω κάποιος θα μου την έπεφτε.

PS4forums Addict minaras_tio's Avatar
    PSN ID
    kostas_tio

Quote Originally Posted by nikosgnr View Post
    Αν εννοείς στα δεξιά στην αρχή της κατηφοράς, έρχεται για βοήθεια ο Alfred.
    Ναι εκει εννοω. Αρα τον καλω. Οκ ευχαριστω

Edit: θα εχω δικαιωμα να τον ξανακαλεσω αργοτερα σε καποιο πιο δυσκολο boss? Αν εχω μια φορα δικαιωμα, να μην τον καλεσω εαν ειναι. Δε θα με δυσκολεψει το boss αυτο.
    Last edited by minaras_tio; 05-03-2016 at 09:04.
    Cannondale trail sl5 2013...

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by nikon View Post
    Aν μιλάς για το Mergo's Loft: Middle (τελικά το καλύτερο μέρος για εύκολο και γρήγορο farming) όντως μόλις ανέβεις τα πρώτα σκαλιά βαράει πάντα καμπανάκι.
    Η μόνη λύση απ'ότι πρόσεξα είναι να βγάλεις γρήγορα τις 2 πρώτες μαυροφορούσες και να πας επάνω στην άλλη, όσες φορές άργησα να ανέβω κάποιος θα μου την έπεφτε.
    Ακριβώς για εκείνο το σημείο μιλάω.
    Επειδή είμαι χαλαρός και δεν με πολυενδιαφέρει η εξέλιξη, κάθομαι και χαζεύω την θέα και τις λεπτομέρειες, μάλλον κάθομαι πολύ ώρα εκεί και μου την πέφτουν.
    Τώρα, τo ψαροχώρι που λέει ο Νίκος παραπάνω είναι ότι καλύτερο για εμένα στο dlc.

Πράγματι πήγα σήμερα εκεί και μπορώ να πω ότι είναι η καλύτερη περιοχή τουλάχιστον του dlc μέχρι τώρα, ωραίο περιβάλλον, ζόρικοι αντίπαλοι και ευχαριστιέμαι μάχες.

PSN ID
    nikosgnr
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by minaras_tio View Post
    Ναι εκει εννοω. Αρα τον καλω. Οκ ευχαριστω

Edit: θα εχω δικαιωμα να τον ξανακαλεσω αργοτερα σε καποιο πιο δυσκολο boss? Αν εχω μια φορα δικαιωμα, να μην τον καλεσω εαν ειναι. Δε θα με δυσκολεψει το boss αυτο.
    Και στο Cleric Beast μπορείς να κάνεις Summon τον συγκεκριμένο. Στη πορεία άλλους παίχτες αν είσαι Online, ή ανάλογα τη ρούνο έχεις βάλει.

Απο League π.χ.

17. The Following User Says Thank You to nikosgnr For This Useful Post:

minaras_tio (05-03-2016)

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Σε περιπτωση που δεν το εχει παρατηρησει καποιος, καθε φορα που κανεις summon ξοδευεις και 1 insight. Eγω δεν το ειχα παρει χαμπαρι μεχρι που μου πηγε στο μισο lol

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Τεράστια εμφανιση χτες βραδυ ημουν καταπληκτικός μπορώ να πω. Και κωλόφαρδος αλλά πιο πολυ καταπληκτικός.

Ξεκινησα με την πρωτη περιοχη που μου ειπατε αριστερα στα σκαλια πριν την Vicar Amelia, την Hemwick Charnel Lane. Μαλλον ημουν OP , δεν εχω να πω πολλα για την περιοχη. Σχεδον ολοι οι εχθροι επεφταν με 1,5 χτυπημα και καθαριζα τα παντα οσο προχωρουσα. Στο τελος μπηκα δειλα δειλα στο Boss αλλα ουτε που με ακουμπησε , ισως οτι πιο ευκολο εχω συναντησει σε souls game η Witch of Hemwick.

Στη συνεχεια αφου ανεβηκα 1-2 λεβελ εφυγα για Forbidden Woods και τη σπηλια με τους γιγαντες που ειχα αφησει. Τους σκοτωσα ολους ανεβηκα τη σκαλα και βγηκα Iosefka's clinic οπου πηρα και το cainhurst summons που προφανως μου λεγατε.

Επομενη σταση πισω στο καταραμενο upper cathedral. Μολις εφτασα στη λαμπα χτυπησα καμπανακι γιατι δεν ηθελα να σπασω παλι τα νευρα μου με τους παπαρες που ρουφανε insight. Σχεον αμεσως ερχεται ενας τυπος που δεν μου γεμισε το ματι . Καθοταν συνεχεια πισω μου και με αφηνε να κανω εγω τη δουλεια. Σκοτωνουμε τον πρωτο "ρουφηχτρα" ευκολα μπαινουμε στο κτιριο ανεβαινουμε τη σκαλα και στον ενα διαδρομο εχει εναν ρουφηχτρα και απο την αλλη μερια 2 ή 3 μαζεμενους. Το μαντεψατε? Χανω 3 insight στον 1ο , τον σκοτωνω και ο co op παλευει με τους αλλους. Παω να βοηθησω τι να δω , ο μαλακας πεθανε με την μια. Αρχιζω τρεχω , με κυνηγανε , την γαμησαμε λεω ειχα και καμια 30Κ echoes πανω μου. Ευτυχως τρωω εναν γρηγορα , με πιανει ο 2ος πανε αλλα 3 insight. Ξανα τρεξιμο , μετα απο λιγο παει και αυτος και μου εδωσε ενα κλειδι . Ανοιξα την μεγαλη πορτα ανεβηκα τη σκαλα και μετα απο λιγο boss. Βγαινουν κατι Alien , αρχιζω βαραω αδιακριτως καπου βλεπω να πεφτει η health bar του Celestial Emissary λεω οκ σαν την μαχη με τον Royal Rat Authority ειναι. Μετα από λιγο μεταμορφωνεται και γινεται ενα πλασμα σαν το The Thing αλλα γενικα δεν ειχα προβλημα μολις σκοτωσα τα μικρα Alien τον εβγαλα σε μισο λεπτο. Ωραια μαχη ομως περιεργη δεν περιμενα τετοιο boss.

Ειπα να σταματησω αλλα σκεφτηκα ειμαι on fire παμε λιγο παρακατω. Πηγα λοιπον και πηρα την αμαξα και βγηκα Cainhurst Castle. Δεος , φοβερο art direction! Μου εσπασαν τα νευρα αυτα τα πλασματα εξω , σκοτωσα 3-4 και μετα μπηκα στο καστρο. Μεσα δεν ειχα ιδιαιτερα προβληματα , ευκολοι εχθροι αλλα χασιμο τελειως δεν ηξερα που πηγαινω και δεν εβρισκα και 2η λαμπα. Σε καποια φαση ειμαι στη στεγη , πηδαω κατω, αντε και πιο κατω, βλεπω και μια σκαλα ψηλη , καταλαβα λεω απο μεσα μου ποιος ξερει τι με περιμενει εκει πανω. Και ναι να ο Martyr Logarius. Δοκιμασα να δω τις κινησεις του αλλα ημουν πολυ κουρασμενος , παλεψα λιγο χωρις να χασω και μετα χρησιμοποιησα ενα Bold Hunter's Mark και γυρισα πισω γιατι ειχα 60Κ echoes πανω μου.

Ειμαι λεβελ 70 ανεβασα και το skill μου στο 17 και νομιζω οτι ειμαι σε καλο δρομο. Ερωτηση. Ο Paarl που ειναι τωρα ? Πως θα παω παλι εκει που τον βρηκα?

Spoiler!

20. The Following User Says Thank You to james9 For This Useful Post:

ntsmrtz (05-03-2016)

PSN ID
    nikosgnr
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by james9 View Post
    Πηγα λοιπον και πηρα την αμαξα και βγηκα Cainhurst Castle. Δεος , φοβερο art direction! Μου εσπασαν τα νευρα αυτα τα πλασματα εξω , σκοτωσα 3-4 και μετα μπηκα στο καστρο. Μεσα δεν ειχα ιδιαιτερα προβληματα , ευκολοι εχθροι αλλα χασιμο τελειως δεν ηξερα που πηγαινω και δεν εβρισκα και 2η λαμπα. Σε καποια φαση ειμαι στη στεγη , πηδαω κατω, αντε και πιο κατω, βλεπω και μια σκαλα ψηλη , καταλαβα λεω απο μεσα μου ποιος ξερει τι με περιμενει εκει πανω. Και ναι να ο Martyr Logarius. Δοκιμασα να δω τις κινησεις του αλλα ημουν πολυ κουρασμενος , παλεψα λιγο χωρις να χασω και μετα χρησιμοποιησα ενα Bold Hunter's Mark και γυρισα πισω γιατι ειχα 60Κ echoes πανω μου.

Ειμαι λεβελ 70 ανεβασα και το skill μου στο 17 και νομιζω οτι ειμαι σε καλο δρομο. Ερωτηση. Ο Paarl που ειναι τωρα ? Πως θα παω παλι εκει που τον βρηκα?
    Σαν τον Logarius μετά, κανείς. Θα κατεβάσεις απ' ότι φαίνεται άπειρα καντήλια.

Το Paarl είναι στο Hypogean Gaol. Που σε είχαν μεταφέρει οι εκνευριστικοί, ψηλοί τύποι με τις μεγάλες σακούλες στη πλάτη.

Εύκολο Boss, να μένεις κοντά στα πίσω πόδια.

22. The Following User Says Thank You to nikosgnr For This Useful Post:

james9 (05-03-2016)

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Ωραίος James. Και εμένα η Witch of Hemwick μου είχε φανεί πολύ εύκολη και την είχα βγάλει με την πρώτη. Ετοιμάσου για τον Logarius σιγά σιγά.
    Μια απορία μόνο: Ποιοι είναι αυτοί που ρουφάνε Insight;; Γιατί εμένα δεν μου είχε τύχει κάτι τέτοιο.
    Spoiler!

24. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

james9 (05-03-2016)

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

@james
    Μετά το celestial emissary δεν προχώρησες..? Γύρισες πίσω και πήγες cainhurst castle?
    Στο cainhust castle βρήκες το shortcut?

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

@james
    Μετά το celestial emissary δεν προχώρησες..? Γύρισες πίσω και πήγες cainhurst castle?
    Στο cainhust castle βρήκες το shortcut?
    Όχι κ στα δύο. Τι έχασα μετά το emissary νόμιζα ότι δεν είχε κάτι άλλο μετά.

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Spoiler!

Bookmarks

Bookmarks