Page 70 of 115 FirstFirst ... 206066676869707172737480 ... LastLast
Results 1,381 to 1,400 of 2296

Thread: Bloodborne

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Χτες 11-1 το βραδυ εφαγα πολυ σεξ! Ειμαι ακομη στην πρωτη λαμπα , ειλικρινα δεν θυμαμαι σε κανενα souls να εχω κολλησει ετσι και να μην μπορω να προχωρησω. Αφου αυτοματα οταν πανε να με χτυπησουν παταω R1 για να σηκωσω την ασπιδα και φυσικα χανω. Οκ ειναι θεμα υπομονης και εξασκησης , δεν απογοητευομαι απλα λογω της απουσιας ασπιδας θα εχω μεγαλυτερο learning curve.

Αφου κατα τη 1 χανω με βγαζει παλι στην πρωτη λαμπα, με πιανουν κατι γελια και λεω οκ τελος για σημερα. Εβαλα submerged , ανεβασα τον ηχο να παιζει η γαληνια μουσικη και επαιξα κατι πιο χαλαρωτικο να ηρεμησω.

Spoiler!

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Δεν ξέρω αν είναι πιο δύσκολο ή όχι απο τα Souls (αρκετοί λένε πως είναι πιο εύκολο).
    Εσένα το πρόβλημα σου είναι η συνήθεια, μόλις μάθεις το combat system του Bloodborne θα το πας νεράκι. Γενικά το παιχνίδι θέλει να είσαι πιο επιθετικός, για αυτό και αν χάσεις ενέργεια έχεις ένα μικρό διάστημα που αν κάνεις Hit στον εχθρό σου αναπληρώνει ένα μέρος της.
    Εγώ θέλω να με δω με το DSIII όταν το παίξω.. Με μηδέν εμπειρία από souls. Έχοντας συνηθίσει το Bloodborne θα φάω πολύ ξύλο στην αρχή.
    Spoiler!

PS4forums Addict Snk's Avatar
    PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

Για να γίνει save δεν χρειάζεται να επιστρέφουμε στο hunters dream. Στο όποιο σημείο και να είμαστε άμα κάνουμε quit στο αρχικό menu αυτόματα κάνει save και όταν επιστρέψουμε βρισκόμαστε στο ίδιο ακριβώς σημείο με ότι έχουμε σκοτώσει μέχρι εκείνη την στιγμή να παραμένει σκοτωμένο

Αυτος ειναι και ο σωστος τροπος να κλείσουμε το παιχνίδι χωρίς να έχουμε φόβο οτι θα γίνει corrupted το save, αν θυμαμαι καλα το βγαζει και σε μήνυμα αυτό

4. The Following User Says Thank You to Snk For This Useful Post:

tonybsg (24-02-2016)

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Δε νομιζω ρε συ, ακομη και η πρωτη ασπιδα που δινουν τα souls που ειναι ενα κομματι ξυλο ουσιαστικα , σε βοηθαει να γλυτωσεις μερικα χτυπηματα. Εδω εχεις δικιο ειναι θεμα συνηθειας , δεν παει καθολου το χερι μου να πατησω το roll. Θυμαμαι στο dlc του Scholar of the first sin που μου ελεγε ο stavros88 για ενα boss που δεν μπορουσα να βγαλω οτι πρεπει να κανω evade. Που να κανω evade Που ημουν ντυμενος με πανοπλια απο γρανιτη και κρατουσα ασπιδα 2 μετρα?

Spoiler!

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by james9 View Post
    Χτες 11-1 το βραδυ εφαγα πολυ σεξ! Ειμαι ακομη στην πρωτη λαμπα , ειλικρινα δεν θυμαμαι σε κανενα souls να εχω κολλησει ετσι και να μην μπορω να προχωρησω. Αφου αυτοματα οταν πανε να με χτυπησουν παταω R1 για να σηκωσω την ασπιδα και φυσικα χανω. Οκ ειναι θεμα υπομονης και εξασκησης , δεν απογοητευομαι απλα λογω της απουσιας ασπιδας θα εχω μεγαλυτερο learning curve.

Αφου κατα τη 1 χανω με βγαζει παλι στην πρωτη λαμπα, με πιανουν κατι γελια και λεω οκ τελος για σημερα. Εβαλα submerged , ανεβασα τον ηχο να παιζει η γαληνια μουσικη και επαιξα κατι πιο χαλαρωτικο να ηρεμησω.
    Είσαι στην αρχή. Πρέπει να αποφεύγεις και να χτυπάς.
    Να δεις κάτι γέλια που θα πέφτουν αργότερα... Οταν δεν θα μπορείς να ηρεμήσεις ούτε με χαλαρωτική μουσική ούτε με καζουαλοπαίχνιδο παρά μόνο όταν θα ξεκολλάς από το σημείο που κόλλησες ή αν ρίξεις το boss που σου έχει σπάσει τα νεύρα...
    Μην το παρατήσεις. Θα ανταμειφθείς από το παιχνίδι και θα έχεις ζήσει μία εξαιρετική gaming εμπειρία!

PS4forums Addict Snk's Avatar
    PSN ID
    Snk013
    Name
    Μιχάλης

James αμα πάντως το συνηθίσεις μετα δεν νομίζω να μπορέσεις να ξαναπαιξεις soulsborne game με βαρύ χαρακτήρα. Εγω δηλαδη αυτο επαθα

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by ntsmrtz View Post
    Είσαι στην αρχή. Πρέπει να αποφεύγεις και να χτυπάς.
    Να δεις κάτι γέλια που θα πέφτουν αργότερα... Οταν δεν θα μπορείς να ηρεμήσεις ούτε με χαλαρωτική μουσική ούτε με καζουαλοπαίχνιδο παρά μόνο όταν θα ξεκολλάς από το σημείο που κόλλησες ή αν ρίξεις το boss που σου έχει σπάσει τα νεύρα...
    Μην το παρατήσεις. Θα ανταμειφθείς από το παιχνίδι και θα έχεις ζήσει μία εξαιρετική gaming εμπειρία!
    Οχι ρε συ δεν το παραταω και δεν το εχω παρει και βαρεως οπως οταν εχανα στο demon souls πχ. Ξερω οτι θελει χρονο . Που θα μου παει θα το συνηθισω.

@Snk Λες? Δεν ξερω το στυλ μου δεν ειναι μαγος κλπ , αλλα ποτε δεν ξερεις.

Spoiler!

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

james θα το συνηθίσεις! Όχι ότι εγώ το έχω προχωρήσει ιδιαίτερα (σχεδόν καθόλου), αλλά νιώθω πιο άνετα ήδη γενικά με το παιχνίδι.

Quote Originally Posted by nikon View Post
    Όσο δύσκολος δείχνει (και είναι σε σχέση με αλλά bosses) τόσο εύκολα μπορεί να βγει με 2 συγκεκριμένες κινήσεις, τη μια για την 1η φάση τη βρίσκεις εύκολα την άλλη για τη 2η φάση που γίνεται τέρας πρέπει να στο πουν ή να το δεις στο youtube.....όταν μετά από 254.867 αποτυχημένες προσπάθειες θες να σου πούμε εδώ θα είμαστε.
    Ναι,
    Spoiler!

Δεν πειράζει, την επόμενη φορά.

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by tonybsg View Post
    james θα το συνηθίσεις! Όχι ότι εγώ το έχω προχωρήσει ιδιαίτερα (σχεδόν καθόλου), αλλά νιώθω πιο άνετα ήδη γενικά με το παιχνίδι.

Ναι,
    Spoiler!

Το βάζω σε spoiler
    Spoiler!
    Spoiler!

Quote Originally Posted by tonybsg View Post
    Ναι,
    Spoiler!

Σωστός και αυτός ο τρόπος αλλά εγώ μιλάω για 2 τρόπους που είναι σα να κλέβεις anyway είπαμε είναι για μετά από 254.598 φορές, το ότι τον έφτασες στη μισή σφαλιάρα έχε υπόψη σου ότι δεν σημαίνει ότι και τις επόμενες θα πας το ίδιο καλά.

PS4forums Addict minaras_tio's Avatar
    PSN ID
    kostas_tio

Quote Originally Posted by Snk View Post
    Για να γίνει save δεν χρειάζεται να επιστρέφουμε στο hunters dream. Στο όποιο σημείο και να είμαστε άμα κάνουμε quit στο αρχικό menu αυτόματα κάνει save και όταν επιστρέψουμε βρισκόμαστε στο ίδιο ακριβώς σημείο με ότι έχουμε σκοτώσει μέχρι εκείνη την στιγμή να παραμένει σκοτωμένο

Αυτος ειναι και ο σωστος τροπος να κλείσουμε το παιχνίδι χωρίς να έχουμε φόβο οτι θα γίνει corrupted το save, αν θυμαμαι καλα το βγαζει και σε μήνυμα αυτό
    Ισχυει οντως αυτο που λες? Εαν ειναι ετσι, βγαζεις ενα δυσκολο σημειο και αμεσως κανεις quit το οποιο λειτουργει σαν save ουσιαστικα εαν καταλαβα καλα. Και ξαναμπαινεις και εισαι αρχοντας.
    Εαν χασεις μετα ομως που θα σε ξαναβγαλει?????
    Cannondale trail sl5 2013...

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Quote Originally Posted by minaras_tio View Post
    Ισχυει οντως αυτο που λες? Εαν ειναι ετσι, βγαζεις ενα δυσκολο σημειο και αμεσως κανεις quit το οποιο λειτουργει σαν save ουσιαστικα εαν καταλαβα καλα. Και ξαναμπαινεις και εισαι αρχοντας.
    Εαν χασεις μετα ομως που θα σε ξαναβγαλει?????
    Στην λάμπα όπου μπήκες. Όπως κάθε φορά που χάνεις.
    Spoiler!

14. The Following User Says Thank You to mihalis13 For This Useful Post:

minaras_tio (24-02-2016)

PSN ID
    kostas_tio

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Στην λάμπα όπου μπήκες. Όπως κάθε φορά που χάνεις.
    Μαλακια παιχτηκε..χαχαχα!!

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

Δηλαδή;;;
    Spoiler!

PSN ID
    kostas_tio

Quote Originally Posted by mihalis13 View Post
    Δηλαδή;;;
    Οχι πλακα κανω ρε. Θα βολευε να σε εβγαζε οπου εκανες quit ακομα και αν εχανες

mihalis13's Avatar
    PSN ID
    mihalis_13
    Name
    Μιχάλης

χαχαχαχ! Α κατάλαβα.
    Πολλά θες από το Bloodborne
    Spoiler!

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

Είχα μία τακτική που μπορεί να σας φανεί χαζή αλλά εμένα με βόλεψε πολύ στα bosses!
    Εκλεινα την μουσική. Οχι τα sounds+fx.
    Η υποβλητική-κλασική-wagnerική-ατμοσφαιρική μουσική (εξαιρετική εάν αρέσκεται κάποιος στο είδος) έκανε την δουλειά της άριστα γιατί καθώς κορυφωνόταν το δράμα της μάχης γινόταν όλο και πιο επεμβατική στο ύφος της τόσο που με άγχωνε και έχανα...
    Οπότε, μόλις πριν μπω στο boss την έκλεινα και την ξανάνοιγα αμέσως μετά. Είτε ήμουν στο πρώτο χτύπημα είτε στο τελειωτικό δεν είχα την μουσική να με αποσπά και να με αγχώνει.

Εγώ πάλι τους την έλεγα, μόλις άρχιζαν τις φωνές, τα νεύρα και τα φουσκώματα του στυλ "τώρα θα σε σκίσω" τους έλεγα δεν σας φοβάμαι ότι και να κάνετε θα τις φάτε.......σπάνια έπιανε όλο τις έτρωγα.

Elite stavros88's Avatar
    PSN ID
    ocelot14gr

Χαχαχα σου τα λεγα πως με τα τανκ που παιζεις θα δυσκολευτεις james!!Λιγο υπομονη θελει στην αρχη που για μενα ειναι και το πιο δυσκολο μερος του παιχνιδιου(πλην DLC και καποιων αλλων boss)

Μιχαλη απορω πως δεν εχεις ξεκινησει ακομα ενα απο τα demons,dark 1 ή 2.

@Snk ναι και γω πλεον κατα 99% παιζω χωρις ασπιδα και two handed

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by stavros88 View Post
    Χαχαχα σου τα λεγα πως με τα τανκ που παιζεις θα δυσκολευτεις james!!Λιγο υπομονη θελει στην αρχη που για μενα ειναι και το πιο δυσκολο μερος του παιχνιδιου(πλην DLC και καποιων αλλων boss)

Μιχαλη απορω πως δεν εχεις ξεκινησει ακομα ενα απο τα demons,dark 1 ή 2.

@Snk ναι και γω πλεον κατα 99% παιζω χωρις ασπιδα και two handed
    Ασε σου λεω σε σκεφτομουν το πρωτο βραδυ που το ξεκινησα και εχανα απο τον πρωτο πρωτο εχθρο. Σπαστικα γελια ελεγα που ειναι οι καλες εποχες με την Havel shield!

Spoiler!

Bookmarks

Bookmarks