^^Σε ευχαριστω πολυ αλλα θα δουλευω εκεινη την ωρα και εκτος απο αυτο δεν ειμαι plus συνδρομητης.
Θα το παλεψω και θα δω...
Sent from my iPhone using Tapatalk
^^Σε ευχαριστω πολυ αλλα θα δουλευω εκεινη την ωρα και εκτος απο αυτο δεν ειμαι plus συνδρομητης.
Θα το παλεψω και θα δω...
Cannondale trail sl5 2013...
Τωρα που το σκεφτομαι εχω την δωρεαν δοκιμη plus. Αν αγανακτησω θα την ενεργοποιησω και θα ζητησω βοηθεια.
Τη 1η φορά που το πέρασα είχα κάνει το εξής. Flamesprayer 2-3 LvL πάνω και Bone Marrow Ash.
Αφού σκοτώσεις όλες τις μικρές αράχνες πρώτα, Ash και αρχίζεις με Flame. Κολλητά πάνω της έτσι ώστε όταν γυρίζει, να γυρνάς και εσύ.
Της έφαγα τόσο πολύ ζωή που αμέσως μετά ήταν μόνο ένα χιτ και τέλος. Υπάρχουν και βίντεο αν ψάξεις που με το παραπάνω απλά τελειώνει εκεί, μόνο με το Flame.
minaras_tio (11-04-2016)
Χαρά στην υπομονή σου! Την "σεβάστηκες" πολύ. Υπήρξαν στιγμές βλέποντας το βίντεο που φώναζα "τρέχα πάνω της ρε!!! τι κάνεις με τα μικρά..?"
Δεν ξέρω πως γράψω το βιντεο από το game αλλιώς θα σας έδειχνα πως την τρώνε την αραχνούλα..!
tonybsg (10-04-2016)
Οι περισσότεροι κάπως έτσι τη βγάλαμε, το να μη καθαρίσεις τις μικρές έχει ένα ρίσκο ειδικά μετά το 1ο μέρος που αν σου κάτσει ok εμένα ποτέ δεν μου έκατσε, είδα πάντως κάποιες στιγμές στο βίντεο του tony που τη γλύτωσε στο παρατρίχα αλλά αυτό είναι και το παιχνίδι πολλές φορές στο τσακ θα χάσεις ή θα κερδίσεις.
mihalis13 (11-04-2016)
nikon (11-04-2016)
Kαλά τόσο μελάνι έχω ρίξει σε τούτο το thread δεν πήρες χαμπάρι;;;.....όχι μόνο το έπαιξα αλλά το τερμάτισα μετά πήρα το DLC το τερματισα και αυτό και επειδή δεν χόρτασα έκανα και 2ο πέρασμα και για να σε κουφάνω ακόμη περισσότερο περιμένω με αγωνία να έρθει η ώρα του DS3.
Τον Νίκο που ήξερες κατάφερε και τον άλλαξε το Bllodborne, σε ότι αφορά τη γνώμη του για τα RPG γιατί κατά τα άλλα παραμένει ο ίδιος πορνόγερος που ήξερες.![]()
Valkyre (11-04-2016)
tonybsg (11-04-2016)
Ενταξει... σοκ απλα... δεν το παρακολουθουσα πολυ το θρεντ και μαλλον τα εχασα.
ΑΛλα σε παρακαλω, πες μου ποιος σε εκανε να το παρεις εσυ αυτο το παιχνιδι?
Τουλαχιστον βρηκες λιγο το φως σου...!
Τι λες τωρα... εξωγηινα πραγματα... δεν ειμαστε καλα... δεν μας εφτανε το "πρωτη φορα αριστερα" τωρα εχουμε και τον Νικο να παιζει RPG και μαλιστα απο την From Software.![]()
Μνησθητι μου Κυριε που λεει και η γιαγια μου... λολ![]()
nikon (11-04-2016)
11 λεπτά στην αράχνη? 11 λεπτά στην αράχνη??
και όλα τα μικρά...???
τέλος πάντων.. έχω αποτύχει ως δάσκαλος με τις συμβουλές μου επ'αυτής για βουρ στο πατσά... κανένας δεν με άκουσε.. γιατί την σέβεστε τόσο πολύ???
είστε καλά παιδιά και σας συγχωρώ.
^^Σε ακούσαμε δάσκαλε αλλά κάτι δεν κάναμε σωστά γι'αυτό χάναμε, εσύ δεν φταίς ποτέ.
O Mr. Hyde, o άλλος μου εαυτός, πως είπε ο άλλος εαυτός του Γκλέτσου "ήρθε η ώρα να ψήσεις το ψάρι και από την άλλη πλευρά" ε κάτι τέτοιο, εκείνος (μάλλον) έχασε το φως του εγώ όντως το βρήκα, αυτό που είχα χάει ήταν η ψυχική μου ηρεμία.
Και να σκεφτείς το ότι θα παίξει ο Νίκος rpg δεν ήταν στις υποσχέσεις της "3η φορά μνημονιακά"......μάλλον γι'αυτό και έγινε πραγματικότητα.
Kane (13-04-2016)
Αραχνη τελος επιτελους!!!!!!
Μαλακες παιχνιδαρα!!!
Παμε!!!
Παει και ο the one reborn σχετικα δυσκολα... Level 65 και καθως προχωραω σκεφτομαι οτι το επομενο παιχνιδι μου θα ειναι το dark souls 2 και μετα το 3!!'
Snk (18-04-2016)
Bookmarks