Page 82 of 115 FirstFirst ... 327278798081828384858692 ... LastLast
Results 1,621 to 1,640 of 2296

Thread: Bloodborne

PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Quote Originally Posted by spartan View Post
    Εγω σημερα καταφερα και την πλατιναρα την παιχνιδαρα(ουτε καν που το φανταζομουν οτι θα το καταφερνα αυτο)Μακαρι στο μελλον να ξαναδουμε καποια νεα κυκλοφορια.
    Δηλαδή ολα 99 lvl?
    Τώρα μαλλον Dark Souls 3 το επομενο λογικα. Και από τι ειδα πλην του game play που εννοείται θα θερίζει εχουν ανεβασει πολυ τα γραφικά.

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Last edited by cocous; 06-03-2016 at 04:09.

Quote Originally Posted by ntsmrtz View Post
    @nikon
    Εσύ πας γρήγορα. Καλό αρκεί να μην έχεις χάσει κάτι.

Λοιπον, για το ορφανό... (που είναι και αγαπημένο μου Boss fight)
    Το πρώτο μέρος είναι εύκολο, αποφεύγεις-χτυπάς 3 φορές-οπισθωχωρείς-επαναλαμβάνεις.
    Το δεύτερο μέρος είναι λίγο μανίκι, άκου προσεκτικά γιατί το παιχνίδι επιταχύνει απότομα..!
    Προσπαθείς να μείνεις αυτοκόλλητος πάνω του!!!
    -Αν πετάξει προς τα πίσω για να επιτεθεί (τύπου λογγάριους) πάς φουλ επίθεση πάνω του περνάς από κάτω του γυρίζεις και του περνάς 3 χτυπήματα.
    -Αν πετάξει κ'αθετα προς τα επάνω ρολάρεις συνέχεια και μετά αμέσως πάλι πάνω του.
    Οταν θα είσαι αυτοκόλλητος, το παιχνίδι σου θα είναι ρολάρισμα-χτύπημα-ρολ-χτυπ κ.ο.κ

Μην τον φοβάσαι. Θέλει τακτική και πολύ χρόνο στο πρώτο μέρος για να μην χάσεις ζωές και αντίστοιχα τακτική σε ελάχιστο χρόνο στο δεύτερο. Πάμε!
    Δάσκαλε ευχαριστώ για άλλη μια φορά για το μάθημα, όπως και με άλλα bosses στη θεωρία καλός θα είμαι στη πράξη θα έχω θέμα αλλά που θα μου πάει και αυτός.

Το ότι έφτασα δεν σημαίνει ότι τελείωσα με τη περιοχή, όταν φτάνω σε boss και ξέρω ότι μετά θα πάω σε άλλη περιοχή γυρίζω και ψάχνω παντού βλέποντας και κανένα βίντεο για τίποτα πολύ κρυφό.

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Χτες ενα 3ωρο ασχοληθηκα μονο με δυο bosses. Πρωτα πηγα εκει που εφαγατο Αλιεν και εσπασα το παραθυρο και μπηκα μεσα. Κατεβηκα το ασανσερ και συναντησα την Ebrieta. Μεχρι τη μεση ολα καλα , εμενα πισω της αναμεσα στα πλοκαμια/ποδια και πηγαινα καλα. Ε μετα με διελυε ή με τα λειζερ απο μακρια ή απο κοντα γιατι γυρνουσε γρηγορα και γινοταν πολυ επιθετικη. Αφου εχασα 7 φορες πηγα φαρμαρα vials και με πολυ προσοχη και υπομονη περιμενα να χτυπησει το κεφαλι της κατω και την χτυπουσα μετα. Αφου την σκοτωσα πηγα στο βαθος και ενω μου ελεγε να κανω interact δε μεαφηνε. Μαλλον κατι θα γινεται αργοτερα(?).

Μετα εφυγα για Logarius. Ξεκλειδωσα το shortcut με το ασανσερ για να πηγαινω ευκολα και βουρ μεσα. Μακραν οτι πιο δυσκολο εχω αντιμετωπισει στο παιχνιδι παρα πολυ γρηγορος και μετα τη μεση της μαχης πολυ επιθετικος. Μετα την 10η φορα ειχα απελπιστει ενω τον ειχα φτασει 2 φορες στο 1/3 αλλα μετα με σκοτωνε. Δυο φορες εκανα summon και εχασαν πολυ νωριςαν και δεν ξερω ποσο χρησιμευει σε τετοια μαχη ενας βοηθος. Ο Logarius δεν κολλουσε στον εναν, αν τον χτυπουσα απο πισω δε μου εδινε χρονο με χτυπουσε πριν απομακρυνθω.

Ειλικρινα τον εβγαλα στην τελευταια προσπαθεια πριν παω για υπνο. Μπορει να ηταν και η 15η φορα δε θυμαμαι.Πηγα με 20 vials και μου πηρε ισως 20 λεπτα. Ενα χτυπημα , πισω , προσοχη στα σπαθια και στο χτυπημα στο εδαφος και παρα παρα πολυ τυχη. Αφου πανηγυρισα σιωπηλα γιατι ειχε ξημερωσει πηγα στον τοιχο πισω του και φορεσα το στεμμα και ανοιξε η κρυφη πορτα και μου εδωσε ενα αντικειμενο ενω μιλησα με εναν npc τον οποιον δεν σκοτωσα.

Ακουω συμβουλες τι κανω μετα. Μαλλον Lecture building e? Paarl δεν μπορω να παω απο τη λαμπα μου λεει οτι δεν δουλευει!

Spoiler!

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

^^Εγώ ακολουθώ πιο πίσω, έβγαλα Shadow of Yharnam και προχώρησα Byrgenwerth. Καθάρισα την πολύ μικρή ομολογουμένως περιοχή, έφτασα στην ασπροντυμένη hunter και με γλεντούσε διαρκώς! Δεν την έβγαλα ποτέ. Έφυγα τρέχοντας και έπεσα στην Rom, έχασα και κει κανά δυο φορές και το έκλεισα απογοητευμένος (γιατί είχα χαραμίσει διάφορα πράγματα από το inventory με την hunter).

5. The Following User Says Thank You to tonybsg For This Useful Post:

james9 (06-03-2016)

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by tonybsg View Post
    ^^Εγώ ακολουθώ πιο πίσω, έβγαλα Shadow of Yharnam και προχώρησα Byrgenwerth. Καθάρισα την πολύ μικρή ομολογουμένως περιοχή, έφτασα στην ασπροντυμένη hunter και με γλεντούσε διαρκώς! Δεν την έβγαλα ποτέ. Έφυγα τρέχοντας και έπεσα στην Rom, έχασα και κει κανά δυο φορές και το έκλεισα απογοητευμένος (γιατί είχα χαραμίσει διάφορα πράγματα από το inventory με την hunter).
    Μη μασάς, δες πιο πίσω τα ίδια ακριβώς πέρασα κ εγώ εκεί. Πολύ καντήλι κ απογοήτευση. Πήγαινε forbidden woods, φαρμαρε λίγο να ανέβεις ψυχολογικά κ ορμα πάλι

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Spoiler!

7. The Following User Says Thank You to james9 For This Useful Post:

tonybsg (06-03-2016)

Quote Originally Posted by james9 View Post
    Ακουω συμβουλες τι κανω μετα. Μαλλον Lecture building e? Paarl δεν μπορω να παω απο τη λαμπα μου λεει οτι δεν δουλευει!
    Tι εννοείς δεν δουλεύει δεν μπορείς να πατήσεις hypogean gaol στο μνήμα;;;

9. The Following User Says Thank You to nikon For This Useful Post:

james9 (06-03-2016)

Χτες ενα 3ωρο ασχοληθηκα μονο με δυο bosses. Πρωτα πηγα εκει που εφαγατο Αλιεν και εσπασα το παραθυρο και μπηκα μεσα. Κατεβηκα το ασανσερ και συναντησα την Ebrieta. Μεχρι τη μεση ολα καλα , εμενα πισω της αναμεσα στα πλοκαμια/ποδια και πηγαινα καλα. Ε μετα με διελυε ή με τα λειζερ απο μακρια ή απο κοντα γιατι γυρνουσε γρηγορα και γινοταν πολυ επιθετικη. Αφου εχασα 7 φορες πηγα φαρμαρα vials και με πολυ προσοχη και υπομονη περιμενα να χτυπησει το κεφαλι της κατω και την χτυπουσα μετα. Αφου την σκοτωσα πηγα στο βαθος και ενω μου ελεγε να κανω interact δε μεαφηνε. Μαλλον κατι θα γινεται αργοτερα(?).

Μετα εφυγα για Logarius. Ξεκλειδωσα το shortcut με το ασανσερ για να πηγαινω ευκολα και βουρ μεσα. Μακραν οτι πιο δυσκολο εχω αντιμετωπισει στο παιχνιδι παρα πολυ γρηγορος και μετα τη μεση της μαχης πολυ επιθετικος. Μετα την 10η φορα ειχα απελπιστει ενω τον ειχα φτασει 2 φορες στο 1/3 αλλα μετα με σκοτωνε. Δυο φορες εκανα summon και εχασαν πολυ νωριςαν και δεν ξερω ποσο χρησιμευει σε τετοια μαχη ενας βοηθος. Ο Logarius δεν κολλουσε στον εναν, αν τον χτυπουσα απο πισω δε μου εδινε χρονο με χτυπουσε πριν απομακρυνθω.

Ειλικρινα τον εβγαλα στην τελευταια προσπαθεια πριν παω για υπνο. Μπορει να ηταν και η 15η φορα δε θυμαμαι.Πηγα με 20 vials και μου πηρε ισως 20 λεπτα. Ενα χτυπημα , πισω , προσοχη στα σπαθια και στο χτυπημα στο εδαφος και παρα παρα πολυ τυχη. Αφου πανηγυρισα σιωπηλα γιατι ειχε ξημερωσει πηγα στον τοιχο πισω του και φορεσα το στεμμα και ανοιξε η κρυφη πορτα και μου εδωσε ενα αντικειμενο ενω μιλησα με εναν npc τον οποιον δεν σκοτωσα.

Καταρχην αν δεν το καταλαβες,το Hypogaen Gaol και το Unseen Village που ειχε το One Reborn ειναι η ιδια περιοχη,απλα σε διαφορετικα moon phases για αυτο δε δουλευει η λαμπα.Στον paarl πας κανονικα απτο κτιριο που ησουν φυλακισμενος και την πρωτη φορα,συγκεκριμενα ειναι το κτιριο που ριχνει laser το Amygdala

Μετα οντως συνεχιζεις στο Lecture Buildings,απλα εχει 2 οροφους και καθε οροφος πηγαινει σε μια καινουρια περιοχη,οποτε μην σου ξεφυγει ο απο κατω οροφος .Καλο λιωσιμο

11. The Following User Says Thank You to Alastor For This Useful Post:

james9 (06-03-2016)

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

@alastor Ξέρω ότι είναι ίδια περιοχή μάλλον δεν έχω καταλάβει πως θα πάω στην περιοχή του paarl πάλι. Θα ψάξω όμως.

@nikon Ναι η επιλογή στο μνήμα δε δουλεύει.

Spoiler!

Elite ntsmrtz's Avatar
    PSN ID
    epi60s
    Name
    Κώστας

Πάντως, με αφορμή την 4η έναρξη playthrough χθες το βράδυ, έχω να πω ότι:
    1. (και σημαντικότερο) Είναι απαράδεκτο να μπορείς να τελειώσεις το παιχνίδι χωρίς να έχεις φάει όλα τα bosses. O Nikon το τελείωσε έχοντας αφήσει την αμυγδάλω, εγώ χθες το τελείωσα έχοντας αφήσει αμυγδάλω και λογγάριους... Τώρα θα κάνω δοκιμές εάν γίνεται να το τελειώσω αφήνοντας και άλλα bosses...
    2. Εχοντας αυξήσει lvl, οι αντίπαλοι απλά δεν υπάρχουν.. μέσα σε μία ώρα καθάρισα cleric-father αντίστοιχες περιοχές, shortcut στο cathedral, σχεδόν όλη την old yharnam και το έκλεισα γιατί έχασα ενδιαφέρον και είχα αρχίσει να χασμουριέμαι..

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

Quote Originally Posted by cocous View Post
    Δηλαδή ολα 99 lvl?
    Τώρα μαλλον Dark Souls 3 το επομενο λογικα. Και από τι ειδα πλην του game play που εννοείται θα θερίζει εχουν ανεβασει πολυ τα γραφικά.

Αναγκαστικα και το επαιξα και new game + για να παρω την πλατινα.Τον χαρακτηρα μου τον εφτασα 151 λεβελ και εδωσα βαση κυριως στο να ανεβασω vitality 51,endurance 30 strentgh 44 και skills 32.

Πάντως, με αφορμή την 4η έναρξη playthrough χθες το βράδυ, έχω να πω ότι:
    1. (και σημαντικότερο) Είναι απαράδεκτο να μπορείς να τελειώσεις το παιχνίδι χωρίς να έχεις φάει όλα τα bosses. O Nikon το τελείωσε έχοντας αφήσει την αμυγδάλω, εγώ χθες το τελείωσα έχοντας αφήσει αμυγδάλω και λογγάριους... Τώρα θα κάνω δοκιμές εάν γίνεται να το τελειώσω αφήνοντας και άλλα bosses...
    Το 1ο πράγμα που είπα όταν τελείωσα και το θυμάσαι αφού το αναφέρεις, αυτή η ελευθερία να πας όπου θες πριν τελειώσεις κάτι έχει ένα καλό (αν κολλήσεις κάπου πας αλλού και επιστρέφεις πιο δυνατός) αλλά και ένα κακό μπορεί να τελειώσεις το παιχνίδι χωρίς να έχεις τελειώσει με όλους και μάλιστα χωρίς να στο λέει κάπου πριν το κάνεις.
    2. Εχοντας αυξήσει lvl, οι αντίπαλοι απλά δεν υπάρχουν.. μέσα σε μία ώρα καθάρισα cleric-father αντίστοιχες περιοχές, shortcut στο cathedral, σχεδόν όλη την old yharnam και το έκλεισα γιατί έχασα ενδιαφέρον και είχα αρχίσει να χασμουριέμαι..
    Nα η ευκαιρία να το παρατήσεις επιτέλους.......
    Spoiler!

Eγώ έβγαλα και το ορφανό (με βοήθεια δεν υπήρχε περίπτωση μόνος μου παλούκι ο τύπος) οπότε τώρα θα δω αν μου ξέφυγε κάτι αλλιώς επιστρέφω στην εκκρεμότητα που έχω αφήσει στο main από το 1ο πέρασμα (στάσουμύγδαλα) και ότι άλλο έχει μείνει από το 2ο.
    Μια και λέγαμε για το σημείο που σου βγάζει πάντα κάποιον να χτυπηθείς μαζί του μου έτυχε 2-3 φορές και αρχίζει να μου αρέσει σαν ιδέα δηλαδή να πηγαίνεις εκεί μόνο γι'αυτό το σκοπό.

Υ.Γ.: Aυτοί οι κουασιμόδοκαρχαρίες με λέπια στο ψαροχώρι ήταν bosses;;;.....έλεος δηλαδή ειδικά αυτός με την άγκυρα.

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Ερώτηση από μένα. Τα chalice dungeons τι ακριβώς είναι; Map creator πχ ή έξτρα επίπεδα; Δεν το έχω καταλάβει κ θέλω να ξέρω αν θα ασχοληθώ ή όχι.

Spoiler!

Ουσιαστικα ειναι dungeon creator. Απλα τα περισσοτερα chalice ειναι default dungeons που φτιαχτηκαν απτην From Soft και υποτιθεται ειναι τα dungeons που βρηκαν το old blood.Οσα γραφουν root chalice στο ονομα τους,τα χρησιμοποιεις για να φτιαξεις randomised dungeon για να φαρμαρεις,ενω τα σκετα chalice ειναι τα ετοιμα που φτιαξε η From

Γενικα τα chalice ειναι το χειροτερο μερος του παιχνιδιου,βαρετα και derivative. Αν θες να το κανεις πλατινα,πρεπει να σκοτωσεις την Yharnam queen που ειναι στο πιο δυσκολο dungeon οποτε πρεπει να κανεις ολα τα ετοιμα chalice (η σχεδον ολα)

Εγω σημερα καταφερα και την πλατιναρα την παιχνιδαρα(ουτε καν που το φανταζομουν οτι θα το καταφερνα αυτο)Μακαρι στο μελλον να ξαναδουμε καποια νεα κυκλοφορια.
    το bloodborne εχει την πιο ευκολη πλατινα απο ολα τα Souls games
    Last edited by Alastor; 06-03-2016 at 17:55.

PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Άρα να μην ασχοληθώ. Δε με ενδιαφέρουν τα τροπαια και είμαι καθαρά της single player εμπειρίας. Ούτε τα έτοιμα έχουν ενδιαφέρον; Δε έχουν εχθρούς, λάμπες, loot κλπ;

Spoiler!

PSN ID
    air23gr

Ερώτηση από μένα. Τα chalice dungeons τι ακριβώς είναι; Map creator πχ ή έξτρα επίπεδα; Δεν το έχω καταλάβει κ θέλω να ξέρω αν θα ασχοληθώ ή όχι.

Κατακομβες με δυσκολους εχθρους(και ακομα δυσκολοτερα boss απο οτι στο κανονικο παιχνιδι)Για εμενα πρεπει να ασχοληθεις διοτι εκτος οτι σε επιβραβευουν με πολυτιμα και σπανια αντικειμενα που δεν τα βρισκεις πουθενα αλλου(+οτι για να το κανεις platinum θα πρεπει να βγαλεις μια συγκεκριμενη σειρα αναγκαστηκα και απο εκει)!!σου τεσταρει και τα ορια σου.Εγω να φανταστεις κατω εκει καταλαβα τι σημαινει bloodborne μια και καλη.

- - - Updated - - -

Quote Originally Posted by Alastor View Post
    Ουσιαστικα ειναι dungeon creator. Απλα τα περισσοτερα chalice ειναι default dungeons που φτιαχτηκαν απτην From Soft και υποτιθεται ειναι τα dungeons που βρηκαν το old blood.Οσα γραφουν root chalice στο ονομα τους,τα χρησιμοποιεις για να φτιαξεις randomised dungeon για να φαρμαρεις,ενω τα σκετα chalice ειναι τα ετοιμα που φτιαξε η From

Γενικα τα chalice ειναι το χειροτερο μερος του παιχνιδιου,βαρετα και derivative. Αν θες να το κανεις πλατινα,πρεπει να σκοτωσεις την Yharnam queen που ειναι στο πιο δυσκολο dungeon οποτε πρεπει να κανεις ολα τα ετοιμα chalice (η σχεδον ολα)

το bloodborne εχει την πιο ευκολη πλατινα απο ολα τα Souls games
    Συμφωνο!!απλα οταν πρωτοασχοληθηκα με το παιχνιδι δεν το ειχα σκοπο να το κανω αυτο.
    Last edited by spartan; 06-03-2016 at 18:05.

PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Αναγκαστικα και το επαιξα και new game + για να παρω την πλατινα.Τον χαρακτηρα μου τον εφτασα 151 λεβελ και εδωσα βαση κυριως στο να ανεβασω vitality 51,endurance 30 strentgh 44 και skills 32.
    Δηλαδή τι εννοείς να πάρεις την πλατίνα?
    Σου δίνει κάτι?
    Ρε αγορινες εγω σήμερα το τελειωσα αλλα μετα τον τελςυταιο αρχηγο κατέβηκε ενα τέρας απο τον ουρανό με έπιασε και το παιχνιδι τελειωσε δειχνοντας με σε ενα καροτσάκι. Γιατί δεν το παλεψα αυτό όπως κανουν άλλοι?

Last edited by cocous; 06-03-2016 at 18:10.

PSN ID
    air23gr

Σου δίνει κάτι?
    Ρε αγορινες εγω σήμερα το τελειωσα αλλα μετα τον τελςυταιο αρχηγο κατέβηκε ενα τέρας απο τον ουρανό με έπιασε και το παιχνιδι τελειωσε δειχνοντας με σε ενα καροτσάκι. Γιατί δεν το παλεψα αυτό όπως κανουν άλλοι?

Επειδη εχει 3 διαφορετικα τελη το παιχνιδι, και χρειαζομουν 1 ακομα τροπαιο για να το κανω πλατινα.
    Last edited by spartan; 06-03-2016 at 18:37.

Άρα να μην ασχοληθώ. Δε με ενδιαφέρουν τα τροπαια και είμαι καθαρά της single player εμπειρίας. Ούτε τα έτοιμα έχουν ενδιαφέρον; Δε έχουν εχθρούς, λάμπες, loot κλπ;

Δοκιμασε για να καταλαβεις.Ειναι πιστες,αλλα καμια σχεση με τις πιστες του main game. Ειναι καθαρα dungeons σε στυλ Zelda ας πουμε,μονο που τα Zelda ειναι πολυ πιο ενδιαφεροντα.Πρεπει να βρεις ενα μοχλο μεσα στο dungeon για να ανοιξεις την πορτα του boss,μετα παιζεις το boss,συνεχιζεις στο επομενο dungeon και ουτ'ω καθεξης. Αν δε σε ενδιαφερει να φαρμαρεις lategame weapons η gems για PvP,θα δεις οτι δεν αξιζει. Τα τελευταια chalice βεβαια ειναι πιο δυσκολα απτο single player,αλλα μονο απο θεμα challenge αξιζουν.Αν παιξεις ενα chalice,θα καταλαβεις σε τι μοτιβο λειτουργουν ΟΛΑ τα υπολοιπα,για αυτο ειναι βαρετα σε σχεση με το main game

Σου δίνει κάτι?

Γιατι επρεπε να βρεις 3 umblical cords και να τα χρησιμοποιησεις πριν παιξεις το final boss.Στο ending που επαιξες σκοτωσες τον Germahn και τωρα σε εκανε capture το Moon Presence και πηρες την θεση του Germahn στο καροτσακι.Με τα umblical cords δεν θα μπορουσε να σε ελεγξει το Moon Presence και αναγκαστικα θα το πολεμουσες
    Last edited by Alastor; 06-03-2016 at 18:30.

23. The Following User Says Thank You to Alastor For This Useful Post:

james9 (06-03-2016)

Elite stavros88's Avatar
    PSN ID
    ocelot14gr

Μη τα αφησεις τα chalice james.Μπορει να ειναι βαρετα στην αρχη αλλα εχει καποια καταπληκτικα bosses που δεν πρεπει να χασεις στο τελος.

25. The Following User Says Thank You to stavros88 For This Useful Post:

james9 (06-03-2016)

PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Quote Originally Posted by Alastor View Post
    Δοκιμασε για να καταλαβεις.Ειναι πιστες,αλλα καμια σχεση με τις πιστες του main game. Ειναι καθαρα dungeons σε στυλ Zelda ας πουμε,μονο που τα Zelda ειναι πολυ πιο ενδιαφεροντα.Πρεπει να βρεις ενα μοχλο μεσα στο dungeon για να ανοιξεις την πορτα του boss,μετα παιζεις το boss,συνεχιζεις στο επομενο dungeon και ουτ'ω καθεξης. Αν δε σε ενδιαφερει να φαρμαρεις lategame weapons η gems για PvP,θα δεις οτι δεν αξιζει. Τα τελευταια chalice βεβαια ειναι πιο δυσκολα απτο single player,αλλα μονο απο θεμα challenge αξιζουν.Αν παιξεις ενα chalice,θα καταλαβεις σε τι μοτιβο λειτουργουν ΟΛΑ τα υπολοιπα,για αυτο ειναι βαρετα σε σχεση με το main game

Γιατι επρεπε να βρεις 3 umblical cords και να τα χρησιμοποιησεις πριν παιξεις το final boss.Στο ending που επαιξες σκοτωσες τον Germahn και τωρα σε εκανε capture το Moon Presence και πηρες την θεση του Germahn στο καροτσακι.Με τα umblical cords δεν θα μπορουσε να σε ελεγξει το Moon Presence και αναγκαστικα θα το πολεμουσες
    Και που τα βρισκω αυτά?

Bookmarks

Bookmarks