Ma ayto akribos einai to thema gianni ,oti i naughty dog den einai oute activision oute ubisoft.
Ma ayto akribos einai to thema gianni ,oti i naughty dog den einai oute activision oute ubisoft.
ΚΑΤ αρχήν η NG ειναι ένα (πιθανότατα το καλυτερο πλέον μετά την ηθική κατάρρευση της bungie στα μάτια του gamer)studio ανάπτυξης video games που έχει δώσει πολυ ποιοτικά παιχνίδια στην προηγούμενη γενιά.
Αλλα η το ότι έκανε καταπληκτική δουλειά στο PS3 δεν της δίνει κανένα αλάθητο και ουτε απο μόνο του εξασφαλίζει ανάλογη συνέχεια στο ps4.
Αυτο που την εξασφαλίζει (την πολυ ποιοτική δουλειά ντε)ειναι η βούληση (και ΚΑΤ επέκταση το ΧΡΗΜΑ) απο τη Sony η οποία την χρηματοδοτεί...
Και πάμε λίγο πίσω στο 2009 και στην κυκλοφορία του uncharted 2.
Αν θυμάσαι λοιπόν τα πρώτα χρόνια του PS3 υπήρχε πρόβλημα.
Τόσο απο άποψη πωλήσεων όσο και απο το performance της συντριπτικής πλειοψηφίας των multiplayform παιχνιδιών στο PS3 για τους γνωστούς λόγους με το "δύστροπο hardware" που δεν ήξεραν οι devs να εκμεταλλευτούν.
Η επένδυση λοιπόν απο τη Sony στα exclusive παιχνίδια της και ΚΑΤ επέκταση η ΠΙΕΣΗ στα first party studios για ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ καλύτερη απόδοση των αποκλειστικών παιχνιδιών της εταιρείας στον τεχνικό τομέα ΔΕΝ ΗΤΑΝ επιλογή.
Ήταν ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ!
Ήταν ακριβώς μετά την κυκλοφορία του U2 που όλος ο κοσμος έτριβε τα μάτια του(και με τη βοήθεια φυςικα κ άλλων εξαιρετικών τεχνικά και όχι μόνο τίτλων που ήρθαν αργότερα)και σε συνδυασμό με το slim μοντέλο και το price drop η κονσολα άρχισε κυρίως να ΑΠΟΚΤΑ ΦΗΜΗ και κατόπιν να πουλάει αρκετά καλα ώστε να αρχίσουν και οι third party devs να ασχολούνται με αυτή και να τη μαθαίνουν σιγά σιγά.
Και ερχόμαστε στο σήμερα...
Τι απ όλα αυτά σου μοιάζει το ίδιο;
Η Sony έμαθε απ τα λάθη της και παρουσίασε την καλύτερη next gen κονσολα η οποία πουλάει εξαιρετικά και έχει στήσει και ένα εξαιρετικό hype σχετικά με το performance απέναντι στον ανταγωνισμό.
Κοινώς η Sony τωρα ειναι απο πάνω και δεν κρέμεται απο κανένα studio.
Αυτο λοιπόν θα σε συμβούλευα αν όχι να το φοβάσαι τουλάχιστον να κρατάς μια πισινή και να εισαι επιφυλακτικός γιατί ολοι όσοι βρέθηκαν σε αυτή τη θέση στο παρελθόν στο τέλος έκαναν πολλά πράγματα που ο κοσμος αγαπούσε σ......α!
Φιλικά.
Last edited by Giannis1979; 17-12-2014 at 00:14.
Oκ με ολα αυτα, αλλα φαινεται περισσοτερο οτι θελεις να πεσει η ND, παρα οτι υπαρχει τετοιο ενδεχομενο.
Ειδικα μετα την κυκλοφορια του καλυτερου τιτλου της ιστοριας της πως γινεται να πιστευεις οτι θα υπαρχει πτωση.
Επισης πισω απο καθε στουντιο δεν κρυβεται μονο το χρημα και οι πιεσεις, αλλα και αγαπη για το αντικειμενο.Αν δεν υπηρχε θεληση και παθος για αυτο που κανουν , να εισαι σιγουρος οτι δεν θα εβγαζαν ποτε το the last of us, ακομα και αν ειχαν ολη την πιεση του πλανητη απο πανω τους.
Γι αυτο μου φαινεται οτι ψαχνεις να βρεις καταστροφικα σεναρια ,χωρις πραγματικες ενδειξεις. Εκτος αν πιστευεις οτι ειναι ενδειξη το pre alpha υλικο που εδειξαν ,που και παλι ειναι οπτικα το καλυτερο στο ειδος του ακομα και ετσι...
Για μενα αν αυτο το στουντιο πεσει καποια στιγμη θα εχει σβησει το παθος και οχι οι πιεσεις τις sony.
.
panos74gr (17-12-2014)
Κανείς λάθος δεν θέλω να πέσει καμμία naughty dog αντιθέτως θέλω ένα παιχνιδι όσο γίνεται καλυτερο !
Επισης δεν καταστροφολογώ.
Απλα έκρινα αυτο που είδα σε σχέση με αυτο που ειχα δει πριν
Θα ήθελα επισης πολυ να σας δώσω link να δεις τι κράξιμο έφαγε Απο μένα η 343 και το halo mcc ( το οποίο ειναι μακραν το πιο αγαπημένο μου παιχνιδι)οταν διαπίστωσα το broken στο multiplayer στο my xbox αλλα το iphone δεν το μάθα ακομα κ το pc τα χει παίξει.αν δε βαριέσαι τραβά μια βόλτα και δες.
Το να θέλω λοιπόν να πέσει η NG ειναι σαν να μου λες ότι θέλω να χάσω ένα studio που στην κυριολεξία για χάρη του εχω το ps4.
Σαν να πέσει το ταβάνι και να με πλακώσει αυτο μην το σκέφτεσαι κάν.
Επισης και εγω αγαπώ τη δουλειά μου και θέλω να βγάζω 200 μέτρα τη μερα.
Αν όμως τα αφεντικά μου δεν τα σκάνε για να μπορω να εχω εργάτες,υλικά και υποστήριξη δεν θα βγάλω ουτε 30.
Παίζει πολυ μεγάλο ρόλο το χρήμα στο gaming.
spyros arianara (17-12-2014),Zeichef (17-12-2014)
Deathtrick (17-12-2014)
H ND ειναι το νουμερο ενα οχι μονο για αρκετους fans οχι μονο για αρκετους μεσα απο τον χωρο της βιομηχανιας, αλλα ειδικα για την Sony.
Αναγκη απο χρηματα η ND δεν εχει ιδιαιτερα (φυσικα και την χρηματοδοτει η Σονυ) εχουν χεστει στο ταληρο με τα τελευταια παιχνιδια που εχουν βγαλει.
Οι απαιτησεις ειναι στον θεο οταν μιλαμε για παιχνιδια της ND. Αυτο δεν βοηθαει στο να γινει το συνηθως υπερβολικο hype πραγματικοτητα. Και ομως με το LOU οχι μονο το hype εγινε πραγματικοτητα, για τους περισσοτερους, ξεπερασε καθε προσδοκια.
Η ND νομιζω ξερει τι πρεπει να κανει. Το αν το Uncharted4 θα ειναι το υπερεπος που μπορει να εχει καποιος στο μυαλο του δεν το ξερω, αλλα λογικα θα απογοητευτει εαν δεν κατεβασει τις προσδοκιες του σε φυσιολογικα επιπεδα. Το σιγουρο ειναι οτι θα ειναι ενα εξαιρετικο παιχνιδι και το ακομα πιο σιγουρο ειναι οτι θα ειναι χαρμα οφθαλμων.
Εαν μιλαγαμε για καποιο αλλο στουντιο θα συμφωνουσα, ομως για την ND πρεπει να γυρισει ο κοσμος του gaming αναποδα για να δουμε πραγματα οπως ο τεχνικος τομεας, να απογοητευουν... ειναι σεναριο τυπου παιζω εγω ενα μονο μπασκετ εναντιον του Λεμπρον και τον κερδιζω...
Δεν περιμένουμε μέχρι τον Νοέμβριο που θα βγει το Uncharted (πιθανότατα) πριν αρχίσουμε να το εκθειάζουμε ή να το θάβουμε; Όχι τίποτε άλλο απλά καλό να κάνουμε ένα σχόλιο και να λήγει και άλλο να τρέχουν τα μηνύματα σε σελίδες επί σελίδων για το ίδιο θέμα λες και εξαρτάται η ζωή μας από αυτό. Το συζητήσαμε το αναλύσαμε, τώρα φτάσαμε στο στάδιο του να δικαιολογούμε οι μεν να αρνούνται οι δε, μετά τι έχει σειρά; Επειδή μου θυμίζει τα πέντε στάδια ενός χωρισμού* που βρισκόμαστε τώρα στο θέμα του gameplay video; Να ξέρω δηλαδή πόσο θα τραβήξει ακόμη... και πότε είναι η ώρα για το strip club.
* Τα πέντε στάδια της συζήτησης γύρω από το gameplay video
1. Άρνηση
2. Θυμός
3. Κατάθλιψη
4. Διαπραγμάτευση
5. Αποδοχή
panos74gr (17-12-2014)
Καλα μην το παμε στο αλλο ακρο, δεν ειμαστε ειδησεογραφικο site, λογικο ειναι σε ενα φορουμ να γινονται τετοιες συζητητησεις.
Συζητήσεις και φυσικά θα γίνονται σ' ένα φόρουμ αλλά δεν γίνεται ο καθένας να προσπαθεί να πείσει και να περάσει την γνώμη του στον άλλον,
γράφεις μια φορά τα πιστεύω σου και αν ο άλλος έχει αντίθετη άποψη με γεια του και χαρά του.
Είναι πολύ κουραστικό να διαβάζει κάποιος σεντόνια με αντιπαραθέσεις.
Βασικά το θέμα είναι ότι να σχολιάσουμε, να συζητάμε και να αναλύσουμε αν θέλετε σε βάθος το πρόβλημα ενός σε κυκλοφορία παιχνιδιού στην κονσόλα μας (π.χ.: Unity) αλλά κάτι που ουσιαστικά δεν το έχουμε δει ακόμη (εκτός από κάτι βίντεο στο youtube) από pre-alpha κώδικα και να το υπεραναλύουμε, σε τέτοιο σημείο που προσωπικά να είμαι έτοιμος να πουλήσω τις μετοχές που έχω στην Naughty Dog επειδή θα είναι μάπα το Uncharted 4 και η ίδια είναι στο χείλος του γκρεμού νομίζω είναι υπερβολή. Επίσης, κάποιος πρέπει να βάλει ένα τέρμα στις συνεχείς ανταπαντήσεις, δεν μπορούν όλοι να έχουν τον τελευταίο λόγο, δεν θα ξεφύγουμε ποτέ από αυτό το αέναο θέμα συζήτησης για το αν τελικά είναι καλύτερο ή χειρότερο από το Ε3 trailer και αν θα είναι μάπα το παιχνίδι ή όχι λόγω αυτού.
spyros arianara (17-12-2014)
Πάντως μετά από αυτές τις κουβέντες/αντιπαραθέσεις/επιμονή στο "πέρασμα" έκαστης άποψης στην αντίθετη, η αλήθεια είναι ότι με ώθησαν να πουλήσω κάποιες (όχι όλες βέβαια) μετοχές που έχω στη Naughty Dog.
Βλακεία λέτε να έκανα;
Γμτ, ίσως βιάστηκα;
O protos pou ekane thema gia tin poiotita ton titlon sti nea genia gianni an parakoloutheis kapos to site eimai go, kai symfono se ayta pou eipes peri sony ,alla o empeiros gamer pou eide to gameplay file mou katalabe oti i nd paei pros ti sosti kateythinsi kai de kanei aplos ena uncharted me kalytera grafika, auto tha itan to eukolo.I kritiki ton grafikon se auto to xroniko simeio mono kakobouli mporei na einai h apo kapoion pou den einai toso sxetikos.
Odyssea diafono se ayto pou les , otan yparxei thema thelei sizitisi ,epixeirimata alla akoma kai trollarisma ,mporei kapoios na epofelithei apo ayta(anagnostis) ,parolo pou de simetexei kan sti koubenta.
Να ένα βιντεο με τους δημιουργούς και τους developers της naughty dog να μιλάνε για την ιστορία της.
Τωρα που ειναι Χριστουγεννα παντα βλεπω καποιες συγκεκριμενες ταινιες. Το Die Hard ειναι μια απο αυτες. Τις ειδα ολες και εχθες ετυχε και ηταν το Die Hard 4 που εβλεπα.
Και απο την πρωτη στιγμη δεν μπορουσα παρα να δω την ενδυματολογικη ομοιοτητα του Μακλεην με τον Νεηθαν:
Ρουχα ιδια, weapon holster ιδιο, τζηνακι, ζωνουλα, long sleeve shirt... Βγαλε το προσωπο του Bruce Willis και βαλε αυτο του Nate και εχεις καλλιστα ενα ποστερ του Uncharted 4!![]()
BillyFlo81 (24-12-2014),Gazof (24-12-2014),Nikoladim (06-01-2015),obione (24-12-2014),teras1 (24-12-2014),tonybsg (24-12-2014),tsakali GR (07-01-2015)
After the rousing success of The Last of Us, Naughty Dog is putting its Uncharted series back in the limelight. The charismatic thrill-seeker Nathan Drake returns in Uncharted 4: A Thief's End. This time around he's searching for a mythical pirate utopia in Madagascar, and is joined by his long lost brother, Sam. Naughty Dog introduced Sam at the PlayStation Experience expo this past December, and after a visit to the studio in Santa Monica, we have the scoop on what this mysterious man brings to the adventure.
Uncharted 4: A Thief's end takes place three years after the events of Uncharted 3: Drake's Deception, and Drake's life has changed significantly. Our cover story reveals what Nathan has been up to, what conflicts he's facing, and why he got back into the treasure-hunting life. We also saw an extended version of the PlayStation Experience demo, showcasing more gameplay and an extra scene between Drake and Sam that teases more of what's at stake. Find out Naughty Dog's approach to a new-gen Uncharted game and how it's pushing the boundaries of the hardware to create the most trying adventure yet. Nathan Drake has secrets, and this entry promises to expose them.
http://www.gameinformer.com/b/news/a...-informer.aspx
Πληροφορίες από το neogaf.
Ακούγεται πολύ καλό.- Porting TLOU to PS4 helped Uncharted 4 development- Small team working on it since U3 development ended, half the team moved to U4 after TLOU and the rest after Left Behind
- Takes places 3 years after U3
- At the start of U4 Drake is living an happy life with Elena, then Sam appears
- Drake thought Sam was dead
- Sam life depends on him finding an artifact from Henry Avery
- Drake feels indebted of his brother and he can't resist getting back on treasure hunting
- Story takes Drake and Sam to Libertalia "a mythic Madagascar colony purportedly founded by pirates"
- Says you're not going to spend the whole game on the island, teases snowy and urban enviroments
- Two rival hunters, Rafe and Nadine
- Rafe is a very different treasure hunter than Drake, with different morale and approach
- Nadine owns a private military company in South Africa
- Villains will play a bigger role this time
- "The lack of Sam being in Nathan life for so long is what's driven him in the last games"
- Sam is five years older than Drake
- Teases Elena and Sully
- Sam is even more reckless than Drake
- Sam is jealous of Drake, sees him as the 'better at everything little brother'
- Lots of rivalry between them
- ND didn't want to talk about Drake and Sam past
- Artifacts (collectibles) may contain notes poiting to more treasures/artifacts
- Enemies can grab your leg if you try to push them over ledges
- More tools besides Rope and Piton (metal spike)
- They're not ready to talk about them yet
- Wants to incorporate the tools into puzzles
- GI saw an extended demo with a new scene. Drake is beaten down while Sam is rested, they start arguing the existance of Avery secret, then something catches Drake's eye, he moves forward, pull some foliage, revealing a gray monument with a carving.
- Focusing on navigational freedom for this entry
- Showed multiple paths, one finding an extra cave, other bypassing a group of enemies
- Plenty of side stories if you're looking for them
- In the demo they showed Drake taking a more riskier climbing route, that almost makes him fall in the sea
- All paths have consequences, there's no "Golden path"
- Rehauled A.I system
- Compared Sam A.I to Ellie, but says Sam is a grown up treasure hunter, so he's much stronger than Ellie
- Trying to "explore what it's like to be with somebody as capable of Nathan Drake"
- Not giving a straight answer if this is Drake last adventure
- Still plenty of humour in the game
- Concept of set piece is "What's something impactful that we can do to switch expectations and how can we have it emotionally charged?"
Bookmarks