απλώς λέω οτι ετσι και αλλιως εδώ και καιρο ξέρουμε πως το παιχνίδι θα έχει μαμάτα γραφικά κτλ οποτε θα ηταν καλο να επικεντρονομαστε πλέον περισσοτερα στα υπόλοιπα που χαρακτηριζουνε τα Witcher.
^^ Ε ναι αλλα δεν μπορεις να μην σχολιασεις το αθλιο animation! Σου χτυπαει καπως. Εδω παιχνιδια οπως το Uncharted και το LoU σε κονσολες παλαιας γενιας εχουν animation που σε σχεση με αυτο του Witcher 3 μοιαζει 3 γενιες μπροστα. Δεν λεμε να εινια το ιδιο, αλλα ειλικρινα το running animation και το jumping θελουν δουλεια. Οχι ομως οτι δεν θα παιξει καποιος το παιχνιδι λογο animation μην τρελαθουμε, αλλα ειναι σημαντικο στοιχειο οσον αφορα στον τεχνικο τομεα.
hakoo (16-06-2014)
μα ειναι προφανες οτι αν καπου θα ειχαμε screen tearing θα ηταν στο PC οπου τρεχει σε πολυ μεγαλυτερα fps τα οποια ανεβοκατεβαινουν και δε προλαβαινει να γινει το sync με την οθονη,σε αντιθεση με τις κονσολες που ειναι lockαρισμενο σε καποιον στανταρ αριθμο πχ 60.
Επισης το animation θελει βελτιωση,αλλα για ονομα του θεου αθλιο δε το λες με τιποτα
ουτε τα αλλα δύο έχουνε το καταπληκτικο animation οταν τρέχεις απλώς κάνει την δουλειά του, οπότε δεν περιμένω να αλλάξει κατι θεαματικά ως προς αυτό. Για animation Uncharted πρεπει να κανουνε motion capture ή οπως αλλιώς λεγεται αλλα αυτό λενε απαιτει πολύ χρημα. Ενταξει καλο ειναι όχι απο τα καλυτερα, ας το κανουνε οσο καλυτερο μπορούνε με τα μεσα που διαθετουνε. Και το MGS4 ειχε χειροτερο running animation απο το Assassins Creed ή το Uncharted.
@ Alastor
Δεν φανηκε να τρεχει με framerate που να πλησιαζει καν το 60. In fact ακομα και για youtube που ειναι μεχρι 30 fps βλεπεις erratic σπασιματα. Το απιχνιδι δεν πρεπει να τρεχει καν με σταθερα 30 frames. Εχω την αισθηση οτι απλα δεν ειναι optimized ακομα οσο πρεπει ή ισως τα PC που εχουν εκει να μην ειναι τοσο δυνατα.
Το running animation συγκεκριμενα, ειναι αθλιο. Επιμενω. Μου θυμιζει το running animation (και ναι υπερβαλλω λιγο τωρα) της 3rd person καμερας του Fallout 3....ειναι ξυλινο εντελως, οι υψομετρικες διαφορες του εδαφους το κανουν να φαινεται πολυ ασχημο.
Σε combat τα πραγματα βελτιωνονται πολυ, αλλα και παλι το dash που κανει προς τα πισω ειναι.... ugly.
@ BigBoss
Ισχυει, οτι θελει χρημα να κανουν motion capture. Αλλα τι στο καλο δεν λεμε να το κανουν τοσο επιστημονικο ας ειναι απλα λιγο πιο φυσικο. Το MGS4 ειχε οντως ασχημο running animation. Αλλα ηταν και παιχνιδι του 2008, το συγχωρουσες πιο ευκολα.
οταν υπαρχει screen tearing στη πηγη,δεν εχει σημασια αν το youtube εχει 30 fps η 200 στα video.Το artifact θα υπαρχει.Και επισης δε νομιζω να το τρεξαν σε οτι να ναι PC,προφανως και θα ηταν custom made της cd-project.
Οπως ειπα,το παιχνιδι το βελτιωνουν συνεχως για αυτο αλλωστε υπηρχε και το 6μηνο delay.Επισης το v-sync σε single player παιχνιδια ειναι must για μενα
^^ Πραγματικη απορρια: Η CD Project κουβαλαει ενα PC και πηγαινει και το στηνει για τις παρουσιασεις του IGN / Gamespot κλπ ή χρησιμοποιει μηχανηματα υπαρχοντα εκει της Ε3?
θεωρω ποιο λογικο να φέρνει δικό της αλλωστε υπαρχουνε κάποια πολύ μικρά κουτιά πιο κατάλληλα για μεταφορές σαν και αυτό
http://i.kinja-img.com/gawker-media/...7kvmwd1png.png
χωρις βέβαια να αποκλειεται το δεύτερο.
Επισης δεν ξέρω αν ειπαν σε τι hardware το έτρεξαν.
Nόβιγκραντ η μεγαλυτερη πόλη στο Witcher 3
Kaer Morhen
σε αυτην αιθουσα νομιζω ερχεσαι και στο πρωτο Witcher
σε μπουρδέλο
![]()
Last edited by BigBOSS; 12-06-2014 at 12:27.
DJTaurus (12-06-2014),Godweeder (12-06-2014),PDS (12-06-2014),Starlord (12-06-2014),WolfRathmA (18-06-2014)
Καλημέρα δεν ξέρω αν το έχει βάλει κάποιος εδώ πάντως το βάζω εγώ έκανα ένα preorder από τα public την The Witcher 3: Wild Hunt Collector's Edition PS4 149.99 που βγαίνει 24/02/15.
http://www.public.gr/product/gaming/...prod6270010pp/
Υπάρχει και στο πλαίσιο http://www.plaisio.gr/games/preorder...S4-1058369.htm
litanies (15-06-2014),tsakali GR (16-06-2014)
Ποτέ δεν έχω πάρει collectors edition αλλά τώρα ψήνομαι. Αν έκανε το πολύ κανα κατοστάρικο ή έστω 110-120 ευρώ θα ήταν καλυτερα.
εγω παλι θα προτιμουσα τα λεφτα που πηγαιναν για το αγαλματακι να εβαζαν αλλα ποσα καλουδια οπως πχ τα ζαρια η τις καρτες μεσα απτο παιχνιδι η αλλα τετοια που θυμιζουν εντονα το feeling.Προσωπικα δε με συγκινουν οποιαδηποτε αγαλματακια η μινιατουρες δινουν πλεον στις collectors edition,ασε που ανεβαζουν και την τιμη στο θεο
το medallion παντως πρεπει να γαμαει
Οκ, that's amazing...
Θα ηθελα πολυ να δω το παραπανω βιντεο σε καλη ποιοτητα, αληθεια εχουν δωσει τιποτα direct feed σε 1080p η τουλαxιστον σε μια καθως πρεπει αναλυση?
Απο ολα τα media που ειδα (e3 trailer, MS demo, town demonstration, swamp παραπανω) θεωρω οτι το παιχνιδι ειναι ακριβως αυτο που περιμενα και με εχει ενθουσιασει. Εχει παρει ολα τα καλα στοιχεια του skyrim και φαινεται οτι τα εχουν παντρεψει με πραγματα που αυτοι ειναι καλοι και το εχουν. Τα γραφικα ειναι εκπληκτικα αλλα εχουν καποια σοβαρα ψεγαδια που χαλανε λιγο την εικονα (ας μην πω παλι για τα μαλλια και καταντησω γραφικος), το animation επισης ξενιζει αλλα σε γενικες γραμμες το scale ειναι jaw dropping. Ας ελπισουμε οτι η εκδοση του ps4 δεν θα χανει κατα πολυ σε σχεση με ταυτη του PC.
Αντε να βγει να λιωσουμε...
teras1 (16-06-2014)
Bookmarks