Ρε παιδιά είπαμε, όχι τέτοιες τσόντες είμαστε και καρδιοπαθείς...![]()
Ρε παιδιά είπαμε, όχι τέτοιες τσόντες είμαστε και καρδιοπαθείς...![]()
teras1 (09-06-2014)
teras1 (09-06-2014)
επειδη τα visuals χανουν σε σχεση με τα gameplay trailers που εχουμε δει,υποθετω πως ετρεχε σε xbox.
Το combat φανηκε πως θελει ακομα δουλιτσα,ωστοσο τo λιγο που ειδαμε απτα τοπια και τα dialogue animations ειναι εξαιρετικα.Επισης εχουν αυριο 20λεπτη παρουσιαση απτο game και σιγουρα θα δειξουν περισσοτερο gameplay.Γενικα σημερα φανηκε οτι σαν να καναν την υποχρεωση στη microsoft να εχουν το game στο conference,δεν ειδαμε τπτ τρελο
Και μη ξεχνατε το 45λεπτο demo που θα χουν για τους δημοσιογραφους behind closed doors
Παντως παιδια το animation χρειαζεται πολυ δουλεια. Ειναι ψιλοαπαραδεκτο ετσι οπως ειναι τωρα, ειδικα το πως τρεχει....
Αμα φαινεται έτσι σε one ειμαι πολύ ευχαριστημένος. Βεβαια δεν ειπανε ανάλυση.
Εβλεπα τωρα στο ign το witcher 3 εδειχναν μια πολη... Παιδια ειναι χαος! 4 districts, απειρα πραγματα να κανεις και ολα αυτα ειναι μοναχα μια πολη.
ομως ειδα και κατι που με χαλασε πολυ. Το παιχνιδι ετρεχε σε pc και ειχε -δεν κανω πλακα- απιστευτα πολυ screen tearing! Τι διαολο γιατι το εδειξαν ετσι χωρις vsync? παιδια ηταν ενοχλητικο πραγματικα.
Στο Watch_Dogs δεν δουλευει το V-Sync. Μπορει να μη δουλευει ουτε εκει
το παιχνιδι ειναι ετοιμο απο δομικης αποψης,απλα μεχρι αρχες Φεβρουαριου θα κατσουν να ασχοληθουν με ζητηματα performance οπως πχ το screen tearing αλλα θα φτιαξουν και τις λεπτομερειες οσον αφορα τα combat και running animations και ουτω καθεξης.Αυτα ειναι τα αρνητικα του να δειχνεις οχι 100% finished gameplay,αλλα η διψα του κοσμου ειναι μεγαλη οποτε δε τους αδικο...Εδω στο the Order στο demo εξαφανιστηκε το χερι του πρωταγωνιστη στο cutscene χαχα
Καινουργιο gameplay βιντεο για το witcher 3
Σαφως δεν αναιρει κανεις οτι ολα αυτα ειναι μη τελειωμενος κωδικας. Απλα μου κανει εντυπωση διοτι στην παρουσιαση της MS που το παιχνιδι ετρεχε στο ΟΝΕ, δεν ειχαμε ιχνος screen tearing και φανηκε το παιχνιδι να τρεχει μια χαρα.
Οποτε οσο ναναι σηκωνεις ενα φρυδι (οπως μου αρεσει να λεω) οταν πας να το δεις στο PC που υποτιθεται θα ειναι στην καλυτερη μορφη του το παιχνιδι και συναντας τοσο πολυ screen tearing. Κοντολογοις... για μια ακομη φορα "μοιαζει" (και το βαζω εισαγωγικα γιατι ειναι φυσικα εικασια) να εχει δοθει περισσοτερη προσοχη στις console versions οσον αφορα το optimization. (οπου optimization δεν σημαινει καλυτερα γραφικα για να σας προλαβω)
Εγω αυτο που λες το θεωρο λογικο !Διλαδι να εχουν ενα μικρο δειγμα στο ONE με καλο optimization και διχως ιχνος screen tearing...!Απο τις κονσολες θα τα αρπαξουν !!πρεπει at least το demo να δειχνει αξιοπρεπως
- - - Updated - - -
Εγω αυτο που λες το θεωρο λογικο !δηλαδη να εχουν ενα μικρο δειγμα στο ONE με καλο optimization και διχως ιχνος screen tearing...!Απο τις κονσολες θα τα αρπαξουν !!πρεπει at least το demo να δειχνει αξιοπρεπως
Last edited by obione; 11-06-2014 at 12:11. Reason: damn greeks
Το animation μου φαινεται χειροτερο και απο το 2! Παντως δεν πρεπει να κανουμε αλλες εκπτωσεις σε αυτη τη γεννια. Πρεπει να κανουν επιτελους deliver καποια πραγματα. Οταν με ενα συστημα το 05/06 εχεις γραφικα τυπου TLOU/Ascension, διαολε πραγματικα πρεπει να περιμενουμε παπαδες...
Tα σημαντικοτερα στο Witcher 3 δεν ειναι ούτε τα γραφικά ούτε το animation, αμα μας καινε αυτά περισσοτερο απο το roleplaying στοιχείο και το story telling κλάφτα χαράλαμπε.
oποια προβλήματα έχει το παιχνίδι θα διορθωθούνε αλλωστε μένουνε άλλοι 8 ολοκληροι μήνες απο την κυκλοφορία του. Οταν κυκλοφόρησε το Witcher 2 ήταν άριστο διχως προβλήματα.
Kαπου άλλου διάβασα κατι τρελά να εχει το συστημα μάχη του Dark Souls οτι ναναι δηλαδή.
Last edited by BigBOSS; 11-06-2014 at 13:58.
@ BigBoss
πολυ περιεργη δηλωση εκανες... οχι οτι δεν συμφωνω, αλλα κατι η προιστορια των ποστ σχετικα με γραφικα και PC + το γεγονος οτι το W3 κραταει τα σκηπτρα οσον αφορα το next gen graphics tech, με κανει και απορρω.
Οπως και να εχει, ξαναλεω, συμφωνω με την δηλωση αυτη.
αμα σκεφτούμε οτι θα έχει κοσμο μεγαλυτερο του Skyrim έχει γραφικάρες απλώς αν ειχε μονο γραφικάρες και όχι τα αλλα δυο που ειπα θα ητανε μάπα το καρπουζι. Το Witcher 2 (οπως και το πρώτο) το αγάπησα για αυτά τα δύο και για το οτι δεν υπάρχει ασπρο ή μαύρο αλλά κατι ενδιάμεσο, γκριζο στις αποφάσεις που παιρνει ο παιχτης καθώς και για τον ενηλικο του χαρακτήρα. Γραφικάρες ειχε ναι αλλά χωρις τα αλλα θα ήταν ενα απλο rpg σαν ολα τα
αλλα.
Aυτά ειναι που χαρακτηριζουνε τα Witcher και δεν θα γινουνε oυτε Dark Souls (λολ δηλαδή) ουτε τιποτα, οποιος θέλει DS να παιξει DS.
Last edited by BigBOSS; 11-06-2014 at 14:08.
μερικές νέες εικόνες
![]()
PDS (11-06-2014)
H 3η εικονα με διαφορα η πιο ομορφη για εμενα.
Bookmarks