Page 80 of 114 FirstFirst ... 307076777879808182838490 ... LastLast
Results 1,581 to 1,600 of 2267

Thread: Τhe Witcher 3: Wild Hunt

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Το μονο bug που μου ετυχε σε κυριο quest, ειναι προς το τελος του παιχνιδιου λιγο πριν ξεκινησει το endgame , σε ενα που λεγοταν brothers in arms: Novigrad. Εκει στην ουσια κανεις βολτα και βρισκεις χαρακτηρες που εχεις συναντησει πριν και τους ζητας βοηθεια. Αναλογα με τις πραξεις σου στο παρελθον, σου λενε ναι η οχι. Σε εναν ομως απο αυτους, παροτι μου ελεγε οχι, δεν εκλεινε το quest. Ευτυχως μολις ξεκινησεις την αποστολη με την οποια ξεκινα το endgame, γινεται αυτοματα fail και προχωρας κανονικα.

Ενα αλλο bug που βρηκα ηταν σε ενα treasure hunt, οπου ενω βρηκα τον θησαυρο, επεμενε (και επιμενει) να μου λεει οτι δεν εχει ολοκληρωθει.

PS4forums Addict Zeichef's Avatar
    PSN ID
    zeichef
    Name
    Νίκος

Slay, και εγώ το έπαθα σε 2 treasure hunts, ευτυχώς το αντιλήφθηκα αμέσως και έκανα load και τις 2 φορές και έστρωσε, το παθαίνει νομίζω αν ανοίξεις το chest και καταλάθος κάνεις cancel χωρίς να πάρεις τίποτα ή αν δεν πάρεις όλα τα αντικείμενα. Από τότε έχω αγχωθεί και κοιτάω συνεχώς το Quests tab για να μην το ξαναπάθω... και κρατάω και 5 διαφορετικά manual saves. Τέτοια πράγματα μόνο στα rpg της Bethesda έχω κάνει έως τώρα.
    Welcome back, Zeichef, there have been 90,595 posts and 2,345 threads since your last visit at 16:40, 06-10-2010

Spoiler!

3. The Following User Says Thank You to Zeichef For This Useful Post:

teras1 (08-06-2015)

νταξει δε νομιζω τα bugs του Witcher να πιανουν μια μπροστα στης Bethesda....εδω ολοκληρα GoTY βγαλαν σε Skyrim,Fallout και ακομα εχουν bugs και framerate issues

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Slay View Post
    Το μονο bug που μου ετυχε σε κυριο quest, ειναι προς το τελος του παιχνιδιου λιγο πριν ξεκινησει το endgame , σε ενα που λεγοταν brothers in arms: Novigrad. Εκει στην ουσια κανεις βολτα και βρισκεις χαρακτηρες που εχεις συναντησει πριν και τους ζητας βοηθεια. Αναλογα με τις πραξεις σου στο παρελθον, σου λενε ναι η οχι. Σε εναν ομως απο αυτους, παροτι μου ελεγε οχι, δεν εκλεινε το quest. Ευτυχως μολις ξεκινησεις την αποστολη με την οποια ξεκινα το endgame, γινεται αυτοματα fail και προχωρας κανονικα.

Ενα αλλο bug που βρηκα ηταν σε ενα treasure hunt, οπου ενω βρηκα τον θησαυρο, επεμενε (και επιμενει) να μου λεει οτι δεν εχει ολοκληρωθει.
    Tι λέβελ τελείωσες?

Spoiler!

PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by james9 View Post
    Tι λέβελ τελείωσες?
    οταν ξεκινησα το Endgame ημουν 24, οταν το τελειωσα ημουν 33.

7. The Following User Says Thank You to Slay For This Useful Post:

james9 (08-06-2015)

Forum GOD Nikoladim's Avatar
    PSN ID
    Nikoladim
    Name
    Tάσος

Το μονο bug που εχω μεχρι στιγμης σε quest, ειναι οταν εσωσα ενα elf απο πυρκαγια και ενω ελεγε: talk to survivor, δεν τον βρηκα πουθενα και μου εκανε fail.

Elite polakis's Avatar
    PSN ID
    polbitz

Οταν κανεις fail μια αποστολη χανεις κατι; Πρεπει να τα εχεις ολα πρασινα ή δεν μας νοιαζει;

10. The Following User Says Thank You to polakis For This Useful Post:

chronohill (08-06-2015)

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Αυτες τις μερες εχω κανει κατι τρελα sessions, το παιχνιδι εχει καποια προβληματα αλλα hats off πραγματικα για τα quests. Ειναι ολα ενα και ενα.

PS4forums Fanatic spartan's Avatar
    PSN ID
    air23gr

Quote Originally Posted by polakis View Post
    Οταν κανεις fail μια αποστολη χανεις κατι; Πρεπει να τα εχεις ολα πρασινα ή δεν μας νοιαζει;
    Η λογικη λεει οτι χανεις εξτρα ποντους εμπειριας.

PSN ID
    Slay2012

Αυτο που ειμαι level 33, εχω γαμιστερη πανοπλια, τα βαζω με γιγαντες,δρακους,στρατους και τους εχω κανονικα, αλλα πεφτοντας απο 4-5 μετρα πεθαινω, δεν μπορω να το καταλαβω.

14. The Following User Says Thank You to Slay For This Useful Post:

keropi (09-06-2015)

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

Ναι ειναι λιγο υπερβολικη η ενεργεια που χανεις απο πεσιμο...και ενταξει δν γίνεται να ειμαστε με το ρολ στο χερι...
    Δν ξερω οσα μικροψεγαδια εχει αλλο τοσο με πορωνει!
    Spoiler!

Μια ερώτηση για τους γνώστες. Δεν ειναι spoiler για την ιστορία, αφορά το Griffin School Set

Spoiler!
    "You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"

PS4forums Addict Zeichef's Avatar
    PSN ID
    zeichef
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by FotisGRC View Post
    Μια ερώτηση για τους γνώστες. Δεν ειναι spoiler για την ιστορία, αφορά το Griffin School Set

Spoiler!
    Όταν λες αλλού? Όλα τα διαγράμματα του πρώτου Griffin set είναι στο velen. Ίσως κάποιο από τα enhanced να βρίσκεται λίγο πιο βόρεια προς Novigrad (αλλά δεν θυμάμαι σίγουρα) αλλά και πάλι το Novigrad είναι μέρος του Velen, δεν χρειάζεται να αλλάξεις χάρτη. Θες να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος? Btw όπως έχω ξαναπεί, αν δεν έχεις βρει/αγοράσει όλους τα treasure maps για κάποιο set, μπορείς να βρεις τις τοποθεσίες με ένα απλό googlαρισμα. Όταν έχεις βρει κάποιο χάρτη πάντως in-game, πρέπει να τον διαβάσεις στο inventory για να σου βγάλει waypoint για το quest.

Sent from my Asus Memo Pad 7 ME176CX using Tapatalk
    Welcome back, Zeichef, there have been 90,595 posts and 2,345 threads since your last visit at 16:40, 06-10-2010

Spoiler!

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Witcher 3 sold 4 million copies in its first two weeks!

Dear Gamers,

May 19th was a crucial date for all of us here at CD PROJEKT RED -- we released The Witcher 3: Wild Hunt, our open world role-playing game that we had been hard at work on for over 3 years. Since day one, you have given us tons of positive feedback and support -- the sheer volume of emails we’ve gotten since launch simply congratulating us for our efforts is both epic and heartwarming, and I wish every developer comes to have such a fantastic community. In terms of media reception, we’re really humbled by the scores the game has received all around the world. With an average of 90+ on every platform, Wild Hunt is our dream coming true.

I’d also like to take this opportunity to thank the four million gamers worldwide who bought The Witcher 3: Wild Hunt in the first two weeks from launch. Four million RPG fans spending their hard-earned money on our game is a sign that we did something right, and you can be sure that we’ll harness all that positive energy and make the upcoming expansions worthy of the grand adventure that you’re telling us Wild Hunt already is! Until then, keep on enjoying Wild Hunt, do not forget to grab your weekly set of free DLCs, and stay tuned for constant updates and enhancement to the game we are continuously working on.

Dandelion once said to Geralt that the world is changing, the sun is setting, and vodka’s running out -- go, play, and have fun!

All the best,
    Marcin Iwiński
    Co-founder, CD PROJEKT RED
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

19. The Following 6 Users Say Thank You to Leon_DiZ For This Useful Post:

Aphelian (09-06-2015),panos74gr (10-06-2015),PDS (09-06-2015),Sparrow71993 (09-06-2015),spartan (09-06-2015),teras1 (09-06-2015)

PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by Lnds500 View Post
    Witcher 3 sold 4 million copies in its first two weeks!
    μακαρι να πουλησει και παραπανω γιατι πραγματικα το αξιζει.

Elite stavros88's Avatar
    PSN ID
    ocelot14gr

Κατι που δεν μου αρεσε στο παιχνιδι ειναι το πως αντιμετωπιζεται το θεμα Triss/Yennefer.Γενικα δεν εχω παιξει ποτε(νομιζω) παιχνιδι που να εχει τετοιου ειδους επιλογες αλλα(spoilers μεχρι το quest now or never πριν πας στα νησια)

Spoiler!

Τεσπα πρωτογνωρη εμπειρια για μενα αυτο σε παιχνιδι και μου φανηκε περιεργο.

Quote Originally Posted by Zeichef View Post
    Όταν λες αλλού? Όλα τα διαγράμματα του πρώτου Griffin set είναι στο velen. Ίσως κάποιο από τα enhanced να βρίσκεται λίγο πιο βόρεια προς Novigrad (αλλά δεν θυμάμαι σίγουρα) αλλά και πάλι το Novigrad είναι μέρος του Velen, δεν χρειάζεται να αλλάξεις χάρτη. Θες να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος? Btw όπως έχω ξαναπεί, αν δεν έχεις βρει/αγοράσει όλους τα treasure maps για κάποιο set, μπορείς να βρεις τις τοποθεσίες με ένα απλό googlαρισμα. Όταν έχεις βρει κάποιο χάρτη πάντως in-game, πρέπει να τον διαβάσεις στο inventory για να σου βγάλει waypoint για το quest.

Sent from my Asus Memo Pad 7 ME176CX using Tapatalk
    Ναι είχες δίκιο. Ηταν λίγο πιο βόρεια..
    "You either hang onto your morals and die, or do everything you need to survive"

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Quote Originally Posted by stavros88 View Post
    Κατι που δεν μου αρεσε στο παιχνιδι ειναι το πως αντιμετωπιζεται το θεμα Triss/Yennefer.Γενικα δεν εχω παιξει ποτε(νομιζω) παιχνιδι που να εχει τετοιου ειδους επιλογες αλλα(spoilers μεχρι το quest now or never πριν πας στα νησια)

Spoiler!

Τεσπα πρωτογνωρη εμπειρια για μενα αυτο σε παιχνιδι και μου φανηκε περιεργο.
    Yup! Έχεις δίκιο. Είναι πολύ κακός σχεδιασμός σεναριακά.
    Spoiler!

PSN ID
    Slay2012

ενταξει respect στους ανθρωπους , που με τετοιο budget καταφεραν και εφτιαξαν τοσο τεραστιο παιχνιδι. Στα ευχαριστα ειναι επισης το γεγονος (εαν το υπολογισα καλα) οτι μεχρι στιγμης εχουν βγαλει το κοστος τους χ3.

Bookmarks

Bookmarks