Page 12 of 84 FirstFirst ... 289101112131415162262 ... LastLast
Results 221 to 240 of 1678

Thread: Uncharted 4: A Thief's End

PS4forums Addict dlevel's Avatar
    PSN ID
    dlevel

Το μόνο που με φοβίζει είναι οτι φτιάχνεται αυτό το Hype και μη τι πατίσουμε όπως με Watch Dogs και φάει κανα μικρό downgrade ( γιατί ND είναι αυτή δε θα έδειχνε κάτι που απέχει πολύ απο τη πραγματικότιτα ) και "ξενερώσουμε" που δεν είναι ΙΔΙΑ με αυτό το Trailer...

Elite BigBOSS's Avatar
    PSN ID
    BigBOSS_Gr

Quote Originally Posted by Lnds500 View Post
    μπορει να ειναι το θέμα ειναι αν το τελικό παιχνίδι θα ειναι έτσι.

μπορει να ειναι real time που ολη η ιπποδύναμη της κονσόλας αναλώθηκε σε μια σκηνή. Αλλά ένα παιχνίδι δεν ειναι μόνο ένα κλειστό πλάνο ή σκηνή.

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Εγω παιζει ναμαι ο μονος που δεν εχω αμφιβολια για το ποσο θα σπερνει οπτικα το παιχνιδι...θα δω πως θα καταπιουν τη γλωσσα τους ολοι, ειδικα αυτοι που κραζουν τις κονσολες.Δεν το ξεραμε, μα η τριχα δεν ειναι ισια, το γρασιδι ειναι λιγο πιο πρασινο στην πραγματικοτητα, τρεχει σε 1080p αλλα ΟΧΙ σε 4Κ, τετοια γραφικα βλεπω απο το 1821 με το Pc μου...το κινητο μου εχει ενα παιχνιδι που το λενε malako-magnet που ειναι το ιδιο γαματο. Και μετααααα θα αρχισει το πανηγύρι με το gameplay...που και εκει θα ειναι αψογο. Αν υπαρχουν 2-3 studios που το graphic engines τους ειναι ΠΟΡΝΟΜΗΧΑΝΕΣ (!!) ενα απο αυτα ειναι η ND. Και ναι 4 κατοσταρικα το PS4.ΟΥτε 800 ουτε 1000 ουτε 2000 ουτε εχει πανω 2 καρτες γραφικων. Μαθετε μπαλιτσα, τα παντα ολα τονα ταλλο, μιλαει η ND
    Satan has left his killing floor
    PS4

4. The Following 9 Users Say Thank You to MajereMP44 For This Useful Post:

Kkritikos (12-06-2014),modecris (17-06-2014),muku (12-06-2014),Nek_Food (12-06-2014),psx3 (12-06-2014),sattal (12-06-2014),spartan (12-06-2014),Viper (12-06-2014),WolfRathmA (12-06-2014)

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

Quote Originally Posted by MajereMP44 View Post
    Μαθετε μπαλιτσα, τα παντα ολα τονα ταλλο, μιλαει η ND

PS4forums Addict dlevel's Avatar
    PSN ID
    dlevel

αν είχε 400 κατοστάρικα θα είχαμε πρόβλημα . Δεν νομίζω κανείς "PCάκιας" να μην παραδέχτηκε και σε PS3 εποχή τα γραφικά των uncharted - TLOU κλπ κλπ και να μη καταλαβαίνει το πόσο φθηνότερο γίνεται το Hobby μας με μια κονσόλα ( been there, spent a lot of money ).

PSN ID
    MajereMP44

εισαι απο αυτους που το προλαβαν ρε πουστη μου το ποστ πριν το κανω edit
    Για δες τωρα? δεν στα εξηγω ομορφα, δεν στα εξηγω καλα? χαχα
    μωρε ξερω εγω γιατι τα γραφω.Και ναι πολλοι PC-αδες που λιωνουν στην αυνανιαση λενε ακριβως αυτο που ειπες.ελα μωρε ποιο Uncharted, ποιο LoU , εμενα η γιαγια μου ειχε ενα pc νααααα, ο θειος μου που ειναι πιο δυνατος απο το θειο σου, μια φορα και εναν καιρο πηγε η γατα στο χορο κλπ κλπ
    Τα teasers της ND ειναι πολυ κοντα στο τελικο παιχνιδι και κατσετε να δειτε οταν θα το δουμε τι θα λεμε εδω ομαδικως!

Υ.Γ ετσι γιατι ειχα καιρο να τα χωσω υπερ της ND
    PS4

8. The Following User Says Thank You to MajereMP44 For This Useful Post:

dlevel (12-06-2014)

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by Valkyre View Post

Και μαζι με ολα αυτα υπολογιζεις και αλλα 2 πραγματα: 1080p και 60 frames per second...

Απλα τα videogame "μαθηματικα" μου δεν βγαζουν σωστο αποτελεσμα...

Ειναι εξωφρενικο να ειναι αληθινο. Στην κυριολεξια πιστευω οτι ρεζιλευει ακομα και το The Order 1886...και ειναι στα 60 μαμημενα frames per fucking second!

No fucking way.
    Ειχε βγει πριν λιγο καιρο ενα tweet του thuway οπου μιλουσε με τον tidux για το νεο SDK της sony, και του ελεγε οτι εαν οι διαφορα στην αποδοση ειναι αυτη που λενε, τοτε game over xbox. Oποτε αν και εγω εχω ενα προβλημα να δεχτω ευκολα οτι θα παιζουμε με αυτα τα γραφικα στα 60 καρε, εαν οντως ειναι τοσο καλο το SDK, και υπολογιζοντας οτι η ND γραφει ακομα καλυτερο κωδικα για τα παιχνιδια της, τοτε πραγματικα εαν καποιοι μπορουν να δωσουν τετοια γραφικα στα 60, ειναι μονο οι Naughty Gods.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by BigBOSS View Post
    μπορει να ειναι το θέμα ειναι αν το τελικό παιχνίδι θα ειναι έτσι.

μπορει να ειναι real time που ολη η ιπποδύναμη της κονσόλας αναλώθηκε σε μια σκηνή. Αλλά ένα παιχνίδι δεν ειναι μόνο ένα κλειστό πλάνο ή σκηνή.
    Oπως διαβασες και εγω δεν μπορω να χωνεψω οτι αυτο ειναι αληθινο και αντιπροσωπευτικο της ποιοτητας gameplay. Το ευχομαι, αλλα δυσκολευομαι πολυ.

Στο υποθετικο ομως σεναριο που ολα αυτα βγουν αληθινα (διοτι εχουμε πολλα confirmations για να τα αγνοουμε), τι θα εχεις να πεις οσον αφορα αυτο το αποτελεσμα? Σε ενα PS4? Και γενικα... θα εiχες δει κατι καλυτερο εαν τωρα φορτωνες κατι τετοιο και ετρεχε στο PS4?

Kυριως θελω να σου δειξω την εξωφρενικη διαφορα που εχει η αξιοποιηση ενος κλειστου hardware με ενος ανοιχτου. Εαν η ND καταφερει να δωσει κατι τετοιο, απο την πρωτη της προσπαθεια στο PS4, νομιζω οτι γινεται πασιφανες ποσο καποιοι αλλοι devs ειναι αδιαφοροι.

Elite BigBOSS's Avatar
    PSN ID
    BigBOSS_Gr

Quote Originally Posted by MajereMP44 View Post
    Και ναι πολλοι PC-αδες που λιωνουν στην αυνανιαση λενε ακριβως αυτο που ειπες.ελα μωρε ποιο Uncharted, ποιο LoU , εμενα η γιαγια μου ειχε ενα pc νααααα,
    γιατι εισαι τοσο σίγουρος για αυτο;

στο pc αυτα που περιμένουνε τώρα πως και πως ειναι Witcher 3, GTAV με τα αναβαθμισμένα γραφικά (και τα δύο open world τιτανοτεράστια) κτλ δεν νομιζω να καιγεται κανεις για Uncharted. Να εισαι σιγουρος πολύ περισσότερο θα ήθελαν το Metal Gear Solid V (εχει πολλους fans) που θα έχει ελευθερία παρά scripted game τύπου το Uncharted. Εγώ ουτως η άλλως θα πάρω ps4 για MGSV. Το Uncharted (δεν ειμαι φανατικος του) θα το παρω αν το βρω σε χαμηλή τιμή και ελπιζω να μην ειναι τοσο κλειστο και scripted οσο τα άλλα.
    Last edited by BigBOSS; 12-06-2014 at 11:28.

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Slay View Post
    Ειχε βγει πριν λιγο καιρο ενα tweet του thuway οπου μιλουσε με τον tidux για το νεο SDK της sony, και του ελεγε οτι εαν οι διαφορα στην αποδοση ειναι αυτη που λενε, τοτε game over xbox. Oποτε αν και εγω εχω ενα προβλημα να δεχτω ευκολα οτι θα παιζουμε με αυτα τα γραφικα στα 60 καρε, εαν οντως ειναι τοσο καλο το SDK, και υπολογιζοντας οτι η ND γραφει ακομα καλυτερο κωδικα για τα παιχνιδια της, τοτε πραγματικα εαν καποιοι μπορουν να δωσουν τετοια γραφικα στα 60, ειναι μονο οι Naughty Gods.
    Καλα οτι εινια οι μοναδικοι που θα μπορουσαν να δωσουν τετοιο αποτελεσμα εινια σιγουρο. Ομως still... I just cant believe it. Ειναι insane...

PSN ID
    MajereMP44

γιατι εισαι τοσο σίγουρος για αυτο;

στο pc αυτα που περιμένουνε τώρα ειναι Witcher 3, GTAV με τα αναβαθμισμένα γραφικά κτλ δεν νομιζω να καιγεται κανεις για Uncharted. Να εισαι σιγουρος πολύ περισσότερο θα ήθελαν το Metal Gear Solid V που θα έχει ελευθερία παρά game τύπου το Uncharted. Εγώ ουτως η άλλως θα πάρω ps4 για MGSV. Το Uncharted (δεν ειμαι φανατικος του) θα το παρω αν το βρω σε χαμηλή τιμή και ελπιζω να μην ειναι τοσο κλειστο και scripted οσο τα άλλα.
    ειμαι σιγουρος γτ το Pc τοχω γιαυτο το λογο γιατι μονο γιαυτο κανει ετσι που τοχουν καταντησει 3 καρτες γραφικων 100 GB RAM για να μπαινεις τελικα σε "ντοκιμαντερ"
    Αλλα αν θες πραγματικη απαντηση κατσε και δες τα σχολια που κανουν οι PC-αδες οπου προλαβουν (ειναι η μοδα του 1st 2nd comment κλπ ΛΟΛ).
    Τωρα το θεμα γουστου παιζει πολυ σοβαρα.Δεν σαρεσει το Uncharted σαν στυλακι? καλως. Δεν μιλησα για προωπικα γουστα ομως.

Υ.Γ καποτε επαιζα και πολυ μαλιστα σε pc.Σχεδον αποκλειστικα καποια παιχνιδια στα pc που δεν γινεται να τα παιξεις με χειρισμο κονσολας.Εκει μαλιστα.

τελος το offtopic.

On topic τωρα: ΚΑΡΑΤΕ fιλε μου η ND. Το δεχεσαι η μπααα?
    PS4

PSN ID
    Slay2012

στο pc αυτα που περιμένουνε τώρα πως και πως ειναι Witcher 3, GTAV με τα αναβαθμισμένα γραφικά (και τα δύο open world τιτανοτεράστια) κτλ δεν νομιζω να καιγεται κανεις για Uncharted.
    την παροιμια με την αλεπου την ξερεις πιστευω, ετσι?
    Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Καλα οτι εινια οι μοναδικοι που θα μπορουσαν να δωσουν τετοιο αποτελεσμα εινια σιγουρο. Ομως still... I just cant believe it. Ειναι insane...
    για το μονο που πλεον ειμαστε βεβαιοι ειναι οτι το trailer που κατεβασα απο την sony ηταν στα 60 και αφου το λενε οτι ηταν real-time εγω τους πιστευω. Να δουμε τι θα δουμε στο gameplay, αν και δεν πιστευω οτι θα μας απογοητευσουν.

Elite BigBOSS's Avatar
    PSN ID
    BigBOSS_Gr

Tα Uncharted μου άρεσαν εως και το δεύτερο, το τριτο με κουρασε για αυτο λεω το τέταρτο να δώσει κατι το διαφορετικό. Επισης δεν ειμαι κάποιος μεγάλος fan των Uncharted και στα παιχνιδια που περιμένω περισσοτερο δεν συμπεριλαμβάνεται το Uncharted αλλά τα Witcher 3,Metal Gear Solid V και GTAV remastered.

Kαι οπως ειπα ειμαι σιγουρος αν καναμε γκαλοπ ποιο game προτιμάτε να δειτε στο pc ΜGSV ή Uncharted4 θα επιλέγονταν με διαφορά το πρώτο και ας έχει χειροτερα graphics, αυτο δεν λεει κατι απο μόνο του.
    Last edited by BigBOSS; 12-06-2014 at 11:43.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Tα Uncharted μου άρεσαν εως και το δεύτερο, το τριτο με κουρασε για αυτο λεω το τέταρτο να δώσει κατι το διαφορετικό. Επισης δεν ειμαι κάποιος μεγάλος fan των Uncharted και στα παιχνιδια που περιμένω περισσοτερο δεν συμπεριλαμβάνεται το Uncharted αλλά τα Witcher 3,Metal Gear Solid V και GTAV remastered.

Kαι οπως ειπα ειμαι σιγουρος αν καναμε γκαλοπ ποιο game προτιμάτε να δειτε στο pc ΜGSV ή Uncharted4 θα επιλέγονταν με διαφορά το πρώτο και ας έχει χειροτερα graphics, αυτο δεν λεει κατι απο μόνο του.
    Eχω θυμαμαι οτι λατρευες τα uncharted
    Τεσπα σου εχω καλα νεα.Περισσοτερο ασχολουνται με το uncharted οι devs που εκαναν ,U1,U2,the last of us.
    .

Elite BigBOSS's Avatar
    PSN ID
    BigBOSS_Gr

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Eχω θυμαμαι οτι λατρευες τα uncharted
    Τεσπα σου εχω καλα νεα.Περισσοτερο ασχολουνται με το uncharted οι devs που εκαναν ,U1,U2,the last of us.
    ναι ειδικά το 2ο. Και με το τρίτο ειχα ενθουσιαστεί αλλά οταν το έπαιξα ξεφουσκωσε ο ενθουσιασμός. Για αυτο κρατώ μικρο καλάθι για το τέταρτο και περιμενω κατι διαφορετικό απο αυτό το scripted gameplay.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

ναι ειδικά το 2ο. Και με το τρίτο ειχα ενθουσιαστεί αλλά οταν το έπαιξα ξεφουσκωσε ο ενθουσιασμός. Για αυτο κρατώ μικρο καλάθι για το τέταρτο και περιμενω κατι διαφορετικό απο αυτό το scripted gameplay.
    Ουτε εγω τρελαθηκα με το 3ο.Καλο ηταν αλλα καμια επαφη με τα 2 πρωτα.
    .

Elite BigBOSS's Avatar
    PSN ID
    BigBOSS_Gr

μαν εσεις το γυρισατε σε pc κονσολες (ο Valkyre ας πουμε κατάλαβε πως δεν το γυριζω εκει)

Εμενα το ξαναλέω δεν με απασχολούνε τοσο τα γραφικά όσο τα gameplay του Uncharted 4. Οπως ειπα θα ήταν παράξενο να μην εχει κορυφαία γραφικά.

Name
    Δημήτρης

Ναι απλα μοιαζει σαν να κανεις downplay αρκετα το γεγονος οτι το παιχνιδι ισως να εχει τετοια γραφικα. Ενω αν κρινω απο παλαιοτερο ποσταρισμα σου, εβαζες φωτο απο πολλα παιχνιδια scripted και linear και εγραφες για το ποσο καλο τεχνικο τομεα ειχαν.

Κι εγω οπως σου ειπα, δσκολευομαι να πιστεψω οτι αυτο εινια αληθινο. Και επισης κι εγω εχω πει οτι θα ηθελα μεγαλυτερη ελευθερια/ποικιλα και πιο ανοιχτα περιβαλλοντα. Οχι ομως οτι θα παψει να εχει scripted moments και setpieces. Δεν θα ηταν Uncharted αν ηταν ετσι. Και το Uncharted 2 το λατρεψαμε σε μεγαλο βαθμο γι αυτα τα moments, γιατι μπορει να ηταν scripted αλλα ηταν το πρωτο παιχνιδι που παρολο που σε εβαζε σε τετοιες κινηματογραφικες στιγμες, ουδεποτε επαιρνε τον ελεγχο απο τα χερια σου.

Αλλα οπως και να εχει, το αποτελεσμα αυτο τεχνικα, ειναι απλα απιστευτο, και νομιζω συμφωνουμε, οτι απεχει πολυ... παρα πολυ, απο οτι εχουμε δει μεχρι τωρα, ειτε ειναι PC ειτε κονσολα ειτε οτιδηποτε.

PSN ID
    Slay2012

22. The Following 2 Users Say Thank You to Slay For This Useful Post:

MajereMP44 (12-06-2014),WolfRathmA (12-06-2014)

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Χαχα ελιωσα με αυτο το ποστ στο gaf.

1) Denial: "There is no way that will look like the trailer when the game is launch! I promise you! Its going to be downgraded!"

2) Anger: "You guys are so full of craps! Plenty of games have been revealed and then downgraded at the next showing! This will be exactly like Watch Dogs! Just you wait! Y'all bunch of fools!"

3) Bargaining: "Those guys are freaking wizards! They probably downgrade the background or something to boost the character's model... Something was downgraded, I can feel it..."

4) Depression: "I can't deal with this anymore... I thought they cheated, I thought it would be downgraded by now. But it look even better than before... Why can't any Microsoft team do this? Why cant Ubisoft? Why is it always Naughty Dogs? Why are they so good?..."

5) Acceptance: "This is it, the game is playing in front of me... And its the most breathtaking thing I've ever seen in my life. I'm sorry I ever doubted you, Naughty Dogs. I'm finally at peace now. Thank you for this amazing looking game."
    .

Bookmarks

Bookmarks