According to supposed industry insider Tidux, Uncharted 4 may be a little different than previous entries in the series
http://www.onlysp.com/uncharted-4-is...tries-insider/
Good προσωπικα χαιρομαι γι αυτο. Ενταξει φυσικα και δεν εννοουν οτι ξαφνικα το παιχνιδι απεκτησε υφος last of us, αλλα ενα ταδε πιο serious υφος δεν εχω κανενα προβλημα να αποκτησει!
Viper (30-05-2014)
Deathtrick (31-05-2014)
^^ καλα γι αυτο νομιζω δεν αμφιβαλλει ουτε το χειροτερο ΧΒΟΧ fanboy.
Βεβαια η master race θα δει το uncharted 4 και θα σχολιασει "LOL my 2007 rig has better gfx than that peace of shit of a game lol"
Εγω νομιζω οτι ΠΡΕΠΕΙ να δειξει κατι η Sony σε αυτη την Ε3 που πραγματικα θα κανει το ps4 να ξεχωρισει απο ο,τιδηποτε εχουμε δει μεχρι στιγμης για την νεα γενια. Ειναι το καταλληλο timing απο τη στιγμη που ND σιγουρα θα εχει ετοιμασει κατι...
Γιατι δηλαδη τα killzone/infamous δεν ειναι πολυ μπροστα απο οτι αλλο εχουμε δει?
Η τα driveclub και the order δεν ειναι μπροστα?
Αυτα ειναι πραγματικα next gen σε οτι αφορα τον οπτικο τομεα
Μπροστα ειναι, αλλα λιγοτερο (killzone) αλλα περισσοτερο (infamous) αλλα μιλαμε για leap που θα ταρακουνησει την βιομηχανια. Ε αυτο μονο λιγα studios μπορουν να το κανουν, το εκανε η ND στην περασμενη γενια με το Among Thieves.
Το the order φαινεται απιστευτο αλλα αν δεν βγαλουν proper footage δεν προκειται να εντυπωσιασει οσο θα μπορουσε.
Εγω πιστευω οτι με καθε ερχομενο exclusive, θα βλεπουμε καλυτερα αποτελεσματα(οπτικο τομεα), απο τα προηγουμενα
Ενταξει ND = respect/εγγυηση!!!
PDS (31-05-2014)
Είναι σχετικό με τη Naughty DOg οπότε το βάζω εδώ.
Λέτε να δούμε τέτοιου επιπέδου χαρακτήρες στο Uncharted;;
Check Out the Amazing Artwork Naughty Dog Artists Create to Polish their Skills![]()
PDS (01-06-2014)
Εγω παντως χαζευω με το ταλεντο που ειδαμε στα πιο πανω artworks και τα οποια εινια καθαρα απο προσωπικο portofolio των καλλιτεχνων με σκοπο να γινουν καλυτεροι στην δουλεια τους... ειναι εξωφρενικο το ταλεντο που διαθετουν, οι λεπτομερειες απλα ειναι απο αλλο πλανητη...
The Last of Us co-leads Straley and Druckmann now on Uncharted 4
Νομιζω οτι το ξεραμε σαν φημη αλλα οχι επισημα? Τελος παντων, το βαζω εδω για να το εχουμε στο αρχειοThe Last of Us co-leads Bruce Straley and Neil Druckmann are leading development of the next Uncharted game, Naughty Dog has confirmed.
In an interview with Game Informer magazine, Naughty Dog bosses Evan Wells and Christophe Balestra revealed they had asked the pair to take charge of the project, set to star during Sony's E3 press conference next week.
Both Straley and Druckmann worked on Uncharted 1 and 2, but not Uncharted 3.![]()
Nαι ετσι ειναι, δεν ειχε επιβεβαιωθει ακομα, thanks for posting.
Προσωπικα το εχω ξαναπει, ισως παει πισω γενικα το project αλλα απο τη στιγμη που αποφασισαν να κανουν αλαγες το διδυμο αυτο ειναι ιδανικη επιλογη. Πολλοι λενε στο neogaf πχ οτι ειναι κακη επιλογη μιας και το Uncharted ειναι lighthearted και "ελαφρυ" και θα του αλλαξουν τα φωτα με πιο ωριμη προσεγγιση.
Διαφωνω εντελως, πιστευω oτι και πiο ωριμη προσεγγιση σηκωνει (δεν θα γινει φυσικα last of us) και φυσικα πολλες αλλαγες στα mechanics.
Hoping for semi open world...
Δεν νομιζω οτι με αυτες τις αλλαγες θα αλλαξει το υφος του uncharted αφου αυτα τα δυο ατομα εχουν δουλεψει ξανα στο παρελθον με το uncharted. Και ειδικα ο bruce straley που ηταν ο game director του uncharted 2.
Uncharted 4 targetting 1080p 60fps
http://www.naughtydog.com/site/post/...14_e3_trailer/All footage you see in the trailer was captured completely in engine. That’s Nathan Drake rendered in 1080p full glory using the power of our PS4 engine. All footage you see in the trailer was captured completely in engine. We’re targeting 60fps for Uncharted 4: A Thief’s End and as you can see the visual fidelity for our character models will reach new heights. In fact, thanks to the power of the PS4, right now Drake’s Uncharted 4 model is overdouble the polygons of Joel from The Last of Us PS3.
Bookmarks