Page 23 of 116 FirstFirst ... 131920212223242526273373 ... LastLast
Results 441 to 460 of 2304

Thread: DriveClub

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Τα βουνα ειναι 'Insane...

.

2. The Following User Says Thank You to PDS For This Useful Post:

Viper (16-05-2014)

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Το ειδα δυο φορες την πρωτη φορα εψαχνα το aliasing και την δευτερη το απολαυσα. Σοβαρα ομως τωρα WTF δηλαδη με τα προηγουμενα video, aliasing στο αυτοκινητο δεν ειδα ουτε για δειγμα, ενω στα αλλα εβγαζε ματι, ουτε βεβαια στα αλλα αυτοκινητα ειδα, οπως δεν ειδα και στο περιβαλλον, παρα μονο στα καλωδια του ρευματος που ειναι αντικειμενικα το δυσκολοτερο για να κανεις AA, αλλα και αυτο ηταν πολυ καλυτερο απο τα καλωδια στα προηγουμενα βιντεο.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ Νομιζω οτι ο φωτισμος ειναι αυτος που αναδεικνυει το ΑΑ. Συνηθως σε σκοτεινες ωρες (βραδυ/σουρουπο) σε αυτα τα βιντεο φαινεται εντονα. Εδω που ειναι πρωι σχεδον καθολου. Οποτε μηπως φταιει ο τροπος που φωτιζεται το game? Λεω εγω τωρα, χωρις να ξερω πολλα.

Tα γραφικά όντως πολύ εντυπωσιακά αλλά η αίσθηση που μου αφήνει το gameplay είναι για κλώνος του NFS.... εντελώς ρομποτικό το στρίψιμο της Pagani λες και είναι σε ράγες... ξερές αντιδράσεις χωρίς αναπηδήσεις και πανεύκολα προσπεράσματα με άφημα του γκαζιού στις στροφές... μόνο που δεν του άνοιξαν την πόρτα για να προσπεράσει. Ειδικά ένα προσπέρασμα από την εξωτερική έγινε λες και δεν υπήρχαν άλλα αυτοκίνητα δίπλα του. Καμία αποσταθεροποίηση ενώ σε ένα προσπέρασμα που κόλλησε στον μπροστινό δεν είδα πάλι κάποιο πλεονέκτημα μέσω split stream..... ξέρω, ζητάω πολλά μιας και δεν το πλασάρουν ως simulation αλλά οπτικά αυτό που είδα με την εξωτερική κάμερα ως προς την συμπεριφορά της huayra δεν μου άρεσε καθόλου.

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

μα το παιχνιδι φαινεται να ειναι arcade και καλα κανει (μαλλον) λογω GT

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Υπαρχει τροπος να το κατεβασουμε?
    .

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Υπαρχει τροπος να το κατεβασουμε?
    Αν εννοεις το βιντεο.

Δεξι κλικ, save video as...

Περιπου 350mb

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by Kapa View Post
    Αν εννοεις το βιντεο.

Δεξι κλικ, save video as...

Περιπου 350mb
    Α καλα εχω χαζεψει.Σκεφτομουν οτι υπαρχει τροπος,κατι μου ερχοταν, αλλα δεν θυμομουν πως

Thanks
    .

Editor Viper's Avatar
    PSN ID
    kamenos13
    Name
    Κώστας

11. The Following User Says Thank You to Viper For This Useful Post:

Leon_DiZ (17-05-2014)

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

σημείωση: παν gif είναι σε μόλις 256 χρώματα. Αυτό το λέω ώστε να φανταστείτε την χρωματική παλέτα προ-"συμπίεσης"-gif, που είναι 24bit, ήτοι 16,7 εκατομμύρια χρώματα (ή 32bit= 24bit + 8bit alpha layer).

απλά, για ένα αρτιότερο perspective των gif. Αν σας αρέσουν αυτά που βλέπετε, τότε σίγουρα θα σας αρέσει το τελικό προϊόν, τουλάχιστον όσο αφορά την καλλιτεχνική/αισθητική απεικόνιση.

13. The Following User Says Thank You to Lefteris_X For This Useful Post:

teras1 (17-05-2014)

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Μερικα ακομα.
    Spoiler!
    .

PS4forums Addict obione's Avatar
    PSN ID
    constantineobi

Δεν ειναι και ασχημο!Περιμενουμε περισσοτερα στην Ε3 !ειμαι σιγουρος οτι κατι καλο θα δουμε

Forum GOD Lefteris_X's Avatar
    PSN ID
    Lefteris_X

δεν ξέρω για εσάς, αλλά τα δικά μου μάτια έχουν ένα πρόβλημα, στην εξωτερική κάμερα (3ου προσώπου) : το αμάξι είναι σα να μην "πατάει" 100% στο "επίπεδο" του δρόμου, λες κι αιωρείται αμυδρά, στους 5 πόντους από το έδαφος. Μάλιστα σε μερικά σημεία, πέφτει το φως του ήλιου στον πίσω δεξί τροχό......και παράγεται μια πολύ ισχνή σκιά του ελαστικού, ενώ το φως "παρα τσακ" δεν περνάει και κάτω από την ρόδα, λες και αυτή αιωρείται - έστω και πολύ λίγο.

δεν ξέρω αν το περιγράφω επαρκώς, αλλά εμένα στην εξωτερική κάμερα μου φαίνεται σα να αιωρείται το αμάξι λίγους πόντους πάνω από τον δρόμο και αυτό μου δίνει την αίσθηση - ιδιαίτερα στις στροφές, ότι το όχημα πατάει πάνω σε βούτυρο, ενώ τα μάτια μου βλέπουν άγρια άσφαλτο. Έτσι, από την εξωτερική κάμερα λαμβάνω ένα mixed feeling που μου χαλάει το illusion της οδήγησης. Δηλαδή, δεν είναι ούτε arcade, ούτε sim, ούτε κάτι ενδιάμεσο, είναι απλά.....flawed (πάντα στην εξωτερική κάμερα).

Στην κάμερα πρώτου προσώπου, μια χαρά μου άρεσε / έπεισε.

Στις κοκπιτ κάμερες, ΟΚ εντυπωσιακό, αλλά δυστυχώς με αυτές τις κάμερες δεν κατάφερα ποτέ να "εγκλιματιστώ", δεν μπορούσα να "νιώσω" τον όγκο του αμαξιού και να "διαβάσω" τον δρόμο. Αυτό είναι άσχετο βέβαια με το DriveClub, με εμένα έχει να κάνει.

Συνοψίζοντας - και πάντα ως προσωπική γνώμη, βασισμένη σε gif και βιντεο: μιεχ στις κάμερες κοκπιτ (λόγω προσωπικής ανικανότητας να παίξω έτσι), πάρα πολύ ωραίο/πειστικό στην 1st person κάμερα και τέλος, η εμπειρία / feeling στην εξωτερική κάμερα είναι flawed.

PS4forums Addict teras1's Avatar
    PSN ID
    Panos_GRE
    Name
    Πάνος

Η προοπτική από το cockpit είναι πάντα η πιο διασκεδαστική αλλά και σχετικά δύσκολη.
    Βασικά θέμα συνήθειας είναι. Αν όμως τη συνηθίσεις δεν γυρνάς πίσω

Elite BigBOSS's Avatar
    PSN ID
    BigBOSS_Gr

Quote Originally Posted by teras1 View Post
    Η προοπτική από το cockpit είναι πάντα η πιο διασκεδαστική αλλά και σχετικά δύσκολη.
    Βασικά θέμα συνήθειας είναι. Αν όμως τη συνηθίσεις δεν γυρνάς πίσω
    αμα ειναι καλη υλοποίηση τοτε ειναι προτιμότερο να οδηγάς με κάμερα μεσα στο αυτοκίνητο, γιατι σε πολλά αυτοκίνητα η υλοποίηση ειναι κακή και ουσιαστικά δεν βλέπεις πολύ καλά, η καμερα ειναι πισω για να βλέπεις και το τιμονί ενώ στην πραγματικότητα οταν οδηγείς βλέπεις μπροστά και για να δεις το τιμόνι όπως το δείχνουνε στα περισσότερα racing games, πρέπει να κοιτάξεις ελάχιστα κάτω.

ναι και φτιάξατε 30fps racing, εντάξει σιγουρα τα μακρινά δέντρα ειναι χαμηλης ποιότητας αλλά και πάλι παραφορτωσαν το παιχνίδι με τέτοια πράματα και έριξαν τα frames.
    Last edited by BigBOSS; 17-05-2014 at 14:15.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Aυτα τα παιχνιδια συνηθως ειναι 30αρια, αν οχι παντα.
    Ηταν αναμενομενο.

Το παραξενο θα ειναι αν εχουμε GT στα 30.Που αυτο δεν παιζει.
    .

Editor Kapa's Avatar
    PSN ID
    NMExK4PAS
    Name
    Γιωργος

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    δεν ξέρω για εσάς, αλλά τα δικά μου μάτια έχουν ένα πρόβλημα, στην εξωτερική κάμερα (3ου προσώπου) : το αμάξι είναι σα να μην "πατάει" 100% στο "επίπεδο" του δρόμου, λες κι αιωρείται αμυδρά, στους 5 πόντους από το έδαφος. Μάλιστα σε μερικά σημεία, πέφτει το φως του ήλιου στον πίσω δεξί τροχό......και παράγεται μια πολύ ισχνή σκιά του ελαστικού, ενώ το φως "παρα τσακ" δεν περνάει και κάτω από την ρόδα, λες και αυτή αιωρείται - έστω και πολύ λίγο.
    Συμφωνω και πιστευω οτι φταιει η απουσια σκιασης κατω απο το προφυλακτηρα. Βαλε οτι τα αυτοκινητα δεν εχουν βαρος και πατανε πανω σε χαλι και εδεσε το γλυκο.

Για εμένα προσωπικά racing χωρίς 60fps δεν υφίσταται. Θέλω να δώ το GT7 όπου λογικά θα είναι Full 1080/60.

22. The Following User Says Thank You to Tilemaxx For This Useful Post:

AlexandrosQV (21-05-2014)

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Μερικα ακομα.
    Spoiler!
    Quote Originally Posted by Viper View Post
    Spoiler!
    Quote Originally Posted by BFmarvog View Post
    Μολις γυρισα απο Gaf οπου ο κοσμος εχει παθει πλακα με το παραπανω video (δυστηχως δε μπορω να το απολαυσω στην οθονη που εχω μπροστα μου αυτη τη στιγμη).

Υπαρχει και direct link:
    http://e1.dl.playstation.net/e1/camp...eOrder8OCT.mp4
    Τα βουνα ειναι 'Insane...

Spoiler!

Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το παιχνίδι αλλά

Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Driveclub: You Can Actually Select a Character and Change Outfit; More Info Shared on Controls

http://www.dualshockers.com/2014/05/...d-on-controls/

Bookmarks

Bookmarks