Ακριβως οπως τα λεει ο Error Flynn....γενικα παντος ολες η στουκες γινονται στην αρχη μετα της περισσοτερες φορες ειναι ηρεμα......εχω εμβολισει και εγω μια φορα εναν στην τελευταια στροφη για να βγω πρωτος.
Βλέποντας βιντεάκια απο το παιχνίδι παρατήρησα οτι το κάτω μέρος του αμαξιού είναι ένα σκέτο μαύρο.. Μα αλήθεια τώρα εν έτει 2014 και next gen να μην έχεις βάλει έτσι κάτι κάτω απο το αυτοκίνητο;;;
Θα μου πείτε τόσα και τόσα αρνητικά έχει το παιχνίδι σε αυτό κόλλησες;;; Οπτικά ναι δεν μου άρεσε αυτό που είδα..
Νομίζω από κάτι τέτοιες λεπτομέρειες καταλαβαίνει πόσο έχει ασχοληθεί άλλο με το game..
Όταν δεν μου έχεις αυτά τότε λογικό να υπάρχουν τόσες ελλείψεις...
Ήταν από τα πράγματα που είχα αναφέρει από πολύ νωρίς και μάλιστα αναρωτιώμουν γιατί, μπας και η AMG αν θυμάμαι καλά και στην αλήθεια έχει από κάτω καμιά προστατευτική πλάκα και δεν ήταν "προχειρότητα" του παιχνιδιού.
http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...l=1#post526847
Last edited by Nek_Food; 18-10-2014 at 22:37.
Καλά κάτσε να φτιάξουν τους servers και μετά ας φτιάξουν ότι θέλουν.
πάντως παρόλα τα προβλήματα μια χαρά έχω ανεβάσει level λίγα έμειναν για τα 50 (να πάρω και αυτό το τρόπαιο)......Τώρα είμαι κοντά να πάρω το Credit Where It's Due το ποιο χρονοβόρο τρόπαιο γιατί θέλει Max out one of each Gameplay, Game Mode, Vehicle and Event Accolades.
Αν φτιαξουν η server η πλατινα ειναι παιχνιδακι.
το σπαστικο ειναι οτι οι χρονοι δεν μενουν στα leaderboards,και δεν ανοιγουν τα challenges
Καλημέρα το πήρα και εγω το Σάββατο έλιωσα κανα 5ωρο πήγα 15 λεβελ Οδυσσέα μπηκα και στο κλαμπ σου είχες μια θέση όπως θα με είδες το παιχνίδι μου αρέσει πάρα πολύ απο γραφικά κλπ. Αλλά εχτές επαιξα κάνα 2ωρο πηγα στο 19 και κατι πολύ λιγα πήρα για το κλαμπ το θεμα μου είναι ότι κόλλησα τερμα δεν μπορώ να περάσω αλλον αγώνα έχει τον σεμι προ αν θυμάμαι σωστά και με οτι αμάξι και να μπήκα δεν μπορώ να το κρατήσω μεσα στην πίστα ασε που μαμιουντε ολα πισωκουνες..... Δεν ξερω τη να κάνω το βλέπω να πηγαίνει για πούλημα είναι τοσο δύσκολο η εγω δεν το εχω?.....
odytsak (21-10-2014)
Τώρα που έφτιαξαν τους servers τους και παίζουν όλοι online μήπως περνάει καμία σκέψη από το μυαλουδάκι τους να μας δώσουν επιτέλους την plus έκδοση ή υπάρχει κίνδυνος υπερφόρτωσης;;;
Starlord (22-10-2014)
Κατάλαβα, πέσαμε σε σοβαρή βλάβη.....βλέπω δεξιά αριστερά βιντεάκια από multi και νόμιζα ότι το έλυσαν οι "επιστήμονες".
Αναρωτιεμαι αν υπαρχει πιο fail launch παιχνιδιου?
corsaopc3071r (21-10-2014),teras1 (21-10-2014)
Kάποιοι ελπίζουν σε refund αλλά κάτι τέτοιο είναι απίθανο σύμφωνα με το terms of service του PSN.
https://www.facebook.com/driveclubrefund
Το sim απλα δε υπαρχει πουθενα στα ματια μου... οποτε θα λαβω υποψη μονο το diablo που ειναι σοβαρος τιτλος!
Έχω παίξει κ έχω παίξει... αλλά αυτό το παιχνιδάκι πολύ μανίκι ρε παίδες...
teras1 (21-10-2014)
Έλα ρε παιδιά δεν είναι δύσκολο μια χαρά παίζεται βεβαια και εγώ στο semi-προ κόλλησα λίγο αλλα με λίγη υπομονή βγαίνει (βεβαια με το κατάλληλο αυτοκίνητο είναι εύκολο)και αν είστε λίγα level και θέλετε να ξεκλειδώσετε αυτοκίνητα,ο καλύτερος τρόπος είναι να κυνηγήσετε driver accolades,είτε ξανά παίζοντας αγώνες η κάνοντας χλιόμετρα μερικά αυτοκίνητα δίνουν πολλούς πόντους.
Τερμάτισα το tour σαν συμβουλή αν θέλετε να ανεβάσετε γρήγορα level πάτε στην πίστα με time trial δλδ με χρόνο που δεν σε κόβει και κανείς όσους γύρους θες και πλακωθείte στα drift ,θα εκπλαγείτε αν παίξετε κανά μισάωρο έτσι ....
Bookmarks