Eνα ακομη βιντεο, ειναι ποιο παλιο http://e1.dl.playstation.net/e1/camp...-R8-Prores.mp4 το μεγαλο προβλημα που βλεπω εγω παντως ειναι ενα παραξενο aliasing, και λεω παραξενο γιατι σε αλλα σημεια ειναι πολυ εμφανες, ενω σε αλλα που θα περιμενες να το δεις απουσιαζει, πρεπει να πεσουν τηλεφωνα συντομα στην Sucker Punch για τεχνικη βοηθεια στο θεμα αυτο.
^ Ετσι ειναι, σε καποια σημεια φαινεται να δουλευει καλα και σε αλλα βγαζει ματια
Πωπω μου πεταχτηκαν τα ματια απο το aliasing. Ολο το περιγραμμα του αυτοκινητου κανει ζιγκ-ζαγκ να πουμε σαν να ειναι ζωντανο και χοροπηδαει! Δεν μπορεσα να το δω ολο
Νομιζα οτι βλεποντας τα βιντεος του ign σε σωστη αναλυση και καθαροτητα θα μου αρεσε περισσοτερο αλλα μαλλον το αντιθετο εγινε...τελικα τα blurred videos εκρυβαν καποια πραγματακια.
Οι φωτισμοι ειναι χαλαρα το πιο δυνατο του σημειο, κατα τ΄αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο, αυτο βλεπω εγω.
Last edited by kostasb13; 15-05-2014 at 22:34.
Παλιό build αλλά το gamespot θυμήθηκε να το βγάλει τώρα....
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Last edited by Kapa; 16-05-2014 at 03:39.
^^ Τhis.
Γενικα δεν εχω εντυπωσιαστει με αυτα που εχω δει μεχρι στιγμης. Μπηκα και στο site με τα 1080ρ βιντεο και βλεπω πολυ alliasing...
Last edited by BillyFlo81; 16-05-2014 at 13:34.
Μολις γυρισα απο Gaf οπου ο κοσμος εχει παθει πλακα με το παραπανω video (δυστηχως δε μπορω να το απολαυσω στην οθονη που εχω μπροστα μου αυτη τη στιγμη).
Υπαρχει και direct link:
http://e1.dl.playstation.net/e1/camp...eOrder8OCT.mp4
Deathtrick (16-05-2014),Kkritikos (16-05-2014),Leon_DiZ (17-05-2014),Valkyre (16-05-2014)
WOW!
Αυτο ναι, πραγματικα ειναι πολυ εντυπωσιακο
^^Δεν ξερω αν θελω να γελασω ή να κλαψω με το παραπανω...
Aυτο που το κανει εντυπωσιακο εκτος του φωτισμου και των αντανακλασεων παντου, ειναι οτι το βουνο στο τερμα καποια στιγμη το πλησιαζεις και τρεχεις διπλα του και ολα ειναι 3d και τα δεντρα και ολα. Ειναι πολυ εντυπωσιακο οντως. Και ειναι και απο τις λιγες πιστες του driveclub που εχω δει και μου αρεσουν πολυ σαν χαραξη.
Για να δουμε. More of this.
στο gif που σκαει ο ηλιος πανω στο τζαμι...πιο real και απο την πραγματικοτητα ενα πραγμα
Bookmarks