δηλαδη ρε bigboss να ειχανε μονο την πιστα και ολα τα αλλα μαυρα για να τρεχει 4κ/120fps ε οχι φιλε εγω οταν παιζω ενα παιχνιδι θελω να βλεπω γραφικα αν τα γραφικα ειναι τοσο γαματα και δεν μπορει να βγαλει 60fps αυτο ειναι αλλο αλλα δεν θελω να βγει ενα παιχνιδι στα 60fps και να μην εχει βροχη,νυχτα ή/και συννεφα, να εχει στανταρ σκιες και οχι δυναμικες, να λεει οτι θα εχει 3d κτιρια και τελικα να ειναι 2d και ξερεις γιατι δεν τα θελω αυτα...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ ΣΑΝ ΤΟΥΣ XBOTS που εχουν φαει την φολα το xbox done που το φυσανε και δεν κρυωνει.
Γιαννη οταν το forza προσθεσει νυχτα,βροχη,συννεφα και dynamic καιρικα φαινομενα τοτε ξαναμιλαμε για sim racing...power of the cloud!
AAΑ και για τα joystick που χαλανε ναι χαλασανε 20 και αλλα 20 βαλανε thumbsticks...πωπωπω τρελο φαινομενο και στην τελικη το joy αλλαζετε απο την sony δωρεαν.
ακου εκει 50+%...εισαι ρε φουστι μου δημοσιογραφος δεν λες 20 συνολο λες 50%...κατεβα για δημοτικος συμβουλος να ψησεις κανεναν ετσι οπως τα λες.
edit:
οπα για κατσε γιατι επιασες τα θεματα των joystick...μηπως ξεχασες οτι το joystick σου αποσυγχρονιζεται, οτι εβγαλαν update για τις "νεκρες ζωνες" που λεγατε οτι δεν ειχατε και αλλο ενα update επειδη δεν δουλευε καλα το chat με το μικροφωνο που σας εβαλε να κουμπωσετε το μικροφωνο στο joystick για να γινει και αυτο "update"?

Reply With Quote

Bookmarks