Όσο περισσότερο κόσμο αγκαλιάζει το gaming, τόσο πιο casual γίνεται, και όλο πιο nerfed παιχνίδια βγαίνουν.
Τι να μας πεί τώρα ο Cage; Μιλάμε για τον τύπο που είπε το επικό: "Game Over screens are a design failure". Στην προκειμένη περίπτωση, στο Beyond ακόμα και κάτω να αφήσεις το χειριστήριο, αυτό θα συνεχίζει να παίζει μόνο του μέχρι το τέλος. Είμαστε σίγουροι οτι αυτό το χόμπι θέλουμε;
Ο περισσοτερος κοσμος θελει ενα χομπυ με ποικιλια και καινουργιες ιδεες. Οχι ανακυκλωση των ιδιων ιδεων ξανα και ξανα απο ολους. Τα genres πρεπει να αυξηθουν, οχι να περιοριστουν. Ακομα και αν αυτο σημαινει οτι καποιες φορες μπορει να μην πετυχει η συνταγη. Δοκιμαζοντας καινουργια πραγματα μαθαινεις καινουργια πραγματα.
Και αν "τι να μας πει τωρα ο Cage", τοτε καλυτερα να αναρωτηθουμε "τι να μας πει τωρα ο Τηλεμαχος".
Τωρα πηρα την special edition κ στο βιβλιαρακι με τις οδηγιες γραφει οτι μπορει να παιξουν 2(!!!) παιχτες,ο ενας με την jodie κ ο αλλος ως aiden κ ο 2ρος παιχτης μπορει να παιξει ειτε με ps3 controler ειτε με κινητο με οθονη αφης που να εχει λογισμικο ios η android...
Κ ενας κωδικος για δοκιμαστικη plus συνδρομη 30 ημερων : 5QTP-QLNN-3NG4
Το παιχνιδι σε κανει κυριολεκτικα να το ζησεις!!!Για εμενα ειναι μια ΜΟΝΑΔΙΚΗ εμπειρια κ χαιρομαι που εχω την ευκαιρια να την ζησω...Σε ευχαριστω Cage,σε ευχαριστω Sony!!!!
Μολις το τελειωσα και δεν εχω λογια...
Τελικα ισως να ισχυει αυτο που λενε οτι καποιοι εχουν κυριολεκτικο μενος με τον Cage...το παιχνιδι εννοειται οτι δεν ειναι ουτε για 4-5 που το βαλανε πολλοι...Οπως εννοειται οτι δεν ειναι για ολους...
Ειναι λιγο πιο "ευθυ" απτο heavy rain αφου δεν υπαρχει αυτη η "πολυπλοκοτητα" των QTE's που ειχε το υπερπαιχνιδο αλλα δεν θα το εβαζα σαν αρνητικο...επιασα πολλες φορες τον εαυτο μου να θελει να ψαξει η να πατησει πανω σε εναν πινακα -αγαλμα και να διαβασω καποιες πληροφοριες αλλα οι δημιουργοι θελανε ξεκαθαρα να πουν την ιστορια τους...Εγω θα το συγκρινα με το indigo prophecy παρα με το heavy rain....
Επισης αυτο που λεγανε οτι ειναι κουραστικο το μπρος πισω και οτι το στορυ δεν ειναι τοσο tight για μενα ειναι μπαρουφες...ειδικα στα τελευταια του το παιχνιδι τα δινει ολα...
το αδικισανε και δημιουργησανε αμφιβολιες(και γω αγχωθηκα που παρηγγειλα την special απο ελλαδα κιολας) αλλα ας ελπισουμε οτι οι gamers θα του δωσουν την προσοχη που του αρμοζει...
Eπισης εχει ισως το πιο epic finale που θα μπορουσε!!!!!
anyways ερωτηση για οποιον το τερματισε. HUGE SPOILERS να μην ανοιχτει αν δεν εχει τερματιστει το παιχνιδι
Spoiler!
Τι απιστευτο αυτο το glimpse απτο μελλον?????Μου φανηκε σαν μια badass entity killer!ποσο μαματο ηταν?καπου διαβασα οτι ο cage το βλεπει για sequel...με αυτο το cliffhanger θα το ηθελα με χιλια....
φοβερη στιγμη επισης που αποκαλυπτεται οτι ο Aiden ειναι ο διδυμος αδερφος της και πεθανε στην γεννα...εκει ανατριχιασα...
Μολις το τελειωσα και δεν εχω λογια...
Τελικα ισως να ισχυει αυτο που λενε οτι καποιοι εχουν κυριολεκτικο μενος με τον Cage...το παιχνιδι εννοειται οτι δεν ειναι ουτε για 4-5 που το βαλανε πολλοι...Οπως εννοειται οτι δεν ειναι για ολους...
Ειναι λιγο πιο "ευθυ" απτο heavy rain αφου δεν υπαρχει αυτη η "πολυπλοκοτητα" των QTE's που ειχε το υπερπαιχνιδο αλλα δεν θα το εβαζα σαν αρνητικο...επιασα πολλες φορες τον εαυτο μου να θελει να ψαξει η να πατησει πανω σε εναν πινακα -αγαλμα και να διαβασω καποιες πληροφοριες αλλα οι δημιουργοι θελανε ξεκαθαρα να πουν την ιστορια τους...Εγω θα το συγκρινα με το indigo prophecy παρα με το heavy rain....
Επισης αυτο που λεγανε οτι ειναι κουραστικο το μπρος πισω και οτι το στορυ δεν ειναι τοσο tight για μενα ειναι μπαρουφες...ειδικα στα τελευταια του το παιχνιδι τα δινει ολα...
το αδικισανε και δημιουργησανε αμφιβολιες(και γω αγχωθηκα που παρηγγειλα την special απο ελλαδα κιολας) αλλα ας ελπισουμε οτι οι gamers θα του δωσουν την προσοχη που του αρμοζει...
Eπισης εχει ισως το πιο epic finale που θα μπορουσε!!!!!
anyways ερωτηση για οποιον το τερματισε. HUGE SPOILERS να μην ανοιχτει αν δεν εχει τερματιστει το παιχνιδι
Spoiler!
Τι απιστευτο αυτο το glimpse απτο μελλον?????Μου φανηκε σαν μια badass entity killer!ποσο μαματο ηταν?καπου διαβασα οτι ο cage το βλεπει για sequel...με αυτο το cliffhanger θα το ηθελα με χιλια....
φοβερη στιγμη επισης που αποκαλυπτεται οτι ο Aiden ειναι ο διδυμος αδερφος της και πεθανε στην γεννα...εκει ανατριχιασα...
πες τα, μερικοι νομιζουν οτι το gaming ειναι μονο pewBOOMpew. στο δευτερο που γραφεις στο σποιλερ ειχα αφησει κατω το χειριστηριο και κοιταγα την οθονη με ανοιχτο στομα...EPIC TWIST!
Οποιος επαιξε το ντεμο κ του αρεσε κ εχει αμφιβολιες,μπορει να το παρει αφοβα,το παιχνιδι ειναι πολυ καλυτερο απο το ντεμο(προτεινομενος τροπος παιξιματος :βραδυ,μονος,status στο psn not available και με το ηχοσυστημα στην ψιλοτσιτα)
Οχι πιστευω οτι οσοι ηθελαν να το παρουν ειχαν παιξει το Heavy rain(οποτε ξερουν που θα κινηθει το gameplay και τα mechanics) και οτι η μονη τους αμφιβολια ειναι το Story.Αν ειναι ωραια η ιστορια και σωστα δομημενη..Δεν νομιζω οτι θαπρεπε να εχετε τετοιες αμφιβολιες...Ειναι πολυ focused και πολυ ολοκληρωμενη...οποτε πεστε με τα μουτρα...
@euromaster το συγκρινω με το IP στο γενικο συνολο...Στο IP ειχες απειρους διαλογους θυμαμαι και πολλες επιλογες.απλα σκεψου εδω ειναι λιγο πιο απλουστευμενα τα πραγματα...κατα ταλλα αν σαρεσε τοσο πολυ το IP πιστευω θα σε συναρπασει το Beyond
Σήμερα το τερμάτισα για 2η φορά με άλλο τέλος απλά το παιχνίδι δεν υπάρχει !!!!!!!!! Τι συναισθήματα σου βγάζει !!!!!!!!!!!!!
Επίσης ο κωδικός που μου είχε για το Plus δεν δουλεύει...μπορεί να μου πει κάποιος γιατί ? Μου έβγαλε μήνυμα ότι δεν είναι σωστός .... μήπως να στείλω ένα mail στην Sony ?
Navajo, με τα γραφικά που έβλεπα, έλεγα συνέχεια "μλκ φαντάζεσαι να είχε το RDR τέτοια γραφικά;;"
. Περιμένω να τελειώσω το puppeteer να κάνω ένα 2o walkthrough και εγώ.
@ chronohill
Στο σημείο που
Spoiler!
αποκαλύφθηκε πως ο Aiden είναι ο δίδυμος αδερφός της Jodie,
σχεδόν δάκρυσα. Ήταν απίστευτα συγκηνιτικό και συναισθηματικό το τέλος (έχοντας δει μόνο το ένα), είναι τέλος που το "ζεις" και όχι απλώς το παρακολουθείς.
73 στο metacritic; Καλά κρασιά. Όταν ένα παιχνίδι του 73/100 με το "ανύπαρκτο" gameplay καταφέρνει αυτό που δεν μπορεί ένα παιχνίδι του 90/100 με το "gameplay για σεμινάριο" όπου στο τέλος του παιχνιδιού έχεις απλά να θυμάσαι πως "καθάρισες" καμιά 300αριά, τότε θα προτιμάω games σαν το πρώτο. Καλά τα reviews και ίσως δίνουν μία εικόνα, αλλά ευτυχώς υπάρχουν και τα forums να λέμε κάποια πράγματα παραπάνω.
Mega Drive, Sega Saturn, PS1, PS2, PS3, PS4, PSP, PSVITA, Xbox 360, Xbox ONE, Wii U. Games on
Τα interactive movie drama είναι games. Αποτελούν μια νέα μορφή adventure παιχνιδιών που, όντως θέλουν δουλειά για να τελειοποιηθούν, πρέπει να βρουν το δρόμο τους. Όταν γράφαμε για το Heavy Rain από το άλλο παλιό μετερίζι, λέγαμε πως καλωσορίζουμε το νέο είδος παιχνιδιών και περιμένουμε να εξελιχθεί, να δούμε κι άλλους να πατάνε στην πετυχημένη φόρμουλα. Τελικά, όχι απλά δεν είδαμε κάτι, αλλά έγινε κι ένα βηματάκι πίσω με το Beyond. Δεν ξέρω αν ο Cage πρέπει να προσλάβει σεναριογράφο, δεν γνωρίζω αν γενικά χρειάζεται βοήθεια για να «σηκώσει» το είδος. Πάντως, έχει πράγματα να προσφέρει στο gaming, εκτός κι αν θέλουμε να κλείσουμε την πόρτα σε κάτι διαφορετικό. Θέλουμε;
Το Beyond: Two Souls είναι πολύ πιο κινηματογραφικό, λιγότερο interactive και μεγαλύτερη παραγωγή από το Heavy Rain (παρόλο που κόστισαν σχεδόν το ίδιο στον developer). Έχει τις αδύναμες στιγμές του και τα προβλήματά του, αλλά στο σύνολό του παραδίδει μία "γεμάτη" εμπειρία, με πολλές συγκινήσεις, μπόλικα συναισθήματα και έντονες δόσεις μυστηρίου και τρόμου.
Το επίπεδο ρεαλισμού, από την άλλη, αποδεικνύει πως αν θέλει και μπορεί ο δημιουργός (στην προκειμένη περίπτωση η Quantic Dream), τύφλα να 'χουν τα specs, οι αριθμοί και τα λοιπά τεχνικά χαρακτηριστικά. Αν σας άρεσε το Fahrenheit και το Heavy Rain, κατά πάσα πιθανότητα θα σας αρέσει πολύ και το Beyond: Two Souls. Αν δε θέλετε να βλέπετε ούτε "ζωγραφιστές" τις δημιουργίες του David Cage, συγχαρητήρια, χάσατε πέντε λεπτά από τη ζωή σας διαβάζοντας το παρόν κείμενο...
Θετικά
Απίστευτος οπτικοακουστικός τομέας. Το επίπεδου ρεαλισμού, περνάει σε άλλη διάσταση
Ενδιαφέρον σενάριο και καλή πλοκή
Μεγάλη ποικιλία στα περιβάλλοντα, που χαρίζουν μία πολύ "γεμάτη" εμπειρία
Η Ellen Page πιο ερωτεύσιμη από ποτέ!
Εκπληκτικές ερμηνείες από τους ηθοποιούς
Ελληνικοί υπότιτλοι και ελληνικά μενού
Αρνητικά
Μερικές "πρόχειρα" δοσμένες σκηνές, με παλαιομοδίτικη αφήγηση
Το lip-sync δε συνάδει με τα ανεπανάληπτα facial expressions
Το γεγονός ότι το παιχνίδι δεν έχει "Game Over", βάζει σε κίνδυνο το ενδιαφέρον του παίκτη και την ένταση της αγωνίας σε πολλές σκηνές
Bookmarks