Page 21 of 24 FirstFirst ... 111718192021222324 LastLast
Results 401 to 420 of 465

Thread: Beyond: Two Souls

Moderator odytsak's Avatar

3 φορές το τερμάτισα οπότε κάτι θα σου διέφυγε, δεν αφήνει κενά το παιχνίδι όποιο τέλος και να επιλέξεις
    Spoiler!

Banned Forum GOD psx3's Avatar

Heavy Rain σίγουρα δεν είναι, μιας και έχει πολλές αλλαγές και ελάχιστες ομοιότητες.

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Οριστε και το δικο μας review http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...yond-Two-Souls

4. The Following 6 Users Say Thank You to Slay For This Useful Post:

antoniss (28-10-2013),Kane (21-10-2013),litanies (19-10-2013),Nek_Food (19-10-2013),odytsak (19-10-2013),psx3 (19-10-2013)

Quote Originally Posted by Slay View Post
    Οριστε και το δικο μας review http://www.ps4forums.gr/vb/showthrea...yond-Two-Souls
    Ωραίος.

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

Το έχει παίξει κανείς co-op με το συνοδευτικό app που υπάρχει για τις ταμπλέτες και κινητά;

Εντυπώσεις;

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

Quote Originally Posted by panos74gr View Post
    Το έχει παίξει κανείς co-op με το συνοδευτικό app που υπάρχει για τις ταμπλέτες και κινητά;

Εντυπώσεις;
    Ναι εγω το δικιμασα με εναν φιλο μου...Βασικα ειναι σαν 2ος μοχλος απλα το εχουν προσαρμοσει σε αυτα που εχεις να κανεις...δηλαδη οταν χειριζοταν τον aiden του εβγαζε να κανει με το δαχτυλο του προς τα κατω πανω κτλ...εγω περιμενα να βλεπουμε απτην οθονη του ταμπλετ σαν το wii αλλα το παρακανα ξερω..Γενικα επειδη εχουν μειωθει λιγο αυτα που κανεις σαν gameplay μετα του ειπα αστο γιατι ηταν σαν να μην επαιζα καθολου αφου εχανα και τον χειρισμο του aiden!

παντως τωρα μιλουσα με εναν φιλο που το βλεπει ΟΛΟ σε βιντεακι και μου λεει:

Spoiler!
    Spoiler!

8. The Following User Says Thank You to chronohill For This Useful Post:

panos74gr (19-10-2013)

Τραυματικές εμπειρίες, κι εγώ έτσι την έπαθα την πρώτη φορά.

Τελείωσα το 2ο playthrough και...

Spoiler!

Με διαφορά το χειρότερο τέλος. Χειρότερο κι από game over IMHO. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί θα ήθελε κάποιος στο 1ο και «παρθενικό» του playthrough να αποτύχει επίτηδες στα QTEs. Θα του χαλάσει την εμπειρία χωρίς λόγο!

Εγώ όπως είπα ήμουν στο 2ο και πειραματιζόμουν, οπότε no harm done.

Elite stavros88's Avatar
    PSN ID
    ocelot14gr

Τελος και απο εμενα...

Νομιζω το αδικουν οι κριτικες που εχει παρει.Λες και περιμεναν τον Cage στην γωνια καποιοι και μαλιστα χωρις να παιξουν καν το παιχνιδι...Εκπλησσομαι που ασκηθηκε κριτικη στην ιστορια του που για μενα ειναι απο τις τοπ της γενιας.Δεν αισθανθηκα οτι το μπρος πισω αποτελεσε προβλημα αντιθετα με αυτον τον τροπο ειχαμε αρκετες ανατροπες.Οσοι δισταζετε να το παιξετε προχωρηστε αφοβα δεν θα σας απογοητευσει!

Για το τελος
    Spoiler!

12. The Following User Says Thank You to stavros88 For This Useful Post:

chronohill (22-10-2013)

Elite pgp69's Avatar
    PSN ID
    pgp5
    Name
    Παντελής
    Last edited by pgp69; 22-10-2013 at 16:52.

Spoiler!

Καλό και άγιο το παιχνιδάκι αλλά χθες έφτασα σε ένα σημείο που με έκανε να το κλείσω από τα νεύρα μου, αυτό το ξευτελισμένο
    Spoiler!
    δεν μπορούσα με τίποτα να βρω που στο διάολο ήταν.....εκτός αν είμαι τόσο χαζός (που τόσο πιστεύω δεν είμαι) και ήταν τόσο απλό τελικά.

^^Το λάθος μου ήταν ότι έψαχνα παντού μέχρι που ζαλίστηκα.....thanx.

Τέλος καλό όλα καλά, ωραία ταινία γιατί παιχνίδι ακριβώς δεν το λες και δεν ξέρω γιατί αλλά αυτό που θέλω τώρα είναι να παίξω τα κεφάλαια με την σειρά όχι μπρος πίσω δηλαδή.....γίνεται;;;;.....υπάρχουν κάπου σε τέτοια σειρά;;;;

Αν θυμάμαι καλά στο chapter select με χρονική σειρά τα εμφανίζει.

Mπα όχι Οδυσσέα πήγα αλλά στα δείχνει με τη σειρά που τα δείχνει όταν παίζεις.

Advanced Member Deathtrick's Avatar
    PSN ID
    orion_4
    Name
    Savvas

Μετά από 2 - 3 playthrough, πιστεύω είμαι πλέον σε θέση να προβάλω και εγώ την άποψη μου(review) για το νέο πόνημα της Quantic Dream και του David Cage, αποκλειστικά για το PS3.

Η ιστορία είναι πάνω κάτω γνωστή σε όλους όσους ενδιαφέρονται για το παιχνίδι. Η Jodie από πολύ μικρή είχε μία ιδιαιτερότητα, ήταν συνδεδεμένη με μία οντότητα με το όνομα Aiden και αυτό την έκανε πολύ ξεχωριστή ανάμεσα στους υπόλοιπους ανθρώπους. Οι Θετοί γονείς της μετά από κάποια δυσάρεστα γεγονότα αποφασίζουν να την παραδώσουν σε ένα ερευνητικό κέντρο που ασχολείται και μελετά παραφυσικά φαινόμενα και τους νέους της θετούς γονείς, τους επιστήμονες του κέντρου και κυρίως τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του μελετητή-επιστήμονα Dawkins. Έτσι ξεκινάει το δράμα του τραγικού χαρακτήρα της Jodie, η οποία μέσα από την Οδύσσεια της ζωής της και της ιδιαιτερότητας της προσπαθεί να βρει απαντήσεις και γαλήνη στη ζωή της. Διαμορφώνει τον χαρακτήρα της κατά την πάροδο της ιστορίας με γνώμονα την ιδιαιτερότητα της αυτή. Συνάντα πολλούς χαρακτήρες ο καθένας με τη δικιά του προσωπικότητα, προβλήματα και συμφέροντα.

Η Ιστορία δε παρουσιάζεται γραμμικά, αλλά μεταβαίνει μπρος και πίσω στις διάφορες σημαντικές στιγμές της ηρωίδας κατά τη διάρκεια της ζωής της. Αυτό ίσως πολλοί θεωρούν ότι θα τους μπερδέψει και ότι θα χαλάσει το όλο κλήμα του παιχνιδιού, αλλά κατα την άποψη μου συμβαίνει το αντίθετο καθώς αυτή η μετάβαση βοηθάει στον αιφνιδιασμό του παίχτη με πτυχές τις ιστορίας που καλύπτονται έξυπνα με την μετάβαση από το πριν στο μετά και τούμπαλιν. Σεναριακά αν και πολλοί θα πουν ότι η ιστορία είναι λίγο κλισέ, παρ'αρα ταύτα καταφέρνει με έξυπνο και ευρηματικό τρόπο να καθηλώσει, να συγκινήσει και να προβληματίσει τον παίχτη. Σε εμένα σίγουρα το κατάφερε αυτό!

Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι μία μεγάλη έκπληξη! Η Quantic Dream βέβαια μας έχει κακομάθει με τα αριστουργηματικά οπτικά αποτελέσματα σε όλους τους τίτλους που έχει κυκλοφορήσει, αλλά εδώ μιλάμε για ένα μικρο θαύμα στο PS3. Με έξυπνες τεχνικές η τεχνική ομάδα της εταιρίας κατάφερε να μας δώσει μια πολύ καλή γεύση από τη νέα γενιά. Οι χαρακτήρες είναι οι καλύτεροι σχεδιαστικά που έχουμε δει στη πλατφόρμα και φυσικά όλο αυτό προσδίδει κύρος και προσθέτει στην εμπειρία. Υπάρχουν κάποια σημεία που ίσως λόγο περιορισμών δεν αποδόθηκαν πολύ καλά. Αλλα αυτό δεν καταφέρνει ούτε στο ελάχιστο να χαλάσει το όλο immersion.

Ο ήχος του παιχνιδιού χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά και χωρίς να είναι κάτι άσχημο καταφέρνει να σταθεί στο ύψος τον περιστάσεων βάζοντας τον παίχτη στο κλίμα σε κάθε στιγμή του παιχνιδιού και φυσικά να μη παραλείψω να πω πως τα Voices απο τους μεγάλους ηθοποιούς, Ellen Page και William Dafoe καταφέρνουν να προσθέτουν μια κινηματογραφική αίσθηση στους διαλόγους που σαν αυτή δύσκολα θα βρεις σε παρόμοιους τίτλους! Για το soundtrack περιττό να σχολιάσω καθώς το έχει αναλάβει ο μέγας Hans Zimmer οπότε τα λόγια περιττεύουν! Η εμπειρία και η δουλειά του μιλάνε από μόνα τους!(Syberia I Love you!).

Τέλος το κομμάτι gameplay, είναι εκείνο που για πολλούς είναι το ζουμί και ο δύσκολος βράχνας, ώστε να μπορέσουν να εκφράσουν την άποψη τους. Κομμάτι αμφιλεγόμενο τα τελευταία χρόνια του gaming, ίσως της Τελευταίας γενιάς παιχτών και γενικά του χώρου. Λόγο των περιστάσεων ίσως γίνω ποιο αυστηρός προς τους επικριτες.

Πραγματικά πολλοί reviewers περίμεναν στη γωνία το παιχνίδι έτσι ώστε να του βομβαρδίσουν τον αρνητισμό τους για το gameplay του. Προσωπικά, είμαι ένας πολύ περήφανος gamer Που έζησα τη χρυσή εποχή των video games! Εποχή που εταιρίες όπως η LucasArts και η Sierra πωλούσαν τρελούς αριθμούς από videogames για τα δεδομένα της εποχής! Τα λεγόμενα adventure games. Ίσως το πρώτο είδος που καταξιώθηκε ως εμπορικό και κατάφερε να μεγαλώσει γενιές και γενιές. Πέρασε απο πολλά στάδια και αλλαγές και έφτασε στον αφανισμό του. Το παρόν βήμα δεν είναι για μαθήματα ιστορίας, αλλά το μόνον που έχω να πω είναι ότι το Beyond: Two Souls είναι ένας άξιος συνεχιστής αυτού του είδους που οι πιο νέοι gamers και δει οι νέοι σε ηλικία αδυνατούν να αντιληφθούν εύκολα την αξία του και το τι προσφέρει στον παίχτη.

Όσον αφορά το παιχνίδι έχουμε μια απλοποίηση των μηχανισμών που είδαμε στον προηγούμενο τίτλο της Quantic Dream το Heavy Rain. Μειώθηκαν δραστικά τα quickTime Events(QTEs) και έγινε το παιχνίδι πιο βατό σε όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να ξέρουν απ'εξω το που είναι το κάθε κουμπί του DualShock 3. Υπάρχει σε πολλούς και ειδικά σε μένα η περίπτωση να έχουμε και θεατές καθώς παίζουμε το παιχνίδι(γονείς, φίλοι, η κοπέλα μας). Το κοινό αυτό απολαμβάνει την ιστορία και συμμετέχει, συνήθως με κράξιμο στο πρόσωπο του παίχτη για τις επιλογές του. Αυτή η κατάσταση που δημιουργεί είναι ανεκτίμητη. Στα περισσότερα παιχνίδια αλλού είδους σπανίως θα δεις τέτοια συμμετοχή από τρίτους καθώς το Gameplay ικανοποιεί κυρίως τον gamer που κρατάει το gamepad. Σε αυτή τη περίπτωση του Beyond όχι μόνο καταφέρνει να φέρει ανθρώπους που ίσως να μην έχουν καμιά σχέση με το gaming να σταθούν απέναντι από την τηλεόραση, αλλά τους δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο παιχνίδι, όχι μόνον δια της φωνής τους αλλά και ενεργά, αναλαμβάνοντας τον δεύτερο χαρακτήρα του παιχνιδιού τον Aiden. Μέσω του Dualshock 3 ή μια συσκευής tablet ή smartphone έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν και να δώσουν τη δικιά τους πινελιά στην ποθητή εξέλιξη της ιστορίας.

Θεωρώ πως το Beyond: Two Souls είναι μία κατηγορία από μόνο του, αλλά και ένας μοντέρνος συνεχιστής των adventure games που τόσο έχουν λείψει από το gaming. Άλλωστε ποικιλία στα genre σημαίνει και ποικιλία στις επιλογές μας ως gamers και φαίνεται πως η Sony το έχει αντιληφθεί αυτό πάρα πολύ καλά και παραδίδει σε εμάς πάντα αυτό που θέλουμε! Κακα τα ψέματα!

P.S. Δοκιμάστε το αν θέλετε μια πρώτη γεύση από γραφικά της νέας γενιάς που σύντομα μας χτυπάει τη πόρτα!!
    Spoiler!

20. The Following 8 Users Say Thank You to Deathtrick For This Useful Post:

DJTaurus (27-10-2013),euromaster (27-10-2013),Kkritikos (27-10-2013),Nek_Food (29-10-2013),odytsak (27-10-2013),psx3 (28-10-2013),Slay (28-10-2013),stavros88 (28-10-2013)

Ωραίος ο Σάββας!

22. The Following 2 Users Say Thank You to odytsak For This Useful Post:

Deathtrick (27-10-2013)

Ωραίο review!

Θα πρότεινα όμως το παρακάτω κομμάτι να μπει σε spoiler:

Spoiler!

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

To τερμάτισα και εγώ εχτές παιδιά...
    Να ξεκινήσω λέγοντας ότι το ευχαριστήθηκα το παιχνίδι απο την αρχή εώς το τέλος, απο την άλλη να πώ ότι κατά την γνώμη μου είναι 2,3 επίπεδα κατώτερο του heavy rain.
    Πιστεύω ότι το heavy rain υπερτερεί και σεναριακά και gameplay-wise και ως θέμα προσωπικά (ή όλη φάση φαντάσματα κτλ δεν είναι κάτι που με συγκινεί ενώ το heavy rain που δούλευε σε ένα περιβάλλον χωρίς παραφυσικά με τράβηξε πολύ περισσότερο).

Θετικά
    -Ο τρόπος που ξετυλίγετε η ιστορία (όχι χρονολογική σειρά)
    -Τεχνικά χαρακτηριστικά (γραφικάρες, ηχιτικά εφέ, μουσική - αν και για τα γραφικά οφείλω να πω οτι μετά απο κάτι σχόλια που είχα διαβάσει εδώ περίμενα περισσότερα πράγματα και δεν μου φάνηκαν τελικά τόσο wow)
    -Καλό acting
    -Όπως όλα τα παιχνίδια του Cage είναι μία εντελώς διαφορετική εμπειρία απ'οτι άλλο έχουμε συνηθίσει να παίζουμε και αξίζει να παίχτει ακόμα και μόνο για αυτό...

Αρνητικά
    -Πιό εύκολο/απλουστευμένο gameplay
    -Θεωρώ οτι οι επιλογές σου επηρεάζουν ακόμα λιγότερο απ'ότι επηρέαζαν στο heavy rain ενώ τα δίαφορα τέλη εξαρτώνται μόνο απο
    Spoiler!

-ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ! Ούτε σε Ξανθοπουλοταινία τόσο κλάμα ρε παιδιά...
    -Σχετικά προβλέψιμο σενάριο

25. The Following 3 Users Say Thank You to enstikto For This Useful Post:

Nek_Food (29-10-2013),Valkyre (30-10-2013)

ποση διαρκεια εχει το παιχνιδι? (στο περιπου)

Bookmarks

Bookmarks