Page 99 of 117 FirstFirst ... 49899596979899100101102103109 ... LastLast
Results 1,961 to 1,980 of 2331

Thread: FIFA 12

Advanced Member mouzakas's Avatar
    PSN ID
    mouzakas21

Quote Originally Posted by L.orD View Post
    Ελπίζω να μη διακόπτω.
    Λίγες μέρες ακόμη, μη ξεχνιόμαστε. Οι τελευταίες infos είναι εδώ:
    (http://www.esl.eu/gr/ea_challenge/news/175936/)
    αλλά κυρίως εδώ:
    http://www.esl.eu/gr/ea_challenge/news/176340/ με τις ρυθμίσεις που θα παίζετε κλπ. Τα κλασικά δεν υπάρχει κάποια έκπληξη προς το παρόν

Στις επόμενες μέρες θα δείτε και τους ομίλους που θα έχετε κληρωθεί κλπ. Ξέρετε τι να κάνετε αν θέλετε έυκολη κλήρωση (έλα να βλέπω τα "φακελάκια" xaxaxa )
    Mia kopela tha sou xtipisei tin porta simera to vradi me to xantho malli kai tha sou pei oti einai apo to panw diamerisma kai oti exei provlima me to kalorifer tis... giauto emfanistike mprosta sou me ta esorouxa tis mono. mallon den xerei na girizei ton thermostati.

Min koloseis...

Sovara tora me eixate valei se omilo me to pitsiriki pou eperne olimpiako kai ta ipia ola apo Miralas... sa de ntrepese lew egw. Thes kai fakelakia...

Advanced Member mitsios's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Custom formation γινεται στο head to head?Δεν μπορω να βρω πως.

PS4forums Fanatic giannislazy's Avatar
    PSN ID
    GiannisLazy

Quote Originally Posted by mitsios View Post
    Custom formation γινεται στο head to head?Δεν μπορω να βρω πως.
    Πρώτα πρέπει να τα κάνεις τα custom formations & tactics από το edit teams στην αρχή και μετά θα τα βλέπεις στα head to head...

PSN ID
    GiannisLazy

Quote Originally Posted by DJTaurus View Post
    Τhanks

Ποια θεωρείς καλύτερη ομάδα για passing game και ανάπτυξη απο τα άκρα με γρήγορες αντεπιθέσεις?...ζητάω πολλά?

Αρχιζω και καταλήγω προς manchester city που έχει φοβερή αλληλοκάλυψη στην άμυνα και δυνατά χαφ στο κέντρο.Η bayern που βλέπω την παίρνουν αρκετοί δεν μου αρέσει αμυντικά και έχει αργους επιθετικούς.Στρωτή ομάδα για passing game η Milan...την έχω σαν δεύτερη επιλογή μαζί με την Real η οποία είναι η supportive team μου αλλά με έχει ξενερώσει αμυντικά.....η Chelsea είναι λίγο one man show με τον Drogba.Μanchester United φοβερά άκρα με τον Rooney να μην πέφτει με τίποτα αλλα δεν με πείθει συνολικά.Barcha είμαι hater δεν την παίρνω...
    Δυστυχώς για σένα η καλύτερη ομάδα για passing game είναι η Μπαρτσελόνα και αυτό γιατί οι παίκτες της έχουν υψηλό passing rating.

Η κάθε ομάδα έχει τα καλά της και τα άσχημά της. Μεγάλο ρόλο παίζει και τί σύστημα παίζεις. Ανάλογα τους παίκτες που έχεις πρέπει και να διαλέγεις το σύστημά σου. Διαφορετικά θα παίξεις με την Σίτυ που έχει κοντούς και γρήγορους και διαφορετικά με την Τσέλσι με Τόρες και Ντρογκμπά.

Καλησπέρα παιδιά.Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα όταν επιλέγω να παίξω online head tohead .
    Πιο συγκεκριμένα οταν ξεκινάει το παιχνίδι δεν ακουέι το control και δεν μπορώ να κουνήσω τους παίχτες το μονο που μπορώ να κάνω ειναι να μπώ στο menu me to start.To πρόβλμα ξεκίνησε μετά την εγκατάσταση του patch.
    Nα σημειώσω οτι custom match μπορώ να παίξω κανονικά online.
    Εχει κάποιος καποια ιδέα πως μπορεί να διορθωθεί
    ?
    Ευχαριστώ

Elite johnlit7's Avatar
    PSN ID
    johnlit7

η απολυτη ξενερα με το ονλαιν του φιφα σημερα...ειχα 8 ανοδους σερι..η ομαδα πηγαινε τρενο σε ολες τις κατηγοριες...
    ειπα να συνεχισω τη division 2 που ειχα αφησει στη μεση απο τη Παρασκευη ...ειχα ξεκινησει με 2 ευκολες νικες και στη συνεχισα με 2 ισοπαλιες (ρεκορ 2-2-0).σημερα:
    1ος αγωνας ηττα 3-1 (χαμενο πεναλτυ στο 5' ...στη συνεχεια μου κανει αυτος με πενταλτυ το 1-0..ειχα 2 δοκαρια για να κανω το 1-2 τελικα εκανε αυτος το 2-1...στη συνεχεια πιεσα και εφαγα το 3ο στο 90')
    2ος ισοπαλια 3-3 (ματσαρα προηγηθηκα 1-0 και 2-1 ενδιαμεσα ειχα 3 δοκαρια μου το γυρισε σε 2-3 και ισοφαρισα στο 90')
    3ος παλι με τον ιδιο νικη 2-1 με 2 δοκαρια στο 0-0..προηγηθηκα 2-0 στο 60', μειωσε στο 65' εχασα πανω απο 5 τετατετ και τλκ παραλιγο να μου κανει τη ζημια στο 90' ...(shots on target 18-2 υπερ μου)
    4ος ισοπαλια 0-0 παλι απειρες χαμενες ευκαιριες με1 δοκαρι και shots on target 19-4 υπερ μου....
    μετα απο 8 αγωνες ειχα 13 βαθμους και ηθελα αλλους 5 σε 2 αγωνες για να ανεβω στη 1η...δλδ 2 νικες σε 2 ματς...
    5oς αγωνας.. ισοπαλια 0-0.... 8-1 τα σουτ στο στοχο υπερ μου και δοκαρι στο 85' για να παρω τη νικη που θα με κραταγε ζωντανο για την ανοδο....
    η απολυτη ξενερα ....να πω οτι απο τα 5 ματς που επαιξα μονο τα 2 που επαιξα με τον ιδιο αντιπαλο δεν ειχαν λαγκ...στα υπολοιπα 3 εμφανιστηκε lag μετα το 15' και ηταν υπερβολικο καθε φορα που εκανα επιθεση....ελεος !
    γενικα πολυ κοντρακηδες οι αντιπαλοι ολα υπερ τους μεχρι και τα κωλοδοκαρια.... ολα μαζεμενα αποψε μεχρι και lag που χα 1 φορα σε 50 ματς....τα δοκαρια μου θυμισαν εποχες φιφα09.... μεχρι τωρα στο 12 ζητημα ειναι να εκανα 1 ανα 2 ματς....κ αποψε ειχα 9 σε 5 ματς!!!
    τι να πω...ελπιζω να ειμαι πιο τυχερος στη 2η αποπειρα μου

ps. απο την αρενα φαινοταν οτι κατι θα πηγαινε στραβα σμρ με το φιφα!! ο Κακα ετρεχε μονος του ,σουταρε ,ντριπλαρε χωρις να παταω τπτ στο χειρηστηριο !!λες και τον ειχε η CPU!!επρεπε να κανω restart to game για να ερθει στα ισια του....εχει συμβει σε κανεναν??

ps1. Νμζ βρηκα τη πηγη της γκαντεμιας!! ειμαι στο level 13....shit!!
    Last edited by johnlit7; 15-11-2011 at 18:11.

FILE BILIAS13 EIXA K EGW TO IDIO PROBLIMA ESBHSA TO PATCH APO TO MY FIFA 12 DELETE KAI ME ELENXA TO XEIRISTIRIOMOU POU HTAN STON USER 2 TO EKANA USER 1 KAI META OLA KALA AYTO THA TO KNEIS PATONTAS START THN ORA TOY PAIXNIDIOU ME SYNEXOMENO PATIMA TOU KOUMPRIOU PS KAI META SETTING CONTROL EGW ETSI TO ELISA MPOREI K NA ETYXE DOKIMASETO PANTOS

Cool Member PS3άκιας's Avatar
    PSN ID
    Greek_Nick

παιδια θα ηθελα καποιος να μου πει τον πιο αποτελεσματικο τροπο να παιξεις αμυνα(εννοω κουμπια η τακτικες)γιατι παρατηρω στο ονλαιν ολοι οι αντιπαλοι μολις περνω μπαλα ορμανε και την κλεβουνε ενω εγω φτυνω αιμα για να παιξω μια τελεια αμυνα και παρατηρω οτι η δικια τους αμυνα ειναι πολυ πιο επιθετικη σε σχεση με την αμυνα αποστασης που παιζω εγω,κανω κατι λαθος μηπως?

Elite johnlit7's Avatar
    PSN ID
    johnlit7

ενταξει δν ειμαι προληπτικος αλλα με αυτα που παρατηρω και συμβαινουν απο χτες θα αρχισω να ειμαι!!!
    ξεκινησα τη 2η προσπαθεια μου για ανοδο στην 1η κατηγορια....
    πολυ χειροτερα απο τη προηγουμενη... με ρεκορ 0-2-4 ηθελα 10 βαθμους σε 4 ματς για την παραμονη πλεον αφου το τρενο της ανοδου ειχε χαθει προ πολλου...παιρνω τλκ μια ισοπαλια στο επομενο ματς εχοντας παλι χασει τα αχαστα και πλεον πηγαινα για το θαυμα ηθελα 3 νικες σε 3 ματς! με μολις 1 νικη στα 14 τελευταια μου ματς μαλλον ηταν ακατορθωτο...αμ δε....ευτυχως προλαβα και αλλαξα LEVEL kai apo to 13 ανεβηκα στο 14!ισως το level 13 ηταν αυτο που μου φερε ολη τη γκαντεμια!
    8ο ματς νικη 3-1 με ανατροπη απο 0-1
    9ο ματς νικη 4-3 με γκολ του Ετο στο 90'!! ο αντιπαλος με 3 φασεις προηγηθηκε 3 φορες .....τρελη γκινια ....ισοφαρισα στο 82' και τλκ αφου ειχα και 2 δοκαρια πηρα τη νικη που αξιζα στο 90'...
    10ο ματς ευκολη νικη με 2-0
    τλκ με 12 βαθμους καταφερα και παρεμεινα στη κατηγορια στο τελευταιο ματς!!
    αλλα τι πραμα ειναι αυτο 14 ματς στο level 13 και μολις μια νικη...μολις πηγα στο 14 τρεις σερι νικες!!
    Last edited by johnlit7; 16-11-2011 at 02:50.

Quote Originally Posted by PS3άκιας View Post
    παιδια θα ηθελα καποιος να μου πει τον πιο αποτελεσματικο τροπο να παιξεις αμυνα(εννοω κουμπια η τακτικες)γιατι παρατηρω στο ονλαιν ολοι οι αντιπαλοι μολις περνω μπαλα ορμανε και την κλεβουνε ενω εγω φτυνω αιμα για να παιξω μια τελεια αμυνα και παρατηρω οτι η δικια τους αμυνα ειναι πολυ πιο επιθετικη σε σχεση με την αμυνα αποστασης που παιζω εγω,κανω κατι λαθος μηπως?
    Εχω παρατηρήσει ότι οι περισσότεροι με το που πάρουν μπάλα απο πάσα δεν στοπάρουν αλλα στρίβουν τον παίχτη για επίθεση.Αν δεν μπορείς να βγεις γρήγορα πάνω στον παίχτη και απο μπροστά καλύτερα να γυρίσεις πίσω και να καλύψεις....αν βγεις γρήγορα πάνω του μην πατήσεις Χ αλλά τετράγωνο για να κλέψεις την μπάλα.

Κατέληξα σε ομάδα...Milan...ο πάτο κάνει οργια και τρυπάει τα πλάγια ενώ ο ibra μοιράζει κεφαλιες στο κέντρο για να βγαίνουν αντεπιθέσεις.Εχετε να προτείνεται formation για την Milanaraaaa?
    Last edited by DJTaurus; 15-11-2011 at 18:14.

PSN ID
    GiannisLazy

@ Johnlit7

Γιάννη δυνάμωσε γιατί έχεις και μια φήμη να προστατέψεις...

@ DJTaurus

Πιστέυω με την Μίλαν ωραίο σύστημα είναι το 4-3-3 με Πάτο και Ρόμπι άκρα Ιμπρα κέντρο επίθεσης. Αλλά πολύ δυνατό είναι και το 4-3-1-2 με Πάτο Ιμπρα μπροστά 10 Κασάνο και αλλαγή τον Ρόμπι για το 2ο ημίχρονο. Στο τέλος που υπάρχει και η κούραση η ταχύτητα του Ρόμπι μετράει...

Elite johnlit7's Avatar
    PSN ID
    johnlit7

Quote Originally Posted by giannislazy View Post
    @ Johnlit7

Γιάννη δυνάμωσε γιατί έχεις και μια φήμη να προστατέψεις...
    δεν ξερω τι γινεται Γιαννη αλλα στη 2η κατηγορια εχω σπασει τ δοκαρια...οι αντιπαλοι μου στο 1ο σουτ σκοραρουν με αποτελεσμα συνεχεια να κυνηγαω το σκορ...τι ν πω..ελπιζω τωρα που εφυγα απο το level 13 να στρωσουν τα πραγματα!
    Ps. ελα να σε παιξω ενα μανουαλ

Name
    Δημήτρης

Tι σημασια παιζει το Level στο παιχνιδι?Δεν το ηξερα αυτο.

Quote Originally Posted by mitsios View Post
    Tι σημασια παιζει το Level στο παιχνιδι?Δεν το ηξερα αυτο.
    δεν έχει σημασία το level.. απλά ο φίλος λέει οτι ήταν στο lvl 13 (γκαντέμικο) και δεν μπορούσε να πάρει νίκη!

Name
    Δημήτρης

A καλα!Φταιει η μπυρα!

Ξερει κανεις που πηγαινω για να αποθηκευσω το formation/αλλαγές την online ομάδας μου για το head to head seasons?

PSN ID
    GiannisLazy

Δεν μπορείς... Μόνο το formation της ομάδας μπορείς να αποθηκεύσεις. Αλλαγές στην εντεκάδα πρέπει να της κάνεις πριν από κάθε παιχνίδι h2h...

Quote Originally Posted by giannislazy View Post

@ DJTaurus

Πιστέυω με την Μίλαν ωραίο σύστημα είναι το 4-3-3 με Πάτο και Ρόμπι άκρα Ιμπρα κέντρο επίθεσης. Αλλά πολύ δυνατό είναι και το 4-3-1-2 με Πάτο Ιμπρα μπροστά 10 Κασάνο και αλλαγή τον Ρόμπι για το 2ο ημίχρονο. Στο τέλος που υπάρχει και η κούραση η ταχύτητα του Ρόμπι μετράει...
    Δυστυχώς ο ρομπι ναι μεν είναι γρήγορος αλλά δεν έχει ισορροπια και πέφτει κάτω με το παραμικρό....οπότε για αλλαγή ημιχρόνου αναγκαστικά στην θέση του κασάνο βάζω μποατενγκ που τον έχει bydefault βασικό.

Member Josaras's Avatar
    PSN ID
    Josaras

Talking [

Quote Originally Posted by DJTaurus View Post
    Τhanks

Ποια θεωρείς καλύτερη ομάδα για passing game και ανάπτυξη απο τα άκρα με γρήγορες αντεπιθέσεις?...ζητάω πολλά?

Αρχιζω και καταλήγω προς manchester city που έχει φοβερή αλληλοκάλυψη στην άμυνα και δυνατά χαφ στο κέντρο.Η bayern που βλέπω την παίρνουν αρκετοί δεν μου αρέσει αμυντικά και έχει αργους επιθετικούς.Στρωτή ομάδα για passing game η Milan...την έχω σαν δεύτερη επιλογή μαζί με την Real η οποία είναι η supportive team μου αλλά με έχει ξενερώσει αμυντικά.....η Chelsea είναι λίγο one man show με τον Drogba.Μanchester United φοβερά άκρα με τον Rooney να μην πέφτει με τίποτα αλλα δεν με πείθει συνολικά.Barcha είμαι hater δεν την παίρνω...
    Παρε Arsenalάρα ρε!
    in gunners we trust

Quote Originally Posted by Josaras View Post
    Παρε Arsenalάρα ρε!
    H Μilan με ξενέρωσε τελικά...μόνο για άμυνα κυρίως δεν μπορείς να κάνεις ανάπτυξη παιχνιδιού απο τα άκρα.

Θα δοκιμάσω την Arsenal.Απο αυτές που έπαιξα καταλήγω σε Bayern (μόνο λίγο αργή άμυνα έχει κατα τα λοιπά είναι ισως η μοναδική ομάδα που οι παίχτες της βγαίνουν πρώτοι στην μπάλα και πιέζουν να κλέψουν...τα άκρα της στην επίθεση είναι φωτιά) και City....γιαυτές τι ομάδες έχετε να προτείνεται formation και αλλαγές ημιχρόνου η στην βασική 11άδα?

EDIT:3ις στις 3ις νίκες με Arsenal ....λέγε τα μυστικά...formation και αλλαγές!!!
    Last edited by DJTaurus; 17-11-2011 at 01:02.

Bookmarks

Bookmarks