Page 102 of 117 FirstFirst ... 252929899100101102103104105106112 ... LastLast
Results 2,021 to 2,040 of 2331

Thread: FIFA 12

Ρε παιδιά.. Κάθε φορά που πάω στο Customise Fifa-Edit Team και πάω σε κάποια ομάδα να φτιάξω κανένα custom formation κολλάει όλη η κονσόλα.. Με το που πατάω formation freezarei.. Ούτε το PS button πατιέται. Θέλει αναγκαστικά reset μετά.Έψαξα και στο google αν το έχουν και άλλοι αλλα δεν βρήκα κάτι. Μόνο ένας έλεγε να κάνω reset τις ομάδες, τις έκανα αλλά πάλι τα ίδια..

Το έχει κανείς ή παίζει καμιά ιδέα??

Elite iou21's Avatar
    PSN ID
    battigoal76
    Name
    george

Quote Originally Posted by FotisGRC View Post
    Ρε παιδιά.. Κάθε φορά που πάω στο Customise Fifa-Edit Team και πάω σε κάποια ομάδα να φτιάξω κανένα custom formation κολλάει όλη η κονσόλα.. Με το που πατάω formation freezarei.. Ούτε το PS button πατιέται. Θέλει αναγκαστικά reset μετά.Έψαξα και στο google αν το έχουν και άλλοι αλλα δεν βρήκα κάτι. Μόνο ένας έλεγε να κάνω reset τις ομάδες, τις έκανα αλλά πάλι τα ίδια..

Το έχει κανείς ή παίζει καμιά ιδέα??
    to ekane kai se mena file alla meta ksekolisse mono tou ego apla esvisa ta save apo to menou kai otan ksanampika htan ok dokimase to

Senior Member pnnchios's Avatar
    PSN ID
    pnnchios

πριν καμια εβδομαδα μου εκανε αναβαθμιση και εβαλε στον ολυμπιακο ολους τους καινουριους παιχτες (μονχε κτλ )επαιξα κανονικα ονλαιν head to head μετα απο μια μερα χαθηκε αυτο δεν μπορω να καταλαβω πως ξαναγυρισε στην προτερη κατασταση καμια ιδεα?

Quote Originally Posted by iou21 View Post
    to ekane kai se mena file alla meta ksekolisse mono tou ego apla esvisa ta save apo to menou kai otan ksanampika htan ok dokimase to
    Τhnx φίλε.. Έσβησα ένα αρχείο που είχε User Created Content και έφτιαξε..

Elite NIKOS's Avatar
    PSN ID
    nick_firo

na rwthsw k egw kati re paidia...Paizw edw k kairo division head to head. ekei pou h 11 tou olympiakou htan ok edw k meres, ksafnika tis 2 teleytaies mouxei allous vasikous. eksw o jeste, eksw o makoun ... oti nanai...ti ftaiei? to kanei aytomata ayto? sa na ksekourazei k kala paixtes? to na kanw allages sthn 11ada kathe fora pou arxizw ena paixnidi den paizei. einai poli kourastiko...any help plZ?

Senior Member pnnchios's Avatar
    PSN ID
    pnnchios

Quote Originally Posted by NIKOS View Post
    na rwthsw k egw kati re paidia...Paizw edw k kairo division head to head. ekei pou h 11 tou olympiakou htan ok edw k meres, ksafnika tis 2 teleytaies mouxei allous vasikous. eksw o jeste, eksw o makoun ... oti nanai...ti ftaiei? to kanei aytomata ayto? sa na ksekourazei k kala paixtes? to na kanw allages sthn 11ada kathe fora pou arxizw ena paixnidi den paizei. einai poli kourastiko...any help plZ?
    οχι φιλε μου απλα εκανε αναβαθμιση εβαλε παιχτες που ελειπαν π.χ μονχε και εβαλε την 11 αδα του ολυμπιακου οπως επαιζε κοντα στο καιρο που εκαναν την αναβαθμιση

Δεν ξερω αν εχει ξανα ανεβει! Παλιαδερφες! :-D

http://www.mediagate.gr/Technologia/...-meta-apo-gkol

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Για να βρω αντιπαλω να παιξω με τις εξης επιλογες.Slow,manual,7 λεπτα τι πρεπει να κανω??
    Δεν εχω παιξει καθολου online γιατι δεν βρισκω ποτε παιχνιδια.Ψαχνω ακομα και με any στον χειρισμο,6 λεπτα και slow και παλι δεν βρισκω.
    .

Slow χλωμό το κόβω.. Εγώ ας πούμε που παίζω αρκετά manual slow δεν βάζω ποτέ..

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Eστω σκετο slow,χωρις manual ο αλλος(μονο εγω)...
    Δεν μπορω να καταλαβω πραγματικα.
    .

Advanced Member alekos21's Avatar
    PSN ID
    ledika21
    Name
    Αλέξανδρος

pantws manual vriskw panta antipalo me th mia akoma kai 4 to mesanyxta... exei kanei megali anodo to manual fetos pistevw kai dikaia dioti otan pexeis me enan poly kalo antipalo pragmatika to paixnidi apogionete... oti kalitero uparxei

Elite dinospao's Avatar
    PSN ID
    dinospao

απο το head to head seasons δεν βρισκεις ευκολα αντιπαλο με manual, αν και ειναι καλυτερα τα πραγματα φετος.
    το καλυτερο ειναι να μπεις στα lobbies και να φτιαξεις παιχνιδι με τις επιλογες που θελεις και θα βρεθει καποιος για να παιξεις

Advanced Member alekos21's Avatar
    PSN ID
    ledika21
    Name
    Αλέξανδρος

Quote Originally Posted by dinospao View Post
    απο το head to head seasons δεν βρισκεις ευκολα αντιπαλο με manual, αν και ειναι καλυτερα τα πραγματα φετος.
    το καλυτερο ειναι να μπεις στα lobbies και να φτιαξεις παιχνιδι με τις επιλογες που θελεις και θα βρεθει καποιος για να παιξεις
    egw pantws vriskw panta pote den m etixe na perimenw sto head to head.. borei na einai epidi paizw kai apo allh xwra isws kai exw allous antipalous

Elite dinospao's Avatar
    PSN ID
    dinospao

αμα δε το πω ρε παιδια θα σκασω. στο προ εχουν τα δικαιωματα του τσαμπιονς λιγκ κι ομως εχουν ασχετες ομαδες μεσα. πως τα καταφερνουν..... ουτε καν τους 2 επιπλεον διαιτητες δεν εχουν. αυτο θα πει γραφω στα @@ μου το πελατη....

Ασε ρε φίλε.. Και λίγα λές!! Έπαιζα 10 χρόνια pro και με το fifa έχω βρει την υγεια μου.. Αφού έτσι θέλουν ας τα λουστούν τώρα..!

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

παλι για το pro μιλατε...ε ρε λοξα!

Οχι ρε συ Πάρη.. Είπε το παιδί οτι η Κοναμι γράφει στα @@ τους πελάτες της και συμφώνησα.. Όταν παίζω 10 χρόνια Pro, η κοναμι έχει βγάλει τα τρελά λεφτά και τα 3 τελευταία χρόνια με σκίζει στο Lag online, τι να τους πώ? Η ΕΑ δηλαδή πως δεν έχει lag? Πιο μάγκες είναι?

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Παντως και το fifa εχει πολλα λαθη,πολλα πραγματα που δεν εχουν ακομη βελτιωσει και αρχιζει να κουραζει αυτο.
    Στην αρχη υπηρχε ενθουσιασμος για κατι φρεσκο και πολυ καλο απο την ΕΑ,αλλα πλεον μετα απο 6-7 fifa παιχνιδια σε αυτη τη γενια ειναι αδικαιολογητοι που δεν εχουν καταφερει να διορθωσουν καποια βασικα προβληματα.
    Να μιλησω για το edit mode που σε περιοριζει στα βασικα και δεν συγκρινεται ουτε με το edit mode του πρωτου pro evolution?
    Να μιλησω για το τραγικο ΑΙ στο οποιο δεν βλεπω καμια βελτιωση(για να μη πω οτι ειναι χειροτερο πλεον)?
    Να μιλησω για το γεγονος οτι δεν μπορω να βρω οnline αντιπαλο που να παιζει slow?
    κ.α
    Ναι το βελτιωνουν καθε χρονο στο gameplay,animations κτλ,αλλα αρνουνται να δουν καποια βασικα προβληματα και πλεον μετα απο τοσα fifa που εχουν βγει δεν υπαρχουν δικαιολογιες.

Για μενα ειναι πλεον παιχνιδι του 7.5-8/10 το πολυ.

Απο την αλλη εβαλα μια το pes και διαπιστωσα οτι ειχα ξεχασει ποσο χαλια ειναι.

Δεν ξερω..εχω ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ απαιτησεις απο τα ποδοσφαιρακια της επομενης γενιας.Τεραστιες με την εννοια οτι θελω να δω πολυ μεγαλες βελτιωσεις πλεον για να ειμαι ικανοποιημενος..
    .

Elite dinospao's Avatar
    PSN ID
    dinospao

Τουρνουα FIFA 12 για τους παικτες της Εβερτον. Στο τελικο βρεθηκαν οι Tim Cahill και Seamus Coleman και νικητης ηταν ο Tim Cahill με 2-0, ο οποιος μετα τη ληξη φωναξε "Boom! It's in the game!"

Πλακες, γελια και πολυ ωραιες στιγμες για τους παικτες της Εβερτον. Ολα αυτα στο παρακατω βιντεο.

http://www.ea.com/uk/football/news/evertonppt-02

[YOUTUBE]Ib2Ncrnizpg[/YOUTUBE]

Εγω θα συμφωνησω με τον φιλο PDS απο πανω, λεγοντας την προσωπικη μου γνωμη χωρις να θιξω κανενος το παιχνιδι! Δεν ειμαι φανατικος του ποδοσφαιρου αλλα σε ολα τα αγορακια σχεδον αρεσει να παιζουν ποδοσφαιρικα παιχνιδια, φετος ακομα μια φορα δοκιμασα και τα δυο αλλα δεν αγορασα κανενα! Το Pro ειναι αθλιο και το Fifa καλο αλλα οπως λεει και ο φιλος πιο πανω θα μπορουσε να ειναι και πολυ καλυτερο! Προβληματα φευγουν, προβληματα ερχονται! Πρεπει να γινουν ριζικες αλλαγες πλεον , ειδικα απο την μερια των Ιαπωνων γιατι το επαιξα παρα πολλες ωρες το φετινο τους παιχνιδι και καταντησε σε αγγαρεια απο καποια ωρα και μετα, επαιζα μονο και μονο για να μην καθομαι μονος μου! :-D

Bookmarks

Bookmarks