aaaaa. sorry mitsos
simera epaiza h2h season.....lille-galatasaray....kapoia stigmi ftanei i mpala ston barros kai akouw...."he has his birthday today".....anarwtiemai akousa kala?....kai nai....ontws simera exei genethlia....wtf!!!!!!!!
...τοσο μπροστα ειναι σε σχολιασμο...μπραβο!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ... Εγώ προχθές έπαιζα με Ελληνικές ομάδες και ακούω απο τα μεγάφωνα του γηπέδου να λέει κατι σαν " παρακαλειστε να έχετε τα αντικείμενα κοντά σας. Ευχαριστώ πολύ" Το πρώτο κομμάτι το άκουσα κατα προσέγγιση αλλά το ευχαριστώ πολύ ήταν πεντακάθαρο.. Πολύ μπροστά η ΕΑ..
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=ltlVlxStMrU"]FIFA 12 Detailed Commentary About Mirko Vucinic's Birthday 1st Of October - YouTube[/ame]
Last edited by FotisGRC; 29-10-2011 at 00:34.
ναι αυτο με τα γενεθλια το εχω ακουσει και γω. και εψαχνα σαν τρελος να δω αν οντως αυτος που ειπε εχει γενεθλια και οντως ειχε! επιστημη εχουν κανει τον σχολιασμο στην εα.
για οποιον ενδιαφερεται. το παγκοσμιο πρωταθλημα FIWC 12 ξεκιναει στις 1 Δεκεμβριου
ayto me tis anakinosis tu gipedou sta ellinika otan pezis me elliniki omada gipeduxo to ekane ke sto fifa11 (isos ke sto 10 akoma alla den thimame) stin ousia ine i idies anakinosis ke tis metaferun kathe xrono opos ine sti nea ekdosi alla ine orea leptomeria ke ayth
ειναι το παγκοσμιο πρωταθλημα FIFA που γινεται καθε χρονο. FIWC (FIFA INTERACTIVE WORLD CUP). Συνδιοργανωση της FIFA, EA Sports και SONY. μονο στο PS3 γινεται.
Γινονται ονλαιν προκριματικα μεσω του ps3. 6 γυροι απο τους οποιους ο καθενας εχει διαρκεια 1 μηνα. οι 2 πρωτοι του καθε γυρου περνανε στα τελικα. υπαρχουν και καποια τουρνουα σε 10 χωρες που δινουν προκριση στα τελικα αμεσως.
Εντελει, προκρινονται οι 32 καλυτεροι παικτες του κοσμου στα τελικα. Οπως γινεται και στο αληθινο μουντιαλ. Χωριζονται σε 8 ομιλους των 4 ατομων.
Τα τελικα γινονται καθε χρονο σε διαφορετικη πολη. Περσι Λος Αντζελες, προπερσι Βαρκελωνη.
Τα παντα ειναι πληρωμενα απο την FIFA(ξενοδοχεια, αεροπορικα, κτλ.).
Ο νικητης παιρνει 20.000 δολλαρια επαθλο και επισης προσκληση στο Gala της Ζυριχης οπου γινεται βραβευση του καλυτερου ποδοσφαιριστη στο κοσμο. Εκει βραβευουν και τον νικητη του FIWC και εχει και την δυνανοτητα να συνομιλησει με τους ποδοσφαιριστες (Μεσι, Ροναλντο κτλ) και αν ειναι τυχερος να παιξει και ενα ματς FIFA μαζι τους. Ο περσινος νικητης επαιξει με τον Πικε και τον κερδισε.
Απιστευτη διοργανωση. Μεχρι στιγμης εχω φτασει στο νουμερο 40 της παγκοσμιας καταταξης και παμε δυνατα και φετος.
Μου συμβαίνει το εξής κουφό, παίζω Liga BBVA με την Barcelona και δε μου επιτρέπει στα settings-camera να μειώσω το zoom λιγότερο από 10 (για να βλέπω γήπεδο), παρά μόνο να το αυξήσω! Με την Real Madrid, μπορώ να το μεταβάλλω όπως θέλω!!! Το έχει και άλλος αυτό;
Δηλ. σε κανέναν δε συμβαίνει; Ρωτάω, μήπως πάω να μου το αλλάξει; Αν γίνεται... Δοκιμάστε το ρε παιδιά και πείτε μου.
Γιατί μπορείς να βάλεις όποιον παίχτη γουστάρεις σε όποια ομάδα γουστάρεις?? Είναι δυνατόν ρε γαμώτο?? Έπαιζα με ένα @@ και είχε τη City και μου είχε τερματοφύλακα έναν 2.10 created player που έβγαζε τα άβγαλτα και CF ένα created player2 που ήταν ο messi... Ε χέσε με..
Bookmarks