Page 1 of 7 12345 ... LastLast
Results 1 to 20 of 129

Thread: Darksiders: Wrath of War

Αssistant Member Forum GOD NonBorn's Avatar
    PSN ID
    nonborn
    Name
    Κωνσταντίνος

Default Darksiders: Wrath of War

Darksiders

First Look από το GamesRadar
    Spoiler!

E3 2007: Darksiders - A Second Look από το IGN
    Spoiler!
    Ñǿñßöŗň™ is back on business ...

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

Παρα πολυ καλο φαινεται το game!! Για να δουμε τι θα δουμε στο μελλον!!!
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

Advanced Member atomsk's Avatar
    PSN ID
    atomsk2k

Default Darksiders Wrath of War

http://ps3.ign.com/dor/objects/81822...c3_070208.html

Ένα παιχνίδι που είναι ότι θα έπρεπε να ήταν το devil may cry 4 στις next gen κονσόλες.

Aφήστε να παίξουν και τα επόμενα video μόλις τελειώσει το πρώτο.

Τα σπάει :fryingpan:

edit: κάντε το move στο θέμα του non born, έψαξα για wrath of war γι'αυτο δε το βρήκα. Καλό θα ήταν να αλλάξει και ο τίτλος αντίστοιχα.
    Last edited by atomsk; 03-07-2008 at 08:30.

Παιδιά το παιχνίδι φαίνεται φοβερό. Ξέρουμε ημερομηνία κυκλοφορίας?

PS4forums Fanatic chronohill's Avatar
    PSN ID
    chronohill

ωχ αυτο δεν το χω ακουστα καν...καλο φαινεται παντως...ημερομηνια κυκλοφοριας..Q3 2009
    Spoiler!

PS4forums Fanatic antoniss's Avatar
    PSN ID
    auber002b
    Name
    Αντώνης

τώρα που έπεσε και η τιμή του είναι ακόμα πιο σούπερ !! 30€

http://www.zavvi.com/games/platforms.../10051323.html

http://www.play.com/Games/PlayStatio...s/Product.html

εγώ πάντως θα το "χτυπήσω" !!!:cheers:

'Extensive' 90-min Darksiders demo on XBL, PSN Feb. 25
    If a batch of positive reviews has yet to sway you towards picking up Darksiders, THQ and developer Vigil Games are hoping to change that by means of a demo planned to hit Xbox Live and PlayStation Network on February 25. Not just any demo, mind you, but one its publisher claims will "take approximately 90 minutes to complete for the average player." That claim is backed up by the fact that it will include the entire first dungeon -- which is home to two bosses -- from the retail release.

Vigil general manager David Adams explains in the demo's announcement that the dev "really wanted to give gamers a true idea of the variety of gameplay that the game offers," adding, "rather than just making a standard 20-minute demo version of the first few levels, we decided to give away this massive level and reveal the true essence of the game."

Here's what we want you to do. Bookmark this post, then, once the demo hits, come back here and leave a comment letting us know how long it took you to complete. Nothing official-like, but it'll be fun to put THQ's estimate to the test. Just remember -- it said "for the average player." We know you're all well above average.

PS4forums Addict panos74gr's Avatar
    PSN ID
    panos74gr
    Name
    Πάνος

πολύ καλή φάση ακούγεται αυτό το demo για όλους εμάς τους αναποφάσιστους! η 25 Φεβρουαρίου δεν είναι και τόσο μακριά!

εγω το τσιμπησα παντος απο zavvi χτες.
    αν και ειχα αμφιβολιες γιατι παιχνιδια που δεν βγαζουν demo με τρομαζουν (λες και φοβουνται να το δουμε) αλλα ακουσα καλα λογια οποτε τωρα που επεσε το τσιμπησα....

PS4forums Addict grip's Avatar
    PSN ID
    griparoring
    Name
    Σπύρος

Ίσως δεν πήγαν καλά οι πωλήσεις και λένε κάτσε να βγάλουμε κανά demo μπας και...
    My ps3 games:Kάμποσα άλλα μετά το crash του forum βαριέμαι να τα γράψω...
    psn id:griparoring
    xbox360 id:griparoring

PS4forums Addict plakas's Avatar
    PSN ID
    sitos1979
    Name
    Mαριούλης

Οτι να ναι(δυστηχως παιχνιδαρες σαν και αυτο αδικουνται για αλλη μια φορα)

τι να πεις!!!!!
    αστα βραστα ολοι αγοραζουν εκτου ασφαλους παντα δυστηχως

παιδια το παιχνιδι το πεξα 1 ωρα΄(δεν αντεξα παραπανω) και είχε ενα combo τετραγωνο τετραγωνο τετραγωνο. δεν θα παρω ποτε παιχνιδι με ενα combo. εκαναν διαφιμηση και ωραια cut scenes αλλα τιποτα αλλο. να το παρω γιατι? ηθελα πολυ να το ενοικιασω για να το δω και πηρα μεγαλη ηττα.βαριώμουνα να παιζω μεχρι το επομενο πανεμορφο cut scene αλλα μετα επρεπε να ξαναπατησω τετραγωνο. ουτε τα 2 € για ενοικιαση δεν αξηζε. αν θελετε να το παρετε σιγουρα να το ενοικιασετε πρωτα. και εγω για σιγουρη αγορα το ειχα γαμωτο... μαπα

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Δεν αξιζει τα 2 ευρω της ενοικιασης? Φιλε μου μονος σου το λες, μαλλον δεν το επαιξες αρκετα το παιχνιδι. Ειχα ποσταρει αναλυτικες εντυπωσεις πριν κρασαρει ο server, για μενα ειναι ενα next gen tribute στα Zelda.
    Ιδιο level και κυριως dungeon design και ολοιδια mechanics. Ειναι ενα καλο παιχνιδι που αδικειται απο τις πωλησεις νομιζω. Επισης mexikanos δεν εχει ενα κομπο το παιχνιδι, αλλα περα απο αυτο δεν ειναι hack n slash. Αν θελετε button masher παρτε το Dante's Inferno, το Darksiders ειναι διαφορετικο ειδος παιχνιδιου

PS4forums Fanatic Desmond's Avatar
    PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

Mexican, είσαι άδικος.Είμαι στις 15+ ώρες παιχνιδιού, και έχω να πω οτι τα σπάει!Αν είχε και την τεχνική αρτιότητα του Dante's Inferno, θα μιλάγαμε για αριστούργημα.Δυστυχώς σε αυτό το κομμάτι είναι ψιλοχάλι...

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Τι εχετε παθει ρε κραχτες?
    Ρε συ οχι και ψιλοχαλι, μια χαρα ειναι οπτικα το παιχνιδι. Το οτι εχει διαφορετικο visual style (οχι ρεαλιστικο οπως το DI) δεν ειναι κακο. Πολυ ωραια χρωματα και το polygon count ειναι ικανοποιητικοτατο. Kαι μιλαμε για ενα παιχνιδι open world (semi open εστω) με τεραστιο κοσμο και πληθος περιβαλλοντων. Επισης sorry για το offtopic αλλα δεν βλεπω καμια τεχνικη αρτιοτητα στο Dante's Inferno περα απο τα 60fps. Τα ingame γραφικα του δεν ειναι τιποτα το σπουδαιο (ισα ισα) σε αυτη τη φαση της γενιας, στο CGI και το ηχο εχει γινει βεβαια τρομερη δουλεια.

PS4forums Fanatic Desmond's Avatar
    PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

Lol!Όχι ρε συ!Μου αρέσει το game και πολύ μάλιστα.ΑΛΛΑ δεν έχω δώσει ΜΙΑ μάχη (είτε με 5 εχθρούς είτε boss fight) χωρίς να πέφτουν κατακόρυφα τα frames(μόλις έβγαλα την silitha, για να καταλάβεις σε ποιο σημείο βρίσκομαι).
    Δεν είμαι τύπος κολλημένος με τα γραφικά, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις είναι πολύ ενοχλητικό και εμφανές αυτό που γίνεται.Όσο για το art direction, είναι θέμα γούστου.Θα το προτιμούσα πολύ διαφορετικό και πιο σκοτεινό (όπως δηλαδή και η θεματολογία του).

PSN ID
    sitos1979
    Name
    Mαριούλης

lol mexikane mexikane εισαι αμπαλος βρε αδερφε

μετα απο 1ωρα σταματησες μια παιχνιδαρα lol αλλα και εγω το ιδιο εκανα με αλλα καλα παιχνιδια οποτε σε καταλαβαινω...λες ομως δεν αξιζει 2 ευρω ενοικιαση ε?ε αντε παρε κανα up να παιξεις γιατι δεν σε βλεπω για αλλο ειδος παιχνιδιου !!!!

το παιχνιδι απλα τα σπαει και αξιζει με το παραπανω τα λεφτα του...οσο για τα προβληματα με τα γραφικα του εγω δεν τα συναντησα....(αλλη κονσολα εχω ρε παιδια)μονο στον σκωληκα ειχα ενα θεμα frame rate,και αυτο για λιγο.
    το παχνιδι το επαιξα στην αποκαλυψη δυσκολια,και το τελειωσα σε 20-21 ωρες μεσα σε 2 μερες(καψιμο)αλλα τα σπαει

μακαρι να βγαινουν και αλλα παιχνιδια σαν και αυτο...δηλαδη ελεος με το dante που τελειωσε σε 7-8 ωρες και ισως να λεω και πολλες...

Elite fotaras's Avatar
    PSN ID
    fotaras_fz6s
    Name
    Φώτης

Quote Originally Posted by plakas View Post
    lol mexikane mexikane εισαι αμπαλος βρε αδερφε

μετα απο 1ωρα σταματησες μια παιχνιδαρα lol αλλα και εγω το ιδιο εκανα με αλλα καλα παιχνιδια οποτε σε καταλαβαινω...λες ομως δεν αξιζει 2 ευρω ενοικιαση ε?ε αντε παρε κανα up να παιξεις γιατι δεν σε βλεπω για αλλο ειδος παιχνιδιου !!!!

το παιχνιδι απλα τα σπαει και αξιζει με το παραπανω τα λεφτα του...οσο για τα προβληματα με τα γραφικα του εγω δεν τα συναντησα....(αλλη κονσολα εχω ρε παιδια)μονο στον σκωληκα ειχα ενα θεμα frame rate,και αυτο για λιγο.
    το παχνιδι το επαιξα στην αποκαλυψη δυσκολια,και το τελειωσα σε 20-21 ωρες μεσα σε 2 μερες(καψιμο)αλλα τα σπαει
    επειδη αυτο το παιχνιδακι μου αρεσε απο οτι εχω δει+το οτι μου αρεσει πολυ κ η θεματολογια του παρακολουθω τις εντυπωσεις απο εσας που το παιξατε.παραπανω ο φιλος γραφει οτι το τελειωσε σε 20-21 ωρες τοσο πολυ διαρκει??γουσταρω!!!ειχα διαβασει και ενα review απο ξενο περιοδικο κ ουτε λιγο ουτε πολυ ελεγε οτι ηταν μια μιξη στοιχειων απο god of war και zelda..το lelda δεν το ξερω καν οποτε λογικα θα ειναι κ μια εξτρα εμπειρια απο gameplay για μενα σωστα??αυτα τα dungeons που διαβαζω συνεχεια τι ειναι ρε παιδια???μπουντρουμια?????

PSN ID
    sitos1979
    Name
    Mαριούλης

αδερφε ακριβως 20:53 λεπτα εγραψε το save(ειναι καθαρος χρονος παιχνιδιου)
    δηλαδη κανα 26 μικτα θα σε τρελανει η ιστορια παντως και οι εμπειρια που εχουν οι εχθροι καθως και η ποικιλια που εχει

Page 1 of 7 12345 ... LastLast

Bookmarks

Bookmarks