παιζοντας την τελικη εκδοση σε pc πριν απο λιγο (απλα θελει uninstall το origin) εχω τις καλυτερες εντυπωσεις!! επαιξα 2 αγωνες σε semi assisted και slow ταχυτητα .( παο-οσφπ και bayern -manchester) για να δω διαφορες..καταρχην καμια σχεση το ποδοσφαιρο που μπορουσε να παιχτει απο αποψη τεχνικης και διαφορας δυναμικοτητας..
Γενικα μου φανηκε ακομα καλυτερη απο το demo η φυσικη της μπαλλας και γενικα παταει καλυτερα στο γηπεδο ο αγωνας..το αισθανεσαι πιο βαρυ-αργο το παιχνιδι απο πριν.(εμενα μου φανηκε πιο ρεαλιστικο!!) καλος φωτισμος γενικα αλλα το βραδινο μου φανηκε καλυτερο του προ.
καλυτεροι τερματοφυλακες χωρις ανουσιες εξοδους και λιγοτερα λαθη απο την impact engine (χωρις να λειπουν ομως....)
Η γνωμη μου ειναι πως το fifa 12 αφηνει πισω το fifa 11, 2 χρονια και οχι 1!!!!!!!
Υ.Γ καλο καψιμο σε ολους!!!
9.3/10 (καημο ειχα να βαθμολογησω....)
Last edited by De-lee_GR; 27-09-2011 at 22:50.
De-lee καλοι οι τερματοφυλακες?δηλαδη δεν παρατηρησες σχεδον ολα τα συρτα σουτ γκολ?μακαρι... αυτο με το μετροπολης για αυριο στο ps3 ισχυει?ξερουμε τιμη?
ηταν σιγουρα καλυτεροι στο θεμα της εξοδου οπου στο demo εβγαιναν πολυ εξω απο την περιοχη για μια χαμενη μπαλλια χωρις να χρειαζεται αφου ειχε αμυντικο κοντα... και παρατηρησα στα συρτα πολλες αποκρουσεις με τα ποδια σημερα (αρκετα ρεαλιστικες....)
για μετροπολις δεν ξερω τι γινεται ,θα σου απαντησει καποιος αλλος παντως το δικο μου ταξιδευει ηδη απο το πρωι με 42 ευρω απο zavvi( ειχα και κουπονι εκπτωσης)
ΜΠΡΑΒΟ ρε φιλε με ανακουφισες καπως γιατι στην εκδοση που επαιξα(ticket,Αμερικανικο) καθε σουτ συρτο ειτε δυνατο ειτε χλιαρο ηταν γκολ!και λεω δεν μπορει να μην εχουν προσεξει αυτη την" πατατια " στη ea!! μακαρι να ειναι ετσι τα πραγματα με τους τερματοφυλακες να το λιωσω το παιχνιδι οσο κανενα αλλο!!
paidia kati asxeto sthn sizitisi alla simantiko gia to game...
me pia camera pezete?? sto fifa11 eixa thn tele me full zoom kai ka8olou heigh...
h idia einai kalh kai sto 12, episis kalh einai kai h kainourgia me full zoom kai to ipsos sthn mesi, mia akoma pou mou aresi poly sto 12 einai h dynamic me ka8olou zoom kai elaxisto heigh, anadiknih poly wraia ta grafika ton paiktwn kai genikos ta grafika tou paixnidiou, einai poly kalh.... den borw na katalavw autous pou sta perisotera videos fenetai na pezoun me thn kainourgia xwris to zoom sto full einai aidia kateme san lego fenetai.. auta akouw th cameres goustarete;
Φιλε Αλεξανδρε,οσο πιο κοντα τοσο πιο ομορφα τα γραφικα και μεγαλυτεροι οι παικτες αλλα μετα δεν βλεπεις τους υπολοιπους συμπαικτες να δωσεις μια πασα!Εγω παντα επαιζα με την default camera.Ειναι μεν μικροι,αλλα ειναι θεμα συνηθειας.
ρε παιδια ξερει κανεις αν σημερα(Αθηνα)υπαρχει διαθεσιμο το παιχνιδι για Ps3?
Molis mhlisa me media markt kai mou eipan apo aurio gia ps3 ......
Nobody is perfect ........I am Nobody
De-lee παίξε και αλλα παιχνίδια και πες μας για την Impact Engine. Ποσο φυσιολογικές είναι οι αντιδράσεις των παιχτών και ποσο συχνά παρατηρείς λάθη.
Και πριν κλείσουμε, μια τελευταία ερώτηση κύριε reviewer. Ήταν εύκολο για σας να μάθετε το Tactical Defending ή θα σας πάρει λίγο χρόνο ακόμα;
φιφα-μανια!! πηρα στο Ν.Ηρακλειο στο γνωστο μαγαζι αυριο θα το εχει για ps3 και του εχω παραγγειλει 5 φιφα και 2 προ!πως αλλαζουν οι καιροι ε?τα προηγουμενα χρονια γινοτανε το αντιθετο!εδω εχω κατι καμμενους φιλους που παιζανε προ ουτε θελανε να βλεπουν το φιφα και φετος ολοι φιφα!!!!
Έπαιζα με την City και τραυματίζεται ο Balloteli και μου γράφει broken ankle.. τον κάνω αλλαγή και τον δείχνει να βγαίνει περπατώντας.. Εντάξει, λεπτομέρεια αλλα αφού έχουν βάλει σπασίματα και τέτοια θα μπορούσαν να βάλουν και ένα φορειάκι..
Bookmarks