Page 65 of 117 FirstFirst ... 155561626364656667686975115 ... LastLast
Results 1,281 to 1,300 of 2331

Thread: FIFA 12

Elite iou21's Avatar
    PSN ID
    battigoal76
    Name
    george

Quote Originally Posted by mouzakas View Post
    etsiiiiiiiiiiii

Member jsrory's Avatar
    PSN ID
    jsrory
    Name
    ΓΙΑΝΝΗΣ

Quote Originally Posted by spyros13 View Post
    οταν λες 100% εχεις ρωτησει?και για ps3?

ναι φιλε ο πωλητης μου ειπε οτι 8α ναι στα ραφια αυριο για ps3,τωρα τι ωρα θα ναι δεν 3ερω καλυτερα παρε ενα τηλεφωνο πριν πας .εγω θα παω mediamarkt το μεσημερακι γιατι κεντρο και με μηχανη αυριο δεν παιζει μια ωρα να παω και μια να ερθω θα κανω...!

Member jsrory's Avatar
    PSN ID
    jsrory
    Name
    ΓΙΑΝΝΗΣ

Quote Originally Posted by mouzakas View Post

διαβασε τα σχολια φιλε .....δεν τρεχει ακομη,ανοιγει το Origin και θελει online κωδικο.....θα παρει καιρο μεχρι να βγει πειρατικο που να τρεχει κανονικα

Senior Member phirlo's Avatar
    PSN ID
    phirlo_milanese

μπορεις να μας πει φιλαρακι ποια εινα αυτα τα δυο ατομα μπας και το παρω και εγω απο αυριο?μηπως ο ενας απο Ν.Ηρακλειο?
    Αυτος στο Νεο Ηρακλειο θα το φερει Πεμπτη τελικα.

Member Josaras's Avatar
    PSN ID
    Josaras

Exclamation

Quote Originally Posted by jsrory View Post
    διαβασε τα σχολια φιλε .....δεν τρεχει ακομη,ανοιγει το Origin και θελει online κωδικο.....θα παρει καιρο μεχρι να βγει πειρατικο που να τρεχει κανονικα
    Οχι, μπλοκαρεις στο firewall το fifa.exe και ετσι ολα κομπλε... λογικα!
    in gunners we trust

Advanced Member mouzakas's Avatar
    PSN ID
    mouzakas21

Quote Originally Posted by Josaras View Post
    Οχι, μπλοκαρεις στο firewall το fifa.exe και ετσι ολα κομπλε... λογικα!
    exei to crack mesa otan sou zitaei to online id patas cancel kai kaneis to crack tespa argei poli na katevei kai aurio douleuw den tha perimenw na katevei 10 ores eleos. aurio gia ps3 kai ante geia

Advanced Member De-lee_GR's Avatar
    PSN ID
    De-Lee_GR

παιζοντας την τελικη εκδοση σε pc πριν απο λιγο (απλα θελει uninstall το origin) εχω τις καλυτερες εντυπωσεις!! επαιξα 2 αγωνες σε semi assisted και slow ταχυτητα .( παο-οσφπ και bayern -manchester) για να δω διαφορες..καταρχην καμια σχεση το ποδοσφαιρο που μπορουσε να παιχτει απο αποψη τεχνικης και διαφορας δυναμικοτητας..
    Γενικα μου φανηκε ακομα καλυτερη απο το demo η φυσικη της μπαλλας και γενικα παταει καλυτερα στο γηπεδο ο αγωνας..το αισθανεσαι πιο βαρυ-αργο το παιχνιδι απο πριν.(εμενα μου φανηκε πιο ρεαλιστικο!!) καλος φωτισμος γενικα αλλα το βραδινο μου φανηκε καλυτερο του προ.
    καλυτεροι τερματοφυλακες χωρις ανουσιες εξοδους και λιγοτερα λαθη απο την impact engine (χωρις να λειπουν ομως....)

Η γνωμη μου ειναι πως το fifa 12 αφηνει πισω το fifa 11, 2 χρονια και οχι 1!!!!!!!

Υ.Γ καλο καψιμο σε ολους!!!

9.3/10 (καημο ειχα να βαθμολογησω....)
    Last edited by De-lee_GR; 27-09-2011 at 22:50.

Cool Member spyros13's Avatar
    PSN ID
    spyros_cisse

De-lee καλοι οι τερματοφυλακες?δηλαδη δεν παρατηρησες σχεδον ολα τα συρτα σουτ γκολ?μακαρι... αυτο με το μετροπολης για αυριο στο ps3 ισχυει?ξερουμε τιμη?

PS4forums Fanatic katsouras's Avatar
    PSN ID
    AlessG21
    Name
    Αλεξης

Quote Originally Posted by De-lee_GR View Post
    παιζοντας την τελικη εκδοση σε pc πριν απο λιγο (απλα θελει uninstall το origin) εχω τις καλυτερες εντυπωσεις!! επαιξα 2 αγωνες σε semi assisted και slow ταχυτητα .( παο-οσφπ και bayern -manchester) για να δω διαφορες..καταρχην καμια σχεση το ποδοσφαιρο που μπορουσε να παιχτει απο αποψη τεχνικης και διαφορας δυναμικοτητας..
    Γενικα μου φανηκε ακομα καλυτερη απο το demo η φυσικη της μπαλλας και γενικα παταει καλυτερα στο γηπεδο ο αγωνας..το αισθανεσαι πιο βαρυ-αργο το παιχνιδι απο πριν.(εμενα μου φανηκε πιο ρεαλιστικο!!) καλος φωτισμος γενικα αλλα το βραδινο μου φανηκε καλυτερο του προ.
    καλυτεροι τερματοφυλακες χωρις ανουσιες εξοδους και λιγοτερα λαθη απο την impact engine (χωρις να λειπουν ομως....)

Η γνωμη μου ειναι πως το fifa 12 αφηνει πισω το fifa 11, 2 χρονια και οχι 1!!!!!!!

Υ.Γ καλο καψιμο σε ολους!!!

9.3/10 (καημο ειχα να βαθμολογησω....)
    Γεια σου ρε De-Lee reviewer!Μας τρελανες λεμε!

Advanced Member De-lee_GR's Avatar
    PSN ID
    De-Lee_GR

De-lee καλοι οι τερματοφυλακες?δηλαδη δεν παρατηρησες σχεδον ολα τα συρτα σουτ γκολ?μακαρι... αυτο με το μετροπολης για αυριο στο ps3 ισχυει?ξερουμε τιμη?
    ηταν σιγουρα καλυτεροι στο θεμα της εξοδου οπου στο demo εβγαιναν πολυ εξω απο την περιοχη για μια χαμενη μπαλλια χωρις να χρειαζεται αφου ειχε αμυντικο κοντα... και παρατηρησα στα συρτα πολλες αποκρουσεις με τα ποδια σημερα (αρκετα ρεαλιστικες....)
    για μετροπολις δεν ξερω τι γινεται ,θα σου απαντησει καποιος αλλος παντως το δικο μου ταξιδευει ηδη απο το πρωι με 42 ευρω απο zavvi( ειχα και κουπονι εκπτωσης)

PSN ID
    spyros_cisse

Quote Originally Posted by De-lee_GR View Post
    ηταν σιγουρα καλυτεροι στο θεμα της εξοδου οπου στο demo εβγαιναν πολυ εξω απο την περιοχη για μια χαμενη μπαλλια χωρις να χρειαζεται αφου ειχε αμυντικο κοντα... και παρατηρησα στα συρτα πολλες αποκρουσεις με τα ποδια σημερα (αρκετα ρεαλιστικες....)
    για μετροπολις δεν ξερω τι γινεται ,θα σου απαντησει καποιος αλλος παντως το δικο μου ταξιδευει ηδη απο το πρωι με 42 ευρω απο zavvi( ειχα και κουπονι εκπτωσης)
    ΜΠΡΑΒΟ ρε φιλε με ανακουφισες καπως γιατι στην εκδοση που επαιξα(ticket,Αμερικανικο) καθε σουτ συρτο ειτε δυνατο ειτε χλιαρο ηταν γκολ!και λεω δεν μπορει να μην εχουν προσεξει αυτη την" πατατια " στη ea!! μακαρι να ειναι ετσι τα πραγματα με τους τερματοφυλακες να το λιωσω το παιχνιδι οσο κανενα αλλο!!

Advanced Member mouzakas's Avatar
    PSN ID
    mouzakas21

ΜΠΡΑΒΟ ρε φιλε με ανακουφισες καπως γιατι στην εκδοση που επαιξα(ticket,Αμερικανικο) καθε σουτ συρτο ειτε δυνατο ειτε χλιαρο ηταν γκολ!και λεω δεν μπορει να μην εχουν προσεξει αυτη την" πατατια " στη ea!! μακαρι να ειναι ετσι τα πραγματα με τους τερματοφυλακες να το λιωσω το παιχνιδι οσο κανενα αλλο!!
    kai sto 10 pou eixe to bug me ola ta prase makrina sout pou empenan sinexeia mesa se 3 meres eixe vgalei patch h ea kai to eftiakse. Kai to paixnidi na vgei kai na exei lathoi min fovase tha vgoune patchakia...

Advanced Member alekos21's Avatar
    PSN ID
    ledika21
    Name
    Αλέξανδρος

paidia kati asxeto sthn sizitisi alla simantiko gia to game...
    me pia camera pezete?? sto fifa11 eixa thn tele me full zoom kai ka8olou heigh...
    h idia einai kalh kai sto 12, episis kalh einai kai h kainourgia me full zoom kai to ipsos sthn mesi, mia akoma pou mou aresi poly sto 12 einai h dynamic me ka8olou zoom kai elaxisto heigh, anadiknih poly wraia ta grafika ton paiktwn kai genikos ta grafika tou paixnidiou, einai poly kalh.... den borw na katalavw autous pou sta perisotera videos fenetai na pezoun me thn kainourgia xwris to zoom sto full einai aidia kateme san lego fenetai.. auta akouw th cameres goustarete;

Advanced Member mitsios's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Φιλε Αλεξανδρε,οσο πιο κοντα τοσο πιο ομορφα τα γραφικα και μεγαλυτεροι οι παικτες αλλα μετα δεν βλεπεις τους υπολοιπους συμπαικτες να δωσεις μια πασα!Εγω παντα επαιζα με την default camera.Ειναι μεν μικροι,αλλα ειναι θεμα συνηθειας.

PSN ID
    spyros_cisse

ρε παιδια ξερει κανεις αν σημερα(Αθηνα)υπαρχει διαθεσιμο το παιχνιδι για Ps3?

Molis mhlisa me media markt kai mou eipan apo aurio gia ps3 ......
    Nobody is perfect ........I am Nobody

PS3forums Fanatic X-NEC's Avatar
    PSN ID
    X-NEC

De-lee παίξε και αλλα παιχνίδια και πες μας για την Impact Engine. Ποσο φυσιολογικές είναι οι αντιδράσεις των παιχτών και ποσο συχνά παρατηρείς λάθη.

Και πριν κλείσουμε, μια τελευταία ερώτηση κύριε reviewer. Ήταν εύκολο για σας να μάθετε το Tactical Defending ή θα σας πάρει λίγο χρόνο ακόμα;

PSN ID
    spyros_cisse

φιφα-μανια!! πηρα στο Ν.Ηρακλειο στο γνωστο μαγαζι αυριο θα το εχει για ps3 και του εχω παραγγειλει 5 φιφα και 2 προ!πως αλλαζουν οι καιροι ε?τα προηγουμενα χρονια γινοτανε το αντιθετο!εδω εχω κατι καμμενους φιλους που παιζανε προ ουτε θελανε να βλεπουν το φιφα και φετος ολοι φιφα!!!!

Έπαιζα με την City και τραυματίζεται ο Balloteli και μου γράφει broken ankle.. τον κάνω αλλαγή και τον δείχνει να βγαίνει περπατώντας.. Εντάξει, λεπτομέρεια αλλα αφού έχουν βάλει σπασίματα και τέτοια θα μπορούσαν να βάλουν και ένα φορειάκι..

Member The Godfather's Avatar
    PSN ID
    GeneralGiGi

ρε παιδια ξερει κανεις αν σημερα(Αθηνα)υπαρχει διαθεσιμο το παιχνιδι για Ps3?
    Πήρα τηλέφωνο στο Public και μου είπαν αύριο σίγουρα, μπορεί και σήμερα αργά το απόγευμα...

Bookmarks

Bookmarks