Page 62 of 117 FirstFirst ... 125258596061626364656672112 ... LastLast
Results 1,221 to 1,240 of 2331

Thread: FIFA 12

Advanced Member alekos21's Avatar
    PSN ID
    ledika21
    Name
    Αλέξανδρος

re paidia exoume katalavei oti milame gia ena paixnidi etsi? iparxi to legomeno personality o messi px den kinite san kanena allon mesa sto paixnidi kinite opws sthn pragmatikotita twra mhn perimenoume kai o mohammed ali na kinite san thn pragmatikotita..
    exw di kai paixtes na mhn boroun na kanoun control opws kapioi alloi ...
    telos panton to 8ema kourase kai den kataligi pou8ena ....
    dld krazoume kati pou sto fifa einai monadiko to personality paiktwn dld pos kinountai mesa ston agonistiko xoro, e twra mhn perimenoume kai diafores paikton sto an katevazoun th bala me kountoupie h to sth8os
    paixte balitsaaaa

Last edited by alekos21; 27-09-2011 at 01:01.

PS4forums Fanatic katsouras's Avatar
    PSN ID
    AlessG21
    Name
    Αλεξης

Quote Originally Posted by the master View Post
    εμενα μια χαρα μου τα καρφωνε η dortmunt παντως...
    Φιλε με την CPU ειναι δυσκολο φετος λογο αλλαγης της αμυνας κυριως..Επισης λεω κατι εντελως διαφορετικο απο αυτο που λες..Μιλαμε για ατομικη διαφορα μεταξυ των παικτων και οχι της ομαδας σαν συνολο..Γιατι να μην στα καρφωνει η Ντορτμουντ?Και μενα μου καρφωσε..Δεν πιστευω να την αμφισβειτει κανενας σαν ομαδα αλλωστε..

PSN ID
    AlessG21
    Name
    Αλεξης

Quote Originally Posted by spiroslal View Post
    και ομως κατσουρα αν παιξεις το ντεμο ο blazykowski με τον walcott κανουν τις κινησεις με το ιδιο ακριβως τροπο,παρουσιαζουν την ιδια τεχνικη και "κολλανε τη μπαλα " ακριβως με τον ιδιο τροπο ...η μονη διαφορα ειναι οτι ο wallcot θα σου το κανει καποιος πιο γρηγορα....εγω μιλαω για καθαρα τεχνικη στα κοτρολ και τις κινησεις ....ειτε κανει κοντρολ ο λέτο είτε ο σαριεγκι ειναι ίδιο .....δεν μιλαω για ταχυτητα....(που ακομα και εκει δεν υπαρχουν τρελες διαφορες!)
    Μα δεν ειπα πως δεν εχει τεχνικη ο παραπανω παιχτης απλα εκανα μια συγκριση και ειδα διαφορα.Οπως σου ειπα λιγες μερες υπομονη και θα δεις στην πραξη αν κανουν ιδιο κοντρολ ο Σαριεγκι με τον Λετο.Μην κρινεις απο ενα βιντεο.Επισης κατι που πολλοι που παιζουν φιφα και το κανουν,ειναι να παιζουν με assisted χειρισμο..Εκει ενταξει και γυναικα να βαλεις μπορει να σου βαλει γκολ,οποτε ολα(πασες,σουτ κτλπ) γινονται πολυ ευκολοτερα..Αν ζητας πραγματικη εξομοιωση βαλε manual χειρισμο η semi και δες και κρινε μονος σου.Δεν θα πω αλλα για το θεμα,τα υπολοιπα βλεπωντας στην πραξη την τελικη μορφη του παιχνιδιου..Μην ξεχνατε οτι το προ εβγαλε 2 ντεμο..Εμεις πεσαμε στο ενα να το βγαλουμε σκαρτο το παιχνιδι..

ειναι πραγματικα απιστευτο πως σε ολα τα άλλα thread συνεννοουμαι μια χαρα και καθε φορα που κανω κριτικη γινεται κουβεντα και αλλοι συμφωνουν και αλλοι οχι ΕΝΩ σε αυτό εδώ πραγματικα δεν μπορει να γινει διαλογος επι των αρνητικων με τιποτα....τι να πω παιζω και βλεπω μπαλα απο μικρος ,παιζω παιχνιδια ποδοσφαιρου και μη απο το super nintendo και αταρι ,ποσταρω σε διαφορα φορουμς και ΟΜΩΣ αυτο το thread ειναι πραγματικα το ΜΟΝΑΔΙΚΟ που κανω μια παρατηρηση -εστω αρνητικη -και δεν συμφωνει ΠΟΤΕ κανεις και ποσταρουν ασχετα πραγματα....Δεν παει σε κανέναν συγκεκριμενο αυτο ....απλα ειλικρινα κάθε φορα αναρωτιεμαι πως γινεται σε αυτο το thread ενω εχω παιξει αρκετα φιφα να μην μπορω να συννενοηθω με τιποτα....Ας κατσει και σκεφτει ο καθενας ποσο ανοιχτος ειναι σε κουβεντα οταν μπαινει να ποσταρει.....σορρυ guys δεν παει σε κανεναν συγκεκριμενο...

PS4forums Addict nickolas82's Avatar
    PSN ID
    nickolas82
    Name
    Νίκος

Ρε παιδια τελευταια φορα θα το πω γιατι αλλο λεω και αλλο απαντατε(ισως φταιω και εγω...και δεν το διατυπωνω καλά). Εγω λέω οτι μου χτυπαει στο ματι οι κακοπαιχτες του Θρυλου και του Παο να παρουσιαζουν τετοια τεχνικη καταρτηση και να κινουνται περιπου οπως και πρωτοκλασατοι με ελαχιστες διαφορες....Ωραιο ειναι να υπαρχει καλο animation στις κινησεις αλλα δεν γινεται οι κακοπαιχτες ενος παιχνιδιου, που αγγιζει το 10 στα reviews , να κινουνται με παρομοια ικανοτητα και κινηση με αλλους παιχταραδες....αν αγγιζει το τελειο πρεπει οι μετριοι παιχτες να κανουν μετρια κοντρολ ,μετριες πασες μετριους ελιγμους... ακομα και με αυτα τα χαρασκτηριστικα αν υπηρχαν θα μπορουσες να νικησεις αλλες μεγαλες....ΔΕΝ εχει να λεει κατα τη γνωμη μου....δεν μιλαω για animation για καθενα ξεχωριστα....αλλα παικτες επιπεδου φουστερ πρεπει να κανουν μπαμ απο αλλους πρωτοκλασατους...για μενα ειναι μειονεκτημα που πρεπει να το κοιταξουν....περιμενα να συμφωνειτε...αλλα δεν πειραζει...
    Φίλε μου αν κρίνω απο το FIFA 11 γίνεται αυτο που θες
    Σιγκεκριμενα άμα παίξεις με τον ΠΑΟ πχ θα δεις πως
    α) χάνουν πολυ εύκολα την μπάλα
    β) κάνουν πολυ εύκολα λάθος πάσες
    γ) τα σουτ είναι πολυ πιο άστοχα απο άλλες ομάδες
    δ) είναι πιο αργοί
    δ) δεν κάνουν όλες τις τριπλες
    Αν αυτο έχει αλλάξει τότε μόλις δοκιμάσω το παιχνίδι θα το δω και θα το θαψω γιατί θα είναι πολυ μεγάλη βλακεία

AlexandrosQV's Avatar
    PSN ID
    AlexandrosQV

Η αληθεια ειναι οτι το φιφα ειναι σε πολυ καλο δρομο τα τελευταια χρονια (το pes δυστηχως εχει πεσει απο τη χαραδρα δεν ειναι καν στον δρομο) αλλα υπαρχουν ακομα πολλα που χρειαζονται βελτιωση. Και καποιοι φιλοι που λενε "παιχνιδι ειναι χαλαρωσε" παρακαλω να σταματησουν γιατι οταν βγαινει η ea και σου λεει καθε χρονο θα φτιαξουμε ενα παιχνιδι ποδοσφαιρου οσο πιο κοντα γινεται στην πραγματικοτητα, που ο καθε παιχτης εχει τις κινησεις του και τον τροπο του μεσα στον αγωνιστικο χωρο και ενα καρο αλλες παπαριες, πρεπει στο τελος να φαινονται ολα αυτα μεσα στο παιχνιδι. Αλλιως να σκασουν και να βγαλουν κανενα παιχνιδι τυπου NBA JAM για απλη διασκεδαση. Οποτε κλεινοντας θα πω οτι πολυ καλα κανουν καποιοι και δεν ειναι 100% ικανοποιημενοι. Μαζι τους ειμαι και εγω. Παντως φετος θα μιλαμε σιγουρα για το καλυτερο φιφα που βγηκε ποτε ομως αυτο δεν λεει οτι τα εχει ολα και καλυπτει τα μεγιστα των προσδοκιων.

υ.γ. αλλο ενα παραδειγμα ειναι και το Gran Turismo 5.. τοσα χρονια αναμονης και τα μισα και παραπανω αμαξια ηταν με γραφικα PS2, με ηχους V6 και V8 κινητηρων να ακουγονται σα να περναει 50αρι παπακι.. και με IQ ραδικιου των οδηγων της CPU.. και κατα τα αλλα διαφημιζεται σαν simulator... ε αυτοι δεν θελουν κραξιμο? Για να τα λεμε ολα.
    Some cars take your breath away. Only one gives it back.

PSN ID
    nickolas82
    Name
    Νίκος

ειναι πραγματικα απιστευτο πως σε ολα τα άλλα thread συνεννοουμαι μια χαρα και καθε φορα που κανω κριτικη γινεται κουβεντα και αλλοι συμφωνουν και αλλοι οχι ΕΝΩ σε αυτό εδώ πραγματικα δεν μπορει να γινει διαλογος επι των αρνητικων με τιποτα....τι να πω παιζω και βλεπω μπαλα απο μικρος ,παιζω παιχνιδια ποδοσφαιρου και μη απο το super nintendo και αταρι ,ποσταρω σε διαφορα φορουμς και ΟΜΩΣ αυτο το thread ειναι πραγματικα το ΜΟΝΑΔΙΚΟ που κανω μια παρατηρηση -εστω αρνητικη -και δεν συμφωνει ΠΟΤΕ κανεις και ποσταρουν ασχετα πραγματα....Δεν παει σε κανέναν συγκεκριμενο αυτο ....απλα ειλικρινα κάθε φορα αναρωτιεμαι πως γινεται σε αυτο το thread ενω εχω παιξει αρκετα φιφα να μην μπορω να συννενοηθω με τιποτα....Ας κατσει και σκεφτει ο καθενας ποσο ανοιχτος ειναι σε κουβεντα οταν μπαινει να ποσταρει.....σορρυ guys δεν παει σε κανεναν συγκεκριμενο...
    Μα εσύ λες την άποψη σου που είναι σεβαστή και οι υπόλοιποι την δική τους.δεν καταλαβαίνω γιατί με το ζόρι πρέπει να συμφωνήσει κάποιος μαζί σου....κουβέντα θες η σύμφωνες γνώμες με την δική σου γιατί αυτο δεν είναι κουβέντα

Εγώ είπα πως όταν το δοκιμάσω αν παρατηρήσω κάτι σαν και αυτο που λες δεν έχω κανένα πρόβλημα να συμφωνήσω αν και στο demo δεν είδα κατι τέτοιο πέραν το ότι τα είχαν κάνει μαντάρα με την δυσκολία και το παιχνίδι ήταν υπερβολικά δύσκολο

PSN ID
    ledika21
    Name
    Αλέξανδρος

to oti o ka8e gnwstos paiktis exei ths kinisis tou kai kinite poly realistika einai gegonos den pistevw na to amfisviti kaneis giuato einai kai to fifa toso kalo kateme... twra panta yparxoun peri8oria veltiosis se ena paixnidi kai pote den einai kai o katanalotis 100 ta 100 euxaristimenos ... ypo8eto prepei na perimenoume to 2030 na vgei to fifa pou 8a exei pragmatikous agwnes se anametadosi kai 8a elenxeis tous paiktes

Quote Originally Posted by AlexandrosQV View Post
    Η αληθεια ειναι οτι το φιφα ειναι σε πολυ καλο δρομο τα τελευταια χρονια (το pes δυστηχως εχει πεσει απο τη χαραδρα δεν ειναι καν στον δρομο) αλλα υπαρχουν ακομα πολλα που χρειαζονται βελτιωση. Και καποιοι φιλοι που λενε "παιχνιδι ειναι χαλαρωσε" παρακαλω να σταματησουν γιατι οταν βγαινει η ea και σου λεει καθε χρονο θα φτιαξουμε ενα παιχνιδι ποδοσφαιρου οσο πιο κοντα γινεται στην πραγματικοτητα, που ο καθε παιχτης εχει τις κινησεις του και τον τροπο του μεσα στον αγωνιστικο χωρο και ενα καρο αλλες παπαριες, πρεπει στο τελος να φαινονται ολα αυτα μεσα στο παιχνιδι. Αλλιως να σκασουν και να βγαλουν κανενα παιχνιδι τυπου NBA JAM για απλη διασκεδαση. Οποτε κλεινοντας θα πω οτι πολυ καλα κανουν καποιοι και δεν ειναι 100% ικανοποιημενοι. Μαζι τους ειμαι και εγω. Παντως φετος θα μιλαμε σιγουρα για το καλυτερο φιφα που βγηκε ποτε ομως αυτο δεν λεει οτι τα εχει ολα και καλυπτει τα μεγιστα των προσδοκιων.

υ.γ. αλλο ενα παραδειγμα ειναι και το Gran Turismo 5.. τοσα χρονια αναμονης και τα μισα και παραπανω αμαξια ηταν με γραφικα PS2, με ηχους V6 και V8 κινητηρων να ακουγονται σα να περναει 50αρι παπακι.. και με IQ ραδικιου των οδηγων της CPU.. και κατα τα αλλα διαφημιζεται σαν simulator... ε αυτοι δεν θελουν κραξιμο? Για να τα λεμε ολα.
    Aυτή η άποψη οντως είναι respect....όταν παιχνιδι υποτιθεται αγγιζει το 10 ΔΕΝ γίνεται σε καθε αρνητικο να λεμε....ντα3 είναι ενα παιχνιδι ...ή συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενειες ...Το φιφα σε καποιους τομεις όπως τα γραφικα ,το Personalization και τα σουτ εχει δουλεια ακόμα.. Τα 10 και οι διθυραμβοι ειναι για υπαλληλους της ΕΑ και οχι για εμας τους καταναλωτες....Οταν ξεσκιζουμε το προ(και καλα κανουμε) να λεμε και αυτα που το φιφα πρεπει να βελτιωσει ωστε να αξιζει ΕΠΑΞΙΑ το 9 ,το 9.5 το 10...
    Last edited by spiroslal; 27-09-2011 at 01:35.

Quote Originally Posted by alekos21 View Post
    to oti o ka8e gnwstos paiktis exei ths kinisis tou kai kinite poly realistika einai gegonos den pistevw na to amfisviti kaneis giuato einai kai to fifa toso kalo kateme... twra panta yparxoun peri8oria veltiosis se ena paixnidi kai pote den einai kai o katanalotis 100 ta 100 euxaristimenos ... ypo8eto prepei na perimenoume to 2030 na vgei to fifa pou 8a exei pragmatikous agwnes se anametadosi kai 8a elenxeis tous paiktes
    καλα ρε συ αλεκο κανεις πλακα ....εδω παιρνεις μπαρτσα και αν σου βγαλουν τα ονοματα, απο την κινηση και το σωματοτυπο δεν καταλαβαινεις με τιποτα ποιος ειναι ποιος ακομα και αν τους εχεις δει στη πραγματικοτητα 1000 φορές...και εσυ πας στο αλλο άκρο...εμεις μιλαμε για βασικα πραγματα και εσυ πας στο αλλο ακρο....

PSN ID
    AlessG21
    Name
    Αλεξης

Οποιος δεν ειναι ευχαριστημενος με αυτο το φιφα αυτη την εποχη ας βαλει ποδοσφαιρικα και να παει για 5x5.Ειναι οτι πλησιεστερο μπορουν να δωσουν αυτη την στιγμη και συνεχεια προσθετουν καινοτομιες,οπως την φετινη αμυνα που για μενα ειναι κατι πολυ καλο.Δεν καταλαβαινω τι αλλο θελετε ορισμενοι για να ειστε ευχαριστημενοι για τα 60ευρο σας την στιγμη που τοσο κανουν ολα τα σαχλα παιχνιδια που σε προσβαλουν με την A.I(οχι προ αλλα γενικοτερα) τους.Δεν θα συζητησω αλλο γιατι μαλλον εχουμε διαφορετικες αντιληψεις,το φιφα και φετος θα ειναι στον θρονο του και πιστευω και για πολλα χρονια ακομα..

*Τα 10αρια οπως λετε δεν τα δινουν οι ανθρωποι της ΕΑ αλλα αυτοι που αναγνωριζουν οτι ειναι οτι καλυτερο υπαρχει τωρα και το συγκρινουν με τα υπαρχων δεδομενα του gaming και οχι αυτα που θα ειναι μετα απο 5-10 χρονια..
    Last edited by katsouras; 27-09-2011 at 01:40.

PSN ID
    ledika21
    Name
    Αλέξανδρος

καλα ρε συ αλεκο κανεις πλακα ....εδω παιρνεις μπαρτσα και αν σου βγαλουν τα ονοματα, απο την κινηση και το σωματοτυπο δεν καταλαβαινεις με τιποτα ποιος ειναι ποιος ακομα και αν τους εχεις δει στη πραγματικοτητα 1000 φορές...και εσυ πας στο αλλο άκρο...εμεις μιλαμε για βασικα πραγματα και εσυ πας στο αλλο ακρο....
    spiro h den exeis pexei fifa12 h kaneis plaka, dld ton pique, ton pyol, ton messi den tous katalabeneis mesa sto paixnidi xwris na vlepeis onomata? o tropos pou kinountai pou pasernoun se ti pragmata einai kalh se ti oxi?? dld pio einai to kako personalization? eipame re paidia ligo aisiodoxia

PSN ID
    nickolas82
    Name
    Νίκος

Aυτή η άποψη οντως είναι respect....όταν παιχνιδι υποτιθεται αγγιζει το 10 ΔΕΝ γίνεται σε καθε αρνητικο να λεμε....ντα3 είναι ενα παιχνιδι ...ή συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενειες ...Το φιφα σε καποιους τομεις όπως τα γραφικα ,το Personalization και τα σουτ εχει δουλεια και τα 10 και οι διθυραμβοι ειναι για υπαλληλους της ΕΑ και οχι για εμας τους καταναλωτες....Οταν ξεσκιζουμε το προ(και καλα κανουμε) να λεμε και αυτα που το φιφα πρεπει να βελτιωσει ωστε να αξιζει ΕΠΑΞΙΑ το 9 ,το 9.5 το 10...
    Έχω ξαναγράψει πως η βαθμολογία είναι κάτι σχετικό που επηρεάζεται απο πολλούς παράγοντες όπως τον ανταγωνισμό και το τι επικρατεί τεχνολογικά την εποχή που κυκλοφορεί το παιχνίδι.
    Πχ δεν γίνεται να συγκρίνουμε τις βαθμολογίες του pro 6 με το FIFA 2011 γιατί είναι παιχνίδια διαφορετικής εποχής που το pro 6 την εποχή που βγήκε άξιζε άνετα 10
    Αυτο που θέλω να καταλήξω είναι πως υπάρχουν παιχνίδια που όταν κυκλοφορούνε μπορεί να αξίζουν 9 και 10 μέχρι να δούμε κάτι καλύτερο που θα κριθεί με αλλα δεδομένα και στο θέμα μας το FIFA 12 10 δεν φαίνεται να αξίζει σίγουρα αλλα με το 9 φλερτάρει επικίνδυνα μιας και για την εποχη που κυκλοφορεί και σε σχέση με τον ανταγωνισμό προσφαίρει παρα πολλά

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

ρε σεις εγω το μονο που ξερω απ το ντεμο τουλαχιστον ειναι οτι δε πα να χω και τον μεσσι
    η bvb και η marsellie με επερναν απο πισω και απο μπρος γαμω τη τρελα μου,,,

σκεφτομαι να το αφησω για φετος δε ξερω
    για καποιο λογο για μενα εχει πολλες ατελιες...

Quote Originally Posted by the master View Post
    ρε σεις εγω το μονο που ξερω απ το ντεμο τουλαχιστον ειναι οτι δε πα να χω και τον μεσσι
    η bvb και η marsellie με επερναν απο πισω και απο μπρος γαμω τη τρελα μου,,,

σκεφτομαι να το αφησω για φετος δε ξερω
    για καποιο λογο για μενα εχει πολλες ατελιες...

OOOOxιιιιι μη λες τετοια!!! λαθος?? ατελεια?? αυτα ειναι αγνωστες λεξεις....
    Τα ποδοσφαιρικα σου και για 5χ5 και εσυ...αιντε γιατι πολλες απαιτησεις εχετε καποιοι ...
    Το οτι για να πετυχει το κοψιμο και να σταματησει η ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ ντορτμουντ-μπαρτσελονα πρεπει να πατησεις το τετραγωνο με βαση αλγοριθμο που θα φτιαξεις μονος σου με τεραστια πολυπλοκοτητα δεν ειναι αρνητικο....η ιδέα σου ειναι ....Απλα θα κατσεις θα παιξεις 100 ματς θα πετυχεις επειτα το πρωτο σου κοψιμο και θα εισαι ΠΛΕΟΝ ολοκληρωμενος gamer και ανθρωπος...

PSN ID
    ledika21
    Name
    Αλέξανδρος

re file ti 8es na peis epitelous ? griniazeis edw kai 8 selides dld 8a agorasoume ena paixnidi thn pepmti prepei na mas to bgaleis toso ksino, an den sou aresi mhn to pareis epilogi sou
    bare8hka na bainw edw ka8e mera olo grinia kai na diavazw gia thn paramikri atelia oti o kolos tou gatuso einai megalos ktl. ai sixtir pia

PSN ID
    nickolas82
    Name
    Νίκος

OOOOxιιιιι μη λες τετοια!!! λαθος?? ατελεια?? αυτα ειναι αγνωστες λεξεις....
    Τα ποδοσφαιρικα σου και για 5χ5 και εσυ...αιντε γιατι πολλες απαιτησεις εχετε καποιοι ...
    Το οτι για να πετυχει το κοψιμο και να σταματησει η ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ ντορτμουντ-μπαρτσελονα πρεπει να πατησεις το τετραγωνο με βαση αλγοριθμο που θα φτιαξεις μονος σου με τεραστια πολυπλοκοτητα δεν ειναι αρνητικο....η ιδέα σου ειναι ....Απλα θα κατσεις θα παιξεις 100 ματς θα πετυχεις επειτα το πρωτο σου κοψιμο και θα εισαι ΠΛΕΟΝ ολοκληρωμενος gamer και ανθρωπος...
    Συνεχίσεις να κάνεις ένα σοβαρό λάθος:
    Κρίνεις με βάση το demo που η ΕΑ τα έκανε χάλια με την δυσκολία γιατι κατα τα αλλα η αμυνα ειναι μια χαρα και αυτο φαίνεται αφού και στον παραδοσιακό χειρισμό να το βάλεις πάλι σε κάνει ότι θέλει η CPU και βγάζεις συμπεράσματα που μπορεί στην τελική έκδοση να μην ισχύουν.......δες την τελική έκδοση και αν ισχύουν τότε και εγώ μαζί σου

Quote Originally Posted by nickolas82 View Post
    Συνεχίσεις να κάνεις ένα σοβαρό λάθος:
    Κρίνεις με βάση το demo που η ΕΑ τα έκανε χάλια με την δυσκολία γιατι κατα τα αλλα η αμυνα ειναι μια χαρα και αυτο φαίνεται αφού και στον παραδοσιακό χειρισμό να το βάλεις πάλι σε κάνει ότι θέλει η CPU και βγάζεις συμπεράσματα που μπορεί στην τελική έκδοση να μην ισχύουν.......δες την τελική έκδοση και αν ισχύουν τότε και εγώ μαζί σου

εχεις δικιο σαυτο...αν και εγω μιλαω μονο για το ντεμο ,δεν μιλησα ποτε για τη βασικη εκδοση.Αλλα και στο προ οταν βγαζουμε συμπερασμα απο το ντεμο εκει δεν ειναι λαθος??

PSN ID
    nickolas82
    Name
    Νίκος

εχεις δικιο σαυτο...αν και εγω μιλαω μονο για το ντεμο ,δεν μιλησα ποτε για τη βασικη εκδοση.Αλλα και στο προ οταν βγαζουμε συμπερασμα απο το ντεμο εκει δεν ειναι λαθος??
    Τώρα το προ που κολλάει στην συζήτηση;
    (και είμαι και απο αυτούς που είπαν καλα λόγια για το προ απο το 1ο demo)

Ρε το προ ως παραδειγμα το λεω οτι...εκει κρινω με βαση το ντεμο οπως κανω και στο φιφα
    και σε ολα τα παιχνιδια...Αν δεν κραξεις τα αρνητικα του ντεμο και δεν τα τονισεις τοτε και η βασικη εκδοση θα εχει τα ιδια λαθη....

Bookmarks

Bookmarks