Τουρνουά FIFA 12 στη Saturn
Game 2.0To FIFA 12 κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα και η Saturn το γιορτάζει με ένα μεγάλο τουρνουά την 1η Οκτωβρίου. Πηγαίνετε σε οποιοδήποτε κατάστημα Saturn (Αθήνα ή Θεσσαλονίκη) και λάβετε μέρος. Οι νικητές θα προκριθούν για να παίξουν στους τελικούς στις 8 Οκτωβρίου, που θα πραγματοποιηθούν στα καταστήματα Συγγρού (Αθήνα) και
Πυλαίας (Θεσσαλονίκη). Το κάθε κατάστημα θα αναδείξει τη δική του κορυφαία τετράδα. Οι νικητής θα κερδίσει μια τηλεόραση Sony (KDL40EX720), οι δεύτερος θα κερδίσει υπερπακέτο PS3 με FIFA 12, ενώ ο τρίτος και ο τέταρτος το FIFA 12 για PS3.
ειπα πως εχει λαθη η Impact Engine αλλα ειναι σιγουρα πιο λιγα απο το demo!πεφτουν δλδ παλι σε ακυρες φασεις αλλα δεν πετυχα και κανεναν να μπαινει σε τροχεια γυρω απ'τον πλανητη μας..(εδω να σημειωσω πως δεν ειναι το προβλημα τοσο στο πως πεφτει...αλλα στο γιατι να να μην ξερει που περπαταει με αποτελεσμα να "σκονταψει" στον παιχτη διπλα του)
.2)κυριε moderator εχω να δηλωσω αν δεν μαθεις καλα την αμυνα μπορει ο αντιπαλος να σε κανει απο ανεκδοτο σε εκδιδομενη στο αψε-σβησε......![]()
Θα κάνω μία ερώτηση και παρακαλώ αν γίνεται να δωθεί μία σοβαρή απάντηση.
Έχω παίξει τα Demos και των 2 παιχνιδιών και είχα καταλήξει στο Fifa12, αν και παραδέχτηκα ότι το φετινό Pro είναι το κορυφαίο από τα 3 προηγούμενα.
Όμως με αυτά που διαβάζω πέρα δώθε από gamers που παίζουν πλέον τις τελικές εκδόσεις των 2 κορυφαίων παιχνιδιών, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΠΛΕΟΝ ποιο να αγοράσω....!
Έχω μπερδευτεί τόσο πολύ που σκέφτομαι να τα κατεβάσω στο pc και τα 2 και να μην πάρω κανένα για το ps3 μου!
Λεφτά δυστυχώς ΔΕΝ υπάρχουν και με δυσκολία θα αποκτήσω και αυτο το ένα.
Για αυτό σας παρακαλώ μία αντικειμενική γνώμη από εσάς που το έχετε είτε το ένα είτε το άλλο στην τελική του έκδοση, έτσι ώστε να μην πάνε χαμένα 55-60 ευρω.
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!
Ή δες τα στο pc(χωρίς online).Σίγουρα θα βγάλεις συμπέρασμα
αν δεν σε νοιαζει το ονλινε οπως σου ειπα κ στο προ θεμα...κατεβασε τα στο pc...
η καλυτερη λυση ειναι η ενοικιαση που λεει ο φιλος. Ετσι κανω και γω στα παιχνιδια που εχω σκοπο να αγορασω. Στα λιγα δηλαδη, γτ τα πραγματα αγριεψαν!
paidia to vrika edw http://www.skroutz.gr/s/351692/FIFA-12.html toyshop.gr ton pira til kai tou eipa min kliseis erxomai me to mixanaki. kai mou eipe ela se perimenw... lol
Ετσι μυριζε εμενα!Το ανοιξα απλα,το ξεφυλλισα αλλα στο ps3 θα μπει αυριο!Καλες παιξιες να εχουμε ολοι μας!Αντε και εσυ με το καλο!
θα σε ρωτησω εγω κατι τα παιχνιδια τα θες και για ονλινε η μονο single player γιατι αμα ειναι για ονλινε το φιφα ειναι ποιο καλο τωρα αμα θες χαβαλε και τετοια το προ εχει ποιο πολυ το φιφα ειναι για εμενα ποιο σοβαρο αλλα οπως ειπαν τα παιδια πανε στα seven καντα μια ενοικιαση και η επιλογη ειναι δικια σου εγω απλα λεω φιφαΘα κάνω μία ερώτηση και παρακαλώ αν γίνεται να δωθεί μία σοβαρή απάντηση.
Έχω παίξει τα Demos και των 2 παιχνιδιών και είχα καταλήξει στο Fifa12, αν και παραδέχτηκα ότι το φετινό Pro είναι το κορυφαίο από τα 3 προηγούμενα.
Όμως με αυτά που διαβάζω πέρα δώθε από gamers που παίζουν πλέον τις τελικές εκδόσεις των 2 κορυφαίων παιχνιδιών, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΠΛΕΟΝ ποιο να αγοράσω....!
Έχω μπερδευτεί τόσο πολύ που σκέφτομαι να τα κατεβάσω στο pc και τα 2 και να μην πάρω κανένα για το ps3 μου!
Λεφτά δυστυχώς ΔΕΝ υπάρχουν και με δυσκολία θα αποκτήσω και αυτο το ένα.
Για αυτό σας παρακαλώ μία αντικειμενική γνώμη από εσάς που το έχετε είτε το ένα είτε το άλλο στην τελική του έκδοση, έτσι ώστε να μην πάνε χαμένα 55-60 ευρω.
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!
ΕΙΣΑΙ ΑΡΗΣ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΗΣ
ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΑΛΕ ΚΑΙ ΧΑΡΙΛΑΟΥ..
το φιφα δεν εχει καθολου lag ειτε παιζεις με το γειτονα ειτε με αμερικη. το προ οσο και να το δουλευουν εχει lag. Μπορεις να παιξεις 11vs11 κιολας
Επισης το μεγαλυτερο ονλαιν τουρνουα στο κοσμο ειναι το παγκοσμιο πρωταθλημα φιφα, το FIWC.
Το οποιο διοργανωνουν οι EA Sports, FIFA και SONY
mitsio οπως και να εχει φιλε για να ξερεις το προ μονο ελλαδα ζει γιατι εξω ειναι μονο φιφα το προ το ειχα παιξει λιγο και ειχε λαγκ το φιφα παλι καθολου δεν θελω να την πω στο προ αλλα το φιφα εδω και 3 χρονια τωρα ειναι ανωτερο σε ολα στο προ νιωθεις οτι παιζεις με παιδακια το φιφα ειναι ποιο σοβαρο πως να το κανουμε ρε εσυ...
ΕΙΣΑΙ ΑΡΗΣ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΗΣ
ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΑΛΕ ΚΑΙ ΧΑΡΙΛΑΟΥ..
Bookmarks