Page 58 of 117 FirstFirst ... 84854555657585960616268108 ... LastLast
Results 1,141 to 1,160 of 2331

Thread: FIFA 12

Elite GedoGt's Avatar
    PSN ID
    Geodion
    Name
    ΓΙΩΡΓΟΣ

Quote Originally Posted by spyros13 View Post
    παντος και την full εκδοση που παιζω μεσο ticket αμφιβαλω αν ειναι η τελικη!γιατι εχω παρατηρησει καποια λαθοι!για παραδειγμα οποτε παιρνω Αγγλικες ομαδες δεν εχει καθολου εκφωνητη!Η στον Παναθηναικο στου τερματοφυλακα την εμφανιση λειπει το σημα(τριφυλλι).Και στον ΟΣΦΠ εχουν ακομα Ριερα.και κατι τελευταιο οταν πηρα Ντορτμουντ εκει που εχουν τους φιλοξενουμενους ειχε πανο της Ντορτμουντ! π.χ επαιξα Ντορτμουντ-Μπαγερν και στους οπαδους της Μπαγερν ειχε πανο της Ντορτμουντ! Ελπιζω στην τελικη εκδοση να μην υπαρχουν αυτα...
    Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά με κυκλοφορία σε 5 μέρες, το μόνο που γίνεται τώρα είναι να φτιάχνουν κόπιες και κουτάκια και να τα στέλνουν στους αντιπροσώπους ανά χώρα.

Οι όποιες αλλαγές σε bugs και μεταγραφές με το πρώτο update.
    Ας ελπίσουμε ότι θα το έχουν έτοιμο day one!

Elite dinospao's Avatar
    PSN ID
    dinospao

παντος και την full εκδοση που παιζω μεσο ticket αμφιβαλω αν ειναι η τελικη!γιατι εχω παρατηρησει καποια λαθοι!για παραδειγμα οποτε παιρνω Αγγλικες ομαδες δεν εχει καθολου εκφωνητη!Η στον Παναθηναικο στου τερματοφυλακα την εμφανιση λειπει το σημα(τριφυλλι).Και στον ΟΣΦΠ εχουν ακομα Ριερα.και κατι τελευταιο οταν πηρα Ντορτμουντ εκει που εχουν τους φιλοξενουμενους ειχε πανο της Ντορτμουντ! π.χ επαιξα Ντορτμουντ-Μπαγερν και στους οπαδους της Μπαγερν ειχε πανο της Ντορτμουντ! Ελπιζω στην τελικη εκδοση να μην υπαρχουν αυτα...
    δινεται μια βδομαδα νωριτερα σε αυτους που ηθελαν να δωσουν λεφτα και να το παρουν.
    μεχρι το τελικο προιον αυτα αλλαζουν ευκολα και σιγουρα διορθωνονται αμεσα. ειναι τα πιο απλα απ ολα.
    οποτε λογικα, αυτα θα εχουν παρατηρηθει ηδη, θα εχουν διορθωθει και μετα θα ξεκινησουν να κανουν κοπιες.

Forum GOD the master's Avatar
    PSN ID
    Kuromajo__
    Name
    リーナ

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=MRCLhvV9Ltg&feature=related"]Fifa 12 Demo Xavi head kicked in - YouTube[/ame]

o S i V a 2 1 o's Avatar
    PSN ID
    SiVa21

Quote Originally Posted by dinospao View Post
    δινεται μια βδομαδα νωριτερα σε αυτους που ηθελαν να δωσουν λεφτα και να το παρουν.
    μεχρι το τελικο προιον αυτα αλλαζουν ευκολα και σιγουρα διορθωνονται αμεσα. ειναι τα πιο απλα απ ολα.
    οποτε λογικα, αυτα θα εχουν παρατηρηθει ηδη, θα εχουν διορθωθει και μετα θα ξεκινησουν να κανουν κοπιες.

To teliko game exei ginei gold edw kai poly kairo kai einai hdh edw kai kapoies meres se polous antiproswpous,eidika gia online agores...Ara oti ginei mono me patch/dlc giati oi kopies exun bei sta koutakia tous arketo kairo twra

Advanced Member SacHpe's Avatar
    PSN ID
    geosachpe

Quote Originally Posted by o S i V a 2 1 o View Post
    To teliko game exei ginei gold edw kai poly kairo kai einai hdh edw kai kapoies meres se polous antiproswpous,eidika gia online agores...Ara oti ginei mono me patch/dlc giati oi kopies exun bei sta koutakia tous arketo kairo twra
    Eχεις να προτεινεις καποιο μαγαζι που να το εχει ηδη?

N1ckZeR's Avatar
    PSN ID
    NickZerGR
    Name
    Νίκος

Υπομονή μέχρι την Παρασκευή....

o S i V a 2 1 o's Avatar
    PSN ID
    SiVa21

Quote Originally Posted by SacHpe View Post
    Eχεις να προτεινεις καποιο μαγαζι που να το εχει ηδη?

Den exw psaxtei fetos file mu kai den exw koita3ei kan poios kai pote 8a to ferei,toulaxiston gia A8hna.Paizw apokleistika fifa ta teleutaia 5 xronia alla fetos eidika den en8ousiasthka me to demo.Apo trith pisteuw oti psaxnontas kapoios arketa 8a vrei kommati,to poly tetarth

Cool Member spyros13's Avatar
    PSN ID
    spyros_cisse

osiva 210 παιζεις 5 χρονια fifa και φετος δεν εχεις ενθουσιαστει?πρωτη φορα ακουω καποιον να μην του αρεσει το φετινο fifa και να το θεωρεις χειροτερο απο τα προηγουμενα χρονια!γουστα ειναι αυτα δικαιωμα σου...
    Εγω παντως Τεταρτη 28 θα το εχω απο γνωστο μαγαζι στην Αθηνα(Ν.Ηρακλειο)το εχω προπαραγγειλει καθε χρονο τα παινιδια τα φερνει πιο νωρης απ'ολους! και για να μην θεωρηθει οτι κανω διαφημιση στο μαγαζι σας δινω το site του μαγαζιου οποιος ειναι απο Αθηνα και ενδιαφερεται
    www.theconsoleclub.gr

paidia 8a to parw kai egw telika shmera to apofasisa!!!! opoios 8elei as me kanei add na paiksoume kana matsaki online!!!!

Elite iou21's Avatar
    PSN ID
    battigoal76
    Name
    george

Den exw psaxtei fetos file mu kai den exw koita3ei kan poios kai pote 8a to ferei,toulaxiston gia A8hna.Paizw apokleistika fifa ta teleutaia 5 xronia alla fetos eidika den en8ousiasthka me to demo.Apo trith pisteuw oti psaxnontas kapoios arketa 8a vrei kommati,to poly tetarth
    trith vradu tha paizeis fifa mikroulh!!!!!!kalos hlthes!!!!

Elite polakis's Avatar
    PSN ID
    polbitz

Απότι διάβασα από άτομα που έπαιξαν την φουλ έκδοση, δεν έχει καμία σχέση με το ντέμο και είναι καλύτερο σε όλα! Ακόμα και ένα κλικ σε γραφικά!

Σε λίγο μου έρχεται η pal έκδοση...

Εντυπώσεις αργά το βράδυ...

Advanced Member SacHpe's Avatar
    PSN ID
    geosachpe

κανεις απο θεσσαλονικη να ξερει μαγαζι που να το φερνει νωριτερα?

o S i V a 2 1 o's Avatar
    PSN ID
    SiVa21

Quote Originally Posted by iou21 View Post
    trith vradu tha paizeis fifa mikroulh!!!!!!kalos hlthes!!!!

Kalws sas vrhka 8a protimousa an einai gia trith na arxisoume me thn palia agaph mikrouli fetos meta apo tosa xronia,kai apo tetarth fifaroume ligo na kanoume ta crash test sta diplakia

Elite iou21's Avatar
    PSN ID
    battigoal76
    Name
    george

Kalws sas vrhka 8a protimousa an einai gia trith na arxisoume me thn palia agaph mikrouli fetos meta apo tosa xronia,kai apo tetarth fifaroume ligo na kanoume ta crash test sta diplakia
    gi auto se pao eisai sostos gamer!!!!!

Cool Member spyros13's Avatar
    PSN ID
    spyros_cisse

Λοιπον ενα πολυ μεγαλο μειον απο εμενα που ειδα πριν λιγο στο online κομματι!για οσους δεν εχουν δει εχω το full game απο το ticket..
    Στο head to head το εχουν αλλαξει δεν ειναι οπως περσυ!και εχουν κανει την εξης μαλακια! Σε βαζει και διαλεγεις ομαδα και την εμφανιση χωρης να σου δειχνει τον αντιπαλο..
    και θα μου πειτε που ειναι το κακο?ε? διαλεξα bayern και ο αντιπαλος ειχε διαλεξει Βραζιλια!οσο να'ναι με χαλασε ξενερωσα πως το λενε ρε παιδι μου!και για σκεφτειτε αφου γινεται αυτο γιατι να μην γινεται και το αλλο κουλο..
    να παρω μια ομαδα να διαλεξω για παραδειγμα το χρωμα της εμφανισεις λευκο και ο αντιπαλος που θα μου βγαλει να εχει το ιδιο χρωμα η εμφανιση του!Αντε μετα να παιξεις!!δεν ξερω ειληκρινα πως δεν το σκεφτηκε αυτο η ea και γιατι δεν αφησε τον περσυνο τροπο που εβλεπες τι διαλεγει ο αντιπαλός και αναλογα διαλεγες και εσυ.ενα αλλο μειον επου διαπιστωσα μετα απο πολλα παιχνιδια οι τερματοφυλακες ενω οπως ειχα πει ειχανε βελτιωθει σε σχεση με το ντεμο ωρες ωρες τρωνε κατι γκολ που ανετα θα μπορουσανε να τα ειχανε σωσει!οχι ομως παντα!στα πιο πολλα ματς ειναι πολυ καλοι αλλες φορες παλι οχι!
    αυτα ειναι και τα μοναδικα μειον για το παιχνιδι και δεν νομιζω να τα αλλαξει η ea ουτε στην κανονικη εκδοση ουτε με καποιο Patch!γνωμη ειναι αυτη μακαρι να βγω ψευτης!
    τα μοναδικα μειον οπως ειπα ειναι αυτα τωρα αλλους μπορει να μην τους ενοχλουν καθολου!κριμα γιατι κατα τ'αλλα το παιχνιδι ειναι απιστευτο μακραν οτι καλυτερο εχω παιξει να μην ειχε και αυτα θα ηταν τελειο

Advanced Member mouzakas's Avatar
    PSN ID
    mouzakas21

Quote Originally Posted by polakis View Post
    Απότι διάβασα από άτομα που έπαιξαν την φουλ έκδοση, δεν έχει καμία σχέση με το ντέμο και είναι καλύτερο σε όλα! Ακόμα και ένα κλικ σε γραφικά!

Σε λίγο μου έρχεται η pal έκδοση...

Εντυπώσεις αργά το βράδυ...
    apo pou to perimeneis? paizei aurio na kikloforisei athina? exw ena magazi sta ipopsin mou.

Pros to paron exw arkesti sta livestream http://el.twitch.tv/rockergazza

Elite markos69's Avatar
    PSN ID
    markos69

impact engine pantos apo to kako sto xirotero oso pezo

Elite markos69's Avatar
    PSN ID
    markos69

Λοιπον ενα πολυ μεγαλο μειον απο εμενα που ειδα πριν λιγο στο online κομματι!για οσους δεν εχουν δει εχω το full game απο το ticket..
    Στο head to head το εχουν αλλαξει δεν ειναι οπως περσυ!και εχουν κανει την εξης μαλακια! Σε βαζει και διαλεγεις ομαδα και την εμφανιση χωρης να σου δειχνει τον αντιπαλο..
    και θα μου πειτε που ειναι το κακο?ε? διαλεξα bayern και ο αντιπαλος ειχε διαλεξει Βραζιλια!οσο να'ναι με χαλασε ξενερωσα πως το λενε ρε παιδι μου!και για σκεφτειτε αφου γινεται αυτο γιατι να μην γινεται και το αλλο κουλο..
    να παρω μια ομαδα να διαλεξω για παραδειγμα το χρωμα της εμφανισεις λευκο και ο αντιπαλος που θα μου βγαλει να εχει το ιδιο χρωμα η εμφανιση του!Αντε μετα να παιξεις!!δεν ξερω ειληκρινα πως δεν το σκεφτηκε αυτο η ea και γιατι δεν αφησε τον περσυνο τροπο που εβλεπες τι διαλεγει ο αντιπαλός και αναλογα διαλεγες και εσυ.ενα αλλο μειον επου διαπιστωσα μετα απο πολλα παιχνιδια οι τερματοφυλακες ενω οπως ειχα πει ειχανε βελτιωθει σε σχεση με το ντεμο ωρες ωρες τρωνε κατι γκολ που ανετα θα μπορουσανε να τα ειχανε σωσει!οχι ομως παντα!στα πιο πολλα ματς ειναι πολυ καλοι αλλες φορες παλι οχι!
    αυτα ειναι και τα μοναδικα μειον για το παιχνιδι και δεν νομιζω να τα αλλαξει η ea ουτε στην κανονικη εκδοση ουτε με καποιο Patch!γνωμη ειναι αυτη μακαρι να βγω ψευτης!
    τα μοναδικα μειον οπως ειπα ειναι αυτα τωρα αλλους μπορει να μην τους ενοχλουν καθολου!κριμα γιατι κατα τ'αλλα το παιχνιδι ειναι απιστευτο μακραν οτι καλυτερο εχω παιξει να μην ειχε και αυτα θα ηταν τελειο
    den isxioun afta btw

Advanced Member alekos21's Avatar
    PSN ID
    ledika21
    Name
    Αλέξανδρος

diavazw se ksena forum oti asxeta me to poso kalo einai to game to demo einai apo ta xeirotera ever se sxesi me full ekdosi, emena giati maresi apisteuta to demo? den boroume na perimoume mexri pempti reeeeeee

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

Παιδια οποιος γραφει εντυπωσες να λεει λιγο πιο αναλυτικά τι παιζει, ειδικα για μας που θα παιξουμε πρωτη φορα φετος φιφα.Καποιος φιλος ανεφερε προβληματα με την impact engine.Δηλαδη?εγω επαιξα αρκετες ωρες το ντεμο και δεν συναντησα κατι ασχημο.Στη full εκδοση τη χαλασανε?Και γενικα μην γραφετε κατι το οποιο δεν ισχυει ή δεν ειστε σιγουροι.Αυτονοητα ειναι αυτα που λεω αλλα τελοσπαντων να ξερουμε και ποιον να πιστεψουμε στο τελος.
    Satan has left his killing floor
    PS4

Bookmarks

Bookmarks