Page 8 of 117 FirstFirst ... 4567891011121858108 ... LastLast
Results 141 to 160 of 2331

Thread: FIFA 12

εχεις απολυτο δικιο I_HAVE_A_NAME + rep

αλλα οπως εγραψα και ποιο πανω δεν μπορεις να κανεις κουβεντα
    οταν καποιοι ειναι κολημενοι και υπερμαχοι ενος παιχνιδιου.

το παρακατω σχολιο ειναι απο τον Dinospao

το καλυτερο αθλητικο παιχνιδι με διαφορα απο τα αλλα!
    τι pro και βλακειες. εδω ειναι ο ρεαλισμος, τα γραφικα, το πραγματικο ποδοσφαιρο

δειτε το 1 και μοναδικο σχολιο της σελιδας http://www.techgear.gr/ea-sports-fif...-engine-21507/

λινκ που εβαλε ο ιδιος στο τοπικ του προ http://www.ps3forums.gr/vb/showpost....3&postcount=53
    Last edited by karakaxas; 05-06-2011 at 20:43.

Elite dreamer's Avatar
    PSN ID
    mastr0s99

eleos re pedia, den iparxi kamia sigkrisi metaksi fifa ke pro. Kapote epeza fanatika pro (epi kero ps2) alla apo otan pira ps3 apo to 2009 to girisa se fifa ke den to exo metaniosi pote

Elite dinospao's Avatar
    PSN ID
    dinospao

εσεις τοτε γιατι ποσταρετε στο thread του fifa 12 και μας λετε οτι το προ ειναι καλυτερο; οπως οταν ποσταρουμε εμεις στο thread του προ 12 μας λετε να φυγουμε, τοτε και εσεις να πατε στο αναλογο thread.
    αφηστε εμας να παιζουμε το καλυτερο ποδοσφαιρακι και παιξτε εσεις οτι θελετε.
    αφου ψαχνετε και λινκ σε αλλα σαιτ για να το στειλετε εδω, σας αρεσει να ασχολειστε με το φιφα.

το λινκ μονος σου το εδωσες.
    εγω δεν ειμαι υπερμαχος κανενος παιχνιδιου
    το 2010 πηρα φιφα το 2011 πηρα το προ
    πιστευω οτι ολοι εχουμε το δικαιωμα να πουμε την αποψη μας για
    το καθε παιχνιδι,αλλα να δεχομαστε και τη λεει ο συνομιλητης μας
    αν ειμαστε κολημενοι δεν κανουμε κουβεντα αλλα μονολογο.

Elite I_HAVE_A_NAME_'s Avatar
    Name
    Αλέξανδρος

Quote Originally Posted by dinospao View Post
    εσεις τοτε γιατι ποσταρετε στο thread του fifa 12 και μας λετε οτι το προ ειναι καλυτερο; οπως οταν ποσταρουμε εμεις στο thread του προ 12 μας λετε να φυγουμε, τοτε και εσεις να πατε στο αναλογο thread.
    αφηστε εμας να παιζουμε το καλυτερο ποδοσφαιρακι και παιξτε εσεις οτι θελετε.
    αφου ψαχνετε και λινκ σε αλλα σαιτ για να το στειλετε εδω, σας αρεσει να ασχολειστε με το φιφα.
    Εσύ αυτό κατάλαβες από το ποστ μου???
    Πες μου σε ποιό σημείο του σχόλιου μου λέω ότι το pro είναι καλύτερο από το Fifa???
    Για να κάνουμε κωλοτούμπα σιγά σιγά,πάμε...
    "Artificial Intelligence is no match for Natural Stupidity"

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by georgios View Post
    alo katastrefo kati ke alo me ksepernai kapios. i den katalavenis ti diafora i kanis oti den tin katalavenis. ke ta 2 ine anisixitika
    Oποιος καταλαβε καταλαβε,μπορω να το παιξω και εγω αυτο το ''παιχνιδι'' των λεξεων αλλα δεν θα το κανω.
    Εγραψα τι ειχα να γραψω.Κατι θα πρεπει να πεις και εσυ μετα το ποστ μου και σε καταλαβαινω....
    .

PS4forums Addict nickolas82's Avatar
    PSN ID
    nickolas82
    Name
    Νίκος

Quote Originally Posted by karakaxas View Post
    φιλε nickolas82 δεν μπορω να καταλαβω την εμμονη σου με το troll.
    απαγορευεται καποιος να εχει αντιθετη αποψη ?
    απαγορευεται καποιον να μην του αρεσει το φιφα ?
    Συγνώμη φίλε μου αν αυτό καταλαβες..........
    Λοιπόν δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα να μην αρέσει σε κάποιον το fifa
    Δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα να αρέσει σε κάποιoν το pro.......στα παπάκια μου ένα πράγμα
    Έχω τεράστιο πρόβλημα να κράζουν το fifa άτομα που δεν έχουν ασχοληθεί σχεδόν καθόλου για να μας πείσουν και καλά ότι το pro είναι καλύτερο (ούτε 5χρονα παιδάκια έτσι!!!!!)
    Έχω τεράστιο πρόβλημα να κράζουν το pro άτομα που δεν το έχουν αγγίξει καν
    Και οι δύο κατηγορίες υποτιμούν την νοημοσήνη και τις προτιμήσεις μας και χαρακτηρίζονται trolls πράγμα που απαγορεύται από το forum
    Όπως πολύ σωστά διαμαρτήρονται τα παιδιά στο thread του pro για trolling όταν αναφέρεται το fifa και πόσο καλύτερο είναι από το pro έτσι και εδώ καλά θα κάνουν τα trolls (όχι αυτοί που το έπαιξαν και δεν τους άρεσαν κάποια πράγματα και θέλουν αλλαγές ή αυτοί που δοκίμασαν το fifa και απλά τους αρέσει παραπάνω το pro που αυτοί έχουν πραγματικά άποψη) να πάνε στο thread που πρέπει και να πούνε ότι αρλούμπα θέλουν αφού έτσι και αλλιώς δεν πείθουν κανέναν όσο και αν πιστεύουν ότι το κάνουν

p.s.1 Ξέφυγε η κατάσταση και καταλήξαμε και πάλι σε versus thread και δεν μιλάμε καθόλου εδώ και 3 σελίδες για το fifa 12 και αναρωτιέμαι γιατί δεν έχει φτιαχτεί ένα Fifa 12 vs Pro 2012 thread να μεταφερθούν οι τελευταίες 3 σελίδες του thread και να είμαστε όλοι μια χαρά και ontopic

p.s.2 Toνίζω πως ποτέ δεν έχω πει ότι το pro δεν είναι καλό και δεν έχει δυνατά σημεία όπως το ML αλλά για εμένα έχει προβλήματα που πρέπει να φτιάξουν για να ανέβει πάλι στην κορυφή και μέχρι φέτος το fifa μου αρέσει πολύ περισσότερο και για εμένα είναι πολύ καλύτερο

Ελπίζω να ξεκαθάρισα κάποια πράγματα!!!!!!
    Last edited by nickolas82; 05-06-2011 at 22:38.

PS4forums Fanatic georgios's Avatar
    PSN ID
    georgios78

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Oποιος καταλαβε καταλαβε
    simfono. ego tha dexto oti exis fanatisti toso pu ta sxolia su ksefeugun ligo apo tin pragmatikotita. den tha po oti den boris na grapsis kati pu na vgazi to sosto noima
    "EVERY GAME IS BETTER THAN NO GAME"

from the book "Alien Interview", the words of the alien captured in area 51

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

simfono. ego tha dexto oti exis fanatisti toso pu ta sxolia su ksefeugun ligo apo tin pragmatikotita. den tha po oti den boris na grapsis kati pu na vgazi to sosto noima
    Να φανατιστω με τι?χαχαχα

3 χρονια παιζω fifa και 12 χρονια προ...

Συνεχισε να παιζεις το παιχνιδι των εντυπωσεων,δεν με πειραζει.Εσυ εκτιθεσαι και εχεις γινει γραφικος.

YΓ.Kοιτα ποιος μιλαει για φανατισμο...ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ.
    .

nickolas82
    σωστος και συμφωνω σε καθε λεξη που εγραψες

PSN ID
    georgios78

3 χρονια παιζω fifa και 12 χρονια προ...
    alo ena pragma pu les sinexi les ke ine epixirima i katorthoma. oi perisoteroi se auto to forum exun kani to idio pragma. apogoiteuis

γιωργο φιλικα παντα αλλα οσο συνεχιζεις αυτην την αντιπαραθεση
    τοσο πιο πολυ θα χανεις και το οποιο δικιο εχεις.
    και κανε κατι με αυτα τα greeklish μας εχουν βγει τα ματια
    ελληνες ειμαστε ελληνικα γραφουμε.

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

alo ena pragma pu les sinexi les ke ine epixirima i katorthoma. oi perisoteroi se auto to forum exun kani to idio pragma. apogoiteuis
    Κατορθωμα δεν ειναι σιγουρα,επιχειρημα ειναι ομως.
    Δεν γινεται να παιζω τοσα χρονια ενα παιχνιδι,να ειμαι φανατικος οπαδος του(στο εχω αποδειξει στο παρελθον απο ποστ μου σε αλλα φορουμς και υπερασπιση των pes μεχρι αηδιας.) και ξαφνικα να ειμαι φανατικος των fifa...

Φανατικος οπαδος ημουν των pes και τα θεωρουσα ως τα καλυτερα αθλητικα games ,ανεξαρτητα αθληματος.
    Σημερα θεωρω τα fifa καλυτερα απο τα pes,αλλα σιγουρα αρκετα πισω,απο αλλα αθλητικα games.
    .

PSN ID
    georgios78

pola 360 fanboys ixan ps1 ke ps2 giati oloi sxedon oi gamers ixan ps1 ke ps2. omoios oloi oi soccer fans epezan pro

Elite markos69's Avatar
    PSN ID
    markos69

Κατορθωμα δεν ειναι σιγουρα,επιχειρημα ειναι ομως.
    Δεν γινεται να παιζω τοσα χρονια ενα παιχνιδι,να ειμαι φανατικος οπαδος του(στο εχω αποδειξει στο παρελθον απο ποστ μου σε αλλα φορουμς και υπερασπιση των pes μεχρι αηδιας.) και ξαφνικα να ειμαι φανατικος των fifa...

Φανατικος οπαδος ημουν των pes και τα θεωρουσα ως τα καλυτερα αθλητικα games ,ανεξαρτητα αθληματος.
    Σημερα θεωρω τα fifa καλυτερα απο τα pes,αλλα σιγουρα αρκετα πισω,απο αλλα αθλητικα games.
    ke ego mazi souu ke alloi tosoi xiliades pou itane to idio , mono kati kollimenoi exoun mini sto pro

Elite dinospao's Avatar
    PSN ID
    dinospao

i have a name δεν το ειπα για σενα αυτο. δεν εχει σχεση με σενα το ποστ μου.

karakaxas το λινκ που εδωσα ηταν για την ειδηση για τη νεα impact engine για να το δουν κι αλλοι. οχι για το σχολιο που γραφω εγω. εσυ το σχολιο μου διαβασες απο ολοκληρο κειμενο; δες λιγο πιο πανω απο το σχολιο μου τι γραφει. γι αυτο το εδωσα

το διαβασα φιλε μου το αρθρο απλα το σχολιο μου για σενα ειναι
    οτι εισαι φανατικος του φιφα και καλα κανεις αλλα να βλέπουμε
    και τα οποια αρνητικα εχει το παιχνιδι και να τα σχολιαζουμε
    δυστιχως ομως εσυ εκανες επιθεση λεγοντας οτι υμνουμε το προ
    κατι που δεν εχει γινει σε κανενα ποστ ουτε δικο μου ουτε του i have a name.
    το σταματαω εδω το θεμα.θα ξαναποσταρω οταν θα εχω το ντεμο στα χερια μου.

Elite dinospao's Avatar
    PSN ID
    dinospao

οκ λοιπον ας ηρεμησουμε λιγο γιατι μιλαμε απλα για 2 παιχνιδια. υπαρχουν σοβαροτερα προβληματα για την νεολαια και την κοινωνια μας απο τα παιχνιδια.

φιλε karakaxa ειμαι φανατικος του FIFA και μεσα στο πιστο του κοινο. εχεις δικιο σε αυτο. δεν υπαρχει περιπτωση να παιξω προ ποτε. απλα αυτο που σου λεω ειναι οτι δεν μπορεις να κρινεις ενα παιχνιδι και ενα λες οτι ειναι απογοητευση απο ενα βιντεο 1 λεπτου που δειχνει τακλιν μονο.

οσον αφορα το ντεμο. μην βγαλεις τελικα συμπερασματα με το ντεμο. διοτι το ντεμο του φιφα 11 δεν ειχε σχεση με την τελικη εκδοση. η τελικη εκδοση ηταν καλυτερη.

συμφωνω ντινο και ναι ειπα οτι ειναι απογοητευση αυτα που εβλεπα στο συγκεκριμενο βιντεακι και οχι για το συνολο του παιχνιδιου .επισεις σε αλλο βιντεακι ειπα οτι ναι τωρα
    γουσταρω και εγω με αυτα που βλεπω..
    πρωταθλημα και παλι για την παναθα μας και καλο καλοκαιρι σου ευχομαι.

Elite dinospao's Avatar
    PSN ID
    dinospao

μια ζωη παναθα και πρωταθλημα. καλο καλοκαιρι και σε σενα.

εδω τελειωνει η αντιπαραθεση μεταξυ προ και φιφα.
    τωρα θα λεμε μονο για φιφα 12 εδω.

μην ξαναπει κανεις κακια κουβεντα για το φιφα τον εσφαξα
    (πλακιτσα...)

Bookmarks

Bookmarks