Page 27 of 51 FirstFirst ... 1723242526272829303137 ... LastLast
Results 521 to 540 of 1012

Thread: Mass Effect 2

PS4forums Addict tsakali GR's Avatar
    PSN ID
    tsakali_gr
    Name
    Γιώργος

Ρε μάγκες έχω κάποιες απορίες για όσους έχουν τελειώσει το game (αν και δεν είναι spoiler, σε ορισμένα θα βάλω καλού κακού)

1) Είμαι Vanguard Level 19 και έχω σχεδόν καλύψει όλη την μπάρα με τα Paragon points. Το ερώτημά μου είναι εάν τυχόν φουλάρει -εάν γίνεται αυτό- μου βγάζει κάποια ειδοποίηση πέρα από την οπτική επιβεβαίωση (ότι δηλαδή είναι max) ώστε να αρχίσω να επιδιώκω περισσότερα Renegade points ή θα συνεχίσει μόνο του να συμπληρώνει πόντους άσχετα με το αν το τελικιασα;

2) Από το στορυ κατάλαβα ότι πριν πάω για το Omega 4 Relay καλό θα είναι να έχω loyal όλο το πλήρωμά μου, ολοκληρώνοντας τα εκάστοτε missions.

Spoiler!

3) Μπορώ πριν πάω για το suicide mission να κάνω όλα τα Assignments και να παίξω και τα DLC packs (Overlord, Shadow Broker κλπ) ή είναι καλύτερα να ολοκληρώσω πρώτα το Suicide?

Spoiler!

PS4forums Fanatic dimitrisasp's Avatar
    PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Eχουμε και λεμε..

1) Γινεται να φουλαρει η μπαρα και μετα απο αυτο συνεχιζει ακομα να σου δινει ποντους για καλες/κακες πραξεις οι οποιοι λογικα μετρανε για να στους δινει.

2) Ναι τα Loyalty Missions θα ηταν καλο να τα τελειωσεις πριν απο το Suicide Mission για να εχεις πιστο πληρωμα και καλυτερα αποτελεσματα. Τωρα αν δεν εχεις μερικους πιστους αλλα εχεις τους περισσοτερους παλι θα εχεις καλα αποτελεσματα αλλα ισως οχι τα καλυτερα. Επισης κανε ολα τα upgrades που σου προτεινουν τα μελη.

3) Οποτε θελεις να παιζεις αυτα δεν υπαρχει κανενα απολυτως προβλημα!

4) Ειχα και γω την ιδια απορια και οταν πηγα να κανω αλλαξοκωλια μου ζητησε η καινουρια να χωρισω με την παλια αλλα δεν το δοκιμασα..

Αυτα!

Spoiler!

Every man is guilty of all the good he did not do!

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Συγκεκριμενα το DLC Lair of the Shadow Broker ειναι προτιμοτερο να παιχθει αφου ολοκληρωθει το βασικο στορυ του παιχνιδιου καθως ειναι DLC που γεφυρωνει το ΜΕ2 με το ΜΕ3.

PS4forums Addict tsakali GR's Avatar
    PSN ID
    tsakali_gr
    Name
    Γιώργος

Quote Originally Posted by dimitrisasp View Post
    Eχουμε και λεμε..

2) Ναι τα Loyalty Missions θα ηταν καλο να τα τελειωσεις πριν απο το Suicide Mission για να εχεις πιστο πληρωμα και καλυτερα αποτελεσματα. Τωρα αν δεν εχεις μερικους πιστους αλλα εχεις τους περισσοτερους παλι θα εχεις καλα αποτελεσματα αλλα ισως οχι τα καλυτερα. Επισης κανε ολα τα upgrades που σου προτεινουν τα μελη.

Αυτα!
    Άρα έμμεσα μου λες ότι το σχετικό trophy δεν θα το πάρω ε?

Name
    Δημήτρης

πλην ελαχιστων εξαιρεσεων και συνδυασμων στο παιχνιδι, δεν μπορεις να ξενοπηδας απο εδω και απο εκει χωρις επιπτωσεις.

PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Quote Originally Posted by tsakali GR View Post
    Άρα έμμεσα μου λες ότι το σχετικό trophy δεν θα το πάρω ε?
    Κοιτα, εγω ειχα "μαλωσει" με δυο και μου πεθανε μονο ο ενας. Θα δεις, στο τελος θα κανεις καποιες επιλογες που θα καθορισουν πολλα. Δεν αποκλειεται και να το παρεις αν κανεις σωστες επιλογες.. Θα καταλαβεις οταν ερθει η ωρα..

Spoiler!

PS4forums Addict isildur83's Avatar
    PSN ID
    Durden83
    Name
    Νίκος

BioWare teases ME2 Arrival DLC with screen

BioWare’s started teasing the final DLC pack for Mass Effect 2, known as Arrival, with one single screen for the DLC.

It was released on the developer’s Facebook page last night.

The content hasn’t been formally announced yet by EA, but has been teased recently with a single leaflet in copies of Dragon Age II.

It’s thought the DLC will bridge the gap between Mass Effect 2 and Mass Effect 3 ahead of its upcoming holiday release.

BioWare’s promised to release a new screen tomorrow” if the current shot reaches certain targets.

Name
    Δημήτρης

Ο τροπος βεβαια που το χειριζεται το θεμα η Bioware ειναι απλα αισχρος.... μονο αμα μας ριξεται πολλα hits και πολλη διαφημιση θα σας δειξουμε εικονα αυριο... ειναι καραγκιοζιλικια αυτα τα πραγματα και ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι η επιρροη της πολιτικης της ΕΑ ειναι τοσο εντονη στην Bioware. Δεν ειχε τετοιες πρακτικες η εταιρεια στο παρελθον και πολυ φοβαμαι οτι ακομα και τωρα κανει οτι κανει βαση ΕΑ...

PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Ο τροπος βεβαια που το χειριζεται το θεμα η Bioware ειναι απλα αισχρος.... μονο αμα μας ριξεται πολλα hits και πολλη διαφημιση θα σας δειξουμε εικονα αυριο... ειναι καραγκιοζιλικια αυτα τα πραγματα και ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι η επιρροη της πολιτικης της ΕΑ ειναι τοσο εντονη στην Bioware. Δεν ειχε τετοιες πρακτικες η εταιρεια στο παρελθον και πολυ φοβαμαι οτι ακομα και τωρα κανει οτι κανει βαση ΕΑ...
    +1

Δεν το προωθω πουθενα και αν θελουν ας μην το κυκλοφορησουν κιολας (σιγα μην).. Φανταζομαι τον τυπο που το προτεινε στο τραπεζι συσκεψεων. <<I've got an idea boss!!!>>

Spoiler!

Forum GOD messi10's Avatar
    PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Κι εγω συμφωνω με τον Valkyre.
    Αυτο το συστημα με εκνευριζει..αλλα οπως και να 'χει..το θελουμε το DLC!

Advanced Member Sergio's Avatar
    PSN ID
    vavavou
    Name
    Dr.Who

Πρεπει να εχω παιξει το 1 ωστε να καταλαβω τι γινεται στο 2?

Name
    Δημήτρης

^^Απαραιτητως

PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Quote Originally Posted by Sergio View Post
    Πρεπει να εχω παιξει το 1 ωστε να καταλαβω τι γινεται στο 2?
    Εγω δεν το επαιξα και δεν με επηρεασε σχεδον καθλου. Σιγουρα κανει καλυτερη την εμπειρια φανταζομαι. Εναλλακτικα: Πρωτον η PS3 εκδοση εχει μεσα ενα DLC κομικ που σου δινει την ιστορια του πρωτου + ειναι interactive και μπορεις να κανεις μερικες επιλογες που κανουν στο πρωτο παιχνιδι. Δευτερον αν αποφασισεις και το παρεις δες και στη σελιδα 18 του thread αυτου ενα ποστ μου με τα βιντεακια απο το πρωτο παιχνιδι που ασχολουνται με την ιστορια του (τα οποια ανεβασε στο channel του αγγλικο περιοδικο για PS3 για να κανουμε catching up)..

Ο Val ειναι κρυφο-XBOX fanboy και παιζει ολη μερα Halo και COD γι αυτο λεει απαραιτητως..

Spoiler!

Name
    Δημήτρης

^^ Oh noes!! Ι have finally been revealed!!

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

^^Xαχαχα,φοβερη ατακα!!

Στα το Mass Effect 2,εβαλα πριν λιγο το PS,αλλα ουτε τωρα μπενω PSN!!
    Κωλοσυνδε**.
    Δεν ξερω τι γινετε.
    Για νας δωσω ενα παραδειγμα,υπαρχει ενας ''κανονικος''(desktop)υπολογιστης στον πανω οροφο απο εκει που μενω.Απο εδω κατω περνω την συνδεση.
    Λοιπον,εδω κατω που εχω το Laptop-που μεσω αυτου γραφω τωρα-η συνδεση δουλευει μια χαρα.Εχει καποιες διακοπες(ασυρματη ειναι-οπως ειπα)αλλα γενικα δουλευει μια χαρα.Λιγα δωματιο πιο μετα που ειναι το PS,παω να κανω sign-in και μου βγαζει ''error'' και ''suggesting actions''.
    Παω στο Internet Connection Test μου βγαζει ''Obtaining IP Adress''...και...''Failed'' Πώς γινετε αυτο;Μετα παω και στο Internet Connection Settings,παω στις συνδεσεις που μπορω να παρω,παταω την δικια μου(που ειναι ξεκληδωτη)-μου βγαζει σημειωμα διπλα 10% ή 7%(μερικες φορες),υπαρχουν και σινδεσεις με 37(!)%-.
    Τεσπα,παταω στην συνδεση μου,μου βγαζει Checking Network Configuration...και The attemp to Obtain IP Adress Timed Out.
    Σας παρακαλω,οποιος ξερει να βοηθησει.Θα επεζα ΜE2 και χωρις να ειμαι μεσα αλλα θελω να κατεβαω το patch...

Advanced Member Sergio's Avatar
    PSN ID
    vavavou
    Name
    Dr.Who

Χαχαχα....ευχαριστω

PSN ID
    messi10ozil
    Name
    Παναγιωτης

Γαμωτο δηλαδη...
    Τι γινετε πια;
    Κατεβασα το patch,αλλα και παλι δεν μου εδειξε το comic.

Να δωσω και καποια στοιχεια:
    1)Πριν που δεν ειχα κατεβασει το patch εσβεισα ολα τα saves του ME2 απο το ''Save data utility''.
    2)Oταν κατεβασα το patch,μετα απο λιγο μου εκανε αυτοματο sign out(οχι για κανεν προβλημα)καο βαρεθηκα να κανω sign-in(ειχε ειδη κατεβει το patch).
    3)Oταν κατεβηκε το patch δεν εκλεισα το game,ουτε τιποτα αλλο.Δεν νομιζω να χρειαζοτανε.
    Οποιος μπορει,help please!!

PS4forums Fanatic nikolaszax's Avatar
    PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Quote Originally Posted by messi10 View Post
    Γαμωτο δηλαδη...
    Τι γινετε πια;
    Κατεβασα το patch,αλλα και παλι δεν μου εδειξε το comic.

Να δωσω και καποια στοιχεια:
    1)Πριν που δεν ειχα κατεβασει το patch εσβεισα ολα τα saves του ME2 απο το ''Save data utility''.
    2)Oταν κατεβασα το patch,μετα απο λιγο μου εκανε αυτοματο sign out(οχι για κανεν προβλημα)καο βαρεθηκα να κανω sign-in(ειχε ειδη κατεβει το patch).
    3)Oταν κατεβηκε το patch δεν εκλεισα το game,ουτε τιποτα αλλο.Δεν νομιζω να χρειαζοτανε.
    Οποιος μπορει,help please!!
    Νομιζω πρεπει να το κατεβασεις απο το cerberus network ή κατι τετοιο καθως το θεωρησαν "εξυπνο" να μην ειναι ηδη στο δισκακι -.-.Οποτε αν δεν το κατεβασεις τοτε θα συνεχιζει να μην στο δειχνει.
    Δεν ξερω την διαδικασια ομως καθως δεν το εχω στο ps3 αλλα καποιος αλλος θα σε βοηθησει πιστευω ή ενα search στο google.
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Ναι ρε συ Messi.. Θα πας στο PSN και θα κατεβασεις το Cerberus Network με τον κωδικο που εχει μεσα στο κουτι. Ενα DLC ειναι.. Το patch αναβαθμιζεις μερικα στοιχεια που ειχαν προβληματα!

Μπαινεις PSN πας κατευθειαν πανω που λεει Redeem Codes και εκει βαζεις τον κωδικο. Ακολουθεις τη διαδικασια και ετοιμος για ξυλο! Μετα θα αρχισεις new game και μετα απο μερικα cut-scenes θα ξεκινησει και το comic!

Spoiler!

Name
    Δημήτρης

Να σημειωσω κατι, το κομικ δεν εμφανιζεται με το που ξεκιναει το παιχνιδι εμφανιζεται αμεσως μετα την πρωτη gameplay σκηνη.

ΥΓ: Ωραιος ο Adept τελικα. Ενω στην αρχη ειναι τσοφλι εντελως, στην πορεια γινεται σουπερ ντουπερ ουαο kick ass τυπος! Ή μαλλον τυπισσα!

Σκας λιγο μπαμ μπουμ με Warp ammo, ριχνεις ενα Wide Singularity στην περιοχη, βλεπεις ολους τους εχθρους να αιωρουνται γυρω απο τον πυρηνα του singularity, πετας ενα Heavy Warp και βλεπεις μια τεραστια εντυπωσιακη αλυσιδωτη εκρηξη και τους αντιπαλους να διαλυονται κομματια προς καθε κατευθυνση...

φακινγκ οσομ!
    Last edited by Valkyre; 18-03-2011 at 10:01.

Bookmarks

Bookmarks