Δεν είδα τα spoilers αλλά φαντάζομαι μιλάτε για τον πράσινο τύπο που δείχνει στο videaki του main menu αν δεν πατησεις start που ρίχνει τα μπουνιδια αλά matrix... E;
^^ σωστα μαντεψες![]()
Παιδια,σημερα το συνεχισα αλλα εχω καποιες αποριες:
1.Τελευταια φορα ειχα κανει το quest που
Spoiler!
Λοιπον,παω να μπω στους αλλους κοσμους(εκει με το διαστημα που διαλεγεις που πας)και δεν μπορω να παω σε αλλο κοσμο.Δηλαδη μονο σε αυτον που εχω παει...Παω στους αλλους κοσμους,οταν παω πανω τους και μπενω μετα με ξαναγυρναει...
Μηπως πρεπει να βαλω πρωτα καποιον στην ομαδα μου ή να κανω μια αλλη αποστολη;
2.Οταν μπενω στον Ανελκυστηρα και ανεβενω οροφους(για να μιλησω με τα μελοι της ομαδας κ.τ.λ.)πώς ξανακατεβενω στο Ισογειο;Δεν εχει επιλογη...
3.Τον Illusive Man πώς τον βλεπω;ή δεν γινετε;
Αυτα γιατι εχω μπερδευτει λιγο...
Βρε συ, δεν μπορεις να κατεβεις σε ολους τους πλανητες. Θα πας στις αποστολες (πατας start κλπ) και η καθε αποστολη σου λεει που πρεπει να πας (συγκεκριμενος πλανητης). Μπορεις να παρεις οποιον θελεις μαζι σου δεν υπαρχει εκει προβλημα.. Οτι αλλο θες εδω ειμαστε
Btw εβαλα το Skype οταν μπαινω μεσα να μου λεει "Welcome aboard Shepard" και οταν βγαινω "Logging you out Shepard" με μια φωνη παρομοια της EDI..![]()
Last edited by dimitrisasp; 25-03-2011 at 01:56.
Spoiler!
Every man is guilty of all the good he did not do!
A..ευχαριστω πολυ![]()
Και πώς παω στο Ισογειο ξερεις;
Γιατι ειμαι στο δωματιο μου(1ος οροφος)και δεν ξερω πως να καεβω στο Ισογειο...
Mα στο ασανσερ μπενω και μου λεει 1ος οροφος.
2ος οροφος
3ος οροφος
4ος οροφος
Sorry,αν ακουγεται γελια η ερωτηση μου,αλλα στο Ισογειο δεν ξερω πως πας..
Το ισογειο (αν εννοεις το μερος οπου παιρνεις τις αποστολες) ειναι στο 2ο οροφο. Στον 1ο ειναι το δωματιο σου, στο 3ο ειναι τα δωματια του πληρωματος και στο 4ο ειναι το μηχανοστασιο. Για να παρεις αποστολες πας στο 2 παντως. Δεν ειναι γελοια ερωτηση βρε. Ενταξει ολοι μπερδευονται που και που![]()
Spoiler!
Ωχ...sorry νομιζα οτι ηταν το Ισογειο :/
Ευχαριστω παρα πολυ γιατι οντως ειχα μπερδευτει.
Hello again, έχω κάποιες απορίες.
Έχω ολοκληρώσει το campaign κανονικά με απόλυτη επιτυχία και είχα αφήσει μόνο το Lair Of The Shadow Broker και σήμερα το τελείωσα.
Ορισμένες ερωτήσεις είναι spoiler, άρα:
Spoiler!
2) Όταν είχα τερματίσει το campaign και μου έδωσε επιλογή new game ή continue είχα επιλέξει continue για να βγάλω τα sidequests και το DLC. Αν τώρα επιλέξω να κάνω new game με import character, δημιουργεί νέο carreer και μπορώ να κρατήσω αυτό το save για το Mass Effect 3 ή το χάνω και απλά παίζω σε δυσκολότερο level με τον ίδιο χαρακτήρα?
3) Με τη βάση του Shadow Broker, όταν "αγοράσω" όλες τις επιλογές στο Investment Opportunities, αλλάζει κάτι και ξεκλειδώνει νέες αποστολές ή απλά υπάρχουν για το εφε;
Spoiler!
Σορυ για το πρήξιμο, κι ευχαριστώ εκ των προτέρων...
1) Γι αυτο δεν ξερω να σου πω.. Δεν το χω ψαξει καθολου
2) Ναι μπορεις να κανεις new game και να κανεις και import το πρωτο σου playthrough. Θα διατηρηθουν και τα παλια σου save σε διαφορετικο φακελο.
3) Νομιζω για εφε ειναι πιο πολυ αν και δεν πολυασχοληθηκα με αυτες.. DLC ειναι μην ξεχνας.. Δεν θα αλλαζε ριζικα το παιχνιδι με νεες αποστολες.
4) Πρεπει να το ζεστανεις το πραγμα νομιζω και τωρα δεν μπορεις.. Εγω στο δευτερο playthrough ειχα την ευκαιρια αλλα αλλαξα γνωμη γιατι ειχα αλλου το μυαλο μου..
Οταν προκειται για Mass Effect δεν υπαρζει πρηξιμο![]()
Spoiler!
Έλιωσα το ΣΚ και έχω φάει τρελό κόλημα με το παιχνίδι!
Απο τα Central Main Missions (δεν ξέρω πως να τα πω, εννοώ τα missions που δεν είναι character specific) δεν έχω κάνει πολλά. Βασικά μόνο το "horizon" και το
Spoiler!
Ειδικά το 2ο μου άρεσε πάρα πολύ καθώς και το revelation που μαθαίνουμε σε αυτό. Το πιό μεγάλο κόλημα όμως το έχω φάει με τα character missions και κυρίως με τα Loyalty Missions.
Το παιχνίδι πρέπει να έχει όντως ένα απο τα καλύτερα cast που έχει εμφανιστεί σε game και τα loyalty missions βοηθάνε πολύ να εμβαθύνεις στους χαρακτήρες με τις αντιδράσεις τους σε όλα όσα συναντάς.
Έχω βέβαια μερικά παράπονα όπως:
Spoiler!
Απο την άλλη μου άρεσε πάρα πολύ
Spoiler!
Γενικά μου αρέσει πάντος που υπάρχει πολύ ποικιλία στα είδη των loyalty missions καθώς και που έχει προσεχθεί το individual story τους πάρα πολύ!
Ερώτηση για τα romances:
Spoiler!
Να τελειώσω με κάποια "bugs/glitches" που συνάντησα:
1. Ανέβηκα level κάνωντας ένα side mission. Τα XP τα πήραν και οι squad mates μου αλλά δεν πήραν squad points! Έχασα ανεπιστρεπτί 2 squad points? Σκέφτηκα ότι θα ανεβαίνουν μόνο όταν τελειώνεις missions απο την άλλη αν θέλω 30 xp για να ανέβω level και κάνω side, τότε μετά θα θέλουν ξαφνικά 990. Και δεν δείνουν 1000 xp όλες οι missions οπότε στην ουσία είναι χαμένα 2 squad points
2.Spoiler!
Τα πιάνω ένα-ένα:
Spoiler!
Για τα romances
Spoiler!
Για το τελευταίο ερώτημα, άπαξ και χωρίσεις, χάνεις τελείως τη δυνατότητα να ξανακάνεις κάτι.
Για το glitch δε μπορώ να σου απαντήσω, δεν μου έχει τύχει ποτέ και εξάλλου δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα με τους πόντους, καθώς ανέβαιναν γρήγορα και ο χαρακτήρας maxαρε χωρίς να το καταλάβω.
Spoiler!
Το σκηνικο με την Morinth ειναι ακριβως οπως το λεει το tsakali. Δεν γνωριζει κανεις την πραγματικη της ταυτοτητα παρα μονο εσυ. Το λεει αλλωστε και η ιδια αν συζητησεις μαζι της.
Παντως αν το εκανες αυτο για να παρεις το Trophy εισαι απαραδεκτος! Πως το εκανες αυτο στην Samara??? Εκτος και αν το παιζεις RP full renegade!
ΥΓ: Σε προκαλω τωρα να κανεις romance με την Morinth...καντο...πιστεψε με δεν θα χασεις!![]()
Bookmarks