Page 37 of 51 FirstFirst ... 2733343536373839404147 ... LastLast
Results 721 to 740 of 1012

Thread: Mass Effect 2

PS4forums Fanatic tonybsg's Avatar
    PSN ID
    tonybsg

Τέλος και από μένα, μετά από 52 ώρες παιχνιδιού (μαζί με όλα τα DLC's).
    Επικό παιχνίδι, πραγματικά το απόλαυσα, και χάθηκα για τόσες μέρες στον κόσμο του (με ένα μικρό παράπονο, ίσως όμως και να μην κατάλαβα εγώ κάτι, θα αναφερθώ στο τέλος τέλος σε αυτά).

Δεν είχα επαφή με το πρώτο Mass Effect και φυσικά διαπιστώνω ότι έχασα πολλά. Παρ' όλα αυτά, πριν ασχοληθώ με το 2, διάβασα πολλές πληροφορίες για το στόρυ, είδα και βιντεάκια, και φυσικά το digital comic το οποίο πιστεύω ότι είχε αρκετά σημαντικά στοιχεία (αλλά σαφώς, άλλο να παίζεις ολόκληρο παιχνίδι).

Όπως είπα, 52 ώρες πρώτο playthrough και λογικά αυτό θα κρατήσω και για το Mass Effect 3, εκτός αν κάνω import για το Insanity και κάνω κάποιες πολύ μικρές αλλαγές. Αλλά δεν νομίζω, γιατί θέλω να παίξω με female Shep στο Insanity κάνοντας επίτηδες renegade πράξεις να δω τι θα γίνει. Ουσιαστικά, δεν είχα βάλει στόχο να μείνω μόνο στην μία πλευρά, αλλά έπαιζα πάνω κάτω όπως ήθελα (κυρίως paragon όμως ήταν οι επιλογές μου, με αποτέλεσμα να μην το μαξάρω, αλλά να φτάσω πάνω από το 80% - μετά και τα Lair of the Shadow Broker και Arrival σχεδόν το μάξαρα πάντως).

Vanguard επέλεξα να είμαι, για το Insanity δεν ξέρω ακόμη (δεν ξέρω αν θα το παίξω στα καπάκια έτσι κι αλλιώς). Γενικά, πριν το Omega 4 Relay έκανα όλες τις main missions και sidemissions, γιατί πολύ απλά δεν ήθελα να τελειώσει το παιχνίδι και ήθελα να το απολαύσω όσο το δυνατόν περισσότερο. Εννοείται ότι και scanning έκανα μπόλικο, το οποίο ok, δεν το λες και διασκεδαστικό μετά από λίγο, χεχε.

Πριν λοιπόν μπω στο Omega 4 Relay,
    Spoiler!

Οπότε πήγα στην SM
    Spoiler!

Εννοείται ότι οι χαρακτήρες με κέρδισαν εξ' ολοκλήρου, πραγματικά ενδιαφέροντες και ήθελα να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα γι' αυτούς, ενώ φυσικά συζητούσα συνέχεια μαζί τους. Κάπου εδώ να αναφερθώ και στην πολύ ωραία και ταιριαστή μουσική που συνόδευε το παιχνίδι.

Σχετικά με τα DLC's, το Lair of the Shadow Broker ήταν σίγουρα το καλύτερο, καταπληκτικό θα έλεγα, αλλά και το Arrival με τα υπόλοιπα μου άρεσαν αρκετά (εντάξει του Zaeed για μένα το χειρότερο, αν και είχε πλάκα ο χαρακτήρας όταν του μιλούσες).

Τώρα για τα παράπονα που έλεγα, εντάξει κάποιος θα μπορούσε να πει κάμποσα (πχ ακόμη και για τον τεχνικό τομέα, ενώ το παιχνίδι είναι πολύ όμορφο, με φοβερό artwork, πανέμορφους χαρακτήρες κ.λπ. υπάρχουν σημεία με τραγικά γραφικά, όπως στο Overlord και γενικά στις αποστολές με το Hammerhead όπου έμπαινα μέσα στα βουνά και στα λαγκάδια, αλλά και σε άλλες σκηνές ήταν απογοητευτικά - πχ στις εκρήξεις), ή ακόμη και για το γεγονός ότι δεν γινόταν romance με το μωρό την Kasumi , αλλά για μένα άλλο είναι το παράπονό μου, και ελπίζω να κάνω εγώ λάθος κάπου και να μην κατάλαβα κάτι. Και εξηγούμαι:

Spoiler!

Πείτε μου ότι δεν κατάλαβα κάτι...!

Όπως και να έχει, ο κόσμος του παιχνιδιού όπως είπα και πιο πάνω με κέρδισε πλήρως, οπότε περιμένω ανυπόμονα το 3!
    Last edited by tonybsg; 16-04-2011 at 00:06.

PS4forums Fanatic nikolaszax's Avatar
    PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Σχετικα με το τελευταιο spoiler
    Spoiler!

Για οσους δεν το ειχαν προσεξει παλαιοτερα,σε εκεινο το σημειο για να εχεις το "best ending" (παλι φυσικα εξαρταται και απο την S.mission) πρεπει να (spoilers)
    Spoiler!
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

^^ Mια σημειωση Νικολα, το Squad στις αποστολες παντα φευγει ολοκληρο! Δεν μενει κανεις πισω, γι αυτο και πολλες φορες οταν πας σε καποιο μερος (π.χ) Tuchunka) με το shuttle σε αφηνει μολις πας διπλα του να αλλαξεις μελη στο squad σου χωρις να επιστρεψεις πισω στο Normandy. Ολο το squad υποτιθεται οτι μπαινει στο Shuttle καθε φορα

PSN ID
    tonybsg

Quote Originally Posted by nikolaszax View Post
    Σχετικα με το τελευταιο spoiler
    Spoiler!
    Ναι γι' αυτό το σημείο λέω. Α ωραία, δηλαδή είναι τόσο ηλίθιο όσο μου φάνηκε εξαρχής. Τραγική τουλάχιστον η επιλογή τους αυτή, σαν να κόπηκε κάτι στο μοντάζ ξέρω γω. Εννοείται ότι τον λόγο τον καταλαβαίνω, αλλά προφανώς παραμένει παντελώς άκυρο το σκηνικό. Κρίμα, ήλπιζα να μην είχα καταλάβει κάτι.

Quote Originally Posted by nikolaszax View Post
    Για οσους δεν το ειχαν προσεξει παλαιοτερα,σε εκεινο το σημειο για να εχεις το "best ending" (παλι φυσικα εξαρταται και απο την S.mission) πρεπει να (spoilers)
    Spoiler!
    Ναι ναι, το πρωί που χάζευα τα ποστς από την αρχή του thread είδα πως το είχες αναφέρει αυτό εμμέσως. Εμένα δεν με επηρέασε έτσι κι αλλιώς, επειδή είχα κάνει τα πάντα από πριν, οπότε δεν έχασα καθόλου χρόνο.

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    ^^ Mια σημειωση Νικολα, το Squad στις αποστολες παντα φευγει ολοκληρο! Δεν μενει κανεις πισω, γι αυτο και πολλες φορες οταν πας σε καποιο μερος (π.χ) Tuchunka) με το shuttle σε αφηνει μολις πας διπλα του να αλλαξεις μελη στο squad σου χωρις να επιστρεψεις πισω στο Normandy. Ολο το squad υποτιθεται οτι μπαινει στο Shuttle καθε φορα
    Εγώ αυτό πίστευα πως γίνεται καθαρά για εξοικονόμηση χρόνου (να μην πηγαίνεις στη Normandy και μετά να γυρνάς πίσω στον ίδιο πλανήτη μέσω του galaxy map, προς αποφυγή αυτής της διαδικασίας δηλαδή μας έδινε την επιλογή να αλλάξουμε άμεσα το squad).
    Last edited by tonybsg; 16-04-2011 at 13:56.

Name
    Δημήτρης

Tonybsg, η επιλογη τους αυτη δεν ειναι και τοσο λαθος αν αναλογιστεις οτι η ομαδα σου δεν φευγει απο το normandy μονο για να παει σε καποια αποστολη, αλλα και για να επισκεφθει μια πολη. Αν για π.χ. θες να πας στην Tuchunka για να αγορασεις το τελευταιο Χ, Υ upgrade για τον χαρακτηρα σου και παλι ολοκληρο το squad θα σε ακολουθησει υποτιθεται. Εγω για πχ οταν ακουσα το εν λογω μηνυμα θυμαμαι οτι ηθελα να παω στο Citadel για να αγορασω κατι αναβαθμισεις που ειχα αφησει. Οποτε δεν μου ακουστηκε "λαθος" ή παραλογο αυτο που ειπε ο Shepard.

Επισης κατι αλλο, τα DLC που εμεις ειχαμε το προνομιο να τα εχουμε ολα μαζι σε ενα πακετο, οι κατοχοι 360 (οταν δηλαδη βγηκε το παιχνιδι) δεν ειχαν τιποτα απο αυτα. Οποτε το ενδεχομενο νεων αποστολων ηταν παντα ανοιχτο.

Τελος ελπιζω να μην επαιξες πριν τον τερματισμο τα DLC Lair of the Shadow Broker και Arrival (ιδιως το τελευταιο) καθως ειναι DLC που κυριολεκτικα πρεπει να τα παιξεις μετα τον τερματισμο του παιχνιδιου αφου στην ουσια τοτε λαμβανουν χωρα.

Ειδικα το Arrival ειναι πρακτικα ο προλογος του ΜΕ3 καθως μετα τα γεγονοτα του ξεκιναει το ΜΕ3 οπως μαθαμε προσφατα. Ο λογος που σε αφηνει η Bioware να τα παιξεις οποτε θες (με το οποιο και διαφωνω προσωπικα) ειναι γιατι σου δινουν νεες αναβαθμισεις για να τις χρησιμοποιησεις και στο main game. Αλλα πραγματικα διαφωνω με αυτο.

PSN ID
    tonybsg

Εννοείται ότι άφησα για μετά το Lair of the Shadow Broker και το Arrival, μην ανησυχείς, είχα διαβάσει νομίζω και δικό σου ποστ πιο παλιά για το θέμα αυτό (καλά το Arrival εννοείται ότι θα το έπαιζα μετά, δεν το είχα κατεβάσει καν, μόλις τέλειωσε το κατέβασα αμέσως βέβαια :D).

Τώρα για το άλλο, μα ρε συ, σκέψου ότι σε αυτό το παιχνίδι, το τόσο κινηματογραφικό όπως πολύ σωστά έχεις πει, εμείς αποφασίζουμε για όλα. Που θα πάμε, τι θα κάνουμε, με ποια σειρά (εκτός λίγων εξαιρέσεων) κ.λπ. Και ξαφνικά σε πετάει με το ζόρι να συζητάς με την EDI και τον Joker, για "μία επόμενη αποστολή" (εννοείται χωρίς να αναφέρεται πια) και ότι πρέπει να πάρεις το shuttle για να πας εκεί (μα που;;;). Ενώ δεν έχεις επιλέξει να πας σε καμία αποστολή, πόσο μάλλον όταν εγώ στην κυριολεξία δεν είχα τίποτα απολύτως να κάνω και δεν υπήρχε ούτε αναφορά για κάποια αποστολή, ούτε assignment, ούτε τίποτα (εκτός του Lair of the Shadow Broker φυσικά). Μα ας γινόταν κατά την διάρκεια μίας αποστολής το σκηνικό, πχ του Legion που θα ταίριαζε και χρονικά, να ολοκληρώσεις την αποστολή πρώτα και όταν γυρίσεις ανυποψίαστος να δεις τι έγινε. Αυτό θα ήταν λογικό. Τώρα πολύ απλά δεν στέκει, με το ζόρι να σε βγάλει από την Normandy, χωρίς κανέναν λόγο και αιτία, απλά για βόλτα, ώστε να προχωρήσει το σενάριο!

Ακόμη όμως και στην περίπτωση των παιχνιδιών χωρίς τα DLC's, πάλι ουσιαστικά αν είχε κάνει κάποιος όλα τα missions και assignments, πάλι άστοχο θα ήταν (ακόμη περισσότερο βασικά καθώς τότε δεν θα είχε ούτε το Lair of the Shadow Broker να περιμένει!). Σου λέω, θα το δεχόμουν περισσότερο (αν και πάλι θα με χάλαγε) αν είχα κάποια αποστολή ή sidemission να περιμένει, αλλά πολύ απλά, ως Shepard δεν είχα να πάω πουθενά αυτή τη στιγμή, πες ήθελα να χαζεύω το space hamster στο δωμάτιο μου ακούγοντας την μουσική του παιχνιδιού!
    Last edited by tonybsg; 16-04-2011 at 14:50.

Name
    Δημήτρης

Ενταξει καπως ηθελαν να δικαιολογησουν οτι εφυγε το squad απο το σκαφος. Δεν λεω οτι ηταν ιδανικη η επιλογη τους αλλα πραγματικα εμενα δεν μου καθησε ασχημα αυτο. Αλλωστε το ηξερες απο πριν οτι μολις ενεργοποιηθει το reaper IFF η EDI θα σε ειδοποιησει. Της το ειχες πει εσυ αυτο και σου ειχε πει οτι θα παρει καποιο χρονο. Τωρα το να γυριζες ξαφνικα στο Normandy και να το εβλεπες αδειο, θα επρεπε να αφησει εκτος η Bioware το ολο playable κομματι μεσα στο σκαφος εκεινη την ωρα. Προφανως ηθελαν ο παιχτης να βιωσει το ολο σκηνικο μεσα στο normandy, και γι αυτο δεν το αφησαν να παει χαμενο.

Ξαναλεω οτι δεν μου καθησε στραβα και αυτο γιατι υπαρχουν πολυ πιο τραγικα λαθη, οπως αυτο που σου λεω οτι το παιχνιδι σε αφηνει να παιξεις το Arrival και το LotB πολυ πριν ολοκληρωσεις το παιχνιδι. Και αυτο μονο και μονο λογω των upgrades. Μην ξεχνας επισης οτι κυριολεκτικα ελαχιστοι παιχτες εφτασαν στο σημειο με το Reaper IFF που περιγραφεις και ειχαν ολοκληρωσει τα παντα μεσα στο παιχνιδι ακομα κι εγω δεν το ειχα κανει. Και σου ξαναλεω, ακομα και οταν φευγεις για να πας σε μια πολη για να παρεις εξοπλισμο και παλι ολο το squad φευγει οποτε το χρησιμοποιει το παιχνιδι αυτο σαν δικαιολογια.

Δεν με πειραξε το συγκεκριμενο, ουτε καν το παρατηρησα για να ειμαι ειλικρινεις. Αλλα αυτο με τα DLC ειναι χοντρη βλακεια και επηρεαζει ουσιαστικα το σεναριο πολυ σοβαρα.

PS3forums Addict geodlord7's Avatar
    PSN ID
    geodlord7
    Name
    Γιώργος

To άρχισα και εγώ , έχω ήδη κλείσει 12 ώρες και δεν το χορταίνω.

Ο,τι και να πω γιαυτο το παιχνίδι είναι λίγο οπότε δεν θα πω τίποτα! Μια ερώτηση έχω μόνο ...

Γιατι δεν υπάρχει πουθενά το assault rifle?
    Spoiler!

εγώ όμως δεν το πήρα ποτέ.... θεώρησα ότι θα το βρισκα μετά στο armory, αλλά τίποτα.... μόνο shotguns, heavy pistols, heavy weapons.... κανά glitch να φανταστώ? έχω ξενερώσει άσχημα που χρησιμοποιώ συνέχεια το SMG...έλεος...
    Spoiler!

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Assault rifle απο την αρχή χρησιμοποιεί ΜΟΝΟ ο soldier. Αν έχεις οποιοδήποτε άλλο class δεν στο εμφανίζει γιατί δεν ξέρεις να το use υποτίθετε.
    Αργότερα θα σου δωθεί η ευκαιρία να μάθεις να use ήτε Assault ήτε Sniper Rifle

Name
    Δημήτρης

Οπως ειπε και ο Δημητρης, Assault Rifle Μονο ο Soldier. Παντως τα Assault Rifles δεν ειναι σε καμμια περιπτωση τα καλυτερα οπλα στο παιχνιδι κατα την προσωπικη μου παντα αποψη. Και αν μου ελεγε κανεις να διαλεξω μεταξυ ενως δυνατου SMG (που παιρνεις μετα) και του αντιστοιχου δυνατου Assault Rifle παιζει και να διαλεγα το SMG γιατι το Assault Rifle αραδιαζει τις σφαιρες οπου ναναι. Βεβαια το καλυτερο μακραν AR ερχεται απο DLC το οποιο και ριχνει 1 ρυπο καθε φορα. Αυτο ναι...τα σπαει.

Παντως αν εισαι Vanguard τα Assault Rifles σου ειναι αχρηστα... charge με shotgun λεμε!

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Το πιστεύεις οτι ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει το AR?
    Ούτε ξέρω πως ρίχνει!
    Στην 2η επιλογή πάντα Sniper επιλέγω για να έχω και κάτι για μακρυά!

Name
    Δημήτρης

Πες μου οτι διαλεξες με τον Vanguard το Sniper.... εισαι ελεεινος αν το εκανες αυτο!! Δεν υπαρχει πιο αχρηστο οπλο απο το sniper για τον Vanguard! Βασικα ο vanguard ειναι αχρηστος γενικα απο μακρια! Πως σου ηρθε?? Δεν πηρες το θειικο shotgun του Grunt που τα εχει ολα σχεδον 1 shot??

FAIL!!

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=4iQSuVfTfJ8"]YouTube - Mass Effect 2 - Crazy with a Shotgun (Vanguard/Insanity)[/ame]
    Last edited by Valkyre; 20-04-2011 at 10:19.

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Guilty :$ (:$ = ντροπιασμένο smiley -γιατί δεν έχουμε; )
    Το shotty του Grunt νομίζω δεν μου το είχε βγάλει καν σαν επιλογή :S (:S= confused smiley - ξανα μανα γιατί δεν έχουμε; )

Name
    Δημήτρης

Στανταρ στο ειχε βγαλει! Μαλλον δεν το πηρες χαμπαρι! Ειναι το πιο IMBA οπλο στο παιχνιδι απλα. Εδω τα εχει one shot σε χαρακτηρες που δεν παιρνουν τρελο bonus απο το shotgun, φαντασου τον Vanguard...

Με αυτο το οπλο παιζω τωρα το Insanity φαντασου και ειδες στο βιντεο τι damage κανεις, charge και kill, charge και kill, charge και kill... ειναι πραγματικα ηδονη!

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Δεν το είδα το videaκι γιατί στη δουλειά δεν μπορώ να δω utube
    Καλή φάση πάντος!
    Πάντος σε δύσκολα σημεία όπως όταν σου βγαίνουν πολλά άτομα απο μακρυά (και δεν μπορείς να τους κάνεις και charge) μια χαρά ήταν το sniper!
    Στον Sentinel λες να χτυπήσω το Grunt shotty γιατί εγώ πάλι για sniper το σκεφτόμουν (απο μακρυά και αγαπημένοι )

Τον Grunt γενικά καθυστέρησα να τον βγάλω απο τη "γυάλα" του. Παίζει για αυτό να μην μου έδωσε σαν επιλογή εκτός αν όντως δεν το πρόσεξα....

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by enstikto View Post
    Δεν το είδα το videaκι γιατί στη δουλειά δεν μπορώ να δω utube
    Καλή φάση πάντος!
    Πάντος σε δύσκολα σημεία όπως όταν σου βγαίνουν πολλά άτομα απο μακρυά (και δεν μπορείς να τους κάνεις και charge) μια χαρά ήταν το sniper!
    Στον Sentinel λες να χτυπήσω το Grunt shotty γιατί εγώ πάλι για sniper το σκεφτόμουν (απο μακρυά και αγαπημένοι )

Τον Grunt γενικά καθυστέρησα να τον βγάλω απο τη "γυάλα" του. Παίζει για αυτό να μην μου έδωσε σαν επιλογή εκτός αν όντως δεν το πρόσεξα....
    Ειδικα επειδη εγραψες αυτο στο bold δες το βιντεακι με την πρωτη ευκαιρια!

Trust me το sniper ειναι κυριολεκτικα αχρηστο. Καλυτερο το Assault Rifle τουλαχιστον. Το shotgun ομως ειναι απλα απο αλλο πλανητη!

PS3forums Addict geodlord7's Avatar
    PSN ID
    geodlord7
    Name
    Γιώργος

Eυχαριστώ παιδιά! Ναι vanguard ειμαι.... και αναρωτιόμουν που είναι το assault.

Βεβαια το καλυτερο μακραν AR ερχεται απο DLC το οποιο και ριχνει 1 ρυπο καθε φορα. Αυτο ναι...τα σπαει.
    Eίναι από τα οπλα που κατεβάζεις με κωδικό που σου δίνει το παιχνίδι?
    Γιατί το κατέβασα το free dlc πριν καν αρχίσω το game, αλλά δεν έχω συναντήσει τίποτα απο αυτά που δίνει

Παντως αν εισαι Vanguard τα Assault Rifles σου ειναι αχρηστα... charge με shotgun λεμε!
    Όσες φορές "τόλμησα" να το κάνω αυτό που λες, κατέληξα νεκρός Σίγουρα φταίει που είμαι στην αρχή ακόμα (μετά το πρώτο encounter με τους
    Spoiler!
    ) αλλά το charge το χρησιμοποιώ μόνο αν έχουν μείνει 2 το πολύ εχθροι! Όταν είναι παραπάνω δεν τολμάω

Βασικα ο vanguard ειναι αχρηστος γενικα απο μακρια! Πως σου ηρθε?? Δεν πηρες το θειικο shotgun του Grunt που τα εχει ολα σχεδον 1 shot??
    Tώρα ξέρω ότι μπορεί να τρώγομαι για spoiler, αλλά το shotgun του grunt δεν ειναι αυτό και καλά που το kick του σπάει ανθρώπινο ώμο?? Έτσι έλεγε τουλάχιστον στο description XD
    Spoiler!

PS4forums Fanatic dimitrisasp's Avatar
    PSN ID
    dimitrisasp
    Name
    Δημητρης

Εγω τον Vanguard το χρησιμοποιουσα και απο μακρια καμια φορα για ποικιλια Εχει ενα μαματο οπλακι AR που δεν θυμαμαι πως λεγεται και το παιρνεις απο DLC αλλα δε νομιζω να λεμε το ιδιο με τον Val. Παντως στη συνεχεια που θα γινεις τουμπανο τα charge και τα shotgunιδια θα πεφτουν συννεφο!

Spoiler!

Every man is guilty of all the good he did not do!

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by geodlord7 View Post
    Eυχαριστώ παιδιά! Ναι vanguard ειμαι.... και αναρωτιόμουν που είναι το assault.

Eίναι από τα οπλα που κατεβάζεις με κωδικό που σου δίνει το παιχνίδι?
    Γιατί το κατέβασα το free dlc πριν καν αρχίσω το game, αλλά δεν έχω συναντήσει τίποτα απο αυτά που δίνει

Όσες φορές "τόλμησα" να το κάνω αυτό που λες, κατέληξα νεκρός Σίγουρα φταίει που είμαι στην αρχή ακόμα (μετά το πρώτο encounter με τους
    Spoiler!
    ) αλλά το charge το χρησιμοποιώ μόνο αν έχουν μείνει 2 το πολύ εχθροι! Όταν είναι παραπάνω δεν τολμάω

Tώρα ξέρω ότι μπορεί να τρώγομαι για spoiler, αλλά το shotgun του grunt δεν ειναι αυτό και καλά που το kick του σπάει ανθρώπινο ώμο?? Έτσι έλεγε τουλάχιστον στο description XD
    Nαι αυτο ακριβως ειναι το shotgun που λεω θα σου δωθει η ευκαιρια να το αποκτησεις.

Τωρα για τον Vanguard, δεν θελω να το παιξω εξυπνος (απλα το εχω λιωσει το παιχνιδι) αλλα παιζεις εντελως λαθος το class σου! Εχεις φτιαξει το charge attack σου? Στην αρχη ναι ο Vanguard μοιαζει με τσοφλι καθε φορα που κανεις charge και πολυ ευαλωτος. Ομως αν φτιαξεις το charge attack ευθυς εξαρχης και μετα βελτιωσεις (μικρυνεις) το cooldown του charge, τοτε ο Vanguard γινεται απλα και ξεκαθαρα το πιο imbalanced class στο παιχνιδι.

Για να καταλαβεις καθε φορα που κανεις charge παιρνεις ΕΞΤΡΑ shields. Και αν βελτιωσεις και το cooldown σου (μεσα απο equipment και upgrades) σε 3-4 δευτερολεπτα, μετα απλα γλεντας κοσμο.

Charge -> extra shields-> ξεπαστρευεις κοσμο-> μετα απο 3 δευτερολεπτα ξανα charge-> ξανα εξτρα shields -> ξαναθεριζεις κοσμο και ξανα και ξανα.

Δες το βιντεο που εβαλα πιο πανω. Ο τυπος παιζει στην δυσκολια insanity και παει απο charge σε charge και ουτε που κινδυνευει να ψοφησει. Ετσι πρεπει να παιζεται ο vanguard. Στην αρχη ειναι απολυτως φυσιολογικο να μην χρησιμοποιεις το charge επειδη νιωθεις ευαλωτος. Μολις ομως παρεις το κολλαι, πιστεψε με....θα πωρωθεις ΑΣΧΗΜΑ!
    Last edited by Valkyre; 21-04-2011 at 09:43.

PS4forums Addict aris13's Avatar
    PSN ID
    GOB_BLUTH
    Name
    Άρης

Charge -> extra shields-> ξεπαστρευεις κοσμο-> μετα απο 3 δευτερολεπτα ξανα charge-> ξανα εξτρα shields -> ξαναθεριζεις κοσμο και ξανα και ξανα.
    Αυτό το σύστημα το είχα κάνει πολύ abuse.

Bookmarks

Bookmarks