ΟΚ,ευχαριστω πολυ![]()
Tα paragon renegade actions εμφανιζονται σε συγκεκριμενους διαλογους και μερικες φορες υπο συγκεκριμενες προυποθεσεις. Επισης καποια actions δεν θα τα δεις ποτε εαν δεν εχεις τον απαραιτητο αριθμο renegade ή paragon ποντων. (αυτα φαινονται στο κανονικο παιχνιδι μονο).
Ερώτηση:
Spoiler!
Last edited by Valkyre; 08-03-2011 at 11:50.
^^ πρωτα απο ολα βαζουμε spoiler σε ερωτησεις που εχουν να κανουν με την ιστορια του παιχνιδιου γιατι καποια παιδια δεν θελουν να μαθαινουν τι συμβαινει στο παιχνιδι πριν το παιξουν οι ιδιοι.
Ακολουθει η απαντηση στην ερωτηση σου:
Spoiler!
^^ πρωτα απο ολα βαζουμε spoiler σε ερωτησεις που εχουν να κανουν με την ιστορια του παιχνιδιου γιατι καποια παιδια δεν θελουν να μαθαινουν τι συμβαινει στο παιχνιδι πριν το παιξουν οι ιδιοι.
Ακολουθει η απαντηση στην ερωτηση σου:
Spoiler!
Yeap.Tbh δεν μου αρεσει που σου κλειδωνει επιλογες επειδη ο χαρακτηρας σου δεν ειναι ειτε πολυ "καλος" ή πολυ "κακος" αν καποιος παιζει σαν χαρακτηρας μεταξυ και των 2(χωρια του οτι μπορει να ειναι πολυ καλος απλα να μην εχει ακομα μαζεψει paragon points που απαιτουνται ,ομοιως και για renegade).
Anyways,μπορεις ομως
.Spoiler!
Ναι συγνώμη για το spoiler, σε όσους πρόλαβαν να το διαβάσουν.
Ευχαριστώ και για την απάντηση. Νόμιζα ότι στο mass effect 2 οι διάλογοι ήταν σε στιλ dragon age (και άλλων RPG της Bioware) που σου δίνει τις επιλογές αλλά αν δεν έχεις αρκετά points αποτυγχάνει η προσπάθεια (persuation, intimidation) και μπορεί να τα κάνεις και χειρότερα. Aπό ότι φαίνεται στο mass effect αν σου βγάλει την επιλογή τότε είναι σίγουρο το αποτέλεσμα.
To παρήγγειλα και εγώ, και τώρα περιμένω να μου έρθει![]()
Είδα σε βίντεο και το στόρυ του 1, είδα και τις classes αλλα δεν μπορώ να αποφασίσω....
Είμαι μεταξύ adept και vanguard....εσεις τι προτείνετε? Σκεφτόμουνα και soldier αλλα μετά θα γίνει πολύ "γραμμικό" το gameplay και πολύ "shooter".... Επίσης μπορεί κάποιος να μου πει τι ειναι renegade και paragon? Από ότι καταλαβα είναι η επιλογή "καλός-κακός" ??
Επίσης ήθελα να ρωτήσω, τα side quests καταντάν βαρετά μετά από κάποια στιγμή? Δηλαδη επαναλαμβάνονται και τα βαριέσαι?
Μπορείς να ακολουθήσεις μόνο τα main quests και να παραλήψεις τα side?
Σορρυ για τις πολλές ερωτήσεις, οποιος μπορεί ας απαντήσειThanks
Spoiler!
Σου απανταω random..
Τα sidequests θα τα αναζητας απο ενα σημειο και μετα γιατι θα θελεις να δειρεις κοσμο(εκτος απο ενα συγκεκριμενο το οποιο ειναι και DLC και το εκανα σαν αγγαρια αλλα ειναι απειρα οποτε μη μασας) Το Paragon/Renegade ειναι αυτο ακριβως που ειπες. Το πρωτο ειναι για να παιζεις ως καλο παιδι και το δευτερο για να παιζεις σαν τσογλανι (σορι κιολας απο το forum). Αναλογα με το καθε τροπο παιξιματος τροποποιουνται και οι καταστασεις. Vanguard θα γινεις και δεν το συζηταμε θα σε ελεγξω.. Soldier πρεπει να ειναι το πιο lame class. Σαν να παιζεις FPS θα ειναι..
Aυτα προς το παρον και κλεισε ολες τις προσωπικες σου υποθεσεις μεχρι να σου ερθει γιατι μετα...
Last edited by dimitrisasp; 08-03-2011 at 18:24.
Spoiler!
Every man is guilty of all the good he did not do!
Διαλεξε οτι θελεις εκτος απο soldier γιατι οπως σωστα ειπες κανει το παιχνιδι πολυ shooter.
Σωστα καταλαβες και για το renegade και paragon. Αν πχ λυσεις μια υποθεση , ενα quest με τον καλο τροπο θα παρεις paragon ποντους και το αναποδο, ετσι οσους περισσοτερους ποντους εχεις απο την μια πλευρα θα σου εμφανιζονται στα quest περισσοτερες επιλογες γι αυτην.
Το αρνητικο σε αυτο ειναι οτι αναγκαστικα , για να δεις οσο τον δυνατο περισσοτερα πραγματα στο παιχνιδι, θα πρεπει να διαλεξεις αναμεσα στα δυο ακρα.
Εγω τα side quest τα βρηκα πιο ενδιαφεροντα απο το main αλλα σε αυτο μην ακους την αποψη μου![]()
Ευχαριστώ παιδιά!
Οκ λοιπον vanguard! Σχεδόν όλοι λένε οτι είναι το καλύτερο class![]()
Όσο για το τελευταιο, όντως προσπαθώ να τελειώσω κάποιες εκκρεμότητες γιατί όταν έρθει προβλέπεται κάψιμο XD
Ωχ, αυτό δεν μου πολυαρέσει...θυμάμαι στο infamous που επρεπε να ήσουν ή σουπερ ντουπερ καλός ή σουπερ ντούπερ κακός για να έχεις όλα τα advantages από κάθε πλευρα και καταντούσε ενοχλητικό γιατι δεν άρμοζε παντού να εισαι στα ακραΕγώ θα ήθελα σε όσες περιπτώσεις "αρμόζει" να είμαι το "καλό παιδί" και σε άλλες που πρέπει, το "κακό".
Αν το κάνω αυτό δλδ, θα χάσω αρκετά ε?
Spoiler!
Spoiler!
Every man is guilty of all the good he did not do!
Κατ'αρχας περι paragon/renegade.Δεν ειναι ακριβως καλος/κακος αλλα περισσοτερο θα το περιεγραφε καποιος σαν "τα μεσα αγιαζουν τον σκοπο"(paragon)/"ο σκοπος αγιαζει τα μεσα"(renegade).Στην πρωτη περιπτωση δηλαδη θα κοιταξει να κανει τις νομιμες/ανθρωπινες/κατι αλλο διαδικασιες για να φτασει στον στοχο του ενω στην 2η θα κανει οτιδηποτε ειναι δυνατο για να επιτευξει τον στοχο του,ακομα και αν σημαινει την δολοφονια καποιου.
Τωρα στο 2ο ερωτημα σου,ναι αν αμφιταλαντευεσαι μεταξυ και των 2 διαρκως στο παιχνιδι κατα πασα περιπτωση δεν θα εχεις την δυνατοτητα να αντιμετωπισεις συγκεκριμενες καταστασεις που απαιτουν 1 απο τα 2 σε υψηλη/μεγιστη ποσοτητα.Αν ησουν σε pc/360 version με μεταφορα save κατα πασα πιθανοτητα δεν θα ειχε τετοιο προβλημα καθως σου δινει ενα αξιοσημειωτο bonus και στα 2 αναλογα με το τι ησουν στο me1,για το me2.
Επειδη ομως εισαι σε ps3 version,απλα θα πρεπει να σκεφτεις περισσοτερο τις αποφασεις σου σε τετοιες περιπτωσεις.
Kαλα τα λεει ο Νικολας. Το Renegade δεν σημαινει απαραιτητα οτι θα κανεις κακη πραξη ή οτι αυτο που θα πεις θα ειναι αυθεντικα κακο. Ισα ισα μερικες φορες βρηκα τις απαντησεις renegade πολυ μα πολυ πιο λογικες και πρακτικες.
Δεν ειναι συστημα καλου/κακου, ειναι συστημα διαφορετικου χαρακτηρα. Το οποιο φυσικα κι εγω συμφωνω σηκωνει βελτιωσεις.
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις διευκρινήσεις![]()
Spoiler!
Eπαιξα το demo...βαρέθηκα μέχρι αηδίας lol τα γραφικά δεν με τρελάνανε κιόλας και σταμάτησα σεκεινο το σημειο μεναν μαυρο που πυροβολούσαμε κ πυροβολούσαμε κ πυροβολούσαμε και συνέχεια βγαίνανε ρομποτάκια από μια πορτα. wtf τι κάνω λάθος??
ποιά η σχέση του demo με το κανονικό παιχνίδι?? γιατί κάτι δεν μου πάει καλά!τεσπά ήταν κ αργά νυσταζα κ κόντεψα να λιποθυμησω.
Satan has left his killing floor
PS4
^^ Το λαθος που κανεις ειναι οτι μαλλον δεν ακους τι σου λεει ο φιλος σου ο μαυρος
Στην ουσια ειναι tutorial και σε μαθαινει πως να χρησιμοποιεις τις δυναμεις του Squad σου. Αν δεν χρησιμοποιησεις εστω μια δυναμη του squad τοτε θα βγαινουν αμετρητα ρομποτακια. Αν χρησιμοποιησεις την δυναμη, τοτε βγαινουν 3 ρομποτακια και σε 10 δευτερολεπτα εχεις καθαρισει.
Bookmarks