Page 10 of 145 FirstFirst ... 678910111213142060110 ... LastLast
Results 181 to 200 of 2881

Thread: Uncharted 3 : Drake's Deception - [3D]

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Η σελιδα του παιχνιδιου.
    http://unchartedthegame.com/#
    .

Το κανονικο trailer θα το δουμε 11 δεκεμβριου σωστα ? και η Sony θα ανακοινωσει το exclusive παιχνιδι στις 12 του μηνος, σωστα?

Αυτο σημαινει οτι το παιχνιδι που θα ανακοινωσει η sony δεν ειναι το Uncharted 3 η εχω κανει λαθος με τις ημερομηνιες ??

Βεβαια μετα απο αυτο οτι και να δουμε θα ειναι λιγο.
    Last edited by AgentPrinny007; 09-12-2010 at 23:54.

PS4forums Addict aris13's Avatar
    PSN ID
    GOB_BLUTH
    Name
    Άρης

Quote Originally Posted by AgentPrinny007 View Post
    Το κανονικο trailer θα το δουμε 11 δεκεμβριου σωστα ? και η Sony θα ανακοινωσει το exclusive παιχνιδι στις 12 του μηνος, σωστα?

Αυτο σημαινει οτι το παιχνιδι που θα ανακοινωσει η sony δεν ειναι το Uncharted 3 η εχω κανει λαθος με τις ημερομηνιες ??
    Uncharted 3 και στις 2 περιπτώσεις. Προβλέπω μικρό trailer στα VGA και media blowout από Sony την επόμενη μέρα.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Kατ' αρχας

Quote Originally Posted by hakoo View Post
    Kι επειδη μου εφαγε ο server την προβλεψη και δεν θα παρω credit οταν επαληθευθω (λολ) να την ξανακανω: Uncharted 3 στην Αιγυπτο με main element την αμμο (αντιστοιχα με το νερο του 1 και το χιονι του 2), πυραμιδα Χεοπα, gunfight/καταδιωξη στο Νειλο, Σφιγγα, Καιρο, τα παντα ολα.
    (με μια μικρη αστοχια στη χωρα)

μπορειτε να ξεκινησετε να με αποθεωνετε ενας ενας παρακαλω μην πεσει και ο server, ευχαριστω.

Τελεια νεα! Θα ηθελα να ειναι στην Αιγυπτο μιας και προσφερεται για οποιοδηποτε context αλλα what the hell
    Δεν θα μου εκανε καμια εκπληξη καποια απο αυτες τις εικονες να ειναι in-game, δεν ξερω πια τι να περιμενω απο την ND.

PS4forums Fanatic Desmond's Avatar
    PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

Κοίταξε, αν ακολουθήσει κατά πόδας τα βήματα του Τ.Ε.Lawrence, όπως αφήνει να εννοηθεί το teaser, τότε θα επισκεφθεί μέρη όπως Συρία και Ιορδανία που έχουν full ενδιαφέροντες και μυστηριακούς αρχαιολογικούς χώρους.

Moderator hakoo's Avatar
    PSN ID
    hakoo_

Μακαρι! Εννοειται οτι θα εχουν κανει το scouting τους οι ανθρωποι, ξερουν ακριβως τι και πως το κανουν. Ειμαι σιγουρος οτι και αυτη τη φορα τα τοπια και η περιοχες θα ειναι jaw-dropping. Eιμαι περιεργος να δω αν θα καταφερουν να ξεπερασουν αυτο

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by muku View Post
    Απλά είναι απίστευτοι οι τύποι. Κάθε νέο παιχνίδι μένει πιστό στο ύφος της σειράς και παράλληλα ανανεώνεται σε καίριους τομείς και γίνεται καλύτερο από το προηγούμενο. Τουλάχιστον από αυτά που διαβάζω αυτό φαίνεται. Ανυπομονώ και έχω την απόλυτη εμπιστουσύνη στην ND Από τα καλύτερα studio παγκοσμίως πλέον όπως έχει εξελιχθεί σε αυτή τη γενιά.
    Vlad η ND με το Uncharted 3 απλα θα παραδωσει ενα καινουργιο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ οσον αφορα την αναπτυξη τιτλων... ειμαι βεβαιος γι αυτο. Παλι ολοι θα τρεχουν και θα λενε πως ειναι δυνατον το ετσι και πως ειναι δυνατον το αλλο κλπ κλπ. Ξαναλεω για να μην ξεφυγω απο το hype, που ηδη εχω ξεφυγει αλλα λεμε, οτι δεν πιστευω (δεν ειναι δυνατον δηλαδη) να δουμε μια αναλογα εξωφρενικη βελτιωση οπως ειδαμε απο το Uncharted 1 στο Uncharted 2. Δηλαδη δεν γινεται, τουλαχιστον οχι στον τεχνικο τομεα... δεν γινεται...ή μηπως γινεται? Οχι...δεν γινεται...

Quote Originally Posted by nikolaszax View Post
    Εγω ομως λεω οτι ειναι ,η τελευταια τουλαχιστον (στην χειροτερη ειναι απο τις in-game cutscenes τους-ή οπως λεγονται τεσπα- που η engine τους προσφερει ακομα μεγαλυτερη λεπτομερεια στην εικονα).

Με προσοχη στον αγκωνα του χεριου του βλεπουμε πως οι γραμμες δεν ειναι τελειες για να ειναι concept art .
    Lol ναι,θα αρχισουμε παλι τα ειναι ingame ή οχι με αυτο το παιχνιδι XD.Και ομως αν το u2 ειναι παραδειγμα τοτε τετοιες εικονες δεν θα μου φανει καθλου εκπληξη να ειναι ingame.Uncharted ειναι αυτο .
    Συμφωνω απολυτα με Νικολα. Κανει καραΜΠΑΜ οτι ειναι screenshot απο cutscene του παιχνιδιου. Πραγματικα ξαναβαλε Βαγγελη στο PS3 το Uncharted 2 και δες τα cutscenes που ειναι κανονικοτατα με ingame υλικο απλα με εξτρα effects και τρελο polish-αρισμα. Ειναι ευκολα η φυσικη εξελιξη. In game material ειναι αυτο που βλεπουμε σιγουρα. Οχι gameplay, cutscene, ομως το μοντελο στανταρ ετσι θα ειναι in game οπως ηταν και στο U2!

Tι ωρα θα γινουν (ελλαδος) τα VGA??

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Να συμπληρώσω στην ερώτηση του Val: Τι ώρα θα γίνουν (ελλάδος) τα VGA και που μπορούμε να τα δούμε live? Πέρσι είχα φάει τον κόσμο και δεν είχα βρεί κανένα link... Ούτε για κατέβασμα δεν τα βρισκα μετά την προβολή τους...
    Και ντάξει δεν λέω, σαν show θα είναι τραγικά (τρελή Αμερικανιά με hiphopαδες κτλ) αλλά ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ TRAILER του Uncharted LIVE!!!!!!!
    Α και παρουσιάζει ο Neil Patrick Harris φέτος οπότε εγγύηση για τρελά γέλια!

PS4forums Addict aris13's Avatar
    PSN ID
    GOB_BLUTH
    Name
    Άρης

Quote Originally Posted by enstikto View Post
    Α και παρουσιάζει ο Neil Patrick Harris φέτος οπότε εγγύηση για τρελά γέλια!
    Μην ξεχνάς τα μαγικά

PS4forums Fanatic nikolaszax's Avatar
    PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Το πιο σημαντικο πιστευω ειναι οτι.....VICTOR GODDAMN ULLIVAN IS BACK .
    Χαιρομαι που θα παιξει πρωταγονιστικο ρολο,μου ελεειψε στο 2ο μερος(περα απο τα λιγα level που ηταν μαζι σου που δεν ηταν αρκετα :3 ).

Διαβαζω για fighting multiple opponents,hand to hand και λεω μηπως ακολουθησουν καποια παραδειγματα απο το συστημα μαχης του Batman(που πολλοι φαινεται να δανειζονται στοιχεια πχ witcher 2).
    Επισης θελω να δω αν θα εχουμε κυνηγητο με.....καμηλες XD στο 3ο μερος.
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

Name
    Δημήτρης

Σιγουρα εμπνευστηκαν απο το συστημα του μπατμαν αλλα δεν νομιζω οτι θα λειτουργει ακριβως ετσι, θα ειναι αρκετα διαφορετικο και σιγουρα δεν θα βλεπουμε 40 αντιπαλους να την πεφτουν κατευθειαν στον drake. 3-4 το πολυ ταυτοχρονα το κοβω

PS4forums Fanatic nikolaszax's Avatar
    PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Σιγουρα εμπνευστηκαν απο το συστημα του μπατμαν αλλα δεν νομιζω οτι θα λειτουργει ακριβως ετσι, θα ειναι αρκετα διαφορετικο και σιγουρα δεν θα βλεπουμε 40 αντιπαλους να την πεφτουν κατευθειαν στον drake. 3-4 το πολυ ταυτοχρονα το κοβω
    Μα φυσικα δεν περιμενα να του την πεφτει ολοκληρος στρατος .Για αυτο λεω μηπως παρουν καποιες ιδεες απο εκει για να βελτιωσουν στο hand to hand,οχι να αντιγραψουν ολοκληρο το συστημα XD.

http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Πως και δεν είδα κανέναν να αναφέρετε στο ότι το παιχνίδι θα είναι και 3D?
    Φαίνετε και στο box art που βγάλανε!
    Καιρός για αγορά τηλεόρασης 3d!

Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by nikolaszax View Post
    Μα φυσικα δεν περιμενα να του την πεφτει ολοκληρος στρατος .Για αυτο λεω μηπως παρουν καποιες ιδεες απο εκει για να βελτιωσουν στο hand to hand,οχι να αντιγραψουν ολοκληρο το συστημα XD.
    Ε ναι βρε και γι αυτο συμφωνησα μαζι σου, το σχολιο για τους πολλους το εβαλα εγω δεν θεωρησα οτι το σκεφτηκες! Σιγουρα επηρεαστηκαν απο το Μπατμαν.Να δουμε πως ακριβως θα το υλοποιησουν.

Quote Originally Posted by enstikto View Post
    Πως και δεν είδα κανέναν να αναφέρετε στο ότι το παιχνίδι θα είναι και 3D?
    Φαίνετε και στο box art που βγάλανε!
    Καιρός για αγορά τηλεόρασης 3d!
    Μπαααα, εγω δεν παιρνω 3D TV γιατι και να την παρω τσαμπα θα τα σκασω τα λεφτα μιας και το 3D κι εγω δεν ειμαστε συμβατοι

PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Ε ναι βρε και γι αυτο συμφωνησα μαζι σου, το σχολιο για τους πολλους το εβαλα εγω δεν θεωρησα οτι το σκεφτηκες! Σιγουρα επηρεαστηκαν απο το Μπατμαν.Να δουμε πως ακριβως θα το υλοποιησουν.

Μπαααα, εγω δεν παιρνω 3D TV γιατι και να την παρω τσαμπα θα τα σκασω τα λεφτα μιας και το 3D κι εγω δεν ειμαστε συμβατοι
    Δεν σου αρέσει το 3d γενικά; Το avatar ας πούμε δεν το είδες 3d?
    Εγώ είδη προγραμματίζω για το uncharted ένα play normal και ένα play σε 3d πάντος!
    Εφόσον το 3d δεν χαλάει τα γραφικά, αν γίνει καλά θεωρώ ΄το μόνο να προσθέσει στο experience ενός παιχνιδιού...
    Το μόνο άλλο θέμα είναι τα εκνευριστικά γυαλιά αλλά για το uncharted θα τα βάλω!

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Συμφωνω απολυτα με Νικολα. Κανει καραΜΠΑΜ οτι ειναι screenshot απο cutscene του παιχνιδιου. Πραγματικα ξαναβαλε Βαγγελη στο PS3 το Uncharted 2 και δες τα cutscenes που ειναι κανονικοτατα με ingame υλικο απλα με εξτρα effects και τρελο polish-αρισμα. Ειναι ευκολα η φυσικη εξελιξη. In game material ειναι αυτο που βλεπουμε σιγουρα. Οχι gameplay, cutscene, ομως το μοντελο στανταρ ετσι θα ειναι in game οπως ηταν και στο U2!
    Για το μοντελο του drake δεν διαφωνω,ανετα μπορουν να το φτασουν οι της Naughty gods() σε αυτο το επιπεδο(ετσι και αλλιως δεν διαφερει και τοοοοσο απο αυτο του 2).

Aπλα το background με την αμμο και την γεωμετρια του σκαφους,μου φαινεται λιγο unreal.

Γιατι δεν εισαι συμβατος με το 3d Δημητρη?
    .

Name
    Δημήτρης

Θα δουμε... αυριο θα λυθουν οι απορριες μας. Οσο για το 3d take my word for it... δεν κανω πλακα, δεν ειμαι συμβατος. Καποια στιγμη θα παρω 3d TV αλλα θα ειναι μονο και μονο επειδη ολες οι τηλεορασεις θα εχουν στανταρ 3D. To μονο που ευχομαι ειναι να υπαρχει παντα η επιλογη για 2D...

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Λοιπόν, δεν θα πω πολλά... DAY1BUY - THE END!!!
    και τώρα το hype μου αρχίζει να τρυπάει το ταβάνι...

Name
    Δημήτρης

Tι day one... εγω με κοβω one week before! Μην πω one month!

Moderator Nek_Food's Avatar
    PSN ID
    Nek_Food

Μακάρι να κάτσει η ίδια φάση και με το Among Thieves που το είχαμε 2 βδομάδες νωρίτερα. Μακάρι σου λέω... Μας έβλεπε όλος ο κόσμος να παίζουμε και ζήλευε, για αυτό μας έφεραν το ΔΝΤ είμαι σίγουρος, από την ζήλια τους. Να σκάσουν οι παλιοζηλιάρηδες!!!

Bookmarks

Bookmarks