Η σελιδα του παιχνιδιου.
http://unchartedthegame.com/#
Η σελιδα του παιχνιδιου.
http://unchartedthegame.com/#
.
Το κανονικο trailer θα το δουμε 11 δεκεμβριου σωστα ? και η Sony θα ανακοινωσει το exclusive παιχνιδι στις 12 του μηνος, σωστα?
Αυτο σημαινει οτι το παιχνιδι που θα ανακοινωσει η sony δεν ειναι το Uncharted 3 η εχω κανει λαθος με τις ημερομηνιες ??
Βεβαια μετα απο αυτο οτι και να δουμε θα ειναι λιγο.
Last edited by AgentPrinny007; 09-12-2010 at 23:54.
Kατ' αρχας
(με μια μικρη αστοχια στη χωρα)
μπορειτε να ξεκινησετε να με αποθεωνετε ενας ενας παρακαλω μην πεσει και ο server, ευχαριστω.
Τελεια νεα! Θα ηθελα να ειναι στην Αιγυπτο μιας και προσφερεται για οποιοδηποτε context αλλα what the hell
Δεν θα μου εκανε καμια εκπληξη καποια απο αυτες τις εικονες να ειναι in-game, δεν ξερω πια τι να περιμενω απο την ND.
Μακαρι! Εννοειται οτι θα εχουν κανει το scouting τους οι ανθρωποι, ξερουν ακριβως τι και πως το κανουν. Ειμαι σιγουρος οτι και αυτη τη φορα τα τοπια και η περιοχες θα ειναι jaw-dropping. Eιμαι περιεργος να δω αν θα καταφερουν να ξεπερασουν αυτο
![]()
Vlad η ND με το Uncharted 3 απλα θα παραδωσει ενα καινουργιο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ οσον αφορα την αναπτυξη τιτλων... ειμαι βεβαιος γι αυτο. Παλι ολοι θα τρεχουν και θα λενε πως ειναι δυνατον το ετσι και πως ειναι δυνατον το αλλο κλπ κλπ. Ξαναλεω για να μην ξεφυγω απο το hype, που ηδη εχω ξεφυγει αλλα λεμε, οτι δεν πιστευω (δεν ειναι δυνατον δηλαδη) να δουμε μια αναλογα εξωφρενικη βελτιωση οπως ειδαμε απο το Uncharted 1 στο Uncharted 2. Δηλαδη δεν γινεται, τουλαχιστον οχι στον τεχνικο τομεα... δεν γινεται...ή μηπως γινεται? Οχι...δεν γινεται...
Συμφωνω απολυτα με Νικολα. Κανει καραΜΠΑΜ οτι ειναι screenshot απο cutscene του παιχνιδιου. Πραγματικα ξαναβαλε Βαγγελη στο PS3 το Uncharted 2 και δες τα cutscenes που ειναι κανονικοτατα με ingame υλικο απλα με εξτρα effects και τρελο polish-αρισμα. Ειναι ευκολα η φυσικη εξελιξη. In game material ειναι αυτο που βλεπουμε σιγουρα. Οχι gameplay, cutscene, ομως το μοντελο στανταρ ετσι θα ειναι in game οπως ηταν και στο U2!
Tι ωρα θα γινουν (ελλαδος) τα VGA??
Να συμπληρώσω στην ερώτηση του Val: Τι ώρα θα γίνουν (ελλάδος) τα VGA και που μπορούμε να τα δούμε live? Πέρσι είχα φάει τον κόσμο και δεν είχα βρεί κανένα link... Ούτε για κατέβασμα δεν τα βρισκα μετά την προβολή τους...
Και ντάξει δεν λέω, σαν show θα είναι τραγικά (τρελή Αμερικανιά με hiphopαδες κτλ) αλλά ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ TRAILER του Uncharted LIVE!!!!!!!
Α και παρουσιάζει ο Neil Patrick Harris φέτος οπότε εγγύηση για τρελά γέλια!
Το πιο σημαντικο πιστευω ειναι οτι.....VICTOR GODDAMN ULLIVAN IS BACK.
Χαιρομαι που θα παιξει πρωταγονιστικο ρολο,μου ελεειψε στο 2ο μερος(περα απο τα λιγα level που ηταν μαζι σου που δεν ηταν αρκετα :3 ).
Διαβαζω για fighting multiple opponents,hand to hand και λεω μηπως ακολουθησουν καποια παραδειγματα απο το συστημα μαχης του Batman(που πολλοι φαινεται να δανειζονται στοιχεια πχ witcher 2).
Επισης θελω να δω αν θα εχουμε κυνηγητο με.....καμηλες XD στο 3ο μερος.
Σιγουρα εμπνευστηκαν απο το συστημα του μπατμαν αλλα δεν νομιζω οτι θα λειτουργει ακριβως ετσι, θα ειναι αρκετα διαφορετικο και σιγουρα δεν θα βλεπουμε 40 αντιπαλους να την πεφτουν κατευθειαν στον drake. 3-4 το πολυ ταυτοχρονα το κοβω![]()
Ε ναι βρε και γι αυτο συμφωνησα μαζι σου, το σχολιο για τους πολλους το εβαλα εγω δεν θεωρησα οτι το σκεφτηκες! Σιγουρα επηρεαστηκαν απο το Μπατμαν.Να δουμε πως ακριβως θα το υλοποιησουν.
Μπαααα, εγω δεν παιρνω 3D TV γιατι και να την παρω τσαμπα θα τα σκασω τα λεφτα μιας και το 3D κι εγω δεν ειμαστε συμβατοι![]()
Δεν σου αρέσει το 3d γενικά; Το avatar ας πούμε δεν το είδες 3d?
Εγώ είδη προγραμματίζω για το uncharted ένα play normal και ένα play σε 3d πάντος!
Εφόσον το 3d δεν χαλάει τα γραφικά, αν γίνει καλά θεωρώ ΄το μόνο να προσθέσει στο experience ενός παιχνιδιού...
Το μόνο άλλο θέμα είναι τα εκνευριστικά γυαλιά αλλά για το uncharted θα τα βάλω!![]()
Για το μοντελο του drake δεν διαφωνω,ανετα μπορουν να το φτασουν οι της Naughty gods() σε αυτο το επιπεδο(ετσι και αλλιως δεν διαφερει και τοοοοσο απο αυτο του 2).
Aπλα το background με την αμμο και την γεωμετρια του σκαφους,μου φαινεται λιγο unreal.
Γιατι δεν εισαι συμβατος με το 3d Δημητρη?
.
Θα δουμε... αυριο θα λυθουν οι απορριες μας. Οσο για το 3d take my word for it... δεν κανω πλακα, δεν ειμαι συμβατος. Καποια στιγμη θα παρω 3d TV αλλα θα ειναι μονο και μονο επειδη ολες οι τηλεορασεις θα εχουν στανταρ 3D. To μονο που ευχομαι ειναι να υπαρχει παντα η επιλογη για 2D...
Λοιπόν, δεν θα πω πολλά... DAY1BUY - THE END!!!
και τώρα το hype μου αρχίζει να τρυπάει το ταβάνι...
Tι day one... εγω με κοβω one week before! Μην πω one month!![]()
Μακάρι να κάτσει η ίδια φάση και με το Among Thieves που το είχαμε 2 βδομάδες νωρίτερα. Μακάρι σου λέω... Μας έβλεπε όλος ο κόσμος να παίζουμε και ζήλευε, για αυτό μας έφεραν το ΔΝΤ είμαι σίγουρος, από την ζήλια τους. Να σκάσουν οι παλιοζηλιάρηδες!!!
Bookmarks