Page 9 of 145 FirstFirst ... 56789101112131959109 ... LastLast
Results 161 to 180 of 2881

Thread: Uncharted 3 : Drake's Deception - [3D]

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Ω Gaming Θεε μου..... ω Θεε μου!!!!

Τωρα τι κανουμε???? οκ περιμενουμε μεχρι το σαββατο... οπου θα παρουμε την πρωτη γερη γλυκα... και μετα??? ΜΕΤΑ ΛΕΩ???

ξεκιναει ενα ανελεητο βασανηστηριο αναμονης 1 χρονου.... δεν ξερω αν πρεπει να πεταω απο την χαρα μου μονο και μονο που ακουω καινουργια νεα για το αγαπημενο μου ΙΡ (και με διαφορα) αυτης της γενιας ή να ευχομουν κατα ενα μαγικο τροπο να μην ηξερα τιποτα μεχρι λιγους μηνες πριν την κυκλοφορια του....

Επικη μουσικη, μια ατακα ειπε ολη κι ολη ο Drake και ακουστηκε επικη και αυτη...ανατριχιασα!

Α ρε Naughty Dog....παλι θα διδαξεις μου φαινεται.... οτι και να πω ειναι λιγο (αλλαξα τον τιτλο του θρεντ παντως.... λολ)
    Last edited by Valkyre; 09-12-2010 at 17:19.

PS4forums Fanatic Desmond's Avatar
    PSN ID
    q1908gate13
    Name
    Νίκος

Δεν είναι δυνατόν να ανατρίχιασα λες και είμαι παιδάκι!Εντάξει!Μου τρέχουν ήδη τα σάλια!
    Edit: Μιας και θα παίξει το καταπληκτικό αραβικό setting (πυραμίδες etc.), ρε ND βάλτε κανά γρίφο/puzzle της προκοπής που ήταν και το μεγάλο παράπονό μου από τα προηγούμενα.
    Last edited by Desmond; 09-12-2010 at 17:30.

Name
    Δημήτρης

διαβασατε το αρθρο που ελεγαν οτι ειδαν ενα level και οτι δεν πιστευαν στα ματια τους? Platforming λεει οπως δεν το εχουμε ξαναδει, που κανεις platforming ενω το level ολο καταρρεει. Μιλανε και για πολλα innovations στην σειρα και ανεφεραν οτι αυτο που ειδαν ηταν πεμπτουσια Uncharted...

holy fuck.... ποιος περιμενει????ακομα και μεχρι το σαββατο δυσκολο δειχνει..................!!!

Moderator enstikto's Avatar
    PSN ID
    enstikto
    Name
    Δημήτρης

Χμμμ... και άλλο uncharted? μπούρδα θα είναι.......
    Spoiler!

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

αν είναι όπως το 2 θαναι μεγάλη βλακεία.ελπίζω να είναι λίγο καλύτερο αν και δεν έχω εμπιστοσύνη στην ΝD.μας έχει δέιξει ότι βγάζει τεράστιες πατάτες.το trailer είναι σάπιο επίσης, χάσιμο χρόνου.και τα γραφικά πλέον είναι κουραστικά.δείχνουν τα χρόνια τους.καλά τόσα χρόνια δεν κατάφεραν να δείξουν κάτι καλύτερο?όλη μέρα τα ξύνανε?και επεται και ένας χρόνος να δούμε ακόμα πόσο χαμηλά θα ρίξουν την κονσόλα μας...κριμα...
    περιμένω ανιδράσεις απο κάποιους γκουρου του gaming με vs threads, παράπονα, "τι θα θέλατε να είχε το Uncharted 3 που αποκλείεται να έχει".
    Satan has left his killing floor
    PS4

Name
    Δημήτρης

^^ Xχαχαχααχ Θεος εισαι!

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

To trailer (που υπηρχε στο link του Νικολα)σε youtube link.
    [ame="http://www.youtube.com/watch?v=3zWKrb_Oquk&feature=player_embedded"]YouTube - Uncharted 3 : Drake's Deception[/ame]
    .

Name
    Δημήτρης

Late Night with Jimmy Fallon will show off the first live demo of hotly-anticipated Playstation 3 exclusive Uncharted 3: Drake's Deception next Monday, Dec. 13. Show producer Gavin Purcell Tweets that developers Naughty Dog will be on hand to demonstrate the game to show host and gamer Fallon.

http://kotaku.com/5710332/first-live...wide-next-week

PS4forums Addict aris13's Avatar
    PSN ID
    GOB_BLUTH
    Name
    Άρης

Επίτιμο Μέλος Forum GOD WolfRathmA's Avatar
    PSN ID
    WolfRathmA_GR
    Name
    Αποστόλης

WTF αυτο το παιδι... με οτι ταξιδευει πεφτει; LOL
    LG OLED 65C3 | Marantz SR5015 | PS5 Pro | Switch 2 | Klipsch R-620F , R-51M , R-34C - Sub SVS SB1000 Pro - Elipson IC6 [5.1.2] Dolby Atmos

Follow me!
    https://www.instagram.com/tolislivemoments/

Nintendo Switch Friend Code: 2914-8485-5789

PS4forums Addict aris13's Avatar
    PSN ID
    GOB_BLUTH
    Name
    Άρης

Press Release:
    London, 9th December 2010: Sony Computer Entertainment Europe is pleased to unveil the latest instalment in the multimillion-selling action adventure franchise, UNCHARTED. Developed exclusively for PlayStation®3 [PS3TM] by the team at Naughty Dog Inc., UNCHARTED 3: Drake's DeceptionTM blurs the entertainment boundaries, delivering the cinematic scale, adrenalin rushes, thrills and mystery that are the UNCHARTED trademark; together with its unique and enhanced multiplayer experience.

Fans of the franchise and newcomers alike will relish the opportunity to catapult themselves headlong into a real adventure, in a search for the fabled "Atlantis of the Sands." The journey propels fortune hunter Nathan Drake on a daring trek into the heart of the Arabian Desert, a journey that pits him and his mentor Victor Sullivan against the occult treachery of a shadowy clandestine organization and its ruthless leader. When the terrible secrets of this lost city are unearthed, Drake's quest descends into a desperate bid for survival that strains the limits of his endurance and forces him to confront his deepest fears.

Key Features:

* Bigger set pieces and more explosive adventure, driven by Naughty Dog's signature storytelling and cinematic presentation.
    * Competitive and co-op multiplayer return with brand new experiences and massively expanded feature sets. The UNCHARTED universe provides online players with a unique Action Adventure multiplayer experience, bringing the cinematic elements of the single-player campaign into multiplayer.
    * Nathan Drake can now take on opponents in more ways than before: hand-to-hand combat with multiple opponents, contextual melee attacks, and new stealth options. UNCHARTED 3: Drake's Deception also features expanded and diverse traversal moves with deep gunplay.
    * Naughty Dog introduces new physics, visuals, and environmental effects. UNCHARTED 3: Drake's Deception features new innovations in sand, fire, smoke, and water dynamics and effects. UNCHARTED 3: Drake's Deception will be playable in Stereoscopic 3D.

With its award-winning storytelling, blockbuster cinematic action sequences, immersive high resolution 3D and stunning environmental detail and effects, UNCHARTED 3: Drake's Deception is the chance to lose yourself in the world of Nathan Drake - and to experience the true power of PlayStation 3.

Name
    Δημήτρης

Η λεπτομερεια στον χαρακτηρα ειναι unreal

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Δεν νομιζω οτι ειναι ingame οι εικονες.
    Η πρωτη σιγουρα δεν ειναι και στις αλλες δινω μικρες πιθανοτητες.Περισσοτερο concept art θα ελεγα,σαν κατι εικονες που κυκλοφορουσαν για το νεο motorstorm.

Οσον αφορα το 3d,λογικα θα εχει,εφοσον μιλαμε για press release.
    Last edited by PDS; 09-12-2010 at 20:02.
    .

PS4forums Fanatic katsouras's Avatar
    PSN ID
    AlessG21
    Name
    Αλεξης

Εγω ειμαι απο τους ''τυχερους'' που δεν εχω τελειωσει το 2 γιατι ειχα μεινει χωρις κονσολα οταν το ειχα και σε λιγες μερες θα το πιασω!Αυτα ειναι!Το καλυτερο παιχνιδι δρασης ever!

PS4forums Fanatic MajereMP44's Avatar
    PSN ID
    MajereMP44

To θέμα τωρα ποιο ειναι, οτι τα γραφικά είναι όντως έτσι και in game...αντε γειά δλδ...αν κάτσει κανείς και βάλει κάτω εδω και 1 χρόνο τι έχουν δει τα μάτια μας και τι πρόκειται να δουν πρέπει να βάλουμε τα κλαματα και να δοξάζουμε το θεό.άσε από θέμα gameplay ότι η σειρά έδωσε άλλη ώθηση σαυτη τη γεννιά. περα απο τις αυναρτησίες π λεω τελοσπάντων, πρόκειται για masterpiece στανταράκι...ανυπομονώ όπως όλοι οι υγειως σκεπτόμενοι gamers(!) να το ευχαριστηθούμε.ενας χρόνος περναει μπαμ μπαμ. (καλα νταξ λέμε τωρα)
    Satan has left his killing floor
    PS4

Forum GOD muku's Avatar
    PSN ID
    muku0-400
    Name
    Vladimir

Απλά είναι απίστευτοι οι τύποι. Κάθε νέο παιχνίδι μένει πιστό στο ύφος της σειράς και παράλληλα ανανεώνεται σε καίριους τομείς και γίνεται καλύτερο από το προηγούμενο. Τουλάχιστον από αυτά που διαβάζω αυτό φαίνεται. Ανυπομονώ και έχω την απόλυτη εμπιστουσύνη στην ND Από τα καλύτερα studio παγκοσμίως πλέον όπως έχει εξελιχθεί σε αυτή τη γενιά.

PS4forums Fanatic nikolaszax's Avatar
    PSN ID
    SOLIDUS-NICK-GR

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Δεν νομιζω οτι ειναι ingame οι εικονες.
    Η πρωτη σιγουρα δεν ειναι και στις αλλες δινω μικρες πιθανοτητες.Περισσοτερο concept art θα ελεγα,σαν κατι αντισοιχες εικονες που κυκλοφορουσαν για το νεο motorstorm.

Οσον αφορα το 3d,λογικα θα εχει,εφοσον μιλαμε για press release.
    Εγω ομως λεω οτι ειναι ,η τελευταια τουλαχιστον (στην χειροτερη ειναι απο τις in-game cutscenes τους-ή οπως λεγονται τεσπα- που η engine τους προσφερει ακομα μεγαλυτερη λεπτομερεια στην εικονα).

Με προσοχη στον αγκωνα του χεριου του βλεπουμε πως οι γραμμες δεν ειναι τελειες για να ειναι concept art .
    Lol ναι,θα αρχισουμε παλι τα ειναι ingame ή οχι με αυτο το παιχνιδι XD.Και ομως αν το u2 ειναι παραδειγμα τοτε τετοιες εικονες δεν θα μου φανει καθλου εκπληξη να ειναι ingame.Uncharted ειναι αυτο .
    Last edited by nikolaszax; 09-12-2010 at 20:08.
    http://www.ps3forums.gr/vb/image.php?type=sigpic&userid=1588&dateline=1225298  939

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by nikolaszax View Post
    Εγω ομως λεω οτι ειναι ,η τελευταια τουλαχιστον .

Με προσοχη στον αγκωνα του χεριου του βλεπουμε πως οι γραμμες δεν ειναι τελειες για να ειναι concept art .
    Lol ναι,θα αρχισουμε παλι τα ειναι ingame ή οχι με αυτο το παιχνιδι XD.Και ομως αν το u2 ειναι παραδειγμα τοτε τετοιες εικονες δεν θα μου φανει καθλου εκπληξη να ειναι ingame.Uncharted ειναι αυτο .
    Nαι τα εχω παρατηρησει ολα
    Γι αυτο και ειμαι σιγουρος οτι η πρωτη δεν ειναι ingame.
    Οι 2 επομενες ομως,ισως εχουν στοιχεια ingame.Δλδ το μοντελο να ειναι κοντα στο πραγματικο(στο παιχνιδι) και το backround να ειναι cg.
    Τι να πω δεν νομιζω οτι μπορει να βγαλει το Ps3 τοση λεπτομερια.Κατι που θα ειναι κοντα σε αυτο ναι ,αλλα οχι τοσο.

Tι το θελουμε το ps4 δλδ αν ειναι ingame oλη η εικονα
    .

Forum GOD ilias78's Avatar
    PSN ID
    ilias_78
    Name
    Ηλίας

μαλιστα. μετραγαμε τοσο καιρο τις μερες για το gt5. εφτασαν οι μερες και λεμε ωραια ας ηρεμισουμε. και ξαφνικα, σκαει νεα μπομπα. και τη μπομπα. πραγματικα ανυπομωνω. αν το 1 και το 2 ηταν καταπληκτικα, αυτο δεν ξερω πως θα ειναι.
    preorder που κανουμε???

edit

να τι γραφει και το gameover

Το νέο παιχνίδι της σειράς Uncharted, με τον τίτλο Uncharted 3: Drake's Deception, μόλις αποκαλύφθηκε στην ιστοσελίδα Entertainment Weekly Report. To παιχνίδι θα λαμβάνει χώρα στην έρημο, συγκεκριμένα στην Αραβική χερσόνησο, και θα βάζει τον ήρωα μας προς αναζήτηση μιας χαμένης πόλης. Όπως αναφέρει και ο τίτλος της νέας περιπέτειας του Drake, το βασικό στοιχείο της ιστορίας θα είναι η παραπλάνηση, ενώ θα επικεντρώνεται στη σχέση του ήρωα με τον μέντορά του, Sully. Από τη μεριά του multiplayerόλοι οι όροι » Multiplayer Multiplayer χαρακτηρίζονται τα βιντεοπαιχνίδια (ή τμήμα αυτών) που περισσότεροι του ενός, παίκτες παίζουν στο ίδιο περιβάλλον την ίδια χρονική στιγ... περισσότερα » , ο τίτλος φαίνεται να ανοίγει φτερά, διότι η εταιρία δήλωσε ότι θα δοθεί μεγάλη βαρύτητα σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού, θέλοντας να τα βάλει στα ίσια με τα μεγαθήρια του genre. Τέλος, η ιστοσελίδα αναφέρει ότι το τρέιλερ του Uncharted 3: Drake's Deception θα δοθεί στη δημοσιότητα στα επερχόμενα VGA, τα οποία θα διεξαχθούν αυτό το Σαββατοκύριακο. Το Uncharted 3: Drake's Deception αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2011, αποκλειστικά για το PlayStation 3.

ελπιζω αυτο να μην τους κανει να ξεχασουν το single player
    Last edited by ilias78; 09-12-2010 at 20:44.

Spoiler!

Cool Member Fussa's Avatar
    PSN ID
    Fussa123
    Name
    Ματθαίος

Paidia,meta apo ligo psaksimo sto google epesa panw se auto to site --> http://www.gamersmint.com/uncharted-3-logo-revealed

to opoio eixe merikes ap tis eikones pou exoun ksanapostaristei. Eida omws mia eikona,auti (http://www.gamersmint.com/wp-content...esert_5101.jpg) pou dn exei ksanapostaristei opote lew as kanw ton kopo. Episis sto vathos fenete k ena atomo,to opoio dn vgazw poio einai.

H eikona pou me ksafniase omws itan auti http://www.gamersmint.com/wp-content...me-art_290.jpg
    Logika gia fan-art tin kovw,alla krinwntas apo to prwsopo tou drake, ta nuxia tou k tin surigga pou krataei moiazei les k einai (min gelasei kaneis) zombie!
    Pera ap'auta,ntaksei,ti allo na peis...to mono pou exeis na kaneis,einai na perimeneis! xD
    " Sic Parvis Magna "

-Sir Francis Drake

Bookmarks

Bookmarks