Page 71 of 138 FirstFirst ... 216167686970717273747581121 ... LastLast
Results 1,401 to 1,420 of 2744

Thread: PlayStation 4 Pro

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Οπως εχω ξαναγραψει, προσωπικα δεν θα ειχα κανενα απολυτως θεμα με το PRO αν δεν απαιτουσε αρκετη επιπλεον δουλεια απο τους devs. Απαιτει ομως...
    Εκει ειναι και το κολλημα μου με αυτην την προοπτικη.
    Ενα δευτερο θεμματακι εχει να κανει με το αν τα παιχνιδια θα συνεχισουν να γινονται full optimised για το PS4. Αυτο θα το δουμε στη πορεια.

Quote Originally Posted by cocous View Post
    Επίσης όμως δεν ξερω αν θα υπάρχει και σημαντική διαφορά στα VR games. Σκέφτομαι σοβαρά την αγορά του VR.
    Εδω σιγουρα θα βοηθησει πολυ στην ποιοτητα/ευκρινεια εικονας σε συγκριση με το παλιο PS4. Αλλα και παλι ειναι πιθανο να μην σου αρκει.
    .

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Εδω σιγουρα θα βοηθησει πολυ στην ποιοτητα/ευκρινεια εικονας σε συγκριση με το παλιο PS4. Αλλα και παλι ειναι πιθανο να μην σου αρκει.
    Στην ευκρεινια πως θα βοηθησει το Pro, μεσω supersampling εννοεις?

PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Λογικά κάτι τέτοιο αφού η πραγματική του ανάλυση είναι μικρότερη.

Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by cocous View Post
    Λογικά κάτι τέτοιο αφού η πραγματική του ανάλυση είναι μικρότερη.

Ναι κι εγω αυτο σκεφτηκα, αλλα η θολουρα στο VR απο οτι φαινεται ειναι περισσοτερο θεμα hardware παρα software. Δυσκολο να μπορεσουν να κανουν μεγαλες αλλαγες εκει. Σιγουρα θα γινει καλυτερο αλλα ποσο?

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Στην ευκρεινια πως θα βοηθησει το Pro, μεσω supersampling εννοεις?
    Ναι ναι.

Εχω κανει ενα post στο thread των εντυπωσεων για psvr.
    .

PS4forums Addict Axilleas_GR's Avatar
    PSN ID
    Axilleas_GR
    Name
    Χάρης

Quote Originally Posted by Giannis1979 View Post
    Axilleas GR δεν διαφωνουμε καπου...!

Στάλθηκε από το iQ1510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Καθυστερημένα λίγο σου απαντώ και συγνωμη. Διαφωνούμε στο ότι πλέον δε θεωρώ χαζές τις κινήσεις και από τις δύο εταιρειες. Για αυτό και το "μαλακια" σε εισαγωγικά. Το μοντέλο της μιας κονσόλας ανά επτά χρόνια πολύ απλά αποτελεί παρελθόν. Και έχει ήδη ισχύσει σε πολλούς τομείς της καθημερινότητας μας. Από τα κινητά, τις τηλεοράσεις μέχρι και την αυτοκινητοβιομηχανία. (Εκει τα πράγματα είναι και χειρότερα)
    Δε σου συγκρίνω φυσικά τα παραπάνω με το gaming αλλά σαν γενική εικόνα σε όλα τα πράγματα που αφορούν τεχνολογία γίνεται το ίδιο. Δε βλέπω το λόγο που δε θα πρέπει να γίνει και στις κονσόλες. Ειδικά τώρα που πλέον δε χρησιμοποιούνται custom chips.(χρήματα για RnD γιοκ)
    Γιατί γίνεται αυτό? Διότι διαφορετική η παγκόσμια οικονομία το 1996-2000, διαφορετική το 2000-2006, διαφορετική το 2009-2015 και πάει λέγοντας. Σε γενικές γραμμές και οι δύο προσπαθούν να διευρύνουν τη πελατειακή τους βάση, με τη Sony να το έχει και μεγαλύτερη ανάγκη κιόλας, σύμφωνα με τις ανάγκες που επιτάσσει καθε εποχη.
    Αυτό δε μπορεί να γίνει με το μοντέλο επταετίας. Άρα πάμε σε ένα μοντέλο 3-4 ετών προσφέροντας υποστήριξη και στη προηγούμενή κονσόλα.
    Όποιος μπορεί αναβαθμίζει σε κάθε revision, όποιος δε μπορεί ή δε θέλει και πάλι χαμένος δε βγαίνει αν μείνει με το αρχικό ps4 πλεον. Και στο λέω εγώ που είμαι late adopter.(η κονσόλα μου ούτε χρόνο δεν έχει κλείσει) Υπάρχει και η επιλογη μελλοντικοτερης αναβάθμισης. Ούτως ή άλλως κατά το 2019 θα βγει το επόμενο μοντέλο από το pro. Και δεν έχει να κάνει με το αν το στηρίζουμε εμείς η όχι. Προσωπικά δε θα αναβαθμίσω σε pro. Όχι γιατί έχω απογοητευτεί αλλά γιατί αισθάνομαι ότι μου είναι περιττό, εκτός από τους οικονομικούς λόγους κιόλας.
    Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Η MS δεν νομιζω να τηρησει για πολυ την κατασταση την οποια η Σονυ τωρα δηλωνει οτι θα εφαρμοσει... Να ειμαι απολυτα ειλικρινεις, δεν βλεπω καν ουτε την ιδια την Σονυ να το τηρει για πολυ καιρο ακομα...

Το Scorpio κυκλοφορει σε μια πιο λογικη για upgrade περιοδο, μιας και το XBOX1 τοτε θα ειναι 4-4μιση χρονων.
    Και οι δύο θα τηρήσουν ότι έχουν πει θέλω να πιστεύω. Ειδικά η Microsoft δε νομίζω ότι θα θέλει να περάσει και δεύτερο damage control μέσα σε μια τετραετία. Τις κόστισε αρκετά σε πωλήσεις για να αρχίσει τις παπαριες εκ νέου σε μια περίοδο που δείχνει να έχει τάσεις ανάκαμψης. Πότε βέβαια δε μπορεί να είναι σίγουρος κανείς για τίποτα. Προσωπική εκτίμηση αποτελούν τα παραπάνω.

Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Quote Originally Posted by Axilleas_GR View Post
    Καθυστερημένα λίγο σου απαντώ και συγνωμη. Διαφωνούμε στο ότι πλέον δε θεωρώ χαζές τις κινήσεις και από τις δύο εταιρειες. Για αυτό και το "μαλακια" σε εισαγωγικά. Το μοντέλο της μιας κονσόλας ανά επτά χρόνια πολύ απλά αποτελεί παρελθόν. Και έχει ήδη ισχύσει σε πολλούς τομείς της καθημερινότητας μας. Από τα κινητά, τις τηλεοράσεις μέχρι και την αυτοκινητοβιομηχανία. (Εκει τα πράγματα είναι και χειρότερα)
    Δε σου συγκρίνω φυσικά τα παραπάνω με το gaming αλλά σαν γενική εικόνα σε όλα τα πράγματα που αφορούν τεχνολογία γίνεται το ίδιο. Δε βλέπω το λόγο που δε θα πρέπει να γίνει και στις κονσόλες. Ειδικά τώρα που πλέον δε χρησιμοποιούνται custom chips.(χρήματα για RnD γιοκ)
    Γιατί γίνεται αυτό? Διότι διαφορετική η παγκόσμια οικονομία το 1996-2000, διαφορετική το 2000-2006, διαφορετική το 2009-2015 και πάει λέγοντας. Σε γενικές γραμμές και οι δύο προσπαθούν να διευρύνουν τη πελατειακή τους βάση, με τη Sony να το έχει και μεγαλύτερη ανάγκη κιόλας, σύμφωνα με τις ανάγκες που επιτάσσει καθε εποχη.
    Αυτό δε μπορεί να γίνει με το μοντέλο επταετίας. Άρα πάμε σε ένα μοντέλο 3-4 ετών προσφέροντας υποστήριξη και στη προηγούμενή κονσόλα.
    Όποιος μπορεί αναβαθμίζει σε κάθε revision, όποιος δε μπορεί ή δε θέλει και πάλι χαμένος δε βγαίνει αν μείνει με το αρχικό ps4 πλεον. Και στο λέω εγώ που είμαι late adopter.(η κονσόλα μου ούτε χρόνο δεν έχει κλείσει) Υπάρχει και η επιλογη μελλοντικοτερης αναβάθμισης. Ούτως ή άλλως κατά το 2019 θα βγει το επόμενο μοντέλο από το pro. Και δεν έχει να κάνει με το αν το στηρίζουμε εμείς η όχι. Προσωπικά δε θα αναβαθμίσω σε pro. Όχι γιατί έχω απογοητευτεί αλλά γιατί αισθάνομαι ότι μου είναι περιττό, εκτός από τους οικονομικούς λόγους κιόλας.

Και οι δύο θα τηρήσουν ότι έχουν πει θέλω να πιστεύω. Ειδικά η Microsoft δε νομίζω ότι θα θέλει να περάσει και δεύτερο damage control μέσα σε μια τετραετία. Τις κόστισε αρκετά σε πωλήσεις για να αρχίσει τις παπαριες εκ νέου σε μια περίοδο που δείχνει να έχει τάσεις ανάκαμψης. Πότε βέβαια δε μπορεί να είναι σίγουρος κανείς για τίποτα. Προσωπική εκτίμηση αποτελούν τα παραπάνω.

Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Μα ουτε εγω θελω νεα συστηματα ανα 7 ετια.

Ειμαι μια χαρα στην 4 αετια να ανανεωνω αντε και στην ουτε 3ετια σου λεω εγω για να βαλω μεσα και τη sony.

Πως ομως?

Με το να πληρωνω full price ενα νεο συστημα που θα σερνεται απ την ουρα του παλιου?

Συγνωμη αλλα τι να το κανω?
    Να λεω οτι εχω νεο συστημα?

Να βγαλουν λοιπον αλλα να σεβαστουν τα λεφτα που δινω και να το εκμεταλλευονται οπως πρεπει λαμβανοντας υποψιν και αυτους που για την ωρα τους αρκει το 1080p και οχι να μου λενε οτι θα παιζω μονο single player campaigns αναβαθμισμενα και και σε αυτα θα εχω διαφορες μονο αν εχω 4κ τηλεοραση.

Αυτο ειναι ανωμαλια.

Απο κει κ επειτα η κινηση της ms πρακτικα εχει τεραστιες διαφορες με αυτη της sony τοσο οσον αφορα το χρονο κυκλοφοριας οσο και τη διαφορα που θα εχει σε αποδοση οχι απο το one αλλα απο το pro.

Το αν θα ακολουθησει αυτη τη λαθος προσεγγιση και αυτη μενει να αποδειχθει αλλα προσωπικα ευελπιστω να τα κανει πολυ καλυτερα και αυτος που εχει one να παιζει βασει δυνατοτητων του one και αυτος που εχει scorpio βασει δυνατοτητων scorpio λαμβανοντας υποψιν πανταβκαι τους 1080 παικτες.

Και φυσικα ελπιζω και η sony να πραξει αναλογως αμεσα.

Τωρα στην περιπτωση που και οι 2 τις αφησουν δεμενες στην ουρα του ps4 και του one θα μιλαμε σαφως για τα πιο πεταμενα λεφτα στην ιστορια του gaming,χωρις αυτο να αναιρει οτι γ αυτον που αγοραζει τωρα playstation η αγορα του pro ειναι μονοδρομος.

Στάλθηκε από το iQ1510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Elite pgp69's Avatar
    PSN ID
    pgp5
    Name
    Παντελής

NBA 2K17

PS4 Pro with a 4K display:

Native 4K resolution running at 60 FPS with HDR support.

PS4 Pro with a 1080p display:

2K confirmed to GameSpot that it will still render a 4K resolution even on a 1080p display. The company said this should result in "much better anti-aliasing" with HDR support.

http://www.gamespot.com/articles/eve...GSS-05-10aaa0b

Spoiler!

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

10. The Following User Says Thank You to Leon_DiZ For This Useful Post:

Nerven (14-10-2016)

PS4forums Addict cocous's Avatar
    PSN ID
    Cocous-XL
    Name
    Κωνσταντίνος Βελεντζάς

Πολύ καλό νέο. Όπως και να έχει το sata3 είναι πιο γρήγορο απο το sata2 κσι σε Hdd

Elite klark71's Avatar
    PSN ID
    Klark-Vincent

Η 4K TV μου δεν υποστηρίζει HDR. Πιστεύετε ότι είναι πρόβλημα;

Moderator odytsak's Avatar

Πρόβλημα θα ήταν αν υποστήριζε.

14. The Following User Says Thank You to odytsak For This Useful Post:

klark71 (14-10-2016)

PS4forums Fanatic james9's Avatar
    PSN ID
    king_james9t
    Name
    Δημήτρης

Προβλημα οχι αλλα αυτο που κανει τη μεγαλη διαφορα ειναι το HDR οχι το 4Κ vs 1080.

Spoiler!

16. The Following User Says Thank You to james9 For This Useful Post:

klark71 (14-10-2016)

Elite klark71's Avatar
    PSN ID
    Klark-Vincent

Δύο διαφορετικά πράγματα λέτε εσείς οι δύο...

Moderator PDS's Avatar
    PSN ID
    PDS_13

Quote Originally Posted by klark71 View Post
    Δύο διαφορετικά πράγματα λέτε εσείς οι δύο...
    Ο ενας συμπληρωνει τον αλλον ουσιαστικα

Ο οδυσσεας θελει να πει οτι με HDR σημερα το input lag ειναι απαγορευτικο για gaming. Εκτος αν πας σε πανακριβη TV.
    Kαι ο James λεει αυτο που ακουγεται πολυ. Οτι το HDR ειναι σημαντικοτερο απο την αναλυση.
    .

Elite klark71's Avatar
    PSN ID
    Klark-Vincent

Κατάλαβα, ευχαριστώ παιδιά. Οπότε, εγώ που παίζως online, καλύτερα. Αν είχε όμως η τηλεόραση HDR, θα υπήρχε επιλογή, όπως και στην κονσόλα, για απενεργοποίησή του ή το...παντρεύεσαι;

- - - Updated - - -

Ή αρκεί να το απενεργοποιείς από το PS4;

Moderator odytsak's Avatar

Oύτως ή άλλως στις τωρινές τηλεοράσεις δεν δουλεύει το HDR όταν επιλέξεις το game mode.
    Λογικά πάντως θα μπορείς να το απενεργοποιήσεις είτε από την TV είτε από την κονσόλα.
    Αnyway, την τηλεόραση την παντρεύτηκες αν δεν το κατάλαβες.

Elite klark71's Avatar
    PSN ID
    Klark-Vincent

Το κατάλαβα...

- - - Updated - - -

Και καλούς απογόνους.

Advanced Member nikosarg's Avatar
    PSN ID
    k-r-o-n-o-s666
    Name
    Νικος

@klark71: Φιλε μην ανησυχεις καθολου, μια χαρα ειναι η τηλεοραση σου για αυτο που θελεις. Και εγω εχω μια πολυ καλη 4κ χωρις hdr,με πολυ χαμηλο lag, καλο μαυρο, εξαιρετικο screen uniformity, πολυ καλα χρωματα. Αυτα μετρανε. Για να δειξει σωστα HDR μια τηλεοραση πρεπει και να μην ειναι egde lit, και να εχει full array local dimming, να εχει brightess, contrast, backlight headroom πολυ μεγαλα και για multi να εχει χαμηλο lag σε HDR mode. Αντε πληρωσε την. Ουτως η αλλως καθε τηλεοραση, απο την πιο φθηνη μεχρι την ακριβοτερη την παντρευεσαι.

23. The Following User Says Thank You to nikosarg For This Useful Post:

klark71 (14-10-2016)

Default PlayStation 4 Pro

Παιδιά να "ξεκολλήσουμε" λίγο γιατί τρώμε κοροϊδία; Για σοβαρό full HDR με local dim να υπολογίζετε tv στα 2 χιλιάρικα και πάνω. Και από την άλλη για μένα προσωπικά το μέλλον είναι μόνο OLED δλδ σε νορμαλ χρήματα θα πρέπει να περιμένω τουλάχιστον 2-3 χρόνια. Εδώ καλά καλά υστερεί η KS800. Σε αυτή τη φάση βρείτε μια καλή 1080p (κατά προτίμηση Sony που έχουν τα καλύτερα πάνελ σε σχέση τιμή/απόδοση.... υστερούν στα smart χαρακτηριστικά) με καλές γωνιές θέασης,αντίθεση, μαύρο και χαμηλό input και βλέπουμε από το 17 τι μοντέλα θα παρουσιάσουν.
    Last edited by DJTaurus; 13-10-2016 at 20:51.

25. The Following 2 Users Say Thank You to DJTaurus For This Useful Post:

jimspy (13-10-2016),PDS (14-10-2016)

Bookmarks

Bookmarks