ημουν ετοιμος για προπαραγγελεια μιας και δεν εχω ps.τωρα ομως θα περιμενω να δω τελικα ποιος θα ειναι ο σκοπος τους και μετα θα το παρω.αν ειναι οντως ετσι να παιζει ιδια frame και αναλυσεις στα online για να μην αδικειτε ο κατοχος απλου ps4 τοτε δεν θα το παρω μεχρι να αλλαξουν σκοπο.
Περιμένε το ps5 τότε, δεν πρόκειται να αλλάξει γιατί έχει εκατομμύρια χρήστες το προηγούμενο δεν μπορεί ούτε να σου επιβαλει να πάρεις το καινούργιο αλλά ούτε να χωρίσει της κονσολες γιατί αν σου δώσει εσένα πλεονέκτημα πρέπει να χωρίσει τους online χρήστες σε απλους και pro κατι που δεν νομίζω να γίνει ποτέ, έτσι και αλλιώς μην νομίζεις δεν αργεί να έρθει καινούργια κονσόλα.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι περίπου το 2019![]()
![]()
Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε παιδια στα PC πως γινεται να παιζει ο καθενας αναλογως το ποσο δυνατο ειναι το συστημα του? Χαλαει τοσο η εμπειρια? Σκοπος του Pro αυτος ειναι. Να παιζει τουλαχιστον στα 1080 με Full Graphics 60 fps. Η Sony ειπε οτι δεν θα του δωσει αποκλειστηκοτητες. Οχι οτι δεν θα maxarei τα games. Δυστυχώς μας αναγκαζουν με πληρης συμβατότητα στα παλια μηχανήματα να αγοράζουμε καινούρια . Καπως ετσι θα ειναι και το PS5. Θα παιζει ολα τα παιχνίδια αλλα πολυ καλύτερα του Pro. Εκει ομως ισως σου πει οτι πλεον θα υπάρξουν games που δεν μπορουνε να βγουνε στο Pro λογω έλλειψης δυναμης.
Παντα φιλικα χωρις να θελω να θιξω κανεναν.![]()
Last edited by cocous; 15-10-2016 at 22:34.
Το ξανά λεω και πάλι. Στα pc γιατί αλλοι παίζουν στα 30 και αλλοι στα 45 και αλλοι 60 κτλ. Χαλάει την εμπειρία ή δεν μπορούν να παίξουν? Εδω δηλ τι θα αλλάξει? Το βλέπω απίθανο να ρίξουν τα fps λογου του απλού PS4. Απλά δε πρόκειται να βγουν αποκλειστικά παιχνίδια στο Pro.
Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στα PC αυτό που αλλάζει είναι ότι αυτός που παίζει σε PC ήξερε από την αρχή ότι αν δεν έχει καλό μηχάνημα, οι υπόλοιποι θα έχουν πάντα ένα πλεονέκτημα στο framerate.
Το θέμα είναι να μην νιώθουν αδικημένοι οι παίκτες του original + slim βσκ, όλη η δουλειά γι αυτό γίνεται. Δεν είναι ότι δεν θα μπορούσαν να παίξουν οι μεν με τους δε, απλά θα υπήρχε πάντα ένα προτέρημα στους χρήστες του Pro.
Το αν είναι σημαντικά τα 60fps...
Προσωπικά καταλαβαίνω και μου φαίνεται λογικό το θα ότι είναι πιο ξεκούραστο σε ένα multi με 10+ άτομα να παίζεις σε υψηλό framerate. Επίσης έχει αποδειχθεί ότι βοηθάνε στο gameplay.
3:58
Πέρα από αυτό δεν ξέρω αν έχουν κάποια διαφορά τα 60fps από άποψη input latency κτλ.
Δεν έχει τραγικές διαφορες η εκτος αν εισαι οριακά fps και ο αλλος είναι στον Θεό. Αλλά τα 45 με τα 60 ας πούμε δεν τα νιώθεις και τόσο. Τέλος πάντων. Θα δείξει στην πορεία.
Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ειλικρινα δεν καταλαβαινω ΤΙ ακριβως δεν καταλαβαινετε. Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ που ΕΠΙΒΑΛΕΙ η sony, ειναι ο εξης απλος. Εαν εαν παιχνιδι παιζει στο Multi στα 30 στο απλο ps4, τοτε θα παιζει και στα 30 στο pro, εαν ειναι στα 60 θα ειναι και 60 στο pro.
ΑΥΤΟΣ ειναι ο περιορισμος, και τιποτε αλλο. Τωρα το εαν θα εχει καλυτερη αναλυση, εφε , ή ποιο σταθερο frame rate, ειναι πραγματα που ΔΕΝ αφορα ο περιορισμος. Ειναι απλα στην ευχερια του καθε κατασκευαστη του τι θελει να προσφερει στον παικτη που θα εχει το Pro.
Το θέμα ειναι οτι στο απλό ps4 ενα δυσκολο παιχνίδι θα προτιμησει να το κανει σε μικρότερη ανάλυση παρά να του ριξει καρε. Οπότε εκμεταλλευεται και τις δύο περιπτώσεις ώστε στο δυνατότερο μηχάνημα να πετύχει και μεγάλη ανάλυση κσι 60 καρέ. Μπορεί να κάνει πολλές πουστιες ώστε να εκμεταλευτει το Pro. Και στην πορεία θα φανεί. Το μηχάνημα δεν το βγάζει για πλάκα. Θα δείξει πολλά εκει.
Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό ακριβώς που λέει ο slay! Ο περιορισμός έχει σχέση με το ονομαστικό framerate του παιχνιδιού. Αν το παιχνίδι είναι στα 30fps στο PS4 θα είναι και στα 30fps στο PS4 proόταν κάποιος παίζει multiplayer. Το ίδιο για τα 60.
Τώρα ένα παιχνίδι λέει 60 αλλά τελικά πέφτει σε 45-50 κλπ, αυτό δεν θα συστήσουν κάμπια εταιρία από το να το βελτιώσουν στο PS4 pro.
Φυσικά κανένας περιορισμός δεν υπάρχει και ως προς την ανάλυση ή την ποιότητα απεικόνισης και εφέ που μπορούν να αυξηθούν χωρίς κανένα θέμα.
Το θέμα για μένα είναι να δούμε σημαντικές και σοβαρές βελτιώσεις από πολλά παιχνίδια και όχι μόνο κάποια λίγα.
pgp69 (19-10-2016)
Παντως στο επικοινωνιακο κομματι και το μαρκετινγκ του Pro η Sony τα εχει κανει μανταρα εντελως.
Και δεν φταιει 100% αυτη, αλλα -οσο περιεργο και αν ακουγεται- φταιει το προιον... Πως να διαφημισεις το 4Κ και το HDR , τα πιο δυνατα οπλα του Pro, οταν το 99% των πελατων σου δεν εχουν την δυνατοτητα να δουν 4Κ και HDR εικονα?!
Ειναι πραγματικα ενα μυστηριο για τους περισσοτερους το τι εστι HDR. Δεν εχουμε ιδεα του πως φαινονται τα παιχνιδια ουτε και προκειται η συντριπτικη πλειοψηφια απο εμας να μπορεσει να δει τα οποια προτερηματα.
Περα απο το 4Κ και το HDR ομως η Sony ειναι πραγματικα οτι ναναι με το θεμα του τι θα μπορουσε να δειχνει για το Pro. Τουτεστην: παιχνιδια... να δειξει αν υπαρχει νοημα καποιος να κανει αναβαθμιση στο μηχανημα αν δεν εχει 4Κ οθονη. Να δειξει ποιες οι διαφορες ουσιαστικα με το PS4 στα 1080ρ. Υπαρχουν? Δεν υπαρχουν? Δειξανε 3-4 ντεμο και αυτα κουτσουρεμενα και φυσικα σε 4Κ αναλυση -που φυσικα ποτε κανεις δεν ειδε σε 4Κ αλλα σε 1080ρ στο μονιτορ του...
Κατ εμε αν θελουν να αρχισουν να κερδιζουν κοσμο, θα πρεπει να αρχισουν να δειχνουν πολλα βιντεο και συγκριτικα απο παιχνιδια που προκειται συντομα να κυκλοφορησουν οπως FFXV, Last Guardian, Battlefield 1, Horzion και να δειξουν εκτενη ντεμο οχι μονο σε 4Κ αλλα και σε 1080ρ.
Αυτη τη στιγμη οι πωλησεις του Pro βασιζονται αποκλειστικα στην πολυ μικρη κοινοτητα των 4Κ τηλεορασεων και σε οσους εχουν παθος να εχουν το τελευταιο και πιο γυαλιστερο μοντελο στην συλλογη τους. Και ειμαστε και προ των πυλων με την κυκλοφορια του. Νομιζω τελευταια ευκαιρια της Sony ειναι η εκθεση στο Παρισι. Πρεπει να βελτιωσει πολυ το επικοινωνιακο κομματι γυρω απο το Pro.
king2009 (18-10-2016)
Απλα να συμπληρωσω σε αυτα που ειπες την ελλειψη 4κ blu ray player.
Κατι που κατ εμε λειγουργει εξ ολοκληρου αποτρεπτικα για την αγορα του pro απο πολλους.
Δηλαδη θα παρει ο αλλος 4κ TV και νεα κονσολα,θα εχει κανει μια επενδυση κοντα απο 1000,-2.000 και δε θα μπορει να βλεπει 4κ ταινιες?
Παραλογισμος.
Στάλθηκε από το iQ1510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
jk_blue_tiger (18-10-2016),Leon_DiZ (17-10-2016),Starlord (18-10-2016)
Θα συμφωνησω με τον Οδυσσεα, εχω και εγω να δω ταινια σε δισκακι απο το 2007-2008. Και στην αμερικη και δυτικη ευρωπη το streaming κερδιζει συνεχως εδαφος. Αν ο αλλος μπορει να δει 4Κ απο το netflix, δεν θα σκοτιστει πολυ που δεν θα εχει 4Κ player, αυτο το κομματι αφορα μια πολυ μικρη μειοψηφια, που ουτως η αλλως μπορει να στραφει σε ακριβοτερες λυσεις stand alone players.
Συμφωνω με ολους τους προλαλησαντες για το θεμα του uhd bluray ,απλα το θεμα ειναι καθαρα ψυχολογικο.
Κατι εφαμιλλο με την τιμη οπως προαναφερθηκε.
Δεν ειναι καθολου ευκολο να το αποδεχθει κανεις αυτο να δωσει δηλαδη ενα σκασμο λεφτα για τηλεοραση-κονσολα και να μη μπορει να δει ενα δισκακι 4κ.
Στάλθηκε από το iQ1510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
PDS (17-10-2016)
Bookmarks