Page 72 of 138 FirstFirst ... 226268697071727374757682122 ... LastLast
Results 1,421 to 1,440 of 2744

Thread: PlayStation 4 Pro

Administrator Slay's Avatar
    PSN ID
    Slay2012

Quote Originally Posted by Giannis1979 View Post
    Απο κει κ επειτα η κινηση της ms πρακτικα εχει τεραστιες διαφορες με αυτη της sony τοσο οσον αφορα το χρονο κυκλοφοριας οσο και τη διαφορα που θα εχει σε αποδοση οχι απο το one αλλα απο το pro.

Το αν θα ακολουθησει αυτη τη λαθος προσεγγιση και αυτη μενει να αποδειχθει αλλα προσωπικα ευελπιστω να τα κανει πολυ καλυτερα και αυτος που εχει one να παιζει βασει δυνατοτητων του one και αυτος που εχει scorpio βασει δυνατοτητων scorpio λαμβανοντας υποψιν πανταβκαι τους 1080 παικτες.

Και φυσικα ελπιζω και η sony να πραξει αναλογως αμεσα.
    το κανεις να ακουγεται λες και ειναι στο χερι τους το τι θα αποφασισουν οι Devs να κανουν για το καθε παιχνιδι. Μα και μονο το γεγονος οτι το pro θα παρει patch για 10 μολις παλια παιχνιδια λεει παρα πολλα. Δεν μπορουν να αναγκασουν τους developers λοιπον να αξιοποιησουν στο μεγιστο την καθε κονσολα, γιαυτο και τους βλεπεις οτι κανουν ΜΟΝΟ οτι ειναι απαραιτητο για να παρουν το certification και τιποτε παραπανω. Εγω βλεπω οτι το one θα ειναι ακομα μεγαλυτερο βαρυδι για το scorpio σε σχεση με το τι ειναι το ps4 για το pro. Oι διαφορες ειναι πλεον ΚΑΙ αρχιτεκτονικης (χωρις esram, αλλη ποσοτητα μνημης, αλλος επεξεργαστης). Εγω δεν θα περιμενω τιποτε περισσοτερο απο 4Κ και HDR στα scorpio games, και μεσες ακρες αυτο του ξεφυγε του Spencer λιγο μετα την πρωτη παρουσιαση στην Ε3.

Forum GOD Christos33's Avatar
    PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Συμφωνώ με το slay σε πολλά άλλα προβλέπεται κολοτουμπα απο Ms, θα δωσει διαφορετικό παιχνίδι στο one με το scorpio η μην το πανε σε λιγο καιρό αλλιώς και πουν βγαζουμε την επόμενη κονσόλα και απλά το scorpio παιζει και παιχνίδια του one.

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Last edited by Christos33; 14-10-2016 at 01:01.

xbox:Christoforo7s

Quote Originally Posted by Slay View Post
    το κανεις να ακουγεται λες και ειναι στο χερι τους το τι θα αποφασισουν οι Devs να κανουν για το καθε παιχνιδι. Μα και μονο το γεγονος οτι το pro θα παρει patch για 10 μολις παλια παιχνιδια λεει παρα πολλα. Δεν μπορουν να αναγκασουν τους developers λοιπον να αξιοποιησουν στο μεγιστο την καθε κονσολα, γιαυτο και τους βλεπεις οτι κανουν ΜΟΝΟ οτι ειναι απαραιτητο για να παρουν το certification και τιποτε παραπανω. Εγω βλεπω οτι το one θα ειναι ακομα μεγαλυτερο βαρυδι για το scorpio σε σχεση με το τι ειναι το ps4 για το pro. Oι διαφορες ειναι πλεον ΚΑΙ αρχιτεκτονικης (χωρις esram, αλλη ποσοτητα μνημης, αλλος επεξεργαστης). Εγω δεν θα περιμενω τιποτε περισσοτερο απο 4Κ και HDR στα scorpio games, και μεσες ακρες αυτο του ξεφυγε του Spencer λιγο μετα την πρωτη παρουσιαση στην Ε3.
    Κοιτα..Κραταω μια πισινη για τη ms γιατι στην πορεια της στο gaming εχει κανει την κωλοτουμπα επιστημη...

Την εχει αναγαγει σε τεχνη.

Τι να πρωτοθυμηθω?

Οποτε μην νομιζεις οτι θελει και πολυ ειδικα αν το scorpio κανει καλες πωλησεις να γραψει το one εκει που δεν πιανει μελανι και να του δινει ports του κ...λου.

Τα συγχωρεμενα πρωτο xbox και 360 κατ εμε δειχνουν το μελλον του one .

Επισης ενα απο τα ελαχιστα πραγματα που εχω συμφωνισει μαζι σου ειναι αυτο που ειπες οτι το one θα ειναι πολυ μεγαλυτερο βαρυδι για το scorpio απ οτι το ps4 για το pro.

Αυτο ειναι αυτονοητο αν συγκρινεις ps4 με one και pro με scorpio.

Απο κει κ περα διαφωνω απολυτα(,για να επιστρεψουμε κσι στην κσνινικοτητα)οτι ειναι θεμα devs.

Ειναι θεμα βουλησης των sony κ ms.

Ουτως η αλλως για μενα λιγα θα αλλαξουν

Quote Originally Posted by PDS View Post
    Ο ενας συμπληρωνει τον αλλον ουσιαστικα

Ο οδυσσεας θελει να πει οτι με HDR σημερα το input lag ειναι απαγορευτικο για gaming. Εκτος αν πας σε πανακριβη TV.
    Kαι ο James λεει αυτο που ακουγεται πολυ. Οτι το HDR ειναι σημαντικοτερο απο την αναλυση.

Στάλθηκε από το iQ1510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

PSN ID
    Slay2012

Απο κει κ περα διαφωνω απολυτα(,για να επιστρεψουμε κσι στην κσνινικοτητα)οτι ειναι θεμα devs.

Ειναι θεμα βουλησης των sony κ ms.
    θυμασαι εναν κανονα παλια, που ελεγε το εξης? "αν εισαι Indie dev, και κυκλοφορησες το παιχνιδι σου πρωτα σε αλλη πλατφορμα, δεν μπορεις να το βαλεις και στο xbox" θυμασαι τι εγινε με αυτον τον κανονα? κατσε να με βοηθησεις λιγο, γιατι νομιζω οτι την εχεις ετοιμη την απαντηση.
    στην πορεια της στο gaming εχει κανει την κωλοτουμπα επιστημη
    Κοινως η MS δεν ειναι σε θεση να επιβαλει ΤΙΠΟΤΑ αυτη την στιγμη στην βιομηχανια, εαν κατι τετοιο δεν μπορει να το κανει η Sony, το σιγουρο ειναι οτι δεν θα μπορεσει ουτε και η MS. Οποτε ναι στην τελικη ειναι θεμα των developers το εαν θα το υποστηριξουν αρκετα, και ποσο. Και εχε επισης στο πισω μερος του μυαλου σου, την σοβαρη πιθανοτητα το Scorpio να κοστιζει 100+ ευρω παραπανω απο το ps4 pro.

θυμασαι εναν κανονα παλια, που ελεγε το εξης? "αν εισαι Indie dev, και κυκλοφορησες το παιχνιδι σου πρωτα σε αλλη πλατφορμα, δεν μπορεις να το βαλεις και στο xbox" θυμασαι τι εγινε με αυτον τον κανονα? κατσε να με βοηθησεις λιγο, γιατι νομιζω οτι την εχεις ετοιμη την απαντηση.

Κοινως η MS δεν ειναι σε θεση να επιβαλει ΤΙΠΟΤΑ αυτη την στιγμη στην βιομηχανια, εαν κατι τετοιο δεν μπορει να το κανει η Sony, το σιγουρο ειναι οτι δεν θα μπορεσει ουτε και η MS. Οποτε ναι στην τελικη ειναι θεμα των developers το εαν θα το υποστηριξουν αρκετα, και ποσο. Και εχε επισης στο πισω μερος του μυαλου σου, την σοβαρη πιθανοτητα το Scorpio να κοστιζει 100+ ευρω παραπανω απο το ps4 pro.
    Αυτο με τους indie το θυμαμαι αλλα δεν ξερω τι απεγινε καν μετα.
    Δε θυμαμαι.

Ουτε η sony ουτε n ms μπορουν να επιβαλλουν τιποτα.

Εμεις τα επιβαλλουμε.

Σιγουρα θα ειναι ακριβοτερο.

PSN ID
    Slay2012

Αυτο με τους indie το θυμαμαι αλλα δεν ξερω τι απεγινε καν μετα.
    Δε θυμαμαι.
    τι ηθελες να γινει? εκαναν γαργαρα τον κανονα, και πλεον κυκλοφορουν στο One παιχνιδια που ειχαν κυκλοφορησει πρωτα στο Ps4 ή στο PC.

Ουτε η sony ουτε n ms μπορουν να επιβαλλουν τιποτα.

Εμεις τα επιβαλλουμε.
    και πως θα επιβαλλουμε αυτο που λες?

Forum GOD djpar's Avatar
    PSN ID
    DJ-Paris7
    Name
    Πάρης

Μάγκες δεν επιβαλουμε τίποτα, έχουμε φάει στην μάπα παιχνίδια μισοτελειωμενα που να θέλουν 8 patch για να γίνουν playable και καθόμαστε και συνεχίζουμε και παίρνουμε pre-order όλα τα παιχνίδια με δώρο στην καλύτερη ένα theme

8. The Following User Says Thank You to djpar For This Useful Post:

Starlord (18-10-2016)

τι ηθελες να γινει? εκαναν γαργαρα τον κανονα, και πλεον κυκλοφορουν στο One παιχνιδια που ειχαν κυκλοφορησει πρωτα στο Ps4 ή στο PC.

και πως θα επιβαλλουμε αυτο που λες?
    Η απαντηση ειναι αυτονοητη.
    Επιλεγοντας τι μας συμφερει να αγοραζουμε.

Αν τα pro και scorpio δεν πουλησουν δεν θα ξαναδουμε midgen συστηματα.

Και ουτω καθεξης.

Στο πρωτο σκελος μου επιβεβαιωνεις αυτο που λεω οτιβη ms εχει κανει την κωλοτουμπα επιστημη.

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Με τις τιμές που φαίνεται ότι θα έχει το slim τα Χριστούγεννα, το Pro θα πωλείται στη διπλάσια τιμή.. :/
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by Lnds500 View Post
    Με τις τιμές που φαίνεται ότι θα έχει το slim τα Χριστούγεννα, το Pro θα πωλείται στη διπλάσια τιμή.. :/
    Τι εννοεις με αυτο? Οτι το Pro θα πωλειται ακριβοτερα ή οτι το Slim φθηνοτερα απο το MSRP?

Homo Ludens Leon_DiZ's Avatar
    PSN ID
    Leon_DiZ
    Name
    Λεωνίδας

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Τι εννοεις με αυτο? Οτι το Pro θα πωλειται ακριβοτερα ή οτι το Slim φθηνοτερα απο το MSRP?
    Παίζουν ήδη προσφορές με το Slim να κοστίζει ~200€

Σήμερα το πρωί πούλαγε το amazon.de το Slim για 200€, media markt και saturn στη γερμανία το ίδιο, πριν καμιά βδομάδα έκαναν clearance τα παλία ps4 (175€ με Uncharted 4 + Ratchet and Clank νμζ ήταν το καλύτερο deal).

Φαντάζομαι ότι Black Friday/Cyber Monday θα γίνεται της τρελής. Όπως και να το κάνεις είναι τα διπλάσια λεφτά (αν δεν υπάρχουν τότε αντίστοιχα καλές προσφορές και στο pro).
    Spoiler (παιχνιδια/ταινιες/βιβλια) -δεν πα να χει βγει 100 χρονια η ταινια- = -rep

Moderator odytsak's Avatar

Οι προσφορές είναι για να ξεστοκαρουν το original PS4 αφού πλέον έχει καταργηθεί.
    Αντιθέτως στο slim παρατηρώ αύξηση, από 299 που είχε pre-order και στο λανσάρισμα τώρα έχει πάει στα 309.

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Καλα το slim παίζει προσφορές με χειριστήριο και παιχνίδι, αλλά δεν νομίζω να ανεβει πολύ γιατί απλά θα πεσουν ολη στο ps4pro που δεν έχει μεγάλη διαφορά.

καλησπερα παιδια.δεν πολυασχολουμε πολυ με τις ειδησεις κτλπ.αλλα απο τι ειδα σημερα σε ανακοινωσεις λενε οτι το pro στα multiplayer games θα παιζει οπως παιζει το απλο ps4.ισχυει αυτο?καποιος ασπουμε που παιζει bf h call of duty η gta online δεν θα δει αλλαγες με το pro?γιατι ειχα σκοπο να το παρω αλλα αν αληθευουν αυτα δεν με βλεπω.

PSN ID
    Christoforos7
    Name
    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

Quote Originally Posted by chrisgewrgi View Post
    καλησπερα παιδια.δεν πολυασχολουμε πολυ με τις ειδησεις κτλπ.αλλα απο τι ειδα σημερα σε ανακοινωσεις λενε οτι το pro στα multiplayer games θα παιζει οπως παιζει το απλο ps4.ισχυει αυτο?καποιος ασπουμε που παιζει bf h call of duty η gta online δεν θα δει αλλαγες με το pro?γιατι ειχα σκοπο να το παρω αλλα αν αληθευουν αυτα δεν με βλεπω.
    Το έχουμε πει πολλές φορές ιδια θα είναι δεν υπάρχει πλεονέκτημα στο multi, στο offline μπορεί να είναι τεράστια η διαφορά λέμε τώρα αλλά στο online θα είναι ιδιο αντε να το βλέπεις το πολύ σε καλύτερη ανάλυση.

μου κανες την καρδια περιβολι τωρα.και εγω νομιζα οτι θα παιζω bf1 τουλαχιστον 1080 με 60 frames.μουφα μας βγηκε.τουλαχιστον πουλησα το παλιο σε πολυ καλη τιμη. βλακειες τις sony.τεσπα με βλεπω για pc σαλονιου στο τελος.

ευχαριστω παντος για την πληροφορια.

Stealth Moderator Valkyre's Avatar
    Name
    Δημήτρης

Quote Originally Posted by chrisgewrgi View Post
    μου κανες την καρδια περιβολι τωρα.και εγω νομιζα οτι θα παιζω bf1 τουλαχιστον 1080 με 60 frames.μουφα μας βγηκε.τουλαχιστον πουλησα το παλιο σε πολυ καλη τιμη. βλακειες τις sony.τεσπα με βλεπω για pc σαλονιου στο τελος.

ευχαριστω παντος για την πληροφορια.
    Toσο δεν παιζει και στο PS4? 1080p και 60 frames? Αν το PS4 εχει κακο framerate, αποκλειεται παιδια να σαμποταρουν και την εκδοση Pro για να ειναι δικαιο... αυτο συγνωμη αλλα θα ηταν ΤΡΑΓΙΚΟ!

εχω την εντυπωση οτι ειναι 720 η 900 οπως το bf4. βιντεο ομως που ειδα στο beta πεφτει στα 45-50 συχνα.αλλλα μιλαμε ξενερωσα τωρα που το εμαθα.πολλα παιχνιδια ειναι κλειδωμενα στα 30 frames οπως το gta v ασπουμε. δηλαδη το pro θα παιζει και αυτο το παιχνιδι στα 30 frame και ας εχει δυνατοτητα για 1000 ασπουμε. εντελως ηλιθιοτητες.ποιος τους ειπε να πανε σε τετια αναβθμιση αν ειναι αχρηστη.δεν βρισκω λογο.

Quote Originally Posted by odytsak View Post
    Οι προσφορές είναι για να ξεστοκαρουν το original PS4 αφού πλέον έχει καταργηθεί.
    Αντιθέτως στο slim παρατηρώ αύξηση, από 299 που είχε pre-order και στο λανσάρισμα τώρα έχει πάει στα 309.
    Παρεπιπτωντως το c-chassis ειναι πολυ καλυτερο συστημα απο το slim λογω του optical output.

Συνηστω σε οσους θελουν το νanilla ps4 να σπευσουν και να το παρουν πριν εξαντληθει.

Quote Originally Posted by Valkyre View Post
    Toσο δεν παιζει και στο PS4? 1080p και 60 frames? Αν το PS4 εχει κακο framerate, αποκλειεται παιδια να σαμποταρουν και την εκδοση Pro για να ειναι δικαιο... αυτο συγνωμη αλλα θα ηταν ΤΡΑΓΙΚΟ!
    900p/και υποτιθεται 60 fps (με χαωδεις βουτιες ακομα και στα 35-40)ειναι στο vanilla ps4 και 720p/60(ακριβως τα ιδια frame drops),στο one

Bookmarks

Bookmarks